Zaboravih napisati da mi se sinoć po prvi puta od kada igram ovu igru u jednom riftu pojavilo otprilike nekih 20 goblina raspoređenih na prvoj polovini mape. Niti jedan od *upaka nije otvorio vault
Ah, da ih je bilo i tisuću ne bi ti se otvorilo. Jer se u riftu ne može otvoriti vault. Tako da se ne uznemiravaš radi toga.
E hvala za info, i sam sam neki dan naletio na Gobline u riftu, je da mi je pola pobjeglo ali sam se čudio zašto Vault nije otvorio makar jedan. E jesam početnik.
A dosada sam dva Vaulta dobio. I to dok sam Bounty questove rješavao.
Pa pričaš da te igra prca jer u 200 sati nije dala set item,sto je malo vremena kad igraš t3 i zapravo se nemaš čemu cudit,naravno da smo svi morali počet od nekuda i igrali smo tu težinu,samo je razlika sto neki jednostavno ne žele opremiti prvog lika za t6 pa bi im i druge bilo lakše opremati nego igraju sa svakim po malo na t1-t3 i onda se cude kako im nista ne pada.Ovo nejde tebe,pišem općenito.
Pa i ja sam nešto slično razmišljao čitajući o ovoj igri na ovom forumu nakon kupovine iste,rado bih isprobao i ostale klase ali pokušavam s jednom (u mom slučaju Barbarom) doći do Torment 6, što bolju opremu pokupiti naravno, i što veći paragon level s tom klasom dići, i igram uvjek maksimum od opreme koju imam, tj. barem pokušavam. A možda i krivo nešto slažem, ali se makar zabavljam.