Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.413.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Gorstak79 kaže...

uf...susjed donio do mene svoju 775 kantu sa dual coreom i 9500gt i prasili smo poe skupa prije godinu, dvi...vjerujem da hd610 nije losija od te, mada moram provjerit...vecina tih izometrijskih igara u pravilu nije zahtjevna...no dobro, da ne tlacim dalje, zaboravite da sam ista pitao...

Igre se 'razvijaju'. Sjetimo se kada je recimo WoW izasao i sto je bio minimum. Sada za novu ekspanziju ce trebati GPU sa minimalno dvije gige VRAMa.

D3 kada je izasao minimum je bio 7800gt. Sada je 8800gt. Isto je i s PoE. Eto ti thread o njegovim zahtjevima pa si citaj : https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/544151

17 godina
Diablo 3

Mislim da je D3 više casual oriented.

Ja ga povremeno igram u 64-bit mode-u na 5 godina starom i5 laptopu sa HD3000 i radi na 20-30 FPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Challenge rift 42 - America:

Challenge rift 42 - Europe:

Nije pretežak, samo ganjati elite i ne se zabijati u kuteve previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi, trebam malu pomoć. U kojem smijeru da idem s jačanjem ovog WhirlWind barba  https://eu.diablo3.com/en/profile/Uriel-2184/hero/106823086

Još nisam počeo koristiti Kanai's Cube  jer nisam proučavao kako funkcionira.

13 godina
neaktivan

Kao prvo:socket u oba oruzja i emeralde u oruzje

frusciante#2383
14 godina
neaktivan
sauronas kaže...

Učinjeno. Što dalje?

17 godina
odjavljen
Nickname1 kaže...
sauronas kaže...

Učinjeno. Što dalje?

Auuu. Koliko je vec dana proslo kada sam ti pomogao da nadjes Kanai's Cube...

I rekao ti da je proucis. Dakle, dalje prouci nju, jer je poprilicno mocna.

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Nickname1 kaže...
sauronas kaže...

Učinjeno. Što dalje?

Auuu. Koliko je vec dana proslo kada sam ti pomogao da nadjes Kanai's Cube...

I rekao ti da je proucis. Dakle, dalje prouci nju, jer je poprilicno mocna.

Hvala ti. Jesam, počeo sam skupljati materijal i jedan od pasiva sam napravio sinoć, uskoro ću i ostala 2. Što dalje?  

17 godina
Nickname1 kaže...

Hvala ti. Jesam, počeo sam skupljati materijal i jedan od pasiva sam napravio sinoć, uskoro ću i ostala 2. Što dalje?  

Igrati, farmati paragone, usavršavati opremu, buildat gemove za augment. Kada to dosadi, isprobati novi set/novu klasu itd.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Nickname1 kaže...

Igrati, farmati paragone, usavršavati opremu, buildat gemove za augment. Kada to dosadi, isprobati novi set/novu klasu itd.

Hvala na odgovoru. Sve sam shvatio,ali mi je augument gemova jos nejasan ostao. Citao sam negdje da se augument gema ne isplati prije nego je gem na lvl 70. ? Imam tri gema koja su preporucena za moj build,trenutno su sva 3 iznad lvl. 50. Kako funkcionira taj augument?Nakon augumenta cu ponovno imati tri slota za 3 nova gema? Mogu napraviti augument rare i set itema?

17 godina
Diablo 3

Augmentat možeš samo ancient i Primal iteme.

Guide:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diablo 3 tips for maps & mobtypes for pushing!

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hvala,poučni video. Imam jedno pitanje, to nisam shvatio iz videa. Znači, najbolje je ostaviti ova tri upgreadana gema koja koristim i za augument izabirati gemove koje dižem samo za augument, tako i tako nemaju veze odlike gema nego njegov level?

17 godina
odjavljen
Nickname1 kaže...

Hvala,poučni video. Imam jedno pitanje, to nisam shvatio iz videa. Znači, najbolje je ostaviti ova tri upgreadana gema koja koristim i za augument izabirati gemove koje dižem samo za augument, tako i tako nemaju veze odlike gema nego njegov level?

Pa naravno da ih je najbolje ostaviti, jer ih tim postupkom unistis. Odnosno pretvoris u int/str/vit/dex +5 po gem lvl-u. Ali pripazi i koji flawless royal gem koristis da ne bi uzeo topaze i umjest str. dobio int za barba na opremi .

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 21:28 (Mrgud Veliki).
14 godina
Nickname1 kaže...

Da samo lvl, nije bitno koji gem, za augment.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko imate stash tabova? Isplati li se igrati sezonu zbog neceg drugog osim zbog stash taba? :/

0 0 hvala 0
14 godina
Pa ak ti treba mjesta, isplati se. Ako ti je dosta tih 5-6-7 tabova koliko se moze kupit goldima i dobit kupovinom ekspanzije i dlc-a, onda ne...

Edit: i zbog kozmetike tipa krila, petovi, conq seta, ak te to zanima
What could possibly go wrong?
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 11:15 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam,mislim da imam 8 tabova....Najgore je kad padaju set itemi odluciti sto sve cuvati i tako sa svakom klasom...pa mislim da bi mi trebalo 50 tabova kad bi htio sacuvati sve sto zelim.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

I Amerika i EU challenge riftovi su lagani ovaj put.

Prvi pokušaji:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mrgud Veliki kaže...
Gorstak79 kaže...

uf...susjed donio do mene svoju 775 kantu sa dual coreom i 9500gt i prasili smo poe skupa prije godinu, dvi...vjerujem da hd610 nije losija od te, mada moram provjerit...vecina tih izometrijskih igara u pravilu nije zahtjevna...no dobro, da ne tlacim dalje, zaboravite da sam ista pitao...

Igre se 'razvijaju'. Sjetimo se kada je recimo WoW izasao i sto je bio minimum. Sada za novu ekspanziju ce trebati GPU sa minimalno dvije gige VRAMa.

D3 kada je izasao minimum je bio 7800gt. Sada je 8800gt. Isto je i s PoE. Eto ti thread o njegovim zahtjevima pa si citaj : https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/544151

Otkud je ta informacija ? Nije li WoW engine napravljen da najvise koristi jednu jezgru proca, dok drugo bas i ne ferma toliko ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2018 21:09 (BorgMater).
17 godina
Diablo 3

Challenge riftovi America i Europe, lagani i ovaj tjedan:

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
BorgMater kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Gorstak79 kaže...

Otkud je ta informacija ? Nije li WoW engine napravljen da najvise koristi jednu jezgru proca, dok drugo bas i ne ferma toliko ?

https://eu.battle.net/support/en/article/137431 

koliko znam wow još uvijek ima isti engine kao na startu ali je nadograđen. nekoć je možda koristio jednu jezgru ali danas više nije tako

17 godina
Diablo 3

America i EU challenge riftovi opet lagani, prvi pokušaji:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ej ekipa, igra li netko D3 sezonu na PS4 da mi pomogne oko Curses conquest-a?

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2018 12:12 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

EU CR 46:

NA CR 46:

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Trenutno sam na GR71 vjervatno bi isao i jos koji gore, nasao sam neke predmete pa mi je gušt igrati sa WOL, sto treba da bih išao barem GR 80-90 imam jos neke setove u kovcegu Uliana's, Inna i Raiment of a thousand storms. Dali je taj Sunwuko dobar ili trebam gledati neke druge za dalje. Svaki prijedlog dobro dosao. Video u linku kako to sada izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Diži paragone (igranjem), probaj skupiti što više Ancient itema i samo tako dalje.

Također, pošalji profil, vidim da na rukavicama umjesto VIT trebaš rollati CHD, na amuletu umjesto life% CHC ili fire damage npr. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brkan83 kaže...

Trenutno sam na GR71 vjervatno bi isao i jos koji gore, nasao sam neke predmete pa mi je gušt igrati sa WOL, sto treba da bih išao barem GR 80-90 imam jos neke setove u kovcegu Uliana's, Inna i Raiment of a thousand storms. Dali je taj Sunwuko dobar ili trebam gledati neke druge za dalje. Svaki prijedlog dobro dosao. Video u linku kako to sada izgleda.

Znači, ovo ti je profil:

https://eu.diablo3.com/en/profile/Dome1983-21169/hero/103750458

Fali ti najviše CHC, tj. Critical Hit chance.

S obzirom da ne igraš na Cooldown skillove:

• ramena - Sweeping wind damage rolaj u life%
  • amulet - 17% life u CHC ili Fire damage
  • Focus - VIT u CHC
  • Restraint - 4,5% CHC u 6%
  • rukavice - Attack speed u CHD (Critical Hit Damage)
  • chest - Life per second u VIT
  • Bracers - trebao si rollati All resistance u Fire Damage (ali sada ostavi kako je)

To je ovako na brzinu što vidim da te može dići iznad GR75

•  
17 godina
Diablo 3

Amerika CR 47 - lagan, dobro posloženi LtK monk:

EU CR 47 - napatio se da ga završim - najviše mu fali defence-a:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jucer probao dvaput i odustao. Brze mi je odraditi bounti u grupi... :)

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice