Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.633.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3

mislim da mozes bez beda,ali neka ti netko potvrditi to ipak 100% - jer po meni je to onda kao i ostali likovi, i ne vidim da bi trebao ista izgubit brisanjem lika

17 godina
Diablo 3

Likove možeš obrisati, ali ako želiš sačuvati išta od stvari onda ih trebaš prvo skinuti s njih i staviti u stash.

Kada sezona završi onda sve stvari iz sezone (koje su bile u stash-u) se šalju mail sustavom unutar igre (dobiješ mail ikonu dolje lijevo u kutu) i imaš mjesec dana da si sve stvari izvadiš od tamo.

Evo službena najava Greyhollow Island (novo područje i novi mobovi u Patch 2.4):

Dodane i nove stvari u datamine od novog PTR patch-a (koji još nije na PTR):

http://www.diablofans.com/news/48600-new-ptr-patch-datamined-patch-2-4-december-11th

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 22:07 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
striko kaže...

Da, Stricken čuda radi. Još ako uhvatiš ruku i napraviš snapshot 

Taman sam se spremao pisati nadugo i naširoko, o promjenama na PTR, ali jednostavno ću skratiti.

Ovo na PTR je totalni nerf većine bitnih stvari... 

I Thorn cruso i Firebird wizz, pa čak i monk čini mi se...

Dodatni nerf raekor barba...

Nebitni buffovi Demon huntera, jedino što izgleda dobiva solidan buff je Zunimassa dart WD... Ali kako su krenuli, vjerovatno će krenuti nova serija nerfova dok 2.4 krene dogodine uživo 

Ovo me je dosta razočaralo. A i "veliki" val bananja botera je izgleda bio 1.12 i nije nešto posebno očistio igru od njih...

Ništa, i dalje farmati paragone i dovući se do 2000 dok 2.4 dođe i onda se nadati da će riješiti glavni problem - ne botove nego lag. Ako i dalje nastave ove nevolje sa lagom, polako se prebacujem na druge igre. Ovo me je i previše bilo držalo 

Neću ga skroz izbrisati, ali smanjit ću dosta igranje...

P. S. Prije zadnjeg patcha su uveli promjenu, ovaj put najavljuju (minimalno) kraj sezone 7 dana ranije...

Lag sigurno nece nestati. 2000 paragona je poprilicno visoko i iznenadio si me sada sa buffom zunime i darta.... Gledajuci sve mislio sam da je to pokojni build, ali izgleda da nitko ne zna sto ce biti i da je sve moguce...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

meni je cilj doći do 1000 paragona za početak, trenutno 827, a onda ću vidjet za kasnije.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

meni je cilj doći do 1000 paragona za početak, trenutno 827, a onda ću vidjet za kasnije.

Ma ja presao 1000, masa njih presla i 2500, samo treba igrati. Igramo ja i zena i jedva presli 1000. Stvarno treba visiti gore da nabijas, ali opet, bez paragona nema napretka, jer kasnije lika ogranicavaju paragoni, a ne oprema.

17 godina

Nije nikakav problem dizati paragone, posebno ako ih vec imaš 

Ja sam na 1700, i na 1800 cu bit do kraja sezone sa 4 sata igranja na dan.

Ako pauza između sezona bude 2 tjedna, sa Strickenom sam lagano na 2000.

Samo je bit svega optimizirano igranje...

Sada igramo 75-78 do bosa, sa 3 suporta i staticom. Tu se skuplja od 300-450 milijardi XP na sat.

Kad  dobijemo stricken, igrat će se 79-82 - ovaj put SA ubijanjem bosa, i XP ide na 600-700 milijardi po satu. I to sve bez previse utrosenog vremena...

EDITn- Da -  Pixie je u pravu, za sve sto sam naveo, bitna je grupa. Bez prijatelja slicnog levela i volje za lovom na paragone, ovo je malo teze.

Ali sve se sad svodi na statica i 3 xp supporta - moze se ici i na 65, ovisno o levelu igraca, po meni je najvaznije da se do bosa dodje za 7-10 minuta, i da nitko ne izgubi pool...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 13:07 (striko).
14 godina

Ono što nisi naglasio, a što je izuzetni bitno jest sljedeće: imati stalnu grupu s kojom možeš igrati 75+ sgriftove 

Nama kampanjcima je izrazito teško naći kvalitetnu grupu za tako nešto...

EDIT: samo da naglasim, ne omalovažavam sate koje 1500+ plvl ekipa ulaže u igru, al treba se ipak naglasiti koliku važnost pri "ležernom" dizanju paragona ima nalaženje kvalitetne grupe, communityiji su ovih zadnji par tjedana mrtvi...

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 13:13 (Pixie_st).
14 godina
neaktivan
striko kaže...

Sada igramo 75-78 do bosa, sa 3 suporta i staticom. Tu se skuplja od 300-450 milijardi XP na sat.

Kad  dobijemo stricken, igrat će se 79-82 - ovaj put SA ubijanjem bosa, i XP ide na 600-700 milijardi po satu. I to sve bez previse utrosenog vremena...

EDITn- Da -  Pixie je u pravu, za sve sto sam naveo, bitna je grupa. Bez prijatelja slicnog levela i volje za lovom na paragone, ovo je malo teze.

Ali sve se sad svodi na statica i 3 xp supporta - moze se ici i na 65, ovisno o levelu igraca, po meni je najvaznije da se do bosa dodje za 7-10 minuta, i da nitko ne izgubi pool...

jel me može netko dodat na friend listu, pošto većina mojih igra sezonu, ja bih da me netko uglavi u te 65 na više GR opcije, jer nemam baš igrača a baš mi se nabija iskustvo sad pred kraj godine.

pošto su ovi svi likovi s kojima igram u publi game-u poprilično loši, odnosno nižeg paragon levela i ne mogu s njima igrat više od 62 GR.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/70239280

dakle slobodno me dodajte u friends listu, vi koji ste zainteresirani za barbu suporta.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Ono što nisi naglasio, a što je izuzetni bitno jest sljedeće: imati stalnu grupu s kojom možeš igrati 75+ sgriftove 

Nama kampanjcima je izrazito teško naći kvalitetnu grupu za tako nešto...

EDIT: samo da naglasim, ne omalovažavam sate koje 1500+ plvl ekipa ulaže u igru, al treba se ipak naglasiti koliku važnost pri "ležernom" dizanju paragona ima nalaženje kvalitetne grupe, communityiji su ovih zadnji par tjedana mrtvi...

upravo to, ja nisam hardcore igrač, ali baš zato jer nikako da si nađem dobru ekipu za igranje, ovi moji frendovi nisu baš od igrica pa sam jedini koji rastura diablo 3.

i onda moram se mučit u public game za nać dobru ekipu od 70 na više i nije baš lako, tek prošli tjedan sam s jednim frendom barba 1200+ paragon igrao 70 GR, i on našo jednog 1000+ paragon WD i Monka i ide poprilično lako, a exp ide duplo brže nego na GR 60, tako da samo u public game trošim bezveze GR keyeve s ekipom koja mi i baš ne služi nekom bildanju lika. jer EXP koji dobijem farmajući 50tak GR 60 nije vrijedan spomena, onome koji bi dobio da farmam 70GR s tim keyevima. mislim lako ja skupim keyeve nije u tom stvar, stvar je u tome da puno teže nabijat iskustvo koje mi treba, samo da dođem do tog 1000 paragon i onda sam na konju, jer onda dolaze leveli +5 vitality i +5 strenght.

i 5-3570K
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Drago mi je da su petove napokon ojačali....

Bilo je i vrijeme...

Grayhollow Island mi odlično izgleda, nadam se da će nastaviti sa ovakvim dodatcima i svakih pola godine staviti po jedno novo područje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

upravo to, ja nisam hardcore igrač, ali baš zato jer nikako da si nađem dobru ekipu za igranje, ovi moji frendovi nisu baš od igrica pa sam jedini koji rastura diablo 3.

i onda moram se mučit u public game za nać dobru ekipu od 70 na više i nije baš lako, tek prošli tjedan sam s jednim frendom barba 1200+ paragon igrao 70 GR, i on našo jednog 1000+ paragon WD i Monka i ide poprilično lako, a exp ide duplo brže nego na GR 60, tako da samo u public game trošim bezveze GR keyeve s ekipom koja mi i baš ne služi nekom bildanju lika. jer EXP koji dobijem farmajući 50tak GR 60 nije vrijedan spomena, onome koji bi dobio da farmam 70GR s tim keyevima. mislim lako ja skupim keyeve nije u tom stvar, stvar je u tome da puno teže nabijat iskustvo koje mi treba, samo da dođem do tog 1000 paragon i onda sam na konju, jer onda dolaze leveli +5 vitality i +5 strenght.

Pa nije u public game-u bas tako tesko naci ekipu, ako imas lika koji je pozeljan. Kasnije se stavite na prijateljsku listu, pa tu su i klanovi... Ide sve to, osim, ako igras lika koji je nepozeljan, zato igras ono sto ide trenutno. To sto si igrao sa WD-om i monkom, tu se radi o dart wd-u i heal monku pretpostavljam, a oni mogu povuci. Pogotovo tu vuce WD.

16 godina
odjavljen
striko kaže...

Sve je to relativno, to pitanje tipa utroseno po satu. I sekundu igranja netko smatra utrosenom sekundom. Zivot ide, jednostavno..., ne ceka... Ali ok. Svatko svoj zivot 'trosi' na svoj nacin....

Sve je to obicna igrica, ili igra, da ne uvrijedim neke i ona ce trajati i trajati. Blizzard ce mijenjati kroz patcheve kao sto to radi sa WOW-om i nitko od nas nece biti na vrhu, jer nismo toliki ovisnici.

Ako me razumijes. Odnosno ti nasi paragoni su jedno veliko nista za neke ljude....., a i za nas same na kraju krajeva...

Oko EDIT-a se slazem.

17 godina
Diablo 3

Da mi nije napisalo da mi je rekord ignorirao bih.

U T7 bounty-u ubio 389 monstera prije isteka vremena:

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja ne znam šta rade ovi iz blizarda ali taj lag i to učestalo isključivanje i bugovi uništavaju igru, u posljednja dva dana izbacilo me najmanje 10 puta u sred igre, pređem pola bountiesa i onda me kickaju van kao da mi  je isteklo vrijeme u tom momentu dođem u napast da im miniram centar u americi.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Nisam doživio lag ni izbacivanje iz D3 barem zadnje dvije godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

@pixie da, upravo to - ako nemas uigranu ekipu trenutno zaboravi na farmanje paragona. Ja sam u zadnja tri tjedna valda jedan paragon dobio, a nisam ni 800 jos. Logiram se oko ponoci, joinam se u dvadeset pubova - naravno nema srece ni za brzi 60. Onda spamam sve comm sa pozivom za igru (igram trenutno ancient dd  wd sa 70+ gemovima, koristan build i damage za sve oblike griftova) ali nema zive duse. U nekom gnj klanu sam gdje je aktivno 4-5 ljudi koji igraju svoj film neki. I nish, odigram jedan regular rift i logout.

Ako netko zna neki aktivni community/klan za NS neka vice, mada mislim da je to to trenutno do sljedeceg patcha.

@good_angel nisam vidio nikakav lag ni disconnect odavno, ni ja jednom kompu, cak ni laptopu. Mora da je sa tvoje strane. Desava se naravno wd helltooth lag na ~70, ali to znamo sto je :) Doduse ne znam kakav je proc na 70+ sa 50+ mobova, mozda tu proc radi lag.

@mrgud kakav novi zuni buff, bas citam patch notes pa ne vidim?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

ja ne znam šta rade ovi iz blizarda ali taj lag i to učestalo isključivanje i bugovi uništavaju igru, u posljednja dva dana izbacilo me najmanje 10 puta u sred igre, pređem pola bountiesa i onda me kickaju van kao da mi  je isteklo vrijeme u tom momentu dođem u napast da im miniram centar u americi.

Obicno ne izbacuje kada je problem kod Blizzarda, to je onda kada sve stoji i svi vicu da je lag. AKo igras, a ne ubijas, problem je kod tebe... I ja imam problem slican, odnosno ne rade niti stranice automatski kako bi trebale... Odnosno mene sastavi moj IP operater i onda izgubim sat-dva da to uteram u red.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 1:29 (Mrgud Veliki).
16 godina
odjavljen
mcf kaže...

@mrgud kakav novi zuni buff, bas citam patch notes pa ne vidim?

Pa niti ja ne vidim. Netko je napisao to, pa odatle moj komentar...

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
GoodAngel kaže...

Obicno ne izbacuje kada je problem kod Blizzarda, to je onda kada sve stoji i svi vicu da je lag. AKo igras, a ne ubijas, problem je kod tebe... I ja imam problem slican, odnosno ne rade niti stranice automatski kako bi trebale... Odnosno mene sastavi moj IP operater i onda izgubim sat-dva da to uteram u red.

imam nov kompjuter praktički dvije godine, sve više manje novo do toga sigurno nije, problem je ili u t comu ili u mojim kućnim instalacijama ili u blizardu, nešto od toga troje.

evo maloprije me izbacilo 2 puta iz GR 70, pa to je da čovjek minira nešto.

sad sam išo spavat, ali već tri dana me jebucka, i većina ljudi se isto žali na lag, ali ova tri acount frenda što sam igrao njih nije izbacilo u americi i europi valjda vode računa o tim kućnim instalacijama i tome slično.

modem je ADB od t.coma, da možda nije ruter problem ? jer meni se to dosta često događa, ne baš svaki dan, ali ono svaki tjedan skoro, pogotovo posljednja tri dana imam problema.

internet koristimo samo ja i brat, brat je na katu ispod on je preko wirlesa ja sam žično povezan, jel može biti razlog i to što mi je brat u isto vrijeme na lap topu ?

pošto stara nije platila računa t.comu neko vrijeme, birjem da bi i to mogao biti razlog, ti t.comovci su pravi šupci i to sam se uvjerio u više navrata, ne bi me začudilo da ljudima koji kasne s plaćanjem računa namjerno ometaju signal.

dakle, ko će znat ja se baš ne kužim u tu tehnologiju samo želim igrat u miru božjem, ali očito ni to nije mogueć bez jebuckanja drugih faktora.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 3:04 (GoodAngel).
17 godina
Diablo 3

A zbilja ne razumijem kako ne vidite Zunimassa buff...

Evo, da pomognem:

Zunimassa's Haunt
• (6) Set Bonus
• Damage bonus increased from 275% to 800%
• Duration increased from 4 to 8 seconds

Ne znam, meni se čini kao poboljšanje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
striko kaže...

A zbilja ne razumijem kako ne vidite Zunimassa buff...

Evo, da pomognem:

Zunimassa's Haunt
• (6) Set Bonus
• Damage bonus increased from 275% to 800%
• Duration increased from 4 to 8 seconds

Ne znam, meni se čini kao poboljšanje 

Složio sam i TX DB farm build sa Sage set-om u Zuni-u:

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-class-forums/witch-doctor-the-mbwiru-eikura/141160-ptr-2-4-zunimassa-db-farm-build-with-sages

16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

dakle, ko će znat ja se baš ne kužim u tu tehnologiju samo želim igrat u miru božjem, ali očito ni to nije mogueć bez jebuckanja drugih faktora.

Moze biti bilo sto. Nekada je do blizzarda. Zna i izbaciti nekoga. Doduse, mene vec mjesecima nije izbacio kada mi se pojavi taj lag na serveru, ali tada svi imaju lag.

Moze biti i do brata, ako nesto skida ili uploada ekstremno. No to vidis po pingu. Uglavnom problem je taj ping.

14 godina
neaktivan

Mrgud Veliki kaže...
GoodAngel kaže...

Moze biti bilo sto. Nekada je do blizzarda. Zna i izbaciti nekoga. Doduse, mene vec mjesecima nije izbacio kada mi se pojavi taj lag na serveru, ali tada svi imaju lag.

Moze biti i do brata, ako nesto skida ili uploada ekstremno. No to vidis po pingu. Uglavnom problem je taj ping.

ja imam instalacije stare 20tak godina, dakle kad je kuća rađena napravljeni su ti kablovi, da nije možda u tome problem ?

već neko vrijeme razmišljamo napravit nove, ali je malo komplicirano jer moramo nove kablove po cijeloj kući provuć, da bi to radilo.

ja sam na 2 katu, a on na prvom. doduše njemu ne treba, jer on ide preko wirlesa, ja trebam žični kabel jer znam da je bolje kad sam preko žice nego bežično povezan na internet.

u svakom slučaju, znat ću kad kroz godinu dvije dana to riješimo, jer planiramo to napravit u bliskoj budućnosti jel u tome problem. ili u blizardu ili u t.comu, može biti i do njih koliko i do tih mojih starijih kablova.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 17:43 (GoodAngel).
17 godina
Diablo 3

Sezona 4 završava 30.12, sezona 5 počinje 15.1. E sad, da Patch 2.4 daju bar 8.1, a ne 2-3 dana prije početka nove sezone...

http://us.battle.net/d3/en/blog/19975528/season-4-ending-soon-12-15-2015

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Diablo 3

tomo, sve ide po planu za sad, no frks no paniks.

a ti igraš samo sezonu, ili igraš i normal game ?

i meni se čini da je igra fluidnija, i s manje laga u sezon playu, nego u normal. u sezon modeu, sve nekako ide lakše, nema trzaja blokova bugova bilo kavkog štekanja, igro sam tjedan dana sezonu i sve je išlo kako treba. sad krenem normal igrat, i non stop problem s lagom.

baš mi je to sve nekako čudno, ali vidjet ćemo nakon patcha 2.4 dal će se išta promjenit po tom pitanju, za sad mi se ova sezon play čini puno bolje za igrat što se tiče same kvalitete gaminga.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 21:14 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

što ti ovo sereš legendarye ? :D haha ovo prvi put vidim, taj sezon ima ono nešto što te vuče na play, ali mi je glupo što s likom uvijek moraš krenut od početka i što sezona traje samo par mjeseci da barem to traje 6 mjeseci sezona, i da mogu s likom krenut od paragona kojeg već imam, to bi mi bilo puno bolje zanimljive nego ovako kad krećeš svaki put od nule.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 21:18 (GoodAngel).
16 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

ja imam instalacije stare 20tak godina, dakle kad je kuća rađena napravljeni su ti kablovi, da nije možda u tome problem ?

već neko vrijeme razmišljamo napravit nove, ali je malo komplicirano jer moramo nove kablove po cijeloj kući provuć, da bi to radilo.

ja sam na 2 katu, a on na prvom. doduše njemu ne treba, jer on ide preko wirlesa, ja trebam žični kabel jer znam da je bolje kad sam preko žice nego bežično povezan na internet.

u svakom slučaju, znat ću kad kroz godinu dvije dana to riješimo, jer planiramo to napravit u bliskoj budućnosti jel u tome problem. ili u blizardu ili u t.comu, može biti i do njih koliko i do tih mojih starijih kablova.

Sto se tice instalacija i kvalitete veze, lijepo se spojis na router i vidis tzv. margine. Mozda ih imas niske, pa su u t-comu ti postavili minimalne da imas odredjenu brzinu.

To sto je on spojen bezicno, a ti preko zice ne igra nikakvu ulogu. Ako povuce promet, tebi pada, ne igrat tu zica nikakvu ulogu, ona je samo nesto u nizu. I obrnuto....

14 godina
Diablo 3

@goodangel - malo offtopic, za detalje prebaci u neku mreznu temu - kao sto je mrgud rekao, kabel/wireless ne bi treblo raditi razliku. Sama starost bakra nema toliku ulogu, bitnije je stanje u kakvom se kabeli nalaze - ako su spojevi u vlaznijem tavanu/podrumu moze doci do problema, mada nakon dvadeset godina sigurno ne bi skodilo promjeniti paricu. Ako je bilo u igri par nadogradnji na staru instalaciju (spliteri, T razdjelnici, spojevi) to bi isto trebalo sve izbaciti. Uglavnom, idealno bi bilo da provuces novu paricu od dolaznog cvora do rutera, direktno, bez spojeva (ako vec nisi presao na voip, budes uskoro, "zice" za telefone ce ici iz rutera). To ne bi trebao biti problem, ne moras cekati renovacije za to, kabel mozes staviti u vodilice/lajsne/kako ti je vec najspretnije pa kod sljedece renovacije baciti kabel pod zbuku.

Ako ti netko od ukucana iskoristava do kraja mrezni promet dok igras (pogotovo upload, citaj buraz se igra sa torentima) to isto dovodi do laga/prekida veze kakve si opisao.

edit - ono za usporavanje brzine jer kasnis sa racunom je glupost :)

@zuni set - znam za 200-800%, mislio sam da ima neki novi buff u zadnjim ptr iteracijama :) Svejedno, tnx za info.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 1:44 (mcf).

1 0 hvala 1
17 godina
GoodAngel kaže...

što ti ovo sereš legendarye ? 

To je na PTR (Public Test Realm), poseban server na kojem se može testirati novi patch. Kako bi se olakšalo dobivanje opreme legendary drop rate je podignut za 2000%, tj. ako ti na live padne jedan leg, na PTR-u ih u istom vremenu padne 20-ak.

Ništa se ne prenosi u live, to je samo za test. Tj. što se dogodi na PTR, ostaje na PTR.

14 godina
neaktivan
mcf kaže...

@goodangel - malo offtopic, za detalje prebaci u neku mreznu temu - kao sto je mrgud rekao, kabel/wireless ne bi treblo raditi razliku. Sama starost bakra nema toliku ulogu, bitnije je stanje u kakvom se kabeli nalaze - ako su spojevi u vlaznijem tavanu/podrumu moze doci do problema, mada nakon dvadeset godina sigurno ne bi skodilo promjeniti paricu. Ako je bilo u igri par nadogradnji na staru instalaciju (spliteri, T razdjelnici, spojevi) to bi isto trebalo sve izbaciti. Uglavnom, idealno bi bilo da provuces novu paricu od dolaznog cvora do rutera, direktno, bez spojeva (ako vec nisi presao na voip, budes uskoro, "zice" za telefone ce ici iz rutera). To ne bi trebao biti problem, ne moras cekati renovacije za to, kabel mozes staviti u vodilice/lajsne/kako ti je vec najspretnije pa kod sljedece renovacije baciti kabel pod zbuku.

Ako ti netko od ukucana iskoristava do kraja mrezni promet dok igras (pogotovo upload, citaj buraz se igra sa torentima) to isto dovodi do laga/prekida veze kakve si opisao.

edit - ono za usporavanje brzine jer kasnis sa racunom je glupost :)

@zuni set - znam za 200-800%, mislio sam da ima neki novi buff u zadnjim ptr iteracijama :) Svejedno, tnx za info.

ne mislio sam na to da je namjerno ometaju moju vezu, šta ja znam možda je tamo neki nadrkani operator pa me prca jer mu je dosadno.

ma kažem, ili je do mojih kućnih instalacija koje su stare ili je do rutera ili je do blizarda, ne može biti sto stvari samo te tri. no nebitno, riješit ću taj problem kad riješim, to su moji problemi kojima ne želim opterećivat ostale, samo me zanimalo što uzrokuje taj prokleti lag jer me ubija u pojam posljednjih dana.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice