Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.536.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
josip0605 kaže...

Pozdrav ljudi, izbivao sam neko vrijeme radi posla, pa molim malu pomoc, koliko vidim ima novi build za barba, pa me zanima da li se set moze dobit samo u sezoni ili i u normalnoj igri ? zahvaljujem i jos ako netko im volje da me levelira bio bih zahvalan... Lp

Svi novi setovi se mogu dobiti i van sezone, pa tako i Wrath of the Wastes za barba.

12 godina
neaktivan

Hvala Tomo, daj mi svoj tag da te dodam ako nije problem

15 godina
Od kako su doslo novi statsi na setovima, barb mi se opet preporodio te opet udaram po WW i napokon sam kao primary stavio sada odlican Rend.
Barb je postao totalno ne unistiv i uz Teguk i ostale leg. gemove je masinka.
Napokon je doslo vrijeme i za neke zaboravljenje 1h weapone.
Zanimljivo da mi je napokon dropao i TWH (tek drugi od kako je izasao ROS), ali s int. (fail no rolao sam ga u strenght).
Svakako je D3 postao po meni daleko zabavniji nego ikada jer se napokon korosti siroki raspon geara, a ne samo oni standardni.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
Diablo 3

GR 60 solo DH

Smrt u penziji

0 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

GR 60 solo DH

TurboHUD pokazivač miša? 

15 godina
Diablo 3

Netko ko je vise upucen u barba, citam od ljudi da na kraju sezone kad su budi hvatali rekordi da ce onaj charge set bit ipak bolji za to? Jel to istina jer sad bi dignuo barba i nagiro ga, ww se cini fora a i brzo farma . U s2 sam ga imao kao drugog chara ali jednostavno nisam mogao charge podnijet samo rokas ko ludak 1 tipku, naravno ima tu dosta strategije i treba se pazit di se chargat i kako ali nije mi zanimljivo bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Opet novi glitch, hotfixan isti tren kako je netko rekao Blizzu... Ali, lik očistio GR55+ sa monkom na HC, za 4 minute...

http://i.imgur.com/jtJ9qsn.jpg 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/17084690283

Sad je očistio već GR56:

https://us.battle.net/d3/en/rankings/season/3/rift-hardcore-monk

Ovdje ekipa objašnjava šta se desilo:

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/343ovk/someone_just_reached_rank_1_on_seasonal_hardcore/

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 10:31 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
geothia kaže...

GR 60 solo DH

TurboHUD pokazivač miša? 

YoloMouse.

http://pandateemo.github.io/YoloMouse/

17 godina
toninho kaže...

Netko ko je vise upucen u barba, citam od ljudi da na kraju sezone kad su budi hvatali rekordi da ce onaj charge set bit ipak bolji za to? Jel to istina jer sad bi dignuo barba i nagiro ga, ww se cini fora a i brzo farma . U s2 sam ga imao kao drugog chara ali jednostavno nisam mogao charge podnijet samo rokas ko ludak 1 tipku, naravno ima tu dosta strategije i treba se pazit di se chargat i kako ali nije mi zanimljivo bilo.

Solo sam do sad u sezoni očistio GR49 (neko vrijeme sad nisam igrao uopće), sa 5WW+3IK+RORG. Često zapeo samo na bossu na GR50-51 sa istim set-up-om.

Probao sam reda radi 5IK+3 Raekor + RORG - tako dobijem perma anciente, perma WOTB i 100% dodatnog damage-a na sve. GR46 sam lako očistio s tim par puta, no boss se puno duže koprca nego sa WW-om.

Sad, trash se brži čisti sa Raekor-om, vjerojatno uz nekog "lakšeg" boss-a bi i GR55+ mogao biti brži sa drugom kombinacijom, ali je WW set-up puno konzistentniji, tj. sa Raekor-om ćeš puno češće jednostavno odustati ako se sve ne posloži.

13 godina
geothia kaže...

GR 60 solo DH

Nats set je zakon, al bole ruke za poludit, očistio 47 bez ancient Slayera i Calamity/Balefire ofhanda u 9 min.

Mislim da mogu riješiti i veći level ako se poklope stvari.

EDIT: 49 u 9 min, možda je to ostalima meh, al ovako visoko nisam uspio ni s M6 ni s UE

Endure...and in enduring grow stronger
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 11:58 (Pixie_st).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam s barbarom riješio gr50 sa BK swordovima iz drugog pokusaja,još mi je spawno butchera i na lošem spotu sam bio,tako da definitivno ide još vise kad uzmem u obzir da nemam još svu full ancient opremu i još jedan ancient weapon mi treba,setup je isti kakav mi u signatureu piše samo ako igram u partyu mjenjam unity za soj.Definitivno izabirem rade swordove umjesto boulder breakera,daleko je zabavnije igrati tako a razlika nije drastična kad se optimizira gear.Sa ovom opremom mogu solo čistit griftove do 43 ispod 5min.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Ja sam s barbarom riješio gr50 sa BK swordovima iz drugog pokusaja,još mi je spawno butchera i na lošem spotu sam bio,tako da definitivno ide još vise kad uzmem u obzir da nemam još svu full ancient opremu i još jedan ancient weapon mi treba,setup je isti kakav mi u signatureu piše samo ako igram u partyu mjenjam unity za soj.Definitivno izabirem rade swordove umjesto boulder breakera,daleko je zabavnije igrati tako a razlika nije drastična kad se optimizira gear.Sa ovom opremom mogu solo čistit griftove do 43 ispod 5min.

Slažem se, ali mi više pada IK ancient oprema nego WW. Imam i ja sad jedan BK mač ancient. Općenito, teško mi je sad dobit ancient opremu za WW set.

Ali T6, pa i do GR41-2 igram sa BK mačevima.

17 godina
Diablo 3

Lik očistio GR56 sa Carnevil WD-om:

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima tko problema sa pokretanjem igre? Od novog patcha svaki put kad pokrenem igru latency bude iznad 500 barem 15 minuta i izbaci me par puta. Poslije 15 minuta bude sve ok.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

bas zakon build, odma sam dobio volju probati wd u novoj sezoni

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
LeftY_CRO kaže...
TomoR kaže...

Nekada je taj RNG u Diablu bas cudan. Napravio sam WD-a da se malo odmaram od barbara i jedan od prvih legenda sto mi je dropao jucer je bio IK Boulder Breaker. A jutros sa barbarom mi dropa Starmetal Kukri!! Nosi li uopce WD uz novi Zuni i SMK? Nisam primijetio.

17 godina
Eld kaže...
LeftY_CRO kaže...
TomoR kaže...

Nekada je taj RNG u Diablu bas cudan. Napravio sam WD-a da se malo odmaram od barbara i jedan od prvih legenda sto mi je dropao jucer je bio IK Boulder Breaker. A jutros sa barbarom mi dropa Starmetal Kukri!! Nosi li uopce WD uz novi Zuni i SMK? Nisam primijetio.

Naravno, ancient SMK je najbolji za pet build - iako, kao što je prije viđeno Carnevil build je trenutno jači.

Doduše, sjećam se da je na PTR bilo nekih "čudnih" kombinacija - 2 Jade komada, Tiki maska, 3-4 komada Zuni, Sacrifice Mojo, su onomad čistili GR53-54 lako.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sad cete reci da nisam normalan..

Svaki put kad gledam video nekog gameplaya D3 i vidim Pylon idem pokazivačem miša da vidim koji je...

Smrt u penziji

3 0 hvala 0
17 godina
geothia kaže...

Sad cete reci da nisam normalan..

Svaki put kad gledam video nekog gameplaya D3 i vidim Pylon idem pokazivačem miša da vidim koji je...

Profesionalno oboljenje 

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam jel itko ovo vidia, al eto za one koje zanima okvirno koliko treba potrošit shardova za dobit nešto kod gđice Kadale...
Random Kadala simulator

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Kad smo već kod toga, jedan super D3 planner (gleda CDR, CRC, skillove, opremu, sve):

http://www.d3planner.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Držim fige da poprave 1h koplja/ ubace nova. Ova trenutno su za .

Eh da i The Three Hundredth Spear ima da viče "GET OVER HERE" kad god koristiš Ancient Spear skill.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima tko da igra sezonu Griftove 51-54 . Imam valjda 100+ ključeva pa tražim full party da ih potrošim

Hrwoje#2333

Javite se ili tu ili ingame samo recite da ste sa bug foruma za griftove

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima, zanima me jel netko pokusao spojit 3 seta na barbaru? Znaci ww set, immortal set i blackthorne ? Cini mi se da bi bilo dobro, samo ne mogu isprobati fali mi oruzje od immortal seta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sta god novoga radili u D3, mislim da bi prvo trebali dici tezinu do T10 kao sto je bio MP10 jer ovo nema smisla.
Nema smisla da za par sati igranja s novo slozenim likom u sezoni i uz 99% SP only runova cistim T6 skoro na zmirecki.
Evo, jucer radi fore probao skinuti onaj achievement u sezoni za rift ispod 3 minute i rijesio ga solo od prve...nema smisla.
Od svih likova, DH mi nikako nije bas nikada legao i sve mi se cini da cu igrati sada njega samo zato da mi bude zanimljivije....ili mozda na brzinu dignem u sezoni monka pa s njim malo budem igrao.
Obozavam barba, ali nema smisla jer je ovo prelagano.
Sada vec pocinjem kemijat pa nosim samo jedan set i bez RORG i SOJ (koji mi u zadnje vrijeme dropaju kao blesavi).
Ako ima netko tko radi riftove i speed runove, neka se samo javi....ili da udarimo neki split Act 1 posto bi ganjao tek toliko ancient RORG.

P. S.

U non season igri sam prije trece sezone ganjao Torch za monka (inace s njim nisam proveo previse vremena) i nikako da dropa i padne mi sada u runu s barbom. Fail.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Diablo 3

T6 vise nije end game content, nego EZ farming mode. Griftovi su end game, a oni pocinju biti gadni tamo od negdje 35-50, kako za koga.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

RORG ti više nije nekaj posebno sad ti focus + resreaint must have. 

T6  više skoro nitko ne radi ,osim za speed riftove kad se farmaju grift ključevi 

Sad se rade speed griftovi 40-45 ispod 3-3,5 minute za xp  ili 55+ za upgrade gemova

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan
win32 kaže...
Sta god novoga radili u D3, mislim da bi prvo trebali dici tezinu do T10 kao sto je bio MP10 jer ovo nema smisla.
Nema smisla da za par sati igranja s novo slozenim likom u sezoni i uz 99% SP only runova cistim T6 skoro na zmirecki.
Evo, jucer radi fore probao skinuti onaj achievement u sezoni za rift ispod 3 minute i rijesio ga solo od prve...nema smisla.
Od svih likova, DH mi nikako nije bas nikada legao i sve mi se cini da cu igrati sada njega samo zato da mi bude zanimljivije....ili mozda na brzinu dignem u sezoni monka pa s njim malo budem igrao.
Obozavam barba, ali nema smisla jer je ovo prelagano.
Sada vec pocinjem kemijat pa nosim samo jedan set i bez RORG i SOJ (koji mi u zadnje vrijeme dropaju kao blesavi).
Ako ima netko tko radi riftove i speed runove, neka se samo javi....ili da udarimo neki split Act 1 posto bi ganjao tek toliko ancient RORG.

P. S.

U non season igri sam prije trece sezone ganjao Torch za monka (inace s njim nisam proveo previse vremena) i nikako da dropa i padne mi sada u runu s barbom. Fail.

Ma kakav t10,to bi onda pobijalo smisao griftova,ak ti se igra teze igraj gr,meni t6 sluzi za farmanje materijala i nis drugo.Rorg i soj vise nitko ne koristi,pogotovo dps klase(wizz i hunter),monk ti ničemu ne sluzi osim solo igri cak ni kao supp ne prolazi na visokim griftovima.Ja sa svojim barbom riješim gr41 za 3 i pol minute i okrenem 250 shardsi jer je cap na 41,t6 vise ničemu ne sluzi jedino ako je netko novi pa se mora gearat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/22973692
17 godina
neaktivan
XSX kaže...
win32 kaže..

Ma kakav t10,to bi onda pobijalo smisao griftova,ak ti se igra teze igraj gr,meni t6 sluzi za farmanje materijala i nis drugo.Rorg i soj vise nitko ne koristi,pogotovo dps klase(wizz i hunter),monk ti ničemu ne sluzi osim solo igri cak ni kao supp ne prolazi na visokim griftovima.Ja sa svojim barbom riješim gr41 za 3 i pol minute i okrenem 250 shardsi jer je cap na 41,t6 vise ničemu ne sluzi jedino ako je netko novi pa se mora gearat.

U principu si u pravu za monka ali ipak ima neku svrhu.Neophodan za dobiti veci grift key na trialima 66+

Kao support u griftu je bezveze ali kao dmg palma jos uvijek može do neke granice.

Neki dan smo s jednim monkom iz zaj...ancije probali 61 i prošli ga za  8 min, al živi smijeh za igrat.

Stoji kraj dh i čeka da wd i cus skupe mobove i onda dođe i samo stavi palmu i bjež.

Tresh padne odlicno al na elite i nema bas nekog dmg.

da je meni žezlo čudesno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice