Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
11 godina
neaktivan
Diablo 3

Ha šara taj blizz izgleda sa programerima, bolje da otpuste te indijce i kineze i zaposle nas hrvate, mi bi od dijabole napravili urnebes {#}

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Zadnjih sat i pol se osjecam kao i kada sam kupio diablo 3 onoga dana kada je izasao. Ping u nebesima, a rare (zuti) mi nije pao niti jedan u potezu Halls of Agony 1-3...

Nego, zar nisu rekli da vise nece dropati ove sive (damaged ili kako vec) stvari lvl60 likovima ili sam nesto krivo shvatio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...

Zadnjih sat i pol se osjecam kao i kada sam kupio diablo 3 onoga dana kada je izasao. Ping u nebesima, a rare (zuti) mi nije pao niti jedan u potezu Halls of Agony 1-3...

Nego, zar nisu rekli da vise nece dropati ove sive (damaged ili kako vec) stvari lvl60 likovima ili sam nesto krivo shvatio.

Meni je jučer radilo ok. I žuti su padali u vrlo izdašnim količinama, ali nije mi palo ništa legendarno, što je u prethodnih par dana bio slučaj u količini barem 1-2 na sat.

mislim da se i od sivih dobija crafting materijal kad ih rastočiš.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
Diablo 3

Bilo je komično vidjeti sinoć kako svi rade Diabla i achievementi skaču u chat-u, meni je dropa Odinovog sina {#}

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

i da li se pronašao način kako isključiti loot klanske poruke? ionako ne služe ničem kad se taj loot ne može trade-at članovima klana. A da je palo nešto fenomenalno, ionako bi se čovjek pohvalio ručnim linkanjem u chat :)

ako nema načina, da blizzardu zviznemo jedan feature request: legendarni koji padnu da se ispiše jedino u party chat (gdje to i ima smisla).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moram priznati da nisam pogledao jučer postoji li ta opcija u settingsima klana. Budem popodne

Ako postoji, onda ne mogu isključiti samo tebi nego moram svima...al dobro, možemo napraviti anketu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ekipa {#}

Nakon sto mi je dosadio diablo 3, ovaj novi patch me je vratio natrag na igranje.

Igrao sam barba i dosadilo mi je ono spin to win -.-

Poceo sam levelati WD i prilicno mi je zabavan pratio sam ovaj guide http://www.noxxic.com/diablo3/witch-doctor/lvl60-builds

Problem je sto vec vise puta ne mogu ubiti treasure goblin s ovim buildom jer jos levelam i tek sam 49 lvl http://www.noxxic.com/diablo3/witch-doctor/lvl50-59-builds/survival-pets

Dok neke velike grupe lako ubijem s tim buildom i brzo levelam na expert nekad znam i master ovisi.

Ako bi mi netko mogao pomoci i dati par savjeta i buildova s kojim da levelam do 60 i onda koji build da koristim na lvl 60.

Pronaso sam par buildova ali ne znam jesu li dobri.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kapsu-2464/hero/18150363

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#SRdPUQ!UWV!YacZac

Moj profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Darrius-2976/hero/36868294

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 18:33 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naprosto mi nisu jasna ovakva pitanja.

Pa isprobaj ih, kvragu, pa zaključi jel valjaju.

Ili - pazi sad, nevjerojatna ideja - mogao bi i (znam, šokantno) *sam* sastaviti lika.

BLASFEMIJA!

Split your lungs with Blood and Thunder
14 godina
neaktivan
fler kaže...

Ili - pazi sad, nevjerojatna ideja - mogao bi i (znam, šokantno) *sam* sastaviti lika.

BLASFEMIJA!

Aj bas ti hvala na savjetu nisi se trebao tako jako potruditi {#}

12 godina
neaktivan
Diablo 3

E ovo je drop.. gledaj koliko mi diže DPS!!! {#}

Smrt u penziji

8 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Počeo sam ponovno igrati D3, zanima me i leveliranje i farmanje, može li me netko pozvat u ovaj naš klan što se spominje u zadnjih par stranica? Moj battle.net tag je Azadun#2591

Paragon

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iron13 kaže...
fler kaže...

BLASFEMIJA!

Ali čovječe, skroz si promašio poantu igre.

Imaš milijun mogućih kombinacija, i u tome je i smisao svega - da stalno isprobavaš razne skillove i ovisno o opremi koristiš ono što u datom momentu ima smisla.

Slijepim oslanjanjem na kojekakve vodiče i cookie-cutter buildove evidentno se dovodiš u situaciju da nisi u stanju sam složiti lika.

Plus, što je zanimljivo u igranju s apsolutno istim likom kakvog imaju još hrpe tebi sličnih?

12 godina
Diablo 3

Svaki prijedlog je dobrodosao sta je dobro,sta nije,sta bi se tribalo pod hitno prominit itd....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Smretko-2153/hero/34952319

Igran povremeno ovako iz dosade nista duboko me ne zanima tako da ne ulazimo previse u to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Nisam gledo detalje, ali vise manje sve mijenjat, osim skorna, a i njega za neki gotovo identican sa strenghtom. Novi idemi imaju bolestan strength - tipa gdje tu imas 90 na novom ce bit 200-400. Na zalost to ne mozes kupit, moze ti netko dat ako mu dropa u istom gameu gdje si i ti, unutar 3 sata od dropa.

Sretno, uzivaj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fler kaže...
Iron13 kaže...
fler kaže...

BLASFEMIJA!

Ali čovječe, skroz si promašio poantu igre.

Imaš milijun mogućih kombinacija, i u tome je i smisao svega - da stalno isprobavaš razne skillove i ovisno o opremi koristiš ono što u datom momentu ima smisla.

Slijepim oslanjanjem na kojekakve vodiče i cookie-cutter buildove evidentno se dovodiš u situaciju da nisi u stanju sam složiti lika.

Plus, što je zanimljivo u igranju s apsolutno istim likom kakvog imaju još hrpe tebi sličnih?

Niko te nije tjerao da mu pomognes oko WD-a, a isto tako ni da ga javno lincujes "svako mora otkriti svoj build" ideologijom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
Diablo 3

US strana ima "velikih" problema sa ingame laggom (skok latencije preko 1 sekunde itd. - poznato?), DC-anjem iz igre, ne mogućnošću kreiranja igara itd...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12082198142?page=1

Baš je zabavno gledati rage, ali morao sam dodati i svoje mišljenje:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12082198142?page=43#854

EDIT:

A pojavio se i Shard of Hate u Game guide-u (community kreiran 1H sword, padat će tek od lvl 70):

http://eu.battle.net/d3/en/item/shard-of-hate

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 10:21 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
geothia kaže...

nisam igrao d3 ima par mjeseci i tek sam prekjučer skinuo novi patch, njubara sam za diablo pa ću postavit njubersko pitanje.

zašto je ovaj lijevi mač toliko bolji od desnog? po čemu točno?

igram sa barbarom lvl 54 pa čisto da znam šta da tražim u statsima kod itema, naravno osim strenghta i vitalitya.

lp

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
geothia kaže...

nisam igrao d3 ima par mjeseci i tek sam prekjučer skinuo novi patch, njubara sam za diablo pa ću postavit njubersko pitanje.

zašto je ovaj lijevi mač toliko bolji od desnog? po čemu točno?

igram sa barbarom lvl 54 pa čisto da znam šta da tražim u statsima kod itema, naravno osim strenghta i vitalitya.

lp

Nije lijevi mač toliko bolji, to je bug u prikazu ili Photoshop.

Što se tiče oružja, sada je situacija malo komliciranija (jer imamo sad i +% na elemental skillove kao opciju), ali Socket, Critical Hit Damage, pa sad i Life on Hit su uvijek dobrodošli na oružju.

16 godina
Diablo 3

Nije stvar bolji ne bolji nego u bugu - ne dize sigurno ni priblizno toliko, ako uopce i digne. Napamet govotim, nisam sad gledo image, ali znam o cemu pricas. Pojavila se hrpa bugova sa novim patchm, ili kako bi tonči reko "ovo nije uobičajeno kad se radi o blizzardu".

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Napokon su update-ali armory što se tiče ParaLVL, još kad bi sredili i DPS, Toughness i Healing prikaz u profilu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Većina ovih bugova su kozmetičke prirode. Ja od Blizzarda dugo nisam još vidio game-breaking bug. I dalje su po tom pitanju u vrhu. Doduše, meni radi i Battlefield 4 sasvim fino, tako da...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jucer smo malo nesto pricali na chatu o uticaju CHC, CHD te IAS u odnosu na armor, vitality, main statse itd.

Sada po ovome ispada da s novim patchem trenutno bolje prolaze ljudi s jeftinjak gearom, nego oni koji su prije dusu ostavili dok nisu iskraftali neke ok trifecte ili dok nismo uspjeli doci do geara s CHC, CHD, IAS (sve zajedno, naravno).

Po tome, ovaj moj gear je danas smece radi gluposti zvanie toghness i definitivno ga trebam mjenjat pod hitno posto s njim sada igram samo T3 (IMHO epic Blizzard glupost, kao i micanje LS iz igre):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Neki su rekli da zamjenim amulet, bracere, pantse....

Ok, pa ovdje pitam, da ih zamjenim za neki gear koji ce dici tougness (sto znaci da cu ostati mozda bez IAS, CHC, CHD na nekom gearu, ali se dize toughness), ali i gubim damage.

Zamjenom pantsa koje imam u stashu, dizem tougness za skoro 50% (rare pantsi koje nisam linkao, linkao sam Demon radi dizanja 11% Electrocute kojeg koristim), ali onda mi amulet vise nema smisla jer nije dio kompleta i mogu njega slobodno zamjenit.

Onda sam malo kraftao, pogledao po stashu i nasao na neki gear koji mi dize toughness i to je znaci trenutno bolje?

Stavljam gear dolje pa da vidite o cemu se radi.

Da zamjenim jos nesto npr. weapon, off, chest...?

S barba sam skoro sve rasprodao pa cu njega sloziti tek da mogu malo igrati do 70. lvl, a tamo je nadam se bolja situacija nego ovo sada.

Ako je ovo sada bolje s tim gearom, onda bi trenutno pod hitno trebao rasprodat kao sto sam vec napravio s barbom?

Amulet Amulet
Shoulders Shoulders
Bracers Bracers
Pants Pants
Helm Helm
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 11:28 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Niko te nije tjerao da mu pomognes oko WD-a, a isto tako ni da ga javno lincujes "svako mora otkriti svoj build" ideologijom.

Nitko nikoga ne linčuje (mislim, ono, kao da je moje mišljenje bitno), naprosto me zanima rezoniranje iza takvog načina igranja. Odgovor zasad nisam dobio.

Što se tiče pomoći oko sastavljanja lika .. možda si čuo za "medvjeđu uslugu"? (ne, ne mislim na Zombie bears :)

16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Jucer smo malo nesto pricali na chatu o uticaju CHC, CHD te IAS u odnosu na armor, vitality, main statse itd.

Sada po ovome ispada da s novim patchem trenutno bolje prolaze ljudi s jeftinjak gearom, nego oni koji su prije dusu ostavili dok nisu iskraftali neke ok trifecte ili dok nismo uspjeli doci do geara s CHC, CHD, IAS (sve zajedno, naravno).

Baš i ne. Ja i dalje imam uglavnom stari gear i toughness buffan imam na preko milijun ipo, a dps na 450k. Dakle, nije da se ne može, samo moraš birati što ćeš i gdje zamijeniti.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Diablo 3

Sklanjanje Life steala je definitivno dobar potez (po meni). Prije si mogao imati 0 armor i resistance, nije bitno jer sa ogromnim dps-om krades zivot bez prestanka. Sada je dps i dalje mozda najbitniji parametar, ali treba paziti i na ovo ostalo.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Life per hit je dobar, life steal je katastrofalno los. Na lvl 60 dobijes 10%, na lvl 70 0 bez obzira sto gear kaze. To cak vidis ako hoveras misem iznad tog stata.

Nije los ni life per mana, fury, hatred ... spent, ali definitivno life steal se ne isplati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Life per hit je dobar, life steal je katastrofalno los. Na lvl 60 dobijes 10%, na lvl 70 0 bez obzira sto gear kaze. To cak vidis ako hoveras misem iznad tog stata.

Nije los ni life per mana, fury, hatred ... spent, ali definitivno life steal se ne isplati.

To znamo, govorim samo da se slazem sa micanjem life steala iz igre. Pre-patch smo svi bili glass canoni sa life stealom.

Ok, vecina, ne svi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 12:16 (AFARON).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa moglo se i prije bez life steala, kako je Invis igro neko vrijeme bez istog, al zato je imo hebački EHP.

Eto nešto slično se događa i sada, svi defense statsi su boostani do neba,pa ja recimo na wizzu imam 100k hpa, 1000 all resa i 440 k ub, što je bilo prije nezamislivo.

Meni se čini da blizz oće dinamičniju igru, sa više kajtanja, ne možeš sada stajati u plaguedu i lupat do neba regenerirajući se putem ls-a. Svakako pozdravljam tu promjenu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Pa moglo se i prije bez life steala, kako je Invis igro neko vrijeme bez istog, al zato je imo hebački EHP.

Eto nešto slično se događa i sada, svi defense statsi su boostani do neba,pa ja recimo na wizzu imam 100k hpa, 1000 all resa i 440 k ub, što je bilo prije nezamislivo.

Meni se čini da blizz oće dinamičniju igru, sa više kajtanja, ne možeš sada stajati u plaguedu i lupat do neba regenerirajući se putem ls-a. Svakako pozdravljam tu promjenu.

Upravo tako. Sa barbarom sam na MP10 mogao stojati na 5 lasera i desecratoru jer sam krao bolesne kolicine zivota zbog 500k dps-a (sa buffovima).

13 godina
win32 kaže...

Po tome, ovaj moj gear je danas smece radi gluposti zvanie toghness i definitivno ga trebam mjenjat pod hitno posto s njim sada igram samo T3 (IMHO epic Blizzard glupost, kao i micanje LS iz igre):

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/29133828

Neki su rekli da zamjenim amulet, bracere, pantse....

Ok, pa ovdje pitam, da ih zamjenim za neki gear koji ce dici tougness (sto znaci da cu ostati mozda bez IAS, CHC, CHD na nekom gearu, ali se dize toughness), ali i gubim damage.

Zamjenom pantsa koje imam u stashu, dizem tougness za skoro 50% (rare pantsi koje nisam linkao, linkao sam Demon radi dizanja 11% Electrocute kojeg koristim), ali onda mi amulet vise nema smisla jer nije dio kompleta i mogu njega slobodno zamjenit.

Onda sam malo kraftao, pogledao po stashu i nasao na neki gear koji mi dize toughness i to je znaci trenutno bolje?

Stavljam gear dolje pa da vidite o cemu se radi.

Da zamjenim jos nesto npr. weapon, off, chest...?

S barba sam skoro sve rasprodao pa cu njega sloziti tek da mogu malo igrati do 70. lvl, a tamo je nadam se bolja situacija nego ovo sada.

Ako je ovo sada bolje s tim gearom, onda bi trenutno pod hitno trebao rasprodat kao sto sam vec napravio s barbom?

Bivši SNS? ;)

Ja bi na tvom mjestu prodao Lacuni, kao što vidiš Demon bracerice mogu rollat velik primary, velik VIt i CHC 6 bez problema. Uz to dobiješ često i bonus na elemental skills koji definitivno nije zanemariv. Blackthorne ne bih još bacao na tvom jestu zbog LOH-a, al vidi što će ti padat ili si craftaj Gehenas ako imaš para/recept (moje su rollale 290 int, 280 Vit, 400 armor i 2 socketa). Za weapon nemam pojma, mislim da ti za FO build ne treba baš atk speed (možda griješim), a ni APOC. Kraftaj nešto od Hallowed seta ili farmaj Thunderfury {#} Mempo je još dobar, al shoulders mijenjaj i gledaj da dobiješ bonus na skill koji koristiš (moji Profane su rollali 15 % damage od Echoing blasta :D ).

Sve u svemu, ekipa treba prestat gledati sheet DPS i gledati više eDPS jer se sve mijenja :) Nema više trifecta kao BIS itema, sad su bonus na skills i bonus na elemental damage zakon :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice