Diablo 4

poruka: 2.398
|
čitano: 749.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Diablo 4
toxic kaže...
MEGATAMA kaže...

Ja sam skoro odustao jer kakav god build Necroa da sam skuckao bila je banana,sve se preokrenulo od kada me je klanski kolega uputio kako i sta.

Sad kad vidim kakvu ulogu igraju nijanse ne cudi me da je on ulupao 400h samo u Druida.

Edit

Bolesno je kakvi critovi mi se mogu formirat,bossa ponekad roknem sa par pogodaka ❤️

Reci tko :)

Ti 🥂

17 godina
Diablo 4

Naš ponos i naša dika!

\o/\o/

Legenda naša!

\o/\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 4

Juce kolega me prebaci iz Nightmarea u Torment.

Ah, kako je lijepo bilo, uletio Butcher u Nightmareu, nisam se nit trebao micat, a eto me u Tormentu, obican Elite mob me pomete :_(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Bas sam se zakvacio za ovaj fine tuning builda 😁

Nocas sam na char levelu 75 radio dungeon sigil 37 sto su mobovi lvl 92 i rijesio bez problema,inace najgori affixi u dungeonima su mi ono sto leti zamnom pa padne pod noge i ona grmljavina gdje moram trcat pod stit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Cure, gdje ste farmali barbera?

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 9:11 (Kant).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kant kaže...

Cure, gdje ste farmali barbera?

I meni i Toxicu je pao u Ravenging Pit.

Dali biljke za potione mogu negdje kupit ili ih moram skupljat po livadama?.....

Imao build sa 2h sword i nocas mi padne 1h sword i offhand koji imaju tocno affixe koji mi trebaju za build,plus sto mi je pao i barb ❤️

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2023 9:45 (MEGATAMA).
17 godina
Diablo 4

I ja ću probati! Ali moja sexy Cebe nije moćna kao vi, ali je soćna!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kant kaže...

I ja ću probati! Ali moja sexy Cebe nije moćna kao vi, ali je soćna!!!

Ja ti uvjek mogu pomoc 🥂

16 godina
Zar jos netko igra Diablo 4? Igra je propala ko kauč
Intel 80286
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Horned Reaer kaže...

Ja ću ipak pričekati barem sezonu 2 prije kupnje. Nije da nemam ništa drugo za igrati, a komentari barem zasad nisu nešto bajni. Path of Exile 2 mi izgleda baš odlično, ali izlazi tek za minimalno godinu pretpostavljam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Horned Reaer kaže...

Igramo, da.
Upalim malo navečer, odigram 1h cca i ugasim. Di ćeš bolje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 8:58 (Bitanga).
12 godina
Diablo 4

Ja sam na 191h,za sad mi je jos uvjek zabavno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 4

Za ono što meni treba, a to je da mogu uapliti nešto i odigrati pola sata/sat Diablo 4 je odličan.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Sve mi je ok ili prihvatljivo ali ovaj PVP element....skupljam ona sr.nja sto se moraju stavit u onaj oltar da se prociste i odbrojava vrijeme i doleti lik 90+ level i unisti me i ode skoro 10k tih kristala u vjetar,samo ugasio igru 🥂

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

mrtva u odnosu na sto ? koliko vidim u prvom tjednu nove sezone 7 miliona, od toga cca 7000 vec na lvl 100

igra je mozda mrtva tebi i takvima kao ti, koji u par dana dodu na lvl 100 izgiraju se do maxa i onda placu da nemaju sta radit i da je sve bezveze, a vi cinite onak 1% baze igraca dok je 90% igraca koji u sezoni nece doci ni do lvl 70, i njima sigurno igra nije mrtva, jer low i mid lvl dio igre je vrhunski, a high end je nebitan za sve casual igrace, tako da D4 nece biti mrtav jos godinama

a sudeci po tome kako se ne mozes maknuti od teme, i ti ces se vratiti vrlo brzo, cim poprave sve sto ti ne valja 

najiskrenije, ako si HC igrac, Diablo niije za tebe, za 17 dana ti izlazi PoE 2 koji je puno bolja igra u svakom pogledu, za takve igrace, pa probaj to

i stvarno nema potrebe, da dolazis malo malo i kukas kako igra ne vala, shvatili smo i prvih 10 puta kada si to rekao, i to je sasvim ok, nije igra za svakoga

kako sutra izlazi BG3 i ja cu je prestati igrati, dok to ne zavrsim, ali ja sam casual i nisam jos niti lvl 70, i igra mi je vrh

cisto da vidis kako stoje druge igre, pa usporedi sa D4:

Minecraft live player count 3,494,020
League of Legends live player count 2,506,527
Forza Horizon 5 live player count 1,034,788
CS:GO live player count 994,356
Overwatch 2 live player count 799,678
Valorant live player count 741,559
New World live player count 689,569
Dota 2 live player count 611,868
PUBG live player count 345,768
Apex Legends live player count 294,324
Lost Ark live player count 289,445
Guild Wars 2 live player count 257,827
Call Of Duty Warzone live player count 256,065
World of Warcraft live player count 234,330
Battlefield 5 live player count 24,397
Diablo 3 live player count 15,086
World of tanks live player count 2051

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 11:59 (3dfx).
9 godina
Diablo 4

ne izlazi poe2 za 17 dana nego jos jedna poe1 sezona, poe2 beta je tek za godinu dana, ne zna se kada ce Poe2 u potpunosti izaci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 13:34 (Mr.Natural).
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
3dfx kaže...
Horned Reaer kaže...

mrtva u odnosu na sto ? koliko vidim u prvom tjednu nove sezone 7 miliona, od toga cca 7000 vec na lvl 100

igra je mozda mrtva tebi i takvima kao ti, koji u par dana dodu na lvl 100 izgiraju se do maxa i onda placu da nemaju sta radit i da je sve bezveze, a vi cinite onak 1% baze igraca dok je 90% igraca koji u sezoni nece doci ni do lvl 70, i njima sigurno igra nije mrtva, jer low i mid lvl dio igre je vrhunski, a high end je nebitan za sve casual igrace, tako da D4 nece biti mrtav jos godinama

a sudeci po tome kako se ne mozes maknuti od teme, i ti ces se vratiti vrlo brzo, cim poprave sve sto ti ne valja 

najiskrenije, ako si HC igrac, Diablo niije za tebe, za 17 dana ti izlazi PoE 2 koji je puno bolja igra u svakom pogledu, za takve igrace, pa probaj to

i stvarno nema potrebe, da dolazis malo malo i kukas kako igra ne vala, shvatili smo i prvih 10 puta kada si to rekao, i to je sasvim ok, nije igra za svakoga

kako sutra izlazi BG3 i ja cu je prestati igrati, dok to ne zavrsim, ali ja sam casual i nisam jos niti lvl 70, i igra mi je vrh

cisto da vidis kako stoje druge igre, pa usporedi sa D4:

Minecraft live player count 3,494,020
League of Legends live player count 2,506,527
Forza Horizon 5 live player count 1,034,788
CS:GO live player count 994,356
Overwatch 2 live player count 799,678
Valorant live player count 741,559
New World live player count 689,569
Dota 2 live player count 611,868
PUBG live player count 345,768
Apex Legends live player count 294,324
Lost Ark live player count 289,445
Guild Wars 2 live player count 257,827
Call Of Duty Warzone live player count 256,065
World of Warcraft live player count 234,330
Battlefield 5 live player count 24,397
Diablo 3 live player count 15,086
World of tanks live player count 2051

Zaboravio si napomenuti da je tih 7 milja broj kreiranih likova a ne broj igrača. Razlika između ta dva termina je nebo i zemlja. Vjerojatno pola od toga su mule a pitanje je i koliko su low lvl likovi. Ja ih imam 2 jer mi ne nisu svidjeli niti Necro niti Sorc koje sam kreirao.

Najviše ti govori da su iz statistike izbacili broj odigranih sati kojime su se tako hvalili. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 15:22 (TunaPablo).
7 godina
neaktivan
Mr.Natural kaže...

ne izlazi poe2 za 17 dana nego jos jedna poe1 sezona, poe2 beta je tek za godinu dana, ne zna se kada ce Poe2 u potpunosti izaci.

ma da, nova liga a ne drugi nastavak, glup sam 

16 godina
Diablo 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 20:14 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina

Zanimljive promjene.

Razmisljam koju bih iducu klasu krenuo,ali prvo se zelim fokusirat nazad na Rogua kad se zasitim Necroa.

16 godina

Ako si tek sada dosao do level 70 sve mi je jasno

Intel 80286
17 godina
neaktivan
Ja sam za sada odustao, level 100 nemaš kaj radit, da ne kažem da dosta opreme vučem od tamo negdje levela 72. Gear su skroz zeznuli u igri, stvarno mi se neda nakon svakog NM-a provjeravati 20 žutih itema, da bi slučajno možda na rukavicama dobio 0,6% više attack speeda.

Ovo bi mogla biti vrhunska igra za jedno godinu dana, za sada je dovoljno contenta do negdje levela 75 i onda sve padne u vodu. Imam osjećaj da je igra trebala imati Tier 5 na samom launchu, ali je last minute ta odluka promjenjena.

Ali mislim da se i dalje isplati, doslovno možeš utući par sto sati i zabaviti se, samo je end game loop opako loš.

2 0 hvala 1
17 godina
HAL kaže...
Ja sam za sada odustao, level 100 nemaš kaj radit, da ne kažem da dosta opreme vučem od tamo negdje levela 72. Gear su skroz zeznuli u igri, stvarno mi se neda nakon svakog NM-a provjeravati 20 žutih itema, da bi slučajno možda na rukavicama dobio 0,6% više attack speeda.

Ovo bi mogla biti vrhunska igra za jedno godinu dana, za sada je dovoljno contenta do negdje levela 75 i onda sve padne u vodu. Imam osjećaj da je igra trebala imati Tier 5 na samom launchu, ali je last minute ta odluka promjenjena.

Ali mislim da se i dalje isplati, doslovno možeš utući par sto sati i zabaviti se, samo je end game loop opako loš.

Ma ovisi, ja sam u pre sezoni uzivao u pvp, stalno sam igrao i kako Barbar i Rogue tamo op ja sam sebi slozio Druida koji melje i imao sam sate i sate zabava u PVP-u ali generalno da, slažem se da je End game loš, si završio Uber Lilith?

Ja sada ne mogu igrat toliko puno koliko u pred sezoni ali opet sam na Druidu, evo lvl 87 završio ND level 65

Mali video: 

Bnet: mNik987#2148
17 godina
neaktivan
Iskreno nisam niti pokušao, možda probam, imam full gearanog Necra na Bone Spear buildu.
NM dunegeone iznad već 80 ili 70 mi isto nema smisla raditi, jer se cijela mehanika svodi na to da ili ja 1 shotam sve ili neki drek mene 1 shota (pogotovo sa ovom novom rotacijom u kojoj su svi mobovi duhovi, koji ti se samo stvore iza leđa), a loot je opet isti kao na nižim levelima.
Iskreno mislim dq im pod hitno treba Tier 5 i popravak cijele itemizacije, jer ovo nema smisla, mogu samo loviti uber uniques, koje bum vidio nikada.

Btw., pročitao sam da igra namjerno ne baca iteme za build koji igraš, te da je neke iteme skoro nemguće dobiti, da te najmerno dodatno uspori. Ne znam da li je istina, ali znam da sam umbral i serration aspect vidio doslovno 2 puta, a roll je naravno bio nizak…
17 godina
HAL kaže...
Iskreno nisam niti pokušao, možda probam, imam full gearanog Necra na Bone Spear buildu.
NM dunegeone iznad već 80 ili 70 mi isto nema smisla raditi, jer se cijela mehanika svodi na to da ili ja 1 shotam sve ili neki drek mene 1 shota (pogotovo sa ovom novom rotacijom u kojoj su svi mobovi duhovi, koji ti se samo stvore iza leđa), a loot je opet isti kao na nižim levelima.
Iskreno mislim dq im pod hitno treba Tier 5 i popravak cijele itemizacije, jer ovo nema smisla, mogu samo loviti uber uniques, koje bum vidio nikada.

Btw., pročitao sam da igra namjerno ne baca iteme za build koji igraš, te da je neke iteme skoro nemguće dobiti, da te najmerno dodatno uspori. Ne znam da li je istina, ali znam da sam umbral i serration aspect vidio doslovno 2 puta, a roll je naravno bio nizak…

Meni ne baca niti kad igram drugi Build ali bas me briga, ja uzivam na svoj nacin :) Volim PVP i kada dodem na 100 level i prvo napravim ND Tier 100 a zatim roknem Uber Lilith ili obrnutim redosljedom onda rokam PVP dok mi ne dosadi..

Iako tesko da cu skoro level 100 jer sam uzeo BG 3 i ako mi igra bude zakon postoji sansa da ce d4 u zaborav do iduce sezone.

Bnet: mNik987#2148
16 godina
Diablo 4

Ja pokušavam složiti full Summoner Necro-a, lvl 83+, 6 Mother's Embrace Unique prstena - 0 Mendeln prstena...

Al sam dobio, bar 2, možda i 3 Lidless Wall-a do sad. Mislim mogu presložiti build, ali baš sam htio "obaviti" većinu zadataka kao D3 Witch Doctor :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 4

Cudna situacija zadnja 3 dana....igra mi se srusila 3-4 puta,ps5 verzija.

To mi se nije desavalo sa niti jednom drugom igrom na Ps5...izgleda da je MS vec "umocio" prste u ActiBlizzard 🤣🤣🤣

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HAL kaže...

Pod Serration mislis na ovaj Ossified Essence?

To mi pada svako malo na itemima,imam 3 ili 4 sa strane kad mi zatreba imprintanje.

Edit

Sad vidim da sam ih potrosio,imam jos samo dva sa strane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2023 21:56 (MEGATAMA).
16 godina
MEGATAMA kaže...

Cudna situacija zadnja 3 dana....igra mi se srusila 3-4 puta,ps5 verzija.

To mi se nije desavalo sa niti jednom drugom igrom na Ps5...izgleda da je MS vec "umocio" prste u ActiBlizzard 🤣🤣🤣

Meni se Spiderman Remastered crashao masu puta na PS5.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan
Imam jedan jedini i to dosta slabiji roll, pao mi je negdje oko levela 80. Zato mogu opremiti jedno 19 Necra na blood build. 😂
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice