http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699503837?adbid=552893867054211072&adbpl=tw&adbpr=61040833&cid=social_20150107_38408587&page=1
EDIT
Prvo sam napisao glupost
.
Patch ide ranije od ocekivanja..

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699503837?adbid=552893867054211072&adbpl=tw&adbpr=61040833&cid=social_20150107_38408587&page=1
EDIT
Prvo sam napisao glupost
.
EDIT
Prvo sam napisao glupost
.
Odbrojavanje počinje :D
Ekipa ima netko da igra HC sezonu da farmamo zajedno . Pogotovo ako nema DH da možemo mjenjati opremu . Imam DH full opremljenoga i sve što mi padne mogu prosljediti dalje ( od svih mogućih set itema do legendarija ) u zamjenu za set iteme za druge klase.
Hrwoje#2333
Ekipa ima netko da igra HC sezonu da farmamo zajedno . Pogotovo ako nema DH da možemo mjenjati opremu . Imam DH full opremljenoga i sve što mi padne mogu prosljediti dalje ( od svih mogućih set itema do legendarija ) u zamjenu za set iteme za druge klase.
Hrwoje#2333
Meni se javlja neki čudan problem u Hardcore načinu igranja, igra mi na momente samo zalaga, ping skoči u nebesa, a u tom trenutnku se samo mogu moliti da nema puno mobova oko mene. Tako mi je Barbarina poginuo na HC. Sad na momente igram Witch Doctora, a što je još zanimljivije u Softcore modu igranja nemam takvih problema. A igrao sam oko 250 sati Softcore dosada.
Umirovljujem lagano stari laptop (lightning DH mi je pokazao da mu je prošlo vrijeme) pa bi zamolio kolege (i kolegice) koji igraju tečno na full detalje da podijele sa mnom svoju listu računalnih komponenti. Može i na PM, al bilo bi zanimljivo vidjeti na čemu tko igra :) Hvala unaprijed.
Moj PC
HP Pavilion dv7
Intel i5-2410M 2.3 GHz
Radeon HD 6770M
Windows 7, Home, 64bit
Umirovljujem lagano stari laptop (lightning DH mi je pokazao da mu je prošlo vrijeme) pa bi zamolio kolege (i kolegice) koji igraju tečno na full detalje da podijele sa mnom svoju listu računalnih komponenti. Može i na PM, al bilo bi zanimljivo vidjeti na čemu tko igra :) Hvala unaprijed.
Moj PC
HP Pavilion dv7
Intel i5-2410M 2.3 GHz
Radeon HD 6770M
Windows 7, Home, 64bit
Lightning DH je mrtav idući tjedan (tj. kada izađe patch), ali neki komboi ubijaju game engine bez obzira na PC. Vidi, i moj poklekne ponekad.
Tako, da je taj laptop i dalje OK za D3.
Rakkis Crossing, Cesspools, neki komboi na elitama ti svaki stroj spuste na 5 FPS. Doduše kada solo igram nikada mi na tim mjestima ne pada ispod 20, ali u grupama zna biti slideshow.
U svakom slučaju, ako nisi, smanji broj sound kanala unutar igre, pomogne dići min FPS u svakom slučaju.
Igram i na laptopu sa i5 i HD3000 na min detaljima pa je isto igrivo.
Da se ne bi krivo shvatilo, ne kupujem novi komp isključivo zbog D3 :) Al nedostaje mi dobro, stolno računalo koje neću seljakati od doma do posla i nazad. Kako je D3 jedino što igram, zanimaju me hardware-ske komponente koje omogučuju glatko igranje upravo te igre :) Zadnji put sam pratio informatiku pred više od 3 godine kad sam laptop kupovao pa sam ispao iz štosa
Da se ne bi krivo shvatilo, ne kupujem novi komp isključivo zbog D3 :) Al nedostaje mi dobro, stolno računalo koje neću seljakati od doma do posla i nazad. Kako je D3 jedino što igram, zanimaju me hardware-ske komponente koje omogučuju glatko igranje upravo te igre :) Zadnji put sam pratio informatiku pred više od 3 godine kad sam laptop kupovao pa sam ispao iz štosa
Eto ti problema.
D3 je manje više single/thread aplikacija, i na određenim mjestima/kombinacijama game engine ne može "izdržati" sve što mu se baca pred noge. Tj. Lightning DH umire i zbog toga što je servere doveo do prevelikog zasićenja i onda je svima u party-ju bio lag. Kad imaš dva DH i još dva supporta u trialsima, obavezno nakon Wave 50 počne štekat (pa sad ako preživiš preživiš, ako ne ne).
Ne znam da li si igrao prije, ali kada se radilo Fields of Misery/Cryptu na MP10, manje više obavezno je svima štekalo kada se "diglo" previše mobova, ili radilo prevelike hrpe istih.
E sad, što se kompa tiče, i5 sa K dodatkom, 8GB brzog RAM-a, SSD za Windowse i igru (250GB dovoljno ako ideš "samo na D3" + još poneku igru ponekad), neki GTX970 (doduše na ATI navodno ima manje frame dropova nego na Nvidiji) su ti sasvim solidan komp za nadolazeće godine.
Igram od svibnja 2012. i sjećam se rubber bandinga, preloadanja svih mapa kad bi učitao novu igru, novu mapu i slično. SSD mi je pomogao oko toga i s vremenom su ispolirali malo igru, no to nije sad tema moga pitanja ;)
Ako imas dovoljno dobar PC, mozes eliminirati odnosno minimizirati FPS dropove. Odnosno, i dalje pada FPS u odredenim situacijama (Cesspools posebno), ali evo otkad imam novi komp (Moj PC), nisam nikad pao ispod 40 fps, a i to bude samo na koji tren, dok mi je prije redovno padalo na 5-10 fps u takvim situacijama. Sad mi je "uobicajen" fps oko 150, pa cak i kad divea ostane vrlo vrlo smooth i jedva primjetno. Tako da nije bas istina da jednako steka na svim konfiguracijama "radi same igre" :)
Ako imas dovoljno dobar PC, mozes eliminirati odnosno minimizirati FPS dropove. Odnosno, i dalje pada FPS u odredenim situacijama (Cesspools posebno), ali evo otkad imam novi komp (Moj PC), nisam nikad pao ispod 40 fps, a i to bude samo na koji tren, dok mi je prije redovno padalo na 5-10 fps u takvim situacijama. Sad mi je "uobicajen" fps oko 150, pa cak i kad divea ostane vrlo vrlo smooth i jedva primjetno. Tako da nije bas istina da jednako steka na svim konfiguracijama "radi same igre" :)
LOL, OC-ao si CPU na 4,6GHz, u tome je tajna... Ali PC imaš koji otprilike njemu savjetujem.
I, nema smisla da takva igra treba veći clock nego neki Battlefield 4 ili slično. Naravno da je do igre, tj. neoptimizranog engine-a.
I pitanje, da li igraš sam ili u grupi? Velika je razlika.
I pitanje, da li igraš sam ili u grupi? Velika je razlika.
grupa od 4 plus rift sa hrpom wretched mothersica mislim da zakolje svaku konfu
uff kad se sjetim crypt runova .. dat slideshow
Igram uvijek u grupi od 4. I znam i slazem se da je igra neoptimizirana do ubera u nekim stvarima, al isto tako je istina da ak imas dovoljan overkill od konfiguracije, mozes to nadic. I SSD jako jako JAKO pomaze u Diablu 3
Razocaran sam. :(
Potpuno isto kao i do sad: tiki doc, zdps sader, 2x DH i con... wait for it... duit. Prizeljkivao sam nesto novo.
To je od 7.12.2014.
U međuvremenu su totalno nerfali Conduit, s time da ga ipak misle malo buff-at od tog totalnog nerfa. Treba vidjet šta će bit. Štoviše, rekli su da će i Rift Guardiane oslabit za nekih 20% (tj. njihove hitpointe). Živi bili pa vidjeli, patch je blizu.
Razocaran sam. :(
Potpuno isto kao i do sad: tiki doc, zdps sader, 2x DH i con... wait for it... duit. Prizeljkivao sam nesto novo.
To je od 7.12.2014.
U međuvremenu su totalno nerfali Conduit, s time da ga ipak misle malo buff-at od tog totalnog nerfa. Treba vidjet šta će bit. Štoviše, rekli su da će i Rift Guardiane oslabit za nekih 20% (tj. njihove hitpointe). Živi bili pa vidjeli, patch je blizu.
Nije bitno jel conduit jer je dole u opisu videa navedeno da su rijesili lvl 60 bez conduita sto je velik pomak.
Jel ima što novo za nas koji igramo solo s 2.1.2 ?
Nisam fan grupnjaka, osim u dvoje. Ali partnera pažljivo biram, tako da.
A eto nakon par tjedana neigranja (neki odmaraju za praznike, ja radim, profesionalna deformacija) pokrenem večeras Diablo i iz prve mi otvori kravlji level. Pa i to riješeno. Dobre te kravice.
E sad, što se kompa tiče, i5 sa K dodatkom, 8GB brzog RAM-a, SSD za Windowse i igru (250GB dovoljno ako ideš "samo na D3" + još poneku igru ponekad),
neki GTX970 (doduše na ATI navodno ima manje frame dropova nego na Nvidiji) su ti sasvim solidan komp za nadolazeće godine.
pozz ekipa
evo da se nadovežem na ovu raspravu: maloprije smo riftali....prvo 2 u teamu pa 3 i na kraju 4.
tu se pokazao frame drop i to dosta velik,ali sam bio iz zahebancije foreground FPS napucao na max to jest 200
dok ostatak postavki držim isto napucan na max. čim sam skinuo foreground na normalnih 60 FPS
frame drop je skoro pa skroz nestao. svega par puta je zaštucao stroj na 40-50 FPS-a ostalo ide glatko.
konfa pod moj PC
EDIT: Zeznuo sam se, ustvari se radilo o background FPS-u ali je i foreground FPS sa 150 na 200 bio podignut.
Pozdrav svima
Evo prebacio sam se na eu server
trebo bih neki klan za preporučit jer u trenutnom ne odgovaraju ni na dobar dan
možete me dodat na listu pa da koji put nabacimo partiju tag je u potpisu i isti je ko za US server
Hvala
Ima tko problema s ulaskom u igru? Zapelo na retrieveing hero list (error 3006)
Tek sam sad vidio za novi exploit i da je barb očistio solo GRift 57
ispricavam se sto upadam ko padobranac al eto nisam nesto previse igrao d3 posljednih 2-3 miseca (a mozda i duze) a vidim da se govori o novom patchu
ima li kakvih promjena za crusadera (ponajvise po pitanju thorns builda) i kakvih novih legendary oruzja za crusadera (po mogucnosti da ima holy damage increase na weaponu)?
hvala
ispricavam se sto upadam ko padobranac al eto nisam nesto previse igrao d3 posljednih 2-3 miseca (a mozda i duze) a vidim da se govori o novom patchu
ima li kakvih promjena za crusadera (ponajvise po pitanju thorns builda) i kakvih novih legendary oruzja za crusadera (po mogucnosti da ima holy damage increase na weaponu)?
hvala
Ako se ne varam, nema većih promjena što se Crusadera tiče. Demon Hunter, Barb i Monk doživljavaju najveće promjene sa patchem. Vjerojatno nisi igrao sezonu pa će ti sad postati dostupan Crusader shield kojim Condemed postaje glavni napad, ali nisam čuo ništa što bi se ticalo izravno Thorns Builda. Doduše, Blizz je izjavio prije koji tjedan da je dugoročni plan pretvaranje svih 4-piece setova u 6-piece pa će doći promjena i na taj set kad tad.
Holy dmg increase oružje možda bude dostupno u Season 2, ne zna se još točno što su smislili.
Od generalno bitnih novosti koje se tiču svih pa i Crusadera - dolaze Ancient itemi u igru, to su ustvari jače verzije svih mogućih legendarya koji mogu pasti (znači još više RNG-a), riftovi su redizajnirani što se tiče monster density pa bi trebalo biti zabavnije, novi gemovi koji dolaze su fokusiraniji na defanzivu i legendary itemi koji su imali najniži drop rate (tipa Kridershop, SMK, Furnace) će dobiti boost u drop rateu. Dal će biti vidljiv, treba pričekati.
Sutra prijepodne po našem je maintenance (vjerojatno i Patch 2.1.2):
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699485052
Crusader će u sezoni 2 dobiti samo novi remen koji svako nekoliko (ispod 10 sekundi ako se ne varam) puca Bombardment.
Ne znam zašto ali kod mene već duže vrijeme prilikom logiranja na acc i u igru stoji par notifikacija o maintanceu...
Da li je kod vas takav slučaj?
Sutra prijepodne po našem je maintenance (vjerojatno i Patch 2.1.2):
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15699485052
Crusader će u sezoni 2 dobiti samo novi remen koji svako nekoliko (ispod 10 sekundi ako se ne varam) puca Bombardment.
Bilo je i vrijeme,imam osjecaj koda je od zadnjeg patcha proslo godinu dana.
Ne znam zašto ali kod mene već duže vrijeme prilikom logiranja na acc i u igru stoji par notifikacija o maintanceu...
Meni je isto bilo tako par dana prošli tjedan, sad je normalno.
Nadam se da stvarno dolazi patch već sad, fali osvježenja pod hitno.
Meni je isto bilo tako par dana prošli tjedan, sad je normalno.
Nadam se da stvarno dolazi patch već sad, fali osvježenja pod hitno.
Kod mene je to konstantno svaki dan već nekih mjesec dana..
ista stvar i kod mene već jako dugo...ne obazirem se previše dok sve radi kak treba