Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.412.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pomaknut je kraj S15 te najavljen početak S16:

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20770676889

S15 završava 6.1.2019; S16 planirani početak je 11.01.2019. 

Možda bude još koja iteracija PTR-a onda... 

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 77 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 77 - Europe:

Crusader ovaj tjedan. Laganini.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 78 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 78 - Europe:

Ovaj tjedan imamo DH, oba su malo teža za završiti na vrijeme (bar meni bila). Kratke upute u opisima videa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Pomaknut početak S16 na 18.1.2019 + novi patch notes:

https://us.diablo3.com/en/blog/22820656/season-16-the-season-of-grandeur-begins-111-12-18-2018

LoN ide na 750%! Ostalo manje više isto kao na PTR. Innu su malo smanjili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 79 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 79 - Europe:

Necromanceri ovaj tjedan. Američki je relativno lagan, igra se kao "klasični" Skeletal Mage. EU je Pestilence Lancer - no nema Zodiac-a tako da je zapravo jako ranjiv i treba dobro paziti kada i kako koristiti Land of the Dead.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 80 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 80 - Europe:

Malo Barbova za prijelaz u Novu!

Svima Vam Sretna Nova i nadajmo se unaprijeđenom Diablu!

Moj PC  
2 0 hvala 3
18 godina
Diablo 3

Hvala, Tomo

Sretna Nova i tebi i svim forumašima  

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 81 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 81 - Europe:

Neki čudnjikavi Arcane Orb Wizardi ovaj put, pogotovo ovaj ne EU (ili ga samo nisam skužio igrati kako treba)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Patch, live? Ništa još? Era je trebala završiti 8.1. prema Blizzardovoj objavi, a završetkom ere, obično je išao i patch. Od Blizza ni traga ni glasa zašto sve kasni. Boli ih ona stvar. Očito su mobitelima previše okupirani...

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Diablo 3

Ukratko, neće da kažu zašto Era nije završila, ali vjerovatno su zaboravili na to. I zadnja sezona u Koreji je završila 7 sati kasnije od najavljenih 17:00.

Novi datum za završetak leadeboard ere je 14.1 A sezona starta 18.1. Znači, patch je između.

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20770676889

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2019 9:58 (striko).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel se isplati farmati death's breathse (i neš sitno crafting matse) na ovu foru: složiš lika bez AoE spellova (i bez petsa), a u Kanai’s Cube, u armour slot, staviš Spaulders of Zakara (tak da ne moraš trošit $ na popravke) pa u Vaultu, u sobi di je Greed, ubijaš samo treasure gobline i skupljaš matse, kad G., nakon nekog vremena, prestane summonat gobline, pustiš da te ubije pa se ress pred ulazom i onda ponavljaš tu šemu?

0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Mislim da je to presporo. WoL monk, sage's set i klasicni riftovi. Jos, ako te zadesi rift sa gomilom goblina...

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Diablo III: Challenge rift 82 - Americas:

Diablo III: Challenge rift 82 - Europe:

Dva lagana monk Challenge rifta za početak sezone. Nisam ih završio (ali ima ohoho vremena za RG kill - a to bili prvi pokušaji). Ako imate namjeru igrati sezonu od početka, savjetujem si da čuvate CR za početak iste, i odigrate ga nakon što kreirate sezonca.

Također, s obzirom da se dobiju blood shardovi ovdje možete vidjeti šta se može rollati kod Kadale za lakši početak sezone na lvl 1 (pretpostavljam da većina koja je na ovom forumu to zna, ali neka se nađe):

http://d3planner.com/game/55235/kadala (odaberete si klasu i stavite lvl 1, monk npr. može dobiti Gungdo gear na lvl 1)

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Malo je napisati da se Blizzard pogubio. Pa koja im je to fora resetirati LB, a ne staviti odmah i novi patch koji je na cekanju ?

Ne bi niti primjetio da u klanu nisu ganjali visoke griftove i iskakali sa rekordima kao nasi politicari iz pasteta.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Patchiranje/maintenance na EU počinje u 7 večeras, trebalo bi trajati oko 1 sat:

https://eu.battle.net/support/en/article/breaking/21898767

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Diablo III - All Consol. Mislim da su konzole naknadno napisane, odnosno da dopodne nisu bile navedene. Bojim se da nista od PC-a, ali uskoro cemo vidjeti.

Nevjerojatna je kolicina glupih poteza kod Blizzarda u posljednje vrijeme.

1 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Na konzolama je patch 2.6.4 live, za PC Blizz je javio da ima nekih problema...

https://twitter.com/Diablo/status/1085270832832602112

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

No comment oko patcha. Vidi se da im je diablo zadnja rupa na svirali. Doduse, nakon "gasenja" HGC HOTS-a dali su anketu i HS igracima sa vrlo delikatnim pitanjima.

Kako je krenulo opet ce dati patch na isti dan kada zapocnu sezonu. I to u petak, naravno pred vikend.

Pa, ako se opet ponovi neki exploit kao svojevremno sa DH i Necrom, samo treba exploitati, jer banova ionako nece biti

RIP Blizzard

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2019 23:05 (SamoPitam3).

0 0 hvala 0
18 godina
SamoPitam3 kaže...

No comment oko patcha. Vidi se da im je diablo zadnja rupa na svirali. Doduse, nakon "gasenja" HGC HOTS-a dali su anketu i HS igracima sa vrlo delikatnim pitanjima.

Kako je krenulo opet ce dati patch na isti dan kada zapocnu sezonu. I to u petak, naravno pred vikend.

Pa, ako se opet ponovi neki exploit kao svojevremno sa DH i Necrom, samo treba exploitati, jer banova ionako nece biti

RIP Blizzard

Gle, patch je išao kao i uvijek.

Ovaj put (po meni) nije postojao nikakav problem.

UVIJEK PRVO IDE PATCH ZA KONZOLE, i to cijelom svijetu odjednom. Tako je i napisano - patch u 20:00 CET (za sve KONZOLE).

Nakon toga, obično kasno popodne (po kalifornijskoj vremenskoj zoni) ide patch za USA (PC) server, i onda uskoro iza toga ide EU i Azija - i patch je obično ujutro kod nas.

Tako je i bilo.

Nije bilo NIGDJE napisano da kod nas u EU patch stiže na PC u 20:00 sinoć.

Po mom mišljenju, nije uopće bilo nikakvog problema kod Blizza ovaj put, i nije bilo problema sa patchom. ALi, kad su vidjeli da je bijesna gomila sama zaključila kad patch dolazi, i kad su počeli sa bakljama i vilama kretati prema Blizzu, izmislili su kašnjenje patcha...

Da se vratimo na svijetlije teme, 110 i 115 sa solo DH (shadow set) iz prvog pokušaja. Nisam uspio iz 3-4 puta na 120, pa sam odradio solo 118 - opet iz prvog pokušaja.

Ovo je "solo friendly" patch, bar zasad, dok ne krenu nove "mete".

Solo DH Solo DH
7 godina
Diablo 3

Pisalo je na linku koji je TomoR dao (i na njegovom americkom bratu blizancu od linka), ali su ga popodne editirali i nadopisali - all consoles. Uostalom i na blogu su naveli da kasni patch za PC zbog "problema" , sto znaci da je trebao ici. Nebitno sada. Ocigledno su im konzole vazniji segment trzista. Uz naravno mobitele

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2019 11:31 (SamoPitam3).

0 0 hvala 0
18 godina
SamoPitam3 kaže...

Pisalo je na linku koji je TomoR dao (i na njegovom americkom bratu blizancu od linka), ali su ga popodne editirali i nadopisali - all consoles. Uostalom i na blogu su naveli da kasni patch za PC zbog "problema" , sto znaci da je trebao ici. Nebitno sada. Ocigledno su im konzole vazniji segment trzista. Uz naravno mobitele

Pa, da, ukoliko zarađuju više para na konzolama (a u budućnosti vjerovatno i na mobitelima), logično je da im je to važniji segment tržišta.

Ti ne misliš da je to bitno?

Možda da i ja stavim jednog 

13 godina
Diablo 3

koju klaasu planirrate igrti u novoj sezoni?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 3

Necu bas imati vremena, ali nakon dugo vremena cu probati DH. Natalya Marauder kombinacija setova sa "RORG" sezonom bi trebalo biti zanimljivo.

0 0 hvala 0
18 godina

Ahh, bug. Opet!

ZE je očistio sinoć 150 sa LoN wizom i LoN necrom. Ali, sa bugom...

Izgleda da se opet vratio bug iz druge sezone sa Severom. 

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/agqpza/anyone_know_whats_up_with_the_lon_twister_mage/

https://imgur.com/a/0p5bU6Y

Kako im samo padne na pamet složiti ove kombinacije...

Ako ništa drugo, bar su to pokazali prije starta sezone. Valjda će fixati ovo na vrijeme.

17 godina
razermario kaže...

koju klaasu planirrate igrti u novoj sezoni?

Na NA main će mi biti Barb (tamo samo završim season journey), a na EU idem s Monkom, i cilj mi je skupiti dobar Uliana gear (na nesezoncu imam OK armor, ali oružja su mi meh) i pushati s tim, ali moguće da će ispasti neka Inna kombinacija na kraju (onaj Fist of Az je jako teško dobiti, a onda još da potrefi roll - a nemam/ne koristim bot da farmam bounty-e u "pozadini")

@striko ZE konstantno igra i testira sve moguće kombinacije, često ni ne pushaju sa "broken" kombinacijama, nego ih čuvaju u rukavu - ali ovo definitivno liči na Sever bug, opet - ili je jednostavno damage od Sever proc'a toliko pojačan sa LoN (kad LoN pojačava sve) da je skoro pa legit.

Uglavnom, očekujem hotfix...

Meni pale na pamet neke LoN kombinacije, ali gear mi je toliko raštrkan po stashu i mule-ovima da je to žalosno... A kad počne sezona, ne-sezonski gear i stash vjerojatno neću ni pogledati.

Inače, neke stvari bi mogle dobiti još neki buff, evo Zuni jedva riješio 106 (a imam bar 80 augmente i pristojan gear - sa 110% AD i oko 3,5M sheet damage). Dok sam ofrlje složio Shadow DH, bez ijednog augmenta (sa oko 1,88M sheet-a), čak ni kompletno ancient, prošetao se kroz isti 106...

Max gemovi su mi i dalje 110, kad sam noob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2019 10:22 (TomoR).
7 godina
Diablo 3

Ovi u klanu su se sinoc nalili i isli isprobati. Nisu niti znali da jos uvijek streamaju dok isprobavaju exploit .

No, nisu zavrsili grift da ne bi bilo banova. Impale je poprilicno mocan (sinoc sam konacno odlucio da ga probam prvi puta i laganica iz prve 110 sa nekom krnj opremom koja nema niti %impale na helmu), a multishot je i dalje previse "squishy". Imam neki osjecaj kao da odjednom izgubi sav dmg (tamo gore iznad 100) i kao da pucas u zid nekoliko sekundi, jer se nista ne dogadja. Jedino sam prtljao po DHu koliko sam imao vremena. Krenuo sam i M/N build probati, ali nisam imao vremena vise. Koliko sam vidio LON bi se mogao vratiti (star pact wizard je sada baziran na lon-u, ako sam dobro primjetio) na mala vrata. Eto, ako je netko nesto drugo isprobavao, samo neka napise svoja iskustva.

0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Na NA main će mi biti Barb (tamo samo završim season journey)

Bok Tomo, koji build preporučaš za Barba i season journey (Haedrigs set pretpostavljam)?

Nisam godinama igrao Barba, a hoću opremiti klase na PS4, prebacio sam se s PC-a.

Imam INT i DEX klase, ova sezona će biti u STR motivu...

Endure...and in enduring grow stronger
17 godina
Pixie_st kaže...
TomoR kaže...

Na NA main će mi biti Barb (tamo samo završim season journey)

Bok Tomo, koji build preporučaš za Barba i season journey (Haedrigs set pretpostavljam)?

Nisam godinama igrao Barba, a hoću opremiti klase na PS4, prebacio sam se s PC-a.

Imam INT i DEX klase, ova sezona će biti u STR motivu...

IK HOTA - IK je Haedrig set, ako ti ni ne padnu HOTA stvari možeš i Seismic Slam ili nešto drugo dok ne skupiš (IK buffa sve skillove).

13 godina
Diablo 3

u kolko pocinje sezona ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice