Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.534.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ti koji ne vole crusadera nemaju pojma šta pričaju, po meni čak možda i bolje posložen od barbara s kojim najviše igram. mislim da ću čak neko vrijem kad dođem do 70 levela, trenutno 31 s njim igrat. počeli mi padat planovi i legendaryi s njime, act 2 sam zoltan kule arhive sam došo, uglavnom ide crusader samo tako odlična klasa baš po mom guštu, ali još sam na normal težini pa ne mogu točno procijenit njegovu moć, kad pređem 70 level onda ću ga testirat na torment 1 to će mi dat pravi sud o njemu. uglavnom mislim da je bez obzira na sve odlična klasa, ja volim meel klase range malo manje, jedino wizard mi je od tih range klasa super jer dh i witch doctor mi ne djeluju tako dobro niti imaju tako dobre skilove ko on, puno efektniji je wizard od te dvije range klase, tako da ću igrat s barbom i crusaderom meel, a s ovim wizardom onako iz gušta tu i tamo da malo odmorim od stiskanja miša nemilice.

http://www.pohrani.com/f/3o/sU/3fYDQyTp/screenshot002.jpg

http://www.pohrani.com/f/2I/R4/4abT46Ud/screenshot003.jpg

i 5-3570K
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja ga testiram na t1 tj skupio gear do 600k u jednom danu,isao farmat onaj split farm na normalu i eto geara pa mogu sad t1 farmat,zasad mi ide glatko mislim vidim vec svagdje ima ljudi vec koji ima preko 1.2k dps.meni na crusaderu s ovih 600 i stno k dmg sto imam topim sve bez problema,ali najljepse je kad bacis meteor pa crita po 50 milijuna pa one shotas skoro nekad :)) uglavnom sve u svemu svidja mi se,sam neznam kak ce to izgledat za ubuduce za neko farmanje pogotovo kad ti ladderi dodju,jer sad vecinom nitko netreba crusadera,a i dosta ljudi kazu sto igraju,da je dosta crusader slab s  obzirom na druge klase:/

Best in the world

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni smeta sto nemogu nac ni jedan game na Act 1-4 za farmanje pa ni na najvecoj tezini, ocito svi otisli na act V dok ja solo na expert rasturam do ACT V Crusaderom, klasa je pre odlicna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Ubija me kaj moram apsolutno svako truplo na zemlji pregledat i svaki object destroyat jer u svemu mogu leg biti ( 2 prstena u random corpsovima u act 2 i jedan belt u bone pile-u act 3 ).

BTW jel netko možda zna zašto nemogu vidjet onaj cinematic kad se tyrael bori sa imperiusom "Tyraels sacrifice" se bio zvao i ono kad diablo unisti vrata raja, još mi neki fale a prošao sam sve do act 5 ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Znaci, ljudi koji ne vole crusadera nemaju pojma sta pricaju? OMG koja izjava!

Jesi mozda razmislio da nisu svi ljudi ljubitelji takvih klasa?

Kakve veze ima sklonost prema nekoj klasi tj. ne sklonost i znanje o samoj igri? 

Nego, evo par utisaka nakon izlaska ROS.

Sve su odlicno izveli, samo sto bi trebali poboljsati "smart drop" jer trenutno i nije toliko "smart" (bolje je nego prije, to svakako, ali ima mjesta za poboljsanje).

Ne svida mi se sto su zakomplicirali kraftanje s hrpom novih materijala kojih je sada uistinu poveca kolicina (ovdje je sada u prici legendary itemi, Hellfire ring etc), ALI ako ce taj item nakon krfatanja uistinu biti "legendaran", onda se ne bunim i za mjesece skupljanja materijala no samo ako se isplati, a ne da dobijem prosjecan gear koji mi svako malo dropa.

Wiza sam dosta poboljsao, nekih 850 k DPS i 6,5 M toughnessa pa sada idem do 70 dignit barba i DH te ih koliko-toliko pristojno opremit pa da mogu normalno igrati.

Kako sam tek poceo po prvi puta igrati s DH, biti ce zanimljivo slagati gear za njega.

Inace, adventure mod je pun pogodak, samo sto bi Kadala mogla biti malo darezljivija no sve je to car igre i srece. {#}

Vidimo se in-game! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3
win32 kaže...

Inace, adventure mod je pun pogodak, samo sto bi Kadala mogla biti malo darezljivija no sve je to car igre i srece. {#}

Vidimo se in-game! {#}

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12319691934#1

Tvrde da su povećali leg drop rate, i taj od Kadale također.

14 godina
neaktivan
Rodney1986 kaže...

Ja ga testiram na t1 tj skupio gear do 600k u jednom danu,isao farmat onaj split farm na normalu i eto geara pa mogu sad t1 farmat,zasad mi ide glatko mislim vidim vec svagdje ima ljudi vec koji ima preko 1.2k dps.meni na crusaderu s ovih 600 i stno k dmg sto imam topim sve bez problema,ali najljepse je kad bacis meteor pa crita po 50 milijuna pa one shotas skoro nekad :)) uglavnom sve u svemu svidja mi se,sam neznam kak ce to izgledat za ubuduce za neko farmanje pogotovo kad ti ladderi dodju,jer sad vecinom nitko netreba crusadera,a i dosta ljudi kazu sto igraju,da je dosta crusader slab s  obzirom na druge klase:/

meni se čini da su ga bolje posložili od barbe, ima nekako balansiranije skilove. dok s barbom ubiješ se stiskajući miš, ili desni klik s whirlewind tu i tamo pukneš neki drugi skil od 4 raspoloživa i to je to. dok s crusaderom koristim auru koja je stalno upaljena, i sva tri preostala kad mi dođu elitovi ili grupica mobova, što mi se jako sviđa dok s barbom to i nema nekog smisla jer mi je jedan skil war cray drugi mi je speed run pa rend i tako, uglavnom bez dobrog oružja barba je dosadan a ja nemam dobro oružje za sad, i gameplay mi je bolji s crusaderom iako sam tek 40 level.

meni se ne čini slab, ali kad završim act 5 budem ga malo isprobo na većoj težini baš da procijenim dal ima temelja za takve tvrdnje.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Meni smeta sto nemogu nac ni jedan game na Act 1-4 za farmanje pa ni na najvecoj tezini, ocito svi otisli na act V dok ja solo na expert rasturam do ACT V Crusaderom, klasa je pre odlicna...

iskreno, mene je crusader oduševio, igro sam i s monkom njega od prvog trena nisam popušio. dh i wd su mi fora ali nisu mi ko wizard, a barb mi je bio favorit sad do crusadera upitno je dal će ostat kad stignem 70 level s crusaderom jer križar je stvarno prepun opcija i to mi se sviđa. {#}

po meni, barbu su sjebali nenormalno s dropanje regeneration furya nikako da mi se napuni fury stalno fali a sve sam skilove podesio da mi regeneriraju, ono kako je bilo prije patcha je bilo taman ovo sad mi je bezveze. totalno mi je barba izgubio svoj prvotni smisao, i bio je overkill samo onima koji su imali prebolesnu opremu, meni je bio taman jer sam imo shit opremu. torment 1 igram nekako na actu 1, ali na actu 5 nemam šta tražit i to s barbom koji je kao "overpower". moš mislit. možda i bude, kad skupim 50 sati igre s njim i kad mi popadaju neki dobri itemi sad je sranje, a ponajviše zato jer mi fury nestaje u roku odmah kad nabasam na elitove i hrpicu mobova. ne znam još do kraja kako će to izgledat kad skupim malo više sati igre na 70 levelu, ali to ću testirat kad riješim crusadera i ostale do 70 levela, s time da crusader mora preć još dva acta do 5 a ovi ostali moraju samo 5 act. ako bog da, do kraja idućeg tjedna možda to sve bude obavljeno. ali ne žurim, "it will be done when is done" da citiram blizardovce. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Diablo 3

I tek do jučer največi dmg na svijetu ko je imao je crusader sa 1,319k dmg :)) danas je pao na 2 mjesto prvi u svijetu je wizard sa 1,330k dmg eto ja sam se zeznuo crusader ipak moye nakupit dmg dosta ali mozda malo teze:))

http://www.diabloprogress.com/rating.stat_dps

Best in the world
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 10:40 (Rodney1986).

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

jel dobio ko special gift sa go2arena ?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rodney1986 kaže...

I tek do jučer največi dmg na svijetu ko je imao je crusader sa 1,319k dmg :)) danas je pao na 2 mjesto prvi u svijetu je wizard sa 1,330k dmg eto ja sam se zeznuo crusader ipak moye nakupit dmg dosta ali mozda malo teze:))

http://www.diabloprogress.com/rating.stat_dps

to nije dobra statistika, jer ono što se kod mistiq mjenja ne ulazi u to. na profilu drugačije piše. 

Đuro#2155
12 godina
Diablo 3

nabavio neki dan d3 (ne i expanziju) i picim ja to sa barbarom, follower mi je templar samo sa healing skillovima

igram build sa shieldom i meljem sve pred sobom

poceo sam na normal, usred acta1 prebacio na hard i otad umro jednom (i to zbog gluposti), health mi ne pada ispod 50%, damagea imam trenutno 720 i lvl30 sam, imam 42 health potiona i iskoristio sam njih mozda 3, grupe enemya rijesavam u roku od 5sec, boss fightovi mi nikakav problem nisu predstavljali (ne moram ni izbjegavati njihove napade ni nista, samo klikcanje po njima)

wtf, ne pamtim da je d2 bio ovoliko lagan? postane li ovo teze ili je sve do kraja lagano levelanje i crusianje kroz enemye? moram li cekat da se otkljuca torment tezina?

edit

upravo postavio rekord, 23 killed with one blow ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 13:52 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Diablo 3

Tek na torment postaje teško i to tek 60+ lvl. 

Na low lvlima je još i lakše tako da možeš pićit sve na master/torment da se uvježbaš. 

Ovo je osobno moj način igranja ali ti sebi prilagodi kako ti paše.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 13:49 (elroxery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Rodić kaže...

iskreno, mene je crusader oduševio, igro sam i s monkom njega od prvog trena nisam popušio. dh i wd su mi fora ali nisu mi ko wizard, a barb mi je bio favorit sad do crusadera upitno je dal će ostat kad stignem 70 level s crusaderom jer križar je stvarno prepun opcija i to mi se sviđa. {#}

po meni, barbu su sjebali nenormalno s dropanje regeneration furya nikako da mi se napuni fury stalno fali a sve sam skilove podesio da mi regeneriraju, ono kako je bilo prije patcha je bilo taman ovo sad mi je bezveze. totalno mi je barba izgubio svoj prvotni smisao, i bio je overkill samo onima koji su imali prebolesnu opremu, meni je bio taman jer sam imo shit opremu. torment 1 igram nekako na actu 1, ali na actu 5 nemam šta tražit i to s barbom koji je kao "overpower". moš mislit. možda i bude, kad skupim 50 sati igre s njim i kad mi popadaju neki dobri itemi sad je sranje, a ponajviše zato jer mi fury nestaje u roku odmah kad nabasam na elitove i hrpicu mobova. ne znam još do kraja kako će to izgledat kad skupim malo više sati igre na 70 levelu, ali to ću testirat kad riješim crusadera i ostale do 70 levela, s time da crusader mora preć još dva acta do 5 a ovi ostali moraju samo 5 act. ako bog da, do kraja idućeg tjedna možda to sve bude obavljeno. ali ne žurim, "it will be done when is done" da citiram blizardovce. {#}

Pa daj prestani srati o tome kako ljudi nisu u pravu kad kažu da crusader nije baš dobar. Došao si s njim do levela 40. 40!!!

Isto tako i s barbom. Ti ga ne znaš igrati (fali fury stalno) pa je zato sada sjeban. -.-
Ne kažem da nemaš pravo na svoje mišljenje, ali način na koji ga iznosiš je ono.. iritantan.

Nemoj se ljutiti, samo ti želim reći da pripaziš malo kako iznosiš svoje mišljenje.
Nije da sad samo ja serem, vidiš da stalno dobivaš "thumbs down". :)

17 godina
Diablo 3

Stavio na Torment 6 da testiram Kadalu, u nekih 400 shardova mi bacila 2 legendarna chest armora (polukorisna doduše, ali ajde). Izgleda da jesu popravili njen "hitreg" za legove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

ne znam, nekako mi se ne svidja ovo naspram D2

level33 sam i vec imam 4 legendary itema, sve ostalo rare. follower mi takodjer ima sve rare

ne znam zasto uopce postoji rare klasa itema kad padaju ko sumanuti

dosao do 1300dmg i pri kraju sam acta2 i kao da malo postaje teze, ali i dalje je to sve laganica naspram d1/d2

jel se bas toliko islo u susret grinderima koji prelaze igru vise puta i moraju otkljucati teze razine kako bi dosli na svoje? 

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ima li veze na kojem tormentu uposlis Kadalu? Mislim da ne bi smjelo biti...

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ged kaže...

Ima li veze na kojem tormentu uposlis Kadalu? Mislim da ne bi smjelo biti...

Ne znam, međutim s Horadric kockama definitivno ima smisla - dobiješ ih na Normal a otvoriš na Tormentu, i ispadaju Imperial gemovi (što se na nižim težinama ne može dogoditi). Pitanje je samo, utječe li na sve predmete ili samo gemove.

Split your lungs with Blood and Thunder
16 godina
TomoR kaže...

Stavio na Torment 6 da testiram Kadalu, u nekih 400 shardova mi bacila 2 legendarna chest armora (polukorisna doduše, ali ajde). Izgleda da jesu popravili njen "hitreg" za legove.

Od 500 shardova niti jedan leg, samo jedan solidan amu kojeg sam morao enchantati da dobijem dobar crit dmg. To je isto kao i ključevi, danas strava omjer - 2/20 na t3. Možda da pričekam da stave neku opciju za trade opet gore :) jer se kod mene sve svodi na isto - baksuz ostaje baksuz :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
Fanu kaže...

ne znam, nekako mi se ne svidja ovo naspram D2

Godinu dana ljudi kukumaču da igra nije dobra jer nije D2 i sada uljećeš da ti je loša naspram D2.

Kada ti dosadi igra ne zaboravi kupiti onu novu alien igru i grintati da je loša.

Da ti skratim muku, igra je kompletni grind, išlo se u susret ne-hardkorašima što se osjeti na stvarima poput slobodnog mjenjanja skilova kad god želiš umjesto dizanja novog lika i slično.

Teško ćeš umirati do max levela + viša razina težine. I sve ovisi o opremi, ako se natrpaš opremom možeš samo stajati u svemu i ubijati stvari.

Bijeli i plavi itemi su u igri samo da dobiješ crafting materijale, žuti su za upotrebu i crafting materijale kao i legende.

17 godina

Kako se vama ponasa adventure mod u smislu izbora mape, acta? Meni cijelo vece baca Act3 i sada sam probao i lik promijeniti i ne znam koliko puta startao adventure mod i stalno Act3 mapa. Vec mi je do.izdila i htio bi malo promjene.

17 godina
neaktivan
Eld kaže...

Kako se vama ponasa adventure mod u smislu izbora mape, acta? Meni cijelo vece baca Act3 i sada sam probao i lik promijeniti i ne znam koliko puta startao adventure mod i stalno Act3 mapa. Vec mi je do.izdila i htio bi malo promjene.

Sori, ali {#}

Na mapi gore imaš Map Level, pa s + i - mijenjaš Act. U svakom trenutku su ti dostupni svih 5.

Split your lungs with Blood and Thunder
17 godina
fler kaže...
Eld kaže...

Sori, ali {#}

Na mapi gore imaš Map Level, pa s + i - mijenjaš Act. U svakom trenutku su ti dostupni svih 5.

{#} dzizus pa moglo se to nekako preglednije napraviti. A ne da moram guglati ili postavljati (glupa) pitanja na forumu {#}

13 godina
To je jedna od svrha foruma hehe a sad uzivaj.u ostalim actovima. BTW ako sam dobro skontao riftovi su totalno radnom ? Nema veze na kojem aktu ih startas ?
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Fraps hotkey mi je f10 kao i achievements u d3 nisam ni znao.

Uglavnom evo jedan bug od legendary itema umjesto 10 min, buff je trajao 60 min, dok je drugi buff koji smo uzeli je trajao samo 10 min. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

evo dobio sam sad onaj special gift sa go2arena.... dali su mi na izbor 2 eve online starter packa ili homm 6 expansion.....

edit: ako ko treba serial od homm exp nek mi se javi...dam ga dabe

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 16:40 (jocommb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

+1

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Tko bi rekao, izdržali su čak 5 dana bez problema, gg Blizz, odi si popravi servere

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Server Authentication

Connected to Battle.net server

Queue position 738 - 158 minutes left...

Ahahahaha!

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

4 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

I tak...... Očito se ovaj vikend nebu igralo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice