u kolko pocinje sezona ?
Trebala bi početi u 17:00 po našem vremenu.
u kolko pocinje sezona ?
Trebala bi početi u 17:00 po našem vremenu.
Koji build koristiti za dh u ovoj sezoni, za gr i koji za speed rifts.. Newebie :)
Koji build koristiti za dh u ovoj sezoni, za gr i koji za speed rifts.. Newebie :)
GR da najlakše preživiš + damage recimo Shadow Impale i N6M4 (od GR105 nadalje), do GR90-100 speed UE Multishot i dalje je kralj.
Bar po onome što sam vidio a i sam isprobao.
Pa, nakon chaptera 4, frame-ovi i ako još netko nije otključao sve, stash tabovi.
A ako masteriraš svih 24 set dungeona (bez onih od Necro-a) dobiješ zmajska krila:
što je u ovoj igri još zanimljivo svima? stvarno ne shvaćam. imam i ja diablo 3, igrao sam sve likove no dojadila je već i bogu i vragu. kako svi vi možete ponavljati iste stvari svaki dan?
Hahaha. A tako nesto, ali sto mogu kada mi se POE uopce ne svidja, a ostala konkurencija nikako da izbaci nesto. Sem Grim Dawna, za kojeg moram priznati da je dobar.
No, mislim da tu na forumu jako malo ljudi prtlja iz dana u dan po diablu. Ja sam recimo odigrao 4 dana prosle sezone i nisam ga palio do jedno 7 dana pred ovu sezonu. Drzati ce me desetak dana (po 2-3 sata navecer) i onda opet na hladjenje.
TomoR tenks još jednom na boostu od neki dan :)
U svega par sati prvi DH build skoro gotov.
Njib pitanje, jesu Elusive ring i Chain of shadows negdje specijalni dropovi ili sasvim rendom?
TomoR tenks još jednom na boostu od neki dan :)
U svega par sati prvi DH build skoro gotov.
Njib pitanje, jesu Elusive ring i Chain of shadows negdje specijalni dropovi ili sasvim rendom?
Random.
Chain of shadows ti je "najlakše" dobiti od Kadale; a Elusive ring upgrade-om žutih ringova u cube-u na legendary.
Ali, početak sezone je najgori jer "uvijek fali" Death Breath-ova za "onaj item koji mi treba za build" - evo, na NA sezoni sada "ganjam" Band of Might prsten - bez njega iznad TVIII ginem insta od svega, iako damage imam za ići više. A na TVIII mizerija od DB-ova pada.
Random.
Chain of shadows ti je "najlakše" dobiti od Kadale; a Elusive ring upgrade-om žutih ringova u cube-u na legendary.
Ali, početak sezone je najgori jer "uvijek fali" Death Breath-ova za "onaj item koji mi treba za build" - evo, na NA sezoni sada "ganjam" Band of Might prsten - bez njega iznad TVIII ginem insta od svega, iako damage imam za ići više. A na TVIII mizerija od DB-ova pada.
Ne samo death breathova već i gemova prokletih za rollanje mi je usfalilo u par navrata xD
Ali iskreno se čudim što mi je doslovno u par gr-ova dropalo gotovo sve, totalno se neću bunit obzirom kak me "sreća" služila prošle sezone sa monkom.
Sinoc kada sam igrao solo t13 sa multishot DHem nisam niti primjetio da sam prosao rift u manje od 2 minute i time odradio jedan conquest 
Problem ce mi ocito biti dobiti dobar cold holy point shot. Svasta pada. Cak i ovi sa elemental dmg, ali jos niti jedan sa CHC. Dobar karlei je vec lakse nekako skraftati.
Trenutno sam na MS buildu i cistim 80tke za 3-4 minute da nabijem gemove za augment, ali uskoro (mozda i veceras) namjeravam skociti na impale build ili na N/M build.
Elusive rigns i chain of shadows sam nakupio na gomile. Imam i nekoliko ancienta od svakoga.
Ako koga zanima, pojavio se službeno "Diablo: Book of Adria":
https://us.diablo3.com/en/blog/22882128/book-of-adria-a-diablo-beastiary-now-available-2-7-2019
https://eu.diablo3.com/en/profile/ExerBM-2113/hero/116427731
Mogu zavrsiti 104 GR za nekih 10 min.
Sta bi mogo poboljsati za napredak ?
A trebas bolju opremu i strongarm bracers. Eventualno u offhand na impale dmg.
BTW. Sto si to rollao u beltu na vitality i ostavio grenade dmg ?!?! Armor ?
Hvala na offhand mislis u cube da stavim ?
A nisam nista dirao tek sam dobio, sad cu staviti umijesto vitality armor.
Newbie ...
Hvala na offhand mislis u cube da stavim ?
A nisam nista dirao tek sam dobio, sad cu staviti umijesto vitality armor.
Newbie ...
Da, u cube, taj socket u impale dmg. Nadam se da imas matsa, jer bi moglo potrajati. K tome kako imas cold build, gledaj cold na amulet i na offhand takodjer. Impale ima jos i light. build, pa, ako dobijes opremu za to...
I nemoj sad dirati u vitality na beltu (jer ti treba taj vitality), trebao se onaj grenade dmg u nesto zarolati, jer nema nikakve koristi od njega.
Cek sad cu pokusati :D
Eto jer sad ok ?
Bolje. Samo taj impale ti ide do 15%. Na ovom offhandu ti se bas i ne isplati ganjati zbog %fire dmg, ali na anc. boots bi ga mogao lagano naterati na 15%. Impale jos mozes imati i na helmu u kombinaciji sa CHC-om.
Za belt, pokusaj chain of shadows pronaci. Za shoulders bi trebao ganjati CDR da smanjis cooldown za vengeance. Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor.
Bolje. Samo taj impale ti ide do 15%. Na ovom offhandu ti se bas i ne isplati ganjati zbog %fire dmg, ali na anc. boots bi ga mogao lagano naterati na 15%. Impale jos mozes imati i na helmu u kombinaciji sa CHC-om.
Za belt, pokusaj chain of shadows pronaci. Za shoulders bi trebao ganjati CDR da smanjis cooldown za vengeance. Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor.
Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor,
Ovo te nisam skonto na sta mislis ?
Ti si tu kako vidim rolao dex u visi dex. Tu ti dmg za fan of knieves gotovo nista ne znaci, jer ga primarno koristis kao armor,
Ovo te nisam skonto na sta mislis ?
Govorim o shouldersima. Pretpostavljam da si na njima rollao dexterity u visi dexterity. Trebao si fan of knieves u CDR.
Ne znam zasto ostavljas te skillove koje ne koristis u tom buildu. Isto ti je i sa Aquila gdje si ostavio companion damage.
Nisu svi ancienti nuzno bolji od onih koji to nisu. Ukoliko dosta gines utrpaj diamonde u opremu.
Diablo III: Challenge rift 86 - Americas:
Diablo III: Challenge rift 86 - Europe:
Necromanceri ovaj tjedan, NA lagani Inarius Skeletal Mage build, EU, Rathma Mage build koji ima problem s preživljanjem. Oba builda furaju Skeleton weapon i offhand, pa probajte uvijek imati "naciljanog" moba za više DPS-a. Sretno.
I kada ce Diablo IV???
Lol, hrpa ekipe se na mom videu i forumima žali da im je EU Challenge Rift pretežak.
Šta bi da su dobili onaj Wudijo rift (lik je igrao FoK Shi-Mitzu, a umiralo se svake 3 sekunde)?
I kada ce Diablo IV???
Službeno se ništa ne zna.
Postoje glasine da su već 2 puta ispočetka počeli radit D4, i da je trebao bit predstavljen na Blizzconu lani, ali pošto Blizzard "mora" imat demo kod predstavljanja, a demo nije bio spreman, ništa za D4 nisu rekli. Ponavljam da su to glasine!
Ove godine neće izaći sigurno, a sumnjam da će bit najava za D4 ovu godinu. Prije se nadat D2 remasteru kroz iduće godine, mada je i to upitno
Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
Hmm, vjerovatno neće biti ništa od remastera D2.
Jedina opcija je remade, a opet je upitno koliko bi tvrdokorni HC fanovi pristali da plate tako nešto.
Hmm, vjerovatno neće biti ništa od remastera D2.
Jedina opcija je remade, a opet je upitno koliko bi tvrdokorni HC fanovi pristali da plate tako nešto.
Meni osobno je to trenutno jedino za sto bih dao novce Blizzardu, i jedino sto vjerujem da bi bili u stanju dobro odradit... Bas igram Path of Diablo mod (HC) za D2 i nevjerojatno je kolko je ta igra i dan danas bolja nego D3 i sve slicne igre. Samo sto zbilja treba updejtanu rezoluciju, ali izvan toga je potrebno vrlo malo da opet zavlada svijetom :)