Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.407.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
razermario kaže...

u kolko pocinje sezona ?

Trebala bi početi u 17:00 po našem vremenu.

13 godina
Diablo 3

Koji build koristiti za dh u ovoj sezoni, za gr i koji za speed rifts.. Newebie :)

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Koji build koristiti za dh u ovoj sezoni, za gr i koji za speed rifts.. Newebie :)

GR da najlakše preživiš + damage recimo Shadow Impale i N6M4 (od GR105 nadalje), do GR90-100 speed UE Multishot i dalje je kralj.

Bar po onome što sam vidio a i sam isprobao.

17 godina
Diablo 3

Ako koga zanima, mislim da je Sunwuko set dungeon najlakši za riješiti mastery na monku, kao korak u season journey:

Prvi pokušaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Ako koga zanima, mislim da je Sunwuko set dungeon najlakši za riješiti mastery na monku, kao korak u season journey:

Prvi pokušaj

Koji je reward ? 

17 godina
razermario kaže...
TomoR kaže...

Prvi pokušaj

Koji je reward ? 

Pa, nakon chaptera 4, frame-ovi i ako još netko nije otključao sve, stash tabovi.

https://us.diablo3.com/en/blog/22820656/season-16-the-season-of-grandeur-begins-118-12-18-2018#_New_Cosmetic_Rewards

A ako masteriraš svih 24 set dungeona (bez onih od Necro-a) dobiješ zmajska krila:

17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 83 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 83 - Europe:

Na NA neki čudnjikavi Jade WD, ali valjda sam ga samo loše igrao... EU je lagani LoN build.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina

što je u ovoj igri još zanimljivo svima?  stvarno ne shvaćam. imam i ja diablo 3, igrao sam sve likove no dojadila je već i bogu i vragu. kako svi vi možete ponavljati iste stvari svaki dan?

7 godina
Diablo 3

Hahaha.  A tako nesto, ali sto mogu kada mi se POE uopce ne svidja, a ostala konkurencija nikako da izbaci nesto. Sem Grim Dawna, za kojeg moram priznati da je dobar.

No, mislim da tu na forumu jako malo ljudi prtlja iz dana u dan po diablu. Ja sam recimo odigrao 4 dana prosle sezone i nisam ga palio do jedno 7 dana pred ovu sezonu. Drzati ce me desetak dana (po 2-3 sata navecer) i onda opet na hladjenje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

TomoR tenks još jednom na boostu od neki dan :)

U svega par sati prvi DH build skoro gotov.

Njib pitanje, jesu Elusive ring i Chain of shadows negdje specijalni dropovi ili sasvim rendom?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Twitch: https://www.twitch.tv/teeny_tiny_sheep
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ukulele kaže...

TomoR tenks još jednom na boostu od neki dan :)

U svega par sati prvi DH build skoro gotov.

Njib pitanje, jesu Elusive ring i Chain of shadows negdje specijalni dropovi ili sasvim rendom?

Random.

Chain of shadows ti je "najlakše" dobiti od Kadale; a Elusive ring upgrade-om žutih ringova u cube-u na legendary.

Ali, početak sezone je najgori jer "uvijek fali" Death Breath-ova za "onaj item koji mi treba za build" - evo, na NA sezoni sada "ganjam" Band of Might prsten - bez njega iznad TVIII ginem insta od svega, iako damage imam za ići više. A na TVIII mizerija od DB-ova pada.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Random.

Chain of shadows ti je "najlakše" dobiti od Kadale; a Elusive ring upgrade-om žutih ringova u cube-u na legendary.

Ali, početak sezone je najgori jer "uvijek fali" Death Breath-ova za "onaj item koji mi treba za build" - evo, na NA sezoni sada "ganjam" Band of Might prsten - bez njega iznad TVIII ginem insta od svega, iako damage imam za ići više. A na TVIII mizerija od DB-ova pada.

Ne samo death breathova već i gemova prokletih za rollanje mi je usfalilo u par navrata xD 

Ali iskreno se čudim što mi je doslovno u par gr-ova dropalo gotovo sve, totalno se neću bunit obzirom kak me "sreća" služila prošle sezone sa monkom.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Twitch: https://www.twitch.tv/teeny_tiny_sheep
7 godina
Diablo 3

Sinoc kada sam igrao solo t13 sa multishot DHem nisam niti primjetio da sam prosao rift u manje od 2 minute i time odradio jedan conquest

Problem ce mi ocito biti dobiti dobar cold holy point shot. Svasta pada. Cak i ovi sa elemental dmg, ali jos niti jedan sa CHC. Dobar karlei je vec lakse nekako skraftati.

Trenutno sam na MS buildu i cistim 80tke za 3-4 minute da nabijem gemove za augment, ali uskoro (mozda i veceras) namjeravam skociti na impale build ili na N/M build.

Elusive rigns i chain of shadows sam nakupio na gomile. Imam i nekoliko ancienta od svakoga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2019 11:39 (SamoPitam3).

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 84 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 84 - Europe:

LoN Crusaderi ovaj tjedan. Prvi pokušaji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 85 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 85 - Europe:

Demon Hunteri ovaj tjedan, riješeno iz prvog pokušaja. NA ima Shadow Impale, EU ima Unhallowed Essence Multishot set-up.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Ako koga zanima, pojavio se službeno "Diablo: Book of Adria":

https://us.diablo3.com/en/blog/22882128/book-of-adria-a-diablo-beastiary-now-available-2-7-2019

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

https://eu.diablo3.com/en/profile/ExerBM-2113/hero/116427731

Mogu zavrsiti 104 GR za nekih 10 min. 

Sta bi mogo poboljsati za napredak ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

A trebas bolju opremu i strongarm bracers. Eventualno u offhand na impale dmg.

BTW. Sto si to rollao u beltu na vitality i ostavio grenade dmg ?!?! Armor ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 12:11 (SamoPitam3).

0 0 hvala 0
13 godina
SamoPitam3 kaže...

Hvala na offhand mislis u cube da stavim ? 

A nisam nista dirao tek sam dobio, sad cu staviti umijesto vitality armor. 

Newbie ... 

7 godina
razermario kaže...
SamoPitam3 kaže...

Hvala na offhand mislis u cube da stavim ? 

A nisam nista dirao tek sam dobio, sad cu staviti umijesto vitality armor. 

Newbie ... 

Da, u cube, taj socket u impale dmg. Nadam se da imas matsa, jer bi moglo potrajati. K tome kako imas cold build, gledaj cold na amulet i na offhand takodjer. Impale ima jos i light. build, pa, ako dobijes opremu za to...

I nemoj sad dirati u vitality na beltu (jer ti treba taj vitality), trebao se onaj grenade dmg u nesto zarolati, jer nema nikakve koristi od njega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 13:12 (SamoPitam3).
13 godina
Diablo 3

Cek sad cu pokusati :D 

Eto jer sad ok ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 13:18 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Bolje. Samo taj impale ti ide do 15%.  Na ovom offhandu ti se bas i ne isplati ganjati zbog %fire dmg, ali na anc. boots bi ga mogao lagano naterati na 15%. Impale jos mozes imati i na helmu u kombinaciji sa CHC-om.

Za belt, pokusaj chain of shadows pronaci. Za shoulders bi trebao ganjati CDR da smanjis cooldown za vengeance. Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2019 14:08 (SamoPitam3).

1 0 hvala 1
13 godina
SamoPitam3 kaže...

Bolje. Samo taj impale ti ide do 15%.  Na ovom offhandu ti se bas i ne isplati ganjati zbog %fire dmg, ali na anc. boots bi ga mogao lagano naterati na 15%. Impale jos mozes imati i na helmu u kombinaciji sa CHC-om.

Za belt, pokusaj chain of shadows pronaci. Za shoulders bi trebao ganjati CDR da smanjis cooldown za vengeance. Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor.

Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor, 

Ovo te nisam skonto na sta mislis ? 

7 godina
razermario kaže...

Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor, 

Ovo te nisam skonto na sta mislis ? 

Govorim o shouldersima. Pretpostavljam da si na njima rollao dexterity u visi dexterity. Trebao si fan of knieves u CDR.

Ne znam zasto ostavljas te skillove koje ne koristis u tom buildu. Isto ti je i sa Aquila gdje si ostavio companion damage.

Nisu svi ancienti nuzno bolji od onih koji to nisu. Ukoliko dosta gines utrpaj diamonde u opremu.

17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 86 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 86 - Europe:

Necromanceri ovaj tjedan, NA lagani Inarius Skeletal Mage build, EU, Rathma Mage build koji ima problem s preživljanjem. Oba builda furaju Skeleton weapon i offhand, pa probajte uvijek imati "naciljanog" moba za više DPS-a. Sretno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Diablo 3

I kada ce Diablo IV???

Intel i7 8700K;asrock z370 extreme 4; Crucial 2X8 Gb 2400@2666 Mhz; SLI 2 X Nvidia GeForce 1080Ti; SSD Samsung EVO 500 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Lol, hrpa ekipe se na mom videu i forumima žali da im je EU Challenge Rift pretežak.

Šta bi da su dobili onaj Wudijo rift (lik je igrao FoK Shi-Mitzu, a umiralo se svake 3 sekunde)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kant kaže...

I kada ce Diablo IV???

Službeno se ništa ne zna. 

Postoje glasine da su već 2 puta ispočetka počeli radit D4, i da je trebao bit predstavljen na Blizzconu lani, ali pošto Blizzard "mora" imat demo kod predstavljanja, a demo nije bio spreman, ništa za D4 nisu rekli. Ponavljam da su to glasine!

Ove godine neće izaći sigurno, a sumnjam da će bit najava za D4 ovu godinu. Prije se nadat D2 remasteru kroz iduće godine, mada je i to upitno

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
18 godina
overdice kaže...
 Prije se nadat D2 remasteru kroz iduće godine, mada je i to upitno

Hmm, vjerovatno neće biti ništa od remastera D2.

Jedina opcija je remade, a opet je upitno koliko bi tvrdokorni HC fanovi pristali da plate tako nešto.

14 godina
striko kaže...
overdice kaže...
 Prije se nadat D2 remasteru kroz iduće godine, mada je i to upitno

Hmm, vjerovatno neće biti ništa od remastera D2.

Jedina opcija je remade, a opet je upitno koliko bi tvrdokorni HC fanovi pristali da plate tako nešto.

Meni osobno je to trenutno jedino za sto bih dao novce Blizzardu, i jedino sto vjerujem da bi bili u stanju dobro odradit... Bas igram Path of Diablo mod (HC) za D2 i nevjerojatno je kolko je ta igra i dan danas bolja nego D3 i sve slicne igre. Samo sto zbilja treba updejtanu rezoluciju, ali izvan toga je potrebno vrlo malo da opet zavlada svijetom :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice