Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.408.045
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 100 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 100 - Europe:

Američki je puno lakši, na EU treba ganjati elite, inače 0 bodova. Sretno.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

kome se da još ovo igrati ?  ... igra u kojoj za 5 sati igranja dodjes do paragona 500 i skupis cijeli Build nema smisla.

Napredak na početku je munjevit a onda se natezati mjesec dana da dobiješ savršeni item koji je 2-3 posto jaci od onog kojeg imas za mene je debilana.

Najdebilnije je kad ti dropa Primal item koji je lošiji od Ancient jer ima debilne statse. 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
4 1 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Mene bas zanima dokle ce wudijo u SC LoN sezoni dogurati sa DH i RF. Za sada mu dobro ide

Osobno, tema ove sezone mi je najveci promasaj. U rangu one sa duplim goblinima. Cak su i dio nagrada u sezoni reciklirali.
Jedino taj "novi" stash tab sto daju.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3

igram samo za krila cosmic wings i to je to od ove sezone! 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
Diablo 3

Challenge rift 101 - Americas:

Challenge rift 101 - Europe:

Laganini barbovi ovaj tjedan. Prvi pokušaji.

Moj PC  
3 1 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Imam dojam da Minneyar dolazi u temu samo meni dati TD.

Ni ne komentira, ni daje neki prilog.

Vjerojatno je razočaran igrom i njenim razvojem, pa se sad iskaljuje na mojim postovima...

Ah, neka mu je sa srećom.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Vjerojatno je razočaran igrom i njenim razvojem, pa se sad iskaljuje na mojim postovima...

Ne dajem TD tebi osobno nego dajem TD jer je tema pretvorena u spam beskorisnih objava koje nicem ne koriste, pogledaj samo koliko bude tvojih postova zaredom sa istim sadrzajem. Ako netko i igra ovo sranje od igre vise, moze sam vidjeti challenge rift i bez da ti svaki put stavis ovdje link na video. Otvorim topic jer tko zna mozda ima kakvih korisnih novosti u vezi fransize, ali ne, uvijek je samo najnoviji challenge rift.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
18 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Bez brige, evo i meni jedan TD, jer sam se bio usudio komentirati da mi novi patch djeluje ok :D 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
Chaky kaže...
TomoR kaže...

Bez brige, evo i meni jedan TD, jer sam se bio usudio komentirati da mi novi patch djeluje ok :D 

A to sto si ti prvo meni dao TD jer sam napisao da mi patch NE djeluje ok? :) Isuse boze ko djeca...

18 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

A to sto si ti prvo meni dao TD jer sam napisao da mi patch NE djeluje ok? :) Isuse boze ko djeca...

Ja sam dijete svojih roditelja

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 102 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 102 - Europe:

Wizardi ovaj put; na NA sam se malo izgubio u prvom pokušaju pa gubio vrijeme; ovo je snimka drugog pokušaja i onda je OK.

EU ima "malo blesavog" Firebirda; dva puta sam baš loše skrenuo, ali svejedno završio u prvom pokušaju.

Sretno!

Moj PC  
6 4 hvala 3
17 godina
Diablo 3

Ovo manje više potvrđuje da je D4 u izradi:

https://kotaku.com/sources-blizzard-cancels-starcraft-first-person-shoote-1835285125

Activision Blizzard (na investor sastanku) je najavio da će 2020 imati "mega title", pa valjda će to biti D4...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Ovo manje više potvrđuje da je D4 u izradi:

https://kotaku.com/sources-blizzard-cancels-starcraft-first-person-shoote-1835285125

Activision Blizzard (na investor sastanku) je najavio da će 2020 imati "mega title", pa valjda će to biti D4...

Bojim se da je 2020. preoptimisticno, s obzirom da su vec dvaput discardali igru... i ocito jos uvijek povecavaju tim/ traze se. Nema veze, nek izade i 2029. sto se mene tice, samo neka valja.

Navodno je i nekakav Overwatch spinoff u izradi, co-op PvE nesto kao Left 4 Dead, zvuci potencijalno super.

7 godina
Diablo 3

Koliko god mislim da je vrijema "mega projekata" ostalo iza nas, pogotovo u vrijeme "f2p+mikrotransakcije igara", oni jednostavno nesto "veliko" moraju najaviti na slijedecem Blizzconu.

Na proslom su dozivjeli fijasko sa onim mobile projektom diabla. U zadnje vrijeme su remasterirali SC, najavili remaster w3, vaniliju WoW-a + exp. za WoW, pustili HoTS niz vodu, otisli diablom na switch, SC2 napravili prakticki F2P, ...

I to je to. Oni su se pogubili od kada ih jasi Activision, a sve manje para kapa.  To sto kapa je od milijun godina starog WoW-a i od HS-a. Nije niti cudo sto je bungie "otisao" od activisiona. Gdje on zakoraca tu niti trava ne raste

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 103 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 103 - Europe:

NA ima jako mekanog Raimenta, pa ono dash, udri, dash udri itd... EU je relativno lagani SWK monk. Sretno!

Moj PC  
4 4 hvala 2
17 godina
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 104 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 104 - Europe:

(Pre)lagani LoN WD-ovi ovaj tjedan. Prvi pokušaji. Evo, sram me što to stavljam, ali navikao sam stavljat svaki tjedan...

Moj PC  
3 6 hvala 2
7 godina
Diablo 3

https://pbs.twimg.com/media/D-G3ogfWkAEoj0d.jpg

Uglavnom, glasina, da ce diablo 4 otici u FPS vode.

Jedva cekam reakciju publike na blizzconu, ako je ovo istina (u sto sumnjam)

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

jel tko jos igra? Mislim da je igra dala svoje vrijeme je za Diablo 4 !!! ovo vise sa sezonama nema smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horned Reaer kaže...

jel tko jos igra? Mislim da je igra dala svoje vrijeme je za Diablo 4 !!! ovo vise sa sezonama nema smisla

D3 je super. Ali meni je farmanje dosadno u D3. Tako da sam ja samo odigrao kampanje. Šteta što nisu izdali niti jednu expanziju posle Reapera.

Sljedeće godine bi trebali najaviti novi Diablo. Sumnjam da će ove godine, ali moguće da će ove godine najaviti neki spinoff ili remake.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2019 10:03 (tigerija).
10 godina
Diablo 3

d3 je godinama već užasno dosadan. a ako i najave d4, ne bude prije 2021 sigurno

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Diablo 3

Novi PTR je dostupan 

https://www.reddit.com/r/diablo3/comments/chr2yh/ptr_266_patch_preview/

Ništa veliko, novi gem, par novih "mehanika" igre, i, vraćaju se nikad prežaljene Mortick bracers 

Zvuči solidno, ali, nisam još probao.

Samo sam pročitao vijesti na mobitelu dok pijem kavu   iznad plaže, nakon kupanja 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Sezona 17 završava 18.8.

Season 17 will be ending on August 18 at the following times:
North America: 5:00 PM PDT
Europe: 5:00 PM CEST
Asia: 5:00 PM KST

https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/season-17-ends-august-18/1088

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon 4 godine odlučio sam ponovno zaigrati D3.

Imam D3 + RoS i vidim da ima dodatak Necromancer. Da li je on toliko bitan za gameplay, odnosno napredak kao što je bio RoS u odnosu na D3 Vanilu, da li donosi neke bitne gameplay stvari ili se radi samo o Necromanceru i kozmetičkim stvarima (za koje nisam zainteresiran)?

Ima nekih dodataka koje ne razumijem, kako povećati Chest, u odnosu na prethodni puta dobio sam jedan stash sa jednim tabom i to je to, no vidim na  YT kako ljudi imaju  3 stasha sa više tabova? Uglavnom mi je sve pretrpano i imam dosta alt likova i mula, pa sada pregledavam sav inventory kako bi složio neke buildove i to je prava muka jer sam sve zaboravio i izgubio sam se.  Ne sjećam se više šta je bitno a što ne, jer vidim da se i neki setovi koje sam prethodno imao i uništio jer su bili beskorisni a sada su zapravo relevantni buildovi.

Moram proučiti kako funkcioniše Kanai Cube, koliko sam zasada u vrlo kratko vrijeme uhvatio - žrtvuje se legendary item i materijali da se dobije pasivni skill ili da se rerolla ili dobije novi skill na opremi?

Konfuzno mi je i osjećam se kao da nikada nisam igrao D3...

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

@boxer Za stash moraš igrati Season Journey skoro do kraja da otključaš. Ali možeš to u par dana igranja. Svaku sezonu otključavaš po jedan (mislim da je max. 4 sada). Sezona završava 18-og, pa ako želiš otključati jedan tab, požuri.

Za solo igru Necro ti ne treba (ali kupnjom njega dobiješ još dva stash taba), no u grupnom igranju na visokom nivou Necro je meta.

Cube ima sve nabrojane mogućnostim, a i više. Random video: 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2019 11:10 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta im dođe onaj armory, kao screenshota build sa skillovima i u slučaju mjenjanja samo ga eqipaš bez prtljanja po inventoriju i traženja geara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Šta im dođe onaj armory, kao screenshota build sa skillovima i u slučaju mjenjanja samo ga eqipaš bez prtljanja po inventoriju i traženja geara?

Da.

Ne pamti ti paragon set-up doduše.

7 godina
Diablo 3

Kada ste vec digli temu iz mrtvih. Jel' ima naznaka necemu novom u sezoni 18 ili ce ipak na kraju biti doslovna kopija sezone 6 ?

Nekako imam osjecaj da cu preskociti sezonu. Nagrade iz s6 vec imam (osim, ako nesto ne ubace u zadnji moment za guardiana), maksimalan broj stash tabova vec imam, a i sama tema sezone 18 mi je bezveze. Trckarati okolo i loviti "krugove"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Proučavam malo kako radi Kanai's Cube i već nalazim na neke probleme.

Pronašao sam u svom starom stashu oko 10 Obsidian ring of Zodiac i ne mogu niti jednog transmutati u KCube. Izbaci neku grešku, pa sam malo istražio i vidim da niti jedan nema legendary afix dok na netu postoje legendary afixi na prstenu. Pretpostavljam da je došlo do neke izmjene u nekim od patcheva i da zbog toga vjerovatno neće. No zbunjuje me da sa patchem nisu izmijenjeni i afixi na već postojećim prstenovima ili to ide tako da tek novi dropani prstenovi dobijaju novi afix? Ako je tako da tek novi dropani gear ima novoubačene izmjene onda mogu ove stare sve uništiti?

https://us.diablo3.com/en/item/obsidian-ring-of-the-zodiac-Unique_Ring_023_p2

Isto tako u stashu imam legendary iteme za koje na netu piše da su izbačeni iz igre, malo čudno ili je bug?

Npr. Steady Strikers, Slave Bonds, Stolen Ring, 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
boxer kaže...

Proučavam malo kako radi Kanai's Cube i već nalazim na neke probleme.

Pronašao sam u svom starom stashu oko 10 Obsidian ring of Zodiac i ne mogu niti jednog transmutati u KCube. Izbaci neku grešku, pa sam malo istražio i vidim da niti jedan nema legendary afix dok na netu postoje legendary afixi na prstenu. Pretpostavljam da je došlo do neke izmjene u nekim od patcheva i da zbog toga vjerovatno neće. No zbunjuje me da sa patchem nisu izmijenjeni i afixi na već postojećim prstenovima ili to ide tako da tek novi dropani prstenovi dobijaju novi afix? Ako je tako da tek novi dropani gear ima novoubačene izmjene onda mogu ove stare sve uništiti?

Kada izbace patch onda se jedino na set "opremi" automatski mijenjalo. Ovo sve drugo (legendary) moras ponovno skupljati "novije" verzije.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice