imam osnovane sumnje da je crix dio goldspammer mafije
imam osnovane sumnje da je crix dio goldspammer mafije
Zna li ko ako imamo d3 na ps3u ocemo li ga moc igrat na ps4 ?
Teško, jer koliko znam za PS4 izlazi samo Ultimate Evil Edition koja uključuje RoS.
Da li će imati neki upgrade program, to isto nisam nigdje vidio. Jedino je manje više potvrđeno da će se Save sa PS3 moći prenijeti na PS4.
imam nekoliko masinica i zovem ekipu da uradio ubere.
Mjera mi je mp8 pa ako ima neko jak da pogura na mp10 jer sam nevjerovatan peh kad je drop organa u pitanju.
na mp7 sam ubio 3x set ubera i jedan organ...kakva je sansa za to?
Mjera mi je mp8 pa ako ima neko jak da pogura na mp10 jer sam nevjerovatan peh kad je drop organa u pitanju.
4%
Ispravak: 0.0004%
Shinobi će igrati live u streamu sa Blizz čovjekom koji je zadužen za sve legendarne predmete, DH klasu itd. Više informacija ovdje:
EDIT:
Vidm da me TD troll prati po cijelom forumu. Nemaš ništa boljeg za radit u životu? Idi si istisni prišteve...
Kad smo kod shinobia... evo kako covjek radi critove od po nekoliko milijardi..
I da netko te spama sa TD danima... mislim da bi se moderatori trebali ukljuciti u ovu pricu..
PS
Zaboravih link
4%
Mislim da je vjerojatnost ipak mrvicu veca.
4%
Mislim da je vjerojatnost ipak mrvicu veca.
Da u pravu si, 0,04% (iliti 1/2500). Zaboravih pomnozit rezultat sa 100
Navodno, svatko tko napravi pre-order RoS-a dobiva Wings of Valor:
https://twitter.com/joshmosq/status/436734608999084032
Da li to uključuje g2a i ine preordere, nisam siguran.
Navodno, svatko tko napravi pre-order RoS-a dobiva Wings of Valor:
https://twitter.com/joshmosq/status/436734608999084032
Da li to uključuje g2a i ine preordere, nisam siguran.
Mislim da ne vrijedi. G2A daje skenirane ključeve s BOXova. A nabavljaju ih iz UK.
I ja sam kupio s G2A, i još čekam. Ali pošto sam bio dobio na nekog igri ROS ključ, ne znam jel se moj smatra preorder :)
Znači, ko kupi u Algoritmu, banana?
Koliko ja vidim na linku, sto ga je Tomo dao, veli da nije bitno kako preorderas da se dobija. A sta je uopce taj Wings of Valor? Nesto korisno ili samo ukras?
Pa zašto bi ga kupio u algoritumu?
Bolje onda kupiti direktno od blizzarda preko neta, ili hrpu drugi stranica koji daju za cca 200+kn.
A ako kupiš preko blizza sad, onda ćeš dobiti, a od algoritma ćeš dobiti samo veći račun i bananu, tj. nećeš niti dobiti bananu.
Zato što sam luzer koji želi kupiti collector's edition.
Doduše, već sam preorderao na Game.co.uk, ali oni su među sporijima, pa bi trebao čekati 2-3 tjedna da mi dođe.
ima neki hr community? nisam igrao neko vrijeme pa bih se malo prisjetio prije ekspanzije
hvala
Zato što sam luzer koji želi kupiti collector's edition.
Doduše, već sam preorderao na Game.co.uk, ali oni su među sporijima, pa bi trebao čekati 2-3 tjedna da mi dođe.
A dobro to je druga stvar. Ipak si pravi luzer onda. Razumijem te kolega.
Pa zašto bi ga kupio u algoritumu?
Bolje onda kupiti direktno od blizzarda preko neta, ili hrpu drugi stranica koji daju za cca 200+kn.
A ako kupiš preko blizza sad, onda ćeš dobiti, a od algoritma ćeš dobiti samo veći račun i bananu, tj. nećeš niti dobiti bananu.
Neki od nas ipak vole skidati onaj celofan, pa otvarati kutiju, pa pogledati unutra knjizicu. Pa onaj miris novoga, pa preturas po kutiji par dana, listas... Stavis kutiju medju ostale na policu, ostane neka uspomena. Sigurno da to ne vrijedi tih 150 kuna vise, ali svaka b***** ima svoje zadovoljstvo kako se kaze. Neki kupuju cesce igrice, neki kupe maksimalno dvije godisnje, a neki tu razliku zapiju za jedan vikend ili popiju 20ak litara popularnog gaziranog pica koje im unistava zube, te to ispisaju vec drugi dan... Neki kupe skuplji mobitel, a nije da im treba... Neko... Uglavnom, ne treba se zamarati sa time tko na sto trosi novce. Njegovi novci, njegovo pravo. Svi mi bacamo na gluposti, samo je pitanje tko ce na koju.
...pa pogledati unutra knjizicu....
...pa tu istu knjižicu listati danima na omiljenom mjestu pri vršenju radnje koja se rimuje sa granje
Šta radiš? Ma evo baš zapio collectors edition
...pa tu istu knjižicu listati danima na omiljenom mjestu pri vršenju radnje koja se rimuje sa granje
A i tebi se na svasta dize...
Pa nije svršio nego je vršio,
Haha on je odmah pomislio na na ono drugo granje
hm nemogu uopče igrat sa netom je sve ok ,ali igrica šteka ko luda
Haha on je odmah pomislio na na ono drugo granje
Zna li ti žena da zamšljaš kako držiš diabla za rogove dok..... vodite ljubav?
Crix plakao sam kad sam pročitao tvoj post za granje....
PS
@ilinko kako se molim te rimuje granje sa vršio i svršio.. jedino ako nije niki haiuku
I meni se isto dešava od sinoć i danas čitav dan. Pravo šteka, a sa netom je sve uredu.
I meni se isto dešava od sinoć i danas čitav dan. Pravo šteka, a sa netom je sve uredu.
Hm, ja danas poceo igrati i malo mi teza igra. Sad ne znam je li to do ovih problema koje vi imate ili igra bas ne radi kako treba s nvidia karticama.
Ukljucio sam vsync i sad je dosta bolje, ali i dalje trza, a mislim da imam dovoljno dobro konfu (vidi moj pc) da ne bi smjelo trzati...