Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.553.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
nine kaže...

imam osnovane sumnje da je crix dio goldspammer mafije {#}

{#}{#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
17 godina
Save kaže...

Zna li ko ako imamo d3 na ps3u ocemo li ga moc igrat na ps4 ?

Teško, jer koliko znam za PS4 izlazi samo Ultimate Evil Edition koja uključuje RoS.

Da li će imati neki upgrade program, to isto nisam nigdje vidio. Jedino je manje više potvrđeno da će se Save sa PS3 moći prenijeti na PS4.

http://www.gameinformer.com/games/diablo_iii/b/playstation4/archive/2013/11/09/sony-details-diablo-iii-39-s-ps4-additions-and-reaper-of-souls.aspx

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina

imam nekoliko masinica i zovem ekipu da uradio ubere.

Mjera mi je mp8 pa ako ima neko jak da pogura na mp10 jer sam nevjerovatan peh kad je drop organa u pitanju.

na mp7 sam ubio 3x set ubera i jedan organ...kakva je sansa za to?

15 godina
Leopold_IV kaže...

Mjera mi je mp8 pa ako ima neko jak da pogura na mp10 jer sam nevjerovatan peh kad je drop organa u pitanju.

4%

Ispravak: 0.0004%

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 11:51 (AFARON).
17 godina
Diablo 3

Shinobi će igrati live u streamu sa Blizz čovjekom koji je zadužen za sve legendarne predmete, DH klasu itd. Više informacija ovdje:

EDIT:

Vidm da me TD troll prati po cijelom forumu. Nemaš ništa boljeg za radit u životu? Idi si istisni prišteve...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 12:24 (TomoR).
Moj PC  
7 2 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Shinobi će igrati live u streamu sa Blizz čovjekom koji je zadužen za sve legendarne predmete, DH klasu itd. Više informacija ovdje:

EDIT:

Vidm da me TD troll prati po cijelom forumu. Nemaš ništa boljeg za radit u životu? Idi si istisni prišteve...

Kad smo kod shinobia... evo kako covjek radi critove od po nekoliko milijardi..

I da netko te spama sa TD danima... mislim da bi se moderatori trebali ukljuciti u ovu pricu..

PS 

Zaboravih link{#}

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 12:44 (geothia).
16 godina
AFARON kaže...
Leopold_IV kaže...

4%

Mislim da je vjerojatnost ipak mrvicu veca.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
Ged kaže...
AFARON kaže...
Leopold_IV kaže...

4%

Mislim da je vjerojatnost ipak mrvicu veca.

Da u pravu si, 0,04% (iliti 1/2500). Zaboravih pomnozit rezultat sa 100 {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
17 godina
Diablo 3

Evo, ako koga zanima, sat vremena Interview Shinobi-a sa John Yang-om.

Glavna tema, Demon Hunteri, Barbari i legendarni itemi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 8:59 (TomoR).
Moj PC  
6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

4 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Navodno, svatko tko napravi pre-order RoS-a dobiva Wings of Valor:

https://twitter.com/joshmosq/status/436734608999084032

Da li to uključuje g2a i ine preordere, nisam siguran.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Navodno, svatko tko napravi pre-order RoS-a dobiva Wings of Valor:

https://twitter.com/joshmosq/status/436734608999084032

Da li to uključuje g2a i ine preordere, nisam siguran.

Mislim da ne vrijedi. G2A daje  skenirane ključeve s BOXova. A nabavljaju ih iz UK. 

I ja sam kupio s G2A, i još čekam. Ali pošto sam bio dobio na nekog igri ROS ključ, ne znam jel se moj smatra preorder :)

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 9:31 (Franjo15).
17 godina

Znači, ko kupi u Algoritmu, banana?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
Dachande kaže...

Koliko ja vidim na linku, sto ga je Tomo dao, veli da nije bitno kako preorderas da se dobija. A sta je uopce taj Wings of Valor? Nesto korisno ili samo ukras?

16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Pa zašto bi ga kupio u algoritumu?

Bolje onda kupiti direktno od blizzarda preko neta, ili hrpu drugi stranica koji daju za cca 200+kn.

A ako kupiš preko blizza sad, onda ćeš dobiti, a od algoritma ćeš dobiti samo veći račun i bananu, tj. nećeš niti dobiti bananu.  

Đuro#2155
17 godina

Zato što sam luzer koji želi kupiti collector's edition. {#}

Doduše, već sam preorderao na Game.co.uk, ali oni su među sporijima, pa bi trebao čekati 2-3 tjedna da mi dođe.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
15 godina
Diablo 3

ima neki hr community? nisam igrao neko vrijeme pa bih se malo prisjetio prije ekspanzije

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Zato što sam luzer koji želi kupiti collector's edition. {#}

Doduše, već sam preorderao na Game.co.uk, ali oni su među sporijima, pa bi trebao čekati 2-3 tjedna da mi dođe.

A dobro to je druga stvar. Ipak si pravi luzer onda. Razumijem te kolega. 

Đuro#2155
16 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...
Dachande kaže...

Pa zašto bi ga kupio u algoritumu?

Bolje onda kupiti direktno od blizzarda preko neta, ili hrpu drugi stranica koji daju za cca 200+kn.

A ako kupiš preko blizza sad, onda ćeš dobiti, a od algoritma ćeš dobiti samo veći račun i bananu, tj. nećeš niti dobiti bananu.  

Neki od nas ipak vole skidati onaj celofan, pa otvarati kutiju, pa pogledati unutra knjizicu. Pa onaj miris novoga, pa preturas po kutiji par dana, listas... Stavis kutiju medju ostale na policu, ostane neka uspomena. Sigurno da to ne vrijedi tih 150 kuna vise, ali svaka b***** ima svoje zadovoljstvo kako se kaze. Neki kupuju cesce igrice, neki kupe maksimalno dvije godisnje, a neki tu razliku zapiju za jedan vikend ili popiju 20ak litara popularnog gaziranog pica koje im unistava zube, te to ispisaju vec drugi dan... Neki kupe skuplji mobitel, a nije da im treba... Neko... Uglavnom, ne treba se zamarati sa time tko na sto trosi novce. Njegovi novci, njegovo pravo. Svi mi bacamo na gluposti, samo je pitanje tko ce na koju.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

...pa pogledati unutra knjizicu....

...pa tu istu knjižicu listati danima na omiljenom mjestu pri vršenju radnje koja se rimuje sa granje {#}

17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Franjo15 kaže...
Dachande kaže...
 a neki tu razliku zapiju

Šta radiš? Ma evo baš zapio collectors edition

da je meni žezlo čudesno
12 godina
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

...pa tu istu knjižicu listati danima na omiljenom mjestu pri vršenju radnje koja se rimuje sa granje {#}

A i tebi se na svasta dize... {#}

Smrt u penziji
13 godina
neaktivan
geothia kaže...
EraserHead kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Pa nije svršio nego je vršio,{#}

15 godina
neaktivan
ilinko kaže...

Haha on je odmah pomislio na na ono drugo granje {#}

17 godina
neaktivan
Diablo 3

hm nemogu uopče igrat sa netom je sve ok ,ali igrica šteka ko luda

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EraserHead kaže...
ilinko kaže...

Haha on je odmah pomislio na na ono drugo granje {#}

Zna li ti žena da zamšljaš kako držiš diabla za rogove dok..... vodite ljubav? {#}

Crix plakao sam kad sam pročitao tvoj post za granje.... {#}

PS

@ilinko kako se molim te rimuje granje sa vršio i svršio.. jedino ako nije niki haiuku {#}

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 20:17 (geothia).
15 godina
neaktivan
Ne znam za vas, ali D3 mi je u box izdanju, a tako cu kupiti i ROS posto mi to ide u osobnu kolekciju.
Sve igre koje tako dugo igram i koje su mi tako dobre, obavezno kupujem u box izdanjima.....svatko nesti voli.
Recimo jos uvijek imam jedan zapakirani WOW b. c. i taj je za kolekciju (ovo je jedina igra koja je ostala zapakirana posto je uz tako veliki popust bilo steta ne uzeti jedan box za kolekciju (radilo se o mizernih 69 kn)).
Nego, gdje je najpovoljnije za napraviti preorder ROS-a, ali da obavezno dostavljaju box izdanje (moze biti i iz vana, samo da ne moram cekati tjednima na igru).
Algoritam iskljucujem iz svega, losa iskustva imam s njima.

Isss...nisam igrao Diablo od prosle godine, bilo bi vrijeme da udarim neki run s barbom ili wizom.

P. S.

Respect Crix na 1000....svaka cast! ;)
Znam koliko truda je potrebno za tako nesto...truda, vremena, zivaca, ne prospavanih noci....svaka cast.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Jos samo jedna sitnica, inace volim Steam i bas radi njega su nam mnoge igre (bar meni) postale lako dostupne s obzirom na cijenu (nije vise kao prije posto sada na popustima vise kosta neki DLC od same igre, ali nema veue.....i dalje se nade povoljnih naslova), samo ovakve naslove kao sto je D3 volim imati u box izdanjima.

Napravio bi edit posta, ali nisam u mogucnosto radi mobilne verzije BOL-a pa se izvinjavam modovima radi duplog posta.
Da postoji edit, editirao bi prvi post.

Dobro bi BOL-u dosao neki update (pogotovo njihovoj aplikaciji koja nema bas nikakve opcije....sheranje linkova, sejvanje clanaka itd.).

Eto, malo off no nemojte zamjerit. ;)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
tom kaže...

I meni se isto dešava od sinoć i danas čitav dan. Pravo šteka, a sa netom je sve uredu.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
boxer kaže...
tom kaže...

I meni se isto dešava od sinoć i danas čitav dan. Pravo šteka, a sa netom je sve uredu.

Hm, ja danas poceo igrati i malo mi teza igra. Sad ne znam je li to do ovih problema koje vi imate ili igra bas ne radi kako treba s nvidia karticama. 

Ukljucio sam vsync i sad je dosta bolje, ali i dalje trza, a mislim da imam dovoljno dobro konfu (vidi moj pc) da ne bi smjelo trzati...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice