Diablo 4

poruka: 2.469
|
čitano: 883.867
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Diablo 4

iskreno da je besplatna ekspanzija ne bih je igrao jer ovoj igri nema spasa

Intel 80286
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Diablo 4

Bas, too little too late. Mozda odigram Vessel of Hartred ak postane besplatan nakon izlaska nove ekspanzije... al nisam siguran ni dal cu se uspjet i to prisilit, ima previse dobrih igara 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Igram se već s moćnim paladinom!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 4
Horned Reaer kaže...

iskreno da je besplatna ekspanzija ne bih je igrao jer ovoj igri nema spasa

Kad se sjetim da sam dao 100 eura za igru dođe mi da povraćam. Bolje da sam se za te novce satro od alkohola, pametnije bi bilo.

12 godina
Što je tak loš? Baš sam mislio opet malo zaigrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislio sam igrati companions druida bez obzira na paladina pa tek onda vidjeti jel ima smisla davati 40 eura za paladina. je da dobijem sve ostale gluposti medutim ako me igra ne zabavi u toj mjeri da mi se radi drugi lik ne vidim zasto bi iskrcao pare cisto jer mogu.

It is not who you are, it is who you know.
7 godina
Diablo 4

" If you already have access to Diablo® IV: Vessel of Hatred, the expansion will not be re-granted." Dakle, ako vec imas nema ni dodatne kopije ni snizenja, duplo golo. Koje lopine, ali tesko da ce me navuci. Jos nisam ni prvu ekspanziju pokrenuo, a platio je 100 € 

1 0 hvala 0
17 godina
SamoPitam3 kaže...

" If you already have access to Diablo® IV: Vessel of Hatred, the expansion will not be re-granted." Dakle, ako vec imas nema ni dodatne kopije ni snizenja, duplo golo. Koje lopine, ali tesko da ce me navuci. Jos nisam ni prvu ekspanziju pokrenuo, a platio je 100 € 

pa da, to sam odma primijetio. to sto ja dobijam obje ekspanzije a vec jednu imam a placam cijenu za obje obje, to nista. da su posteni, narocito prema ljudima koji su kupili ekspanziju cim je izasla, druga ekspanzija bi trebala bit brat bratu 20€. dakle, nagradit vijernost ali nope...

It is not who you are, it is who you know.
7 godina
Obi Wan kaže...

pa da, to sam odma primijetio. to sto ja dobijam obje ekspanzije a vec jednu imam a placam cijenu za obje obje, to nista. da su posteni, narocito prema ljudima koji su kupili ekspanziju cim je izasla, druga ekspanzija bi trebala bit brat bratu 20€. dakle, nagradit vijernost ali nope...

Rade ono sto rade s WoWom. Da to nisu izveli vjerojatno bi opet grunuo 90 € - cak sam i krenuo kupiti dok nisam vidio da me vuku za nos, ovako, ako uzmem to ce biti najjeftnija verzija - standard i to vrlo vjerojatno na prvom vecem snizenju. Ne patim na to kako ce mi lik izgledati, a pogotovo ne u d4 gdje nista zivo ne vidis koliko se sve brzo odvija oko tebe. Eventualno dok cooliras u gradu. Tako da mi nista od toga ni ne treba. Po meni su krivo postavljene cijene, odnosno nista u tome ne vrijedi tog novca. Sa onom slijedecom ekspanzijom ce obezvrijediti ovu koja se tek najavila i tako dok ide.  No tko voli, nek' izvoli. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice