Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
Diablo 3

e jebi ga živote, grindam matse ko konj i qrca ne rolla.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Hornet_93 kaže...

e jebi ga živote, grindam matse ko konj i qrca ne rolla.

Bolje odradjuj 'bounties' u publicu i rolaj preko njih. Veca je vjerojatnost da ce ti izaci nesto OK iz cistog razloga sto rollas istu stvar u krug.

Sto se tice primals-a. Sanse su stvarno male, a da ispadne k cemu jos i manje. Obicno padnu neke gluposti, kao i u cube ili od kadale.

No, to i nije toliko bitno buduci da se dogodi da i ancient bude blizu primalsa.

14 godina
Mrgud Veliki kaže...

Bolje odradjuj 'bounties' u publicu i rolaj preko njih. Veca je vjerojatnost da ce ti izaci nesto OK iz cistog razloga sto rollas istu stvar u krug.

Sto se tice primals-a. Sanse su stvarno male, a da ispadne k cemu jos i manje. Obicno padnu neke gluposti, kao i u cube ili od kadale.

No, to i nije toliko bitno buduci da se dogodi da i ancient bude blizu primalsa.

prebacit ću se onda na bountise, al za dan-dva, sada sam malo izgorio oko diabla

What could possibly go wrong?
17 godina
Diablo 3

Bit će opet Darkening of Tristram event:

https://us.battle.net/d3/en/blog/21361560/the-darkening-of-tristram-12-28-2017

Pa ako niste "izvukli" sve transmoge i legendary gem prošli put imate opet šansu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Bit će opet Darkening of Tristram event:

https://us.battle.net/d3/en/blog/21361560/the-darkening-of-tristram-12-28-2017

Pa ako niste "izvukli" sve transmoge i legendary gem prošli put imate opet šansu.

Heh. Taman da se vratim nazad malo opet na d3. Dojadilo mi igranje u igri sa toliko botova, toliko repetecije i jahanja griftova, a i sama igracka baza je mizerna.

Pa sam malo pokrenuo novi xcom. Da malo zaposlim mozak, a ruke posvetim samo pivskoj boci

Prosle godine sam bio u to vrijeme na operacijskom stolu tako da se nije igralo.

Kako sam vidio treba napraviti lvl 1 lika da se sve pokupi ? Sada jedini slot koji mi je slobodan je onaj od sezonskog lika.

Koliko sam shvatio trebao bi prije brisanja sezonskog lika sa njega sve skinuti i prebaciti u stash da dobijem te stvari na kraju sezone.

Jel' postoji sansa da spusim dobijeni stash tab, ako kraj sezone docekam bez ijednog lika ? Malo mi zvuci nemoguce, ali tko pita ne skita.

17 godina
Diablo 3

Ne bi trebao izgubiti stash, jer kad ga otključaš odmah je "aktivan" svugdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Dali netko zna kad zavrsava sezona ?

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Dali netko zna kad zavrsava sezona ?

Nema službene obavijesti.

Moja osobna procjena 26.1.2018.

16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nema službene obavijesti.

Moja osobna procjena 26.1.2018.

Citao sam da je prosle godine sezona pocela bas nekako sa tristram eventom. Steta sto nece i ove

13 godina
Diablo 3

Dali vise igrate u public ili solo ? 

I dali su vece sanse za drop u public ili solo ? 

Ja sam Zavrsio solo gr 99... Fali mi malo bolji ring radi crt da bi mogo easy 100... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
razermario kaže...

Dali vise igrate u public ili solo ? 

I dali su vece sanse za drop u public ili solo ? 

Ja sam Zavrsio solo gr 99... Fali mi malo bolji ring radi crt da bi mogo easy 100... 

Vise ne igram nigdje. Nakon toliko godina dosadilo isto bauljanje. A i presjeli mi botovi.  Vjerojatno cu samo sezone igrati da pokupim nagrade i ovaj event da ga rijesim... Cisto da malo uzivam.

Solo, public. Nebitno za drop, ali, ako zelis bolju odredjenu stvar onda ti je mjesto koje zelis - public bounty. Skupljaj materijal i rollaj ring u cube.

17 godina
Diablo 3

Svima želim Sretnu Novu, prije svega zdravlja i veselja u istoj!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Hvala, sretna nova svima. :) 

Nek je sto vise primal itema ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Takodjer u brzini... Svima Sretna Nova i puno zdravlja zelim.. Ne kazu uzalud da bolestan covjek ima samo jednu zelju, a zdrav na tisuce....

Sve ostalo ce vec doci, tako da je nebitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Dali je poceo event ?

I dali ima neka posebna ruta do tamo ili kako ide ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Dali je poceo event ?

https://www.icy-veins.com/d3/diablo-anniversary-event-complete-guide

Upravo provjerio, još nije aktivan na EU

13 godina
TomoR kaže...
razermario kaže...

Dali je poceo event ?

Kad napravis novog lika lvl 1. Dali mora biti Season ili non season ? I dali smijes uzeti paragone na sebe ? 

17 godina
razermario kaže...
TomoR kaže...
razermario kaže...

Dali je poceo event ?

Kad napravis novog lika lvl 1. Dali mora biti Season ili non season ? I dali smijes uzeti paragone na sebe ? 

Može biti season/non-season, a možeš koristiti i paragone, ali za najbolje™ iskustvo ideš bez paragona 

16 godina
odjavljen
razermario kaže...

Dali je poceo event ?

"The anniversary event begins January 1 at midnight PST and ends January 30...".

Buduci da je sada 5:35 rano ujutro po PST-u. Uglavnom, ako sam dobro sve vidio trebao bi poceti za nesto manje od 19 sati, odnosno sutra oko 9 ujuro.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20760866987

Blizzard se izgleda lagano pretvara u indie game devepolera

Taj njihov odnos prema krajnjim korisnicma je iz godine u godinu sve losiji od kada su dosli pok skute Activi$iona.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Diablo 3

PFff jos nista od eventa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo, možete ganjati kultiste za stranice, mislim da ove godine neću ganjati taj event kad sam prošle godine sve već "riješio":

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20760667805?page=2#post-36

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Buduci da se portal valjda otvara 4og po zna cijem vec vremenu ja cu pricekati jedno do 10og i onda kreirati lika.

Gem of ease za exp i wep. req lvl 1 i zacas posla lvl-am lika na 70 i solo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Koji build se mora koristiti da bi se rijesio achievement za necromancera " Necromancer master " Da bi dobili ona krila crvena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Koji build se mora koristiti da bi se rijesio achievement za necromancera " Necromancer master " Da bi dobili ona krila crvena. 

Između ostalog sve setove jer moraš masterirati sve set dungeone, ostalo manje više dođe samo po sebi. Pogledaj ingame šta treba, ne bi trebalo biti problem.

13 godina
Diablo 3

Ne pise nista za set dungeon? :S 

Jer ima par stvari sa kojima moras ubiti posebno moba, pa ne znam sa kojim je to buildom vezano... Na yt, nisam nista nasao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
razermario kaže...

Ne pise nista za set dungeon? :S 

Jer ima par stvari sa kojima moras ubiti posebno moba, pa ne znam sa kojim je to buildom vezano... Na yt, nisam nista nasao.

http://www.ign.com/wikis/diablo-3/How_to_get_Trag%27Oul%27s_Wings

16 godina
odjavljen
Diablo 3

https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20760617998

Bug ili Bli$$ard i dalje navlaci ljutnju na sebe ?!?!?
Naime, ljudi ne mogu dobiti Royal Calf pet-a na nacin kako se mogao dobiti prosle godine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam par pitanja pa molim pomoć

1.

Kroz igru vidim da igrači postavljaju slike itema  koje su dobili...Kako to napraviti ?

2.

Da li achievements-i utječu na jačinu  likova  ( više pointa veći dmg)  npr .ja imam   5150 na career  a na sezoncu  890

3.

Da li se  po završetku sezone  ach.  dodaju  gl .likovima  npr.  mojih 5150 +890 

0 0 hvala 0
13 godina
toni62 kaže...

Imam par pitanja pa molim pomoć

1.

Kroz igru vidim da igrači postavljaju slike itema  koje su dobili...Kako to napraviti ?

2.

Da li achievements-i utječu na jačinu  likova  ( više pointa veći dmg)  npr .ja imam   5150 na career  a na sezoncu  890

3.

Da li se  po završetku sezone  ach.  dodaju  gl .likovima  npr.  mojih 5150 +890 

1. Otvoris inventory, zatim otvoris chat u kojemu zelis prikazati itemu, pritisnes Shift i l.click zajedno na itemu koju zelis postaviti u chat

2.Ne

3.Ne, imas kalkulator za izracunavanje paragona iz sezone kada kada predje u nesezonski.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice