Diablo 4

poruka: 2.495
|
čitano: 974.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Diablo 4

Onda ti igraš do endgame contenta i staneš?? Ne kužin logiku igranja arpga na taj  način

12 godina
blackdevil kaže...

jesu mozgovi ovi iz blizzarda, naime kad prođeš pit 100 bloodstained bossovi postanu bloodsoaked i nema šanse da ih ubiješ sa nekim buildom koji nije meta i što je najbolje to nigdje ne piše dok ne naučiš na svojoj koži :D

Ja bi reka da je ovo bija više neki beta test nadolazećih torment levela u ekspanziji

17 godina
Diablo 4

To što je sada teže, uvođenjem setova će biti lakše. Zato će i biti više tormenta. Uglavnom možda im je došlo iz dupeta u glavu da je D3 kompletno bolja igra od D4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TKScump kaže...
blackdevil kaže...

jesu mozgovi ovi iz blizzarda, naime kad prođeš pit 100 bloodstained bossovi postanu bloodsoaked i nema šanse da ih ubiješ sa nekim buildom koji nije meta i što je najbolje to nigdje ne piše dok ne naučiš na svojoj koži :D

Ja bi reka da je ovo bija više neki beta test nadolazećih torment levela u ekspanziji

ma znam ali da su bar rekli; e beta testeri kad pređete pit100 nećete više nove cool bossove ubijati jer će biti opako teški nego eto doznaš na teži način :D

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
18 godina
TKScump kaže...

Onda ti igraš do endgame contenta i staneš?? Ne kužin logiku igranja arpga na taj  način

ako mene pitas, odgovor je jednostavan. diablo 4 ima isti endgame content vec 6-7 sezona i kao takav nema nikakvog izazova sam po sebi. jedino kako mozes definirat izazov u d4 je ako sam determiniras sto zelis ganjati.

u mom slucaju, to je skoro uvijek dobiti mythical uniques koji mi trebaju za build i kasnije apsolutno nema smisla dalje igrati igru. 

mozes eventualno napravit drugu klasu i gurati nekakav build al ja sam ih u ovih 12 sezna sve probao i odgirao tako da mi nije nista extra zanimljivo o tom pitanju.

It is not who you are, it is who you know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice