Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Malo i mojih dojmova

Kao veliki kritičar Blizzarda moram priznati da su igru konačno učinili zanimljivom. Koliko malo zapravo treba igračima da ostanu duže uz igru - pametni loot i zanimljivi skillovi, ništa drugo. Konačno se isplati pokupiti baš svaki item sa poda jer znaš da će ti neki biti upgrade, a i ak nije barem će te natjerati da razmisliš da možda promijeniš skillove.

Do sada san u par dana na HCu dignuo Wizarda sa plvl 41 na plvl 56, igram na Expert jer tu one-shotam trash a elite se tope za 5 sekundi. Bez problema ide i Master ali ipak mi fali malo veći DPS. 

Skillovi:

1. Sleet Storm

2. Frozen Orb

3. Frost Nova

4. Teleport

5. Magic Weapon

6. Shock Armor

DPS - 80k, nebufano (imao 50k)

Life - 106k (imao 80k)

Toughness - 1,1m (imao 900k)

A sad malo kritike - skroz su zeznuli wizard helmove i offhandove. Na helmovima uvijek fali barem dva statsa, uglavnom ili socket, ili crit chance, ili Apoc. Off-handsi su još gori. I dalje koristim stari Triumvirate. Na amuletima i ringovima forsiraju attack speed što mi uopće ne odgovara zbog Sleet Storm te još moram doživjeti da na njima zajedno budu crit chance i crit damage. Neke druge korisne statove da i ne spominjem.

p.s. Frozen Orb {#}

p.s.s. Nema šanse da kupim RoS.

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

S obzirom da sam sve rasprodao još prošle godine, meni nadogradnje padaju svako malo, ali tako bi valjda bilo i prije patcha. Vidim da ste svi zadovoljni padom legendi. Meni je jednostavno glupo kako legende padaju često. Jednostavno padaju previše i tu je blizzard napravio glupost. VIše uopće ne reagiraš kada vidiš da ti je legenda pala jer će ubrzo pasti i druga. Nadam se da će smanjit drop rate legendi. Što se tiče igrivosti, Blizzard je opet "pogodio u sridu" jer je igra je***o zarazna i zabavna. Još bih nadodao da je glupo što su ukinuli bilo kakav način trgovanja. Mislim, kome je palo na pamet u loot igri gdje farmaš kao lud, ukinuti mogućnost prodaju ili dijeljenja opreme s drugim ljudima. Bar su mogli uvesti da možeš dijeliti opremu s ljudima koji su na tvojoj listi prijatelja ili zajedno u klanu. Ako su htjeli ukinuti prodaju za stvaran novac, mogli su ond bar unijeti uvjet da ti osoba na listi prijatelja mora biti više od mjesec dana. To ne bi riješilo kompletno prodaju itema za stvaran novac, ali rijetko tko bi čekao mjesec dana da kupi neki item ili tražio vezu preko raznih prijatelja od prijatelja da kupi neki item.

Što se tiče smart loota, on je dobro zamišljen ali po meni su malo pretjerali. Igrao sam ovih 2 dana i više od 90% itema mi je bilo za WD-a. Mogli su malo povećati omjer padanja itema s drugim statsima. Ali dobro bar će se statsi moći rerollati u ekspanziji.

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 3

Eto ti ljudi...

Prvo pada premalo, sada pada previše.

Ne možeš nikad zadovoljit ekipu. {#}

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Da, slažem se, ukidanje trgovine jest išlo na ruku djeci koja nisu baš kužila stvari, ali je trajno oštetilo igru. No, Blizzard već dulje vrijeme pokazuje sklonost popuštanja pritiscima glasnih po forumima, pogotovo kad ih se ono što zagovaraju nimalo ne tiče (često su glasni igrači koji nikad nisu igrali klasu o kojoj cmizdre). Loot realno nije poboljšan, samo su uklonili važne statse i dodali hrpu primarnih brojki da se sve čini boljim. Legendarni predmeti padaju previše i jednostavno nisu "legendarni", već obični. Ista stvar kao s epic i legendary opremom u WoW-u, samo par puta gore. Smisao Diabla II kao kooperativne igre s trgovinom i živom zajendicom su ubili ukidanjem trgovine. Sada je Diablo 3 samo single-player igra s chatom, zbog kojeg ne možeš igrati bez pristupa Internetu. Kooperativnost više nema smisla ni zbog bonusa, jer je igranje solo bitno lakše od igranja u grupi s igračima koji nisu dovoljno dobro opremljeni, zato što monsterima poraste HP i šteta neovisno o snazi igrača.

Jednostavno... bezveze.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina
Dachande kaže...

Eto ti ljudi...

Prvo pada premalo, sada pada previše.

Ne možeš nikad zadovoljit ekipu. {#}

Tocno tako. Jos se nije rodio tko bi svim ljudim udovoljio. Pratim par tema na forumu po pitanju igara mada igram samo Diablo i isto je svagdje ... bez izuzetka.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

meni se ne sviđa tranzicija na nove iteme.. u glavnom gubim hrpu DPS-a za hrpu toughnessa koji je sada potrebniji nego prije. a naravno da kao i prije, teško je odhebati DPS {#}

nisam puno stigao igrati, previše RL obaveza.. dobio sam do sada 2 legend ringa koji su ajmo reći korisni, ali još uvijek ne buildchangeri.

generalno mi se čini da će igra puno biti bolja, ali tek kada izađe RoS, kada ćeš biti primoren promijeniti sav gear. trenutno uber nagearana ekipa gotovo da nema razloga mijenjati gear.

i naravno tipično blizzardovski, već u startu hrpetina raznoraznih bugova {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

{#} Ovo moram probat (Zombie Pile!):

Doduše, osim pull monka, treba i idealan build za chest(ove) {#} Što ovaj baš i nije. Možda Poison cloud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nine kaže...

meni se ne sviđa tranzicija na nove iteme.. u glavnom gubim hrpu DPS-a za hrpu toughnessa koji je sada potrebniji nego prije. a naravno da kao i prije, teško je odhebati DPS {#}

nisam puno stigao igrati, previše RL obaveza.. dobio sam do sada 2 legend ringa koji su ajmo reći korisni, ali još uvijek ne buildchangeri.

generalno mi se čini da će igra puno biti bolja, ali tek kada izađe RoS, kada ćeš biti primoren promijeniti sav gear. trenutno uber nagearana ekipa gotovo da nema razloga mijenjati gear.

i naravno tipično blizzardovski, već u startu hrpetina raznoraznih bugova {#}

Kao prvo nije tipično za Blizzard da ima bugove uopće, a kamoli hrpu, a kao drugo, gdje ti vidiš bugove?? Ja niti jedan nisam vidio od kad je D3 izašao.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ne kuzim tamo na heroes screen kako racuna damage toonova ? jer cini mi se da ne uzima buffed nista ali ni gemove ne prati, jednostavno bez ikakvih skilova kad startam igru recimo imam 70k a na onom toon screenu mi pokazuje 60k, to samo kao primjer. drugo zivcira me class drop, sad kad farmam sa sorcericom ili WD dropa mi hrpetina itema sa int, recimo 2H mace ili bow sa int ili ili shield sa int....ili recimo dropa mi leg 2H spear kojeg jedino moze furat WD i koji je teski shit......sta da radim s tim, potpuno neupotrebljivo a od punog stasha i baga mi dropaju 3 itema za druge klase....znaci moram svaku klasu farmat posebno. jedino eto nabudzio sam followerse ali kad ne picim solo skoro nikad, mozda kad izadje exp pa prodjem jednom. od svih legova imam mozda dva upotrebljiva, i zato i furam sorcericu i WDa jer ovi ostali su ili broken kao DH i barb ili jednostavno nemam gear za torment za monka.

sorcerica je trenutno totalno OP i picio sam i sa jakom ekipom isto sorceri i unistavaju doslovno, WD je dosta slabiji jer su skilovi shit barem ovo sto sam dosad isprobo eventualno svako malo neki uber boost sa double sacrifice ali inace ful se primjeti ako neko u grupi nema dobar dps, traje pun kufer dok kilam nesto a na sorcerici ide bez beda a efektivno nemam ni blizu dps ko WD. DH je sjeban totalno sad sa hatred regen. totalno broken, mozda sa boljim gearom ali ovako kako sam prije furao ne ide vise. barb je dosadan manje vise, nikad kilat nesto bez obzira na survivability. monk jednostavno nemam gear.

dakle samo sorcerica ali vec x puta sam bio u grupi gdje smo svi 4 sorceri.....po meni to je ocigledno broken, nikad nije bilo tako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Griswold 2good. Jučer crafto ovo. {#}

4 0 hvala 0
17 godina
Chaby kaže...

Dobro, crafting materijal imam, znači sad čekamo receptić.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Chaby kaže...

Dobro, crafting materijal imam, znači sad čekamo receptić.

Frend prodao receptić jučer za 215 mil.

15 godina
Diablo 3

Imao sam malo problema s umiranjem na T3 te kako se jos uvijek ufuravam, a stvarno sam malo igrao (vise citao, a malo igrao), uspio sam slozit build za wiza koji ocito idealno odgovara trenutnom gearu kojega nosim i mojem stilu igre:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UcSjXO!cZg!bccZbc

Nije neki ofenzivni build, ali za sada mi je ok dok se opet malo ne uigram.

Jucer mi je napokon palo malo zutih itema s CHC, IAS te CHD (ne sve zajedno, naravno :( ) i jedan legendary amulet kojeg jos nisam vidio (tj. meni jos nije do sada dropao).

Svi ostali legendary itemi su isto tako do sada bili prosjek ili meni osobno ne iskoristivi (kao sto ne mogu trenutno iskoristit ni ovaj amulet posto omalet kojeg sada nosim je trifecta i jos dio seta).

P.S.

Sta su maknili neke statse kod pretrazivanja AH?

Jucer sam ganjao neki Skorn i jos neke sitnice te nisam vidio CHC, CHD, IAS....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 13:43 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

neznam.. meni AH pretraživač radi nekako bugovito. Teško je za objasniti, npr upišem ime predmeta i ili mi ne nudi kao inače autocomplete ili kad odaberem ime predmeta ponekad ne mogu stisnut search.

Pitanjce: da li je s ovim patchem uveden max limit na CHC ili to tek ide sa slijedećim?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
neaktivan
Diablo 3

10 j...nih sati jucer i nije do...dilo.

total nolife.

da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

I danas ćemo {#}

Sad su aktualni Cage Runovi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

Od prvoga dana novog patcha ne radi AH sa tim pretrazivanjem kako spada, pa tako ne izbacuje niti sve kategorije statsa. Stovise sada kada odem na search leg. po imenu moram izabrati onaj (legacy) da bi mi izbacio stvari, a tamo 'kako' sam prije pristupao sada se to dupliralo i nista ne izbacuje.

EDIT : Mozda je to rezultat onog problema kada su neki uspjeli prodati preko AH nove leg. i set stvari, a kupci ih nisu mogli koristiti jer su vezane uz tudji account. Pa su valjda isli to sredjivati i ruklo, a buduci da se AH brzo gasi, izgleda ne zele to sredjivati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 14:21 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kao prvo nije tipično za Blizzard da ima bugove uopće, a kamoli hrpu, a kao drugo, gdje ti vidiš bugove?? Ja niti jedan nisam vidio od kad je D3 izašao.

trollspray for teh sensei trollspray for teh sensei

o WOW-u ili diablu 3 kada je tek izašao neću najbolje ni pričati.. evo ti sa 2.0 patch samo.. primjetio sam par njih solo, ali evo ti listica known bugova.

Profile

Played time is being improperly truncated on the player profiles page, causing the total time played on some heroes to appear to be inaccurate. The total time is still properly saved and no data was lost, but due to this display issue you will only see hours played rather than days and hours.

Multiplayer

Entering a multiplayer game at the same time that the leader of the party is leaving the game can cause players to become stuck at the home screen with an unresponsive Game Settings menu

Auction House

Some of the item affixes that are new to 2.0.1 do not appear in the preferred stats drop-down menus in the Auction House interface

Gold is not currently able to be posted or purchased on the Real-Money Auction House

Combat

The bonus experience granted by Pools of Reflection is removed if you die while brawling

The Images summoned by a Wizard’s Mirror Image skill will lose their metallic appearance when transitioning through a portal or waypoint

Items

Items that roll with the highest rank of the "Critical Hits grant Arcane Power" affix are not currently able to be equipped

Some level 60 crafting plans require level 61+ crafting reagents

There is still an experience bar in the follower UI

Monsters

The Siegebreaker Assault Beast may occasionally use his other special abilities and attacks during his grab attack animation

The Blood Star attack used by Succubi variant monsters will apply its debuff even if it is dodged or blocked

Demonic Tremor variant monsters are properly using their special shield wall ability when reduced to low health

The Risen outside of New Tristram do not grant experience

Environments

The portal leading from the second Hell Rift to the Gardens of Hope 2nd Tier does not currently function

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen

Jedini bitan bug tu je ovaj s ulaženjem u istu igru.

15 godina
EraserHead kaže...

I danas ćemo {#}

Sad su aktualni Cage Runovi.

Odpočetka se to igra... Lijepo sam rekao da se igra nekoliko tih eventova, al ne slušaju mene ljudi očito -.-'

15 godina
neaktivan
Diablo 3

a kaj veliš na gold/item dupe bug/exploit kaje bio u ranijim verzijama? mislim da to ulazi u critical hit kategoriju {#}

o wow-u da ni ne pričam.. wow ima stotine tisuća poznatih bugova DOSLOVNO.. ne vjeruješ? LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Odpočetka se to igra... Lijepo sam rekao da se igra nekoliko tih eventova, al ne slušaju mene ljudi očito -.-'

Pa sad su aktualni KOD NAS {#}

Prvo smo skakali po chestu, pa smo skakali po Miri, pa smo skakali po katedrali, i sad ... {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
1.Lovac kaže...

Pa sad su aktualni KOD NAS {#}

Prvo smo skakali po chestu, pa smo skakali po Miri, pa smo skakali po katedrali, i sad ... {#}

Sto su Miru ukinuli ?!?!

Sa WDom i zivinama sam prije nju rijesio na torment 5 nego chest na torment 1.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam kako vam se da igrati te malo runove. Dosadno ko sam vrag... Radije normalno igram, makar dobijem 50 puta manje exp

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Ne znam kako vam se da igrati te malo runove. Dosadno ko sam vrag... Radije normalno igram, makar dobijem 50 puta manje exp

A čuj,milijarda xpa na sat nije za bacit :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
EraserHead kaže...
1.Lovac kaže...
Sto su Miru ukinuli ?!?!

Ima Mire :) Po meni najbrze za exp. Za max 2-2,5 minute 15 miliona na T6. 11 na T5.

12 godina
neaktivan
Eld kaže...
Mrgud Veliki kaže...
EraserHead kaže...
1.Lovac kaže...
Sto su Miru ukinuli ?!?!

Ima Mire :) Po meni najbrze za exp. Za max 2-2,5 minute 15 miliona na T6. 11 na T5.

Cage ranovi traju samo minutu a daju 18m xpa,tako da to po satu izade milijardu... Mira je proslost

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 18:58 (XSX).
17 godina
XSX kaže...
E
Cage ranovi traju samo minutu a daju 18m xpa,tako da to po satu izade milijardu... Mira je proslost

Ne znam kako uspijevas za minutu na T6, a i Mira mislim da ima puno vece sanse za dropati legendary. Meni dosada 3 komada za nekih 30-40 runova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 19:20 (Eld).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa igram uvijek u partyu,ne isplati se sam igrat...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jesam li ja jedini ovdje koji jos nisam nasao nikakav upgrade nakon updatea?? Igram od cetvrtka...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 19:37 (hrcy28).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice