Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.567.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Grozota kaže...
Problemi su već 2-3 dana al tek su danas stavili obavijest
Već sam mogao X puta poginut na HC-u da nisam bio zauzet ganjanjem nekih itema na AH-u. :)

a ti si taj znači što mi je maznuo imm. king irons pred nosom jel mradu jedan? {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Goodangel, sretno ti idućih 200 sati, jerbo još nisi skupio pola XP-a za Paragon 100 (na P74).

sad sam 78 paragon level, dvije crtice 79 imam idem ja brže nego što ti misliš, s barbom nije frka dizat paragončiće jer je brz ko munja što nebom lunja. {#} s WD sam se ubio, on je sporiji za farmanje, mislim da je barba kralj farmanja i točka. crusader će biti ok, i wizard nakon njega ali monk dh i wd otpadaju, držat ću se ove tri klase a najviše ću štemat s barbom, ipak je on klasa za sebe još iz dvojke. {#}

i 5-3570K
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

sad sam 78 paragon level, dvije crtice 79 imam idem ja brže nego što ti misliš, s barbom nije frka dizat paragončiće jer je brz ko munja što nebom lunja. {#} s WD sam se ubio, on je sporiji za farmanje, mislim da je barba kralj farmanja i točka. crusader će biti ok, i wizard nakon njega ali monk dh i wd otpadaju, držat ću se ove tri klase a najviše ću štemat s barbom, ipak je on klasa za sebe još iz dvojke. {#}

Pa i nisi baš brzi s barbom. Ja sam uspio na HC-u dići WD-a na P100 za 230 sati, solo, s ne baš tako dobrom opremom, a hellfire ring sam dobio tek oko levela 85-90.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 6:35 (formula1live).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

OVaj vikend sam igrao sigurno preko 10 sati HC, i niti jednom nisam imao problema sa šekanjem, latencijom. 

Možda ponekad na dijelić sekunde osjetim da mi se malo zatrza, ali nije ništa strašno, koliko sam prije imao problema, ovo je sad super. 

Ali nemojte toliko samo po blizzu pljuvati, ja sam se prije spajao preko wifi, i često sam imao problmea, sad je ruter, metar od kompa, i žicom spojen, od tada, sve je na boljem s igranjem. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Moj je komp spojen sa žicom na ruter, i serveri često rade probleme (tipa skoči latencija na 2 sekunde itd. - doduše često kada je previše mobova na hrpi {#}). Definitivno jedan od razloga što baš i ne volim riskirat previše na HC.

Što se tiče PTR, i tamo me znalo izbacivati svako malo van, ali nije bilo tih fluktuacija pinga (latencije) kao na Live.

Činjenica je da je PTR samo na US serverima, a Live imamo EU servere. Može biti da EU serveri imaju jednostavno manje dodijeljene ljubavi (čitaj CPU i RAM resursa) nego ovi na US.

Meni inače na Live ping oko 60-70 normalni, na PTR-u konstantno preko 200-300ms. Ali čak i s tim se da igrati, pa možda i jesu bolji US serveri.

Nažalost tu je još hrpa faktora između, tipa kakav dan imaju naši ISP-evi, te oni preko kojih idemo do Frankfurta, da li nam Winsi nešto skidaju u pozadini, možda neki antivirus check u pozadini itd...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 8:31 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...
GoodAngel kaže...

Pa i nisi baš brzi s barbom. Ja sam uspio na HC-u dići WD-a na P100 za 230 sati, solo, s ne baš tako dobrom opremom, a hellfire ring sam dobio tek oko levela 85-90.

Koji MP si pičio, i koje lokacije posjećivao.

Evo ja svog barbara pomalo gonim, igram i solo i s frendom, i u public. 
Uglavnom pičim stalno sad s njim u zadnje vrijeme, ali nije baš da ganjam paragon 100, ali možda dođe i to do exp, nikad se ne zna. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/26822807

Đuro#2155
17 godina
Diablo 3

Da li vi možete trenutno igrati Diablo 3, kada se može očekivati da riješe problem?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Da li vi možete trenutno igrati Diablo 3, kada se može očekivati da riješe problem?

Evo ja sam maloprije zavrsio jutarnju sihtu :) Sat i po bez problema.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?

Prije da su se svi ostali slepali za njim, a ne da se Crix slepao za nekim (to svi znamo koji smo s njim igrali).

P.S.

Respect Crix, znam koliko je bilo potrebno truda da se sve to dogura do 100. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Gledao neki twitch RoS bete, i lik linkao lvl 70 Mempo. Osim velikog main stata, nije ni čudno da ekipa čuva svoje trenutne sa AS i CC.

Kvragu, Silverlight plug-in pao? Ne da mi više dodavat slike...

http://i39.tinypic.com/99dgl5.jpg

Koje smece od Mempa, treba sacuvati neki gear za svaki slucaj pa ako uleti nesto bolje, super, ako ne onda lagano salvage i bok.

P.S.

Izvinjavam se na duplom postu, ocito se jos nisam razbudio pa radim gluposti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 10:36 (win32).
13 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Koji MP si pičio, i koje lokacije posjećivao.

Evo ja svog barbara pomalo gonim, igram i solo i s frendom, i u public. 
Uglavnom pičim stalno sad s njim u zadnje vrijeme, ali nije baš da ganjam paragon 100, ali možda dođe i to do exp, nikad se ne zna. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/26822807

Igrao sam većinoma MP1 zbog brzine i sigurnosti, mobovi su padali s jednim udarcem, eliti za 2-3 sekunde. A igrao sam aktove 1, 2 i 3  jer mi je razlika exp-a među aktovima bila max 10%, pa da ne dosadi. Rute sad ne znam na pamet jer sam već zaboravio kako se zovu etape akta (dugo nisam igrao Diablo), ali igrao sam klasične rute + još sam dodao 1 ili 2 dijela zbog keywardena ili puno elita. Viši MP sam igrao jedino kada smo išli na elite.

13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Grozota kaže...
Problemi su već 2-3 dana al tek su danas stavili obavijest
Već sam mogao X puta poginut na HC-u da nisam bio zauzet ganjanjem nekih itema na AH-u. :)

a ti si taj znači što mi je maznuo imm. king irons pred nosom jel mradu jedan? {#}

Nisam, ja igram DH 

Prodavao sam neke svoje stvari , i još prodajem mada je slabije trgovanje i na HC-u.

Dobio za manajuma nož 12 milja i za immortal king kacigu 34 milje  :)   I to onda uložio u inna hlače

I više nemam kaj kupiti na HC-u jer upgradei su mi sad na 150-200 milja minimalno. I sad lagano mp1 , ganjat ključeve jer svaki hellfire ring koji složim na hc-u bude mi koma  :(  

I naravno molim boga da ne bude dc , bar ne onih kobnih  :)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Tonči kaže...

Mene sad zanima kako je stigao sve te paragone nabiti? Koliko vremena treba za to? Neki trik? Šlepanje s grupom u Cain's gearu i s ringovima?

Prije da su se svi ostali slepali za njim, a ne da se Crix slepao za nekim (to svi znamo koji smo s njim igrali).

P.S.

Respect Crix, znam koliko je bilo potrebno truda da se sve to dogura do 100. {#}

TY {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@GoodAngel

tebe očito nekaj drugo hebe.. probaj si instalirati neki firewall, i složi jedan profil u kojemu ćeš zablokirati sve osim diablota, i onda još na modemu ubiješ wlan i sve ostale klijente, pa buš vidio dali bu lagalo.

ja nemam nikoga na mreži, firewallan komp, ništa ne može na net bez moga dopuštenja, nema antivirusa, nema updateova, ničega.

igrao sam dosta ovaj vikend, i nisam imao lagova.. znalo mi se ponekada desiti da na 10 sec ping poraste, i opet padne. nikakvih većih štekseva nisam imao.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni isto nije jasno kak jedino njemu laga ko ludo,meni jedino laga kad netko dovuce tisucu mobova pred kriptu i to mi je razumljivo...btw ovaj ptr mi nekako izgleda fluidnije mozda zato sta je na novom kodu i jako mi se svida.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
GoodAngel kaže...

problem je u tome što sam s barbom prvim igrao, i trebalo mi je 96 sati da dođem do kraja inferna. dakle u svega 120 sati, sam došo do paragon 78. daleko brže mi ide s barbom nego s wd-om i lakše farmam, WD mi je imo u krcu armor i općenito teže mi je bilo igrat s njim, možda sam ja nešto sjebo ali barbu sam sad dobro opremio i igram na MP9 možda bi mogo i na MP10 ali ne žuri mi se, imam helfire ring i stavio sam onaj crveni u mempo i dobro mi ide exp. ionako mi se ne žuri, cilj mi je do ekspanzije doć do 100 pretpostavljam da ću već do kraja idućeg mjeseca ili početka ožujka doć do 100. jako brzo to ide s barbom, s WDom one vještice na wheeping hol nikako nisam mogo stić, pa bi mi trebalo dobrih 7-8 minuta da ih ubijem, one što brzo trče, a s barbom samo stisnem speed run i ne mogu mi pobjeć tek tako. {#} ima i WD onaj run skil, ali nije mi tako dobar ko ovaj barbin speed run, više mi nekako odgovara barba za farmanje, držat ću se njega kad i jednom kupim exp.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
nine kaže...

@GoodAngel

tebe očito nekaj drugo hebe.. probaj si instalirati neki firewall, i složi jedan profil u kojemu ćeš zablokirati sve osim diablota, i onda još na modemu ubiješ wlan i sve ostale klijente, pa buš vidio dali bu lagalo.

ja nemam nikoga na mreži, firewallan komp, ništa ne može na net bez moga dopuštenja, nema antivirusa, nema updateova, ničega.

igrao sam dosta ovaj vikend, i nisam imao lagova.. znalo mi se ponekada desiti da na 10 sec ping poraste, i opet padne. nikakvih većih štekseva nisam imao.

ja i brat smo jedini na vezi, on ima lap top ja komp.

ali sumnjam da je to do njega, jer i kad je on na vezi ponekad mi radi dobro, a ponekad sačuvaj bože.

imam firewall od windowsa i avat antivirus. ne kužim ovo kako misliš zablokirat sve osim diabla? i koji profil da složim, pa imam ovaj koji imam ne mogu sad radit novi profil.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

e i da vas pitam, dal mi je bolje povećat atack speed s lacuni prowlers ili da ostavim ove trenutne bracers? čini mi se da s atack speedom brže ubijam, iako mi daje ovaj craftani bracer 15000 više dps-a i 0.5 protecion +

ali mi je s lacuni 2.25 atack speed, a bez 2.12 što mi vi savijetujete?

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:06 (EraserHead).
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
EraserHead kaže...

Top 50, al isto super :D

15 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

imam firewall od windowsa i avat antivirus. ne kužim ovo kako misliš zablokirat sve osim diabla? i koji profil da složim, pa imam ovaj koji imam ne mogu sad radit novi profil.

nemoj se zamarati ako nisi točno shavtio što mislim.. samo kada primjetiš lag, odi šusni burazu pljusku jer vjerojatno gleda youtube ili nekaj {#}

ako hoćeš testirati, dali ti je lag uzrokovan serverima ili kućnom konekcijom, reci burazu da se odlogira sa svog kompa, upali resource monitor i snimi kaj ti pila po internetu (neki update ili tak) na tvome računalu.. ako nema ništa i burazov komp je ugašen, onda je do blizzarda.

ja ne kažem da nije bilo lagova uzrokovanih blizzardovim serverima. bilo ih je definitivno, ali recimo ovaj vikend nije..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Pa problemi s Blizzardovim serverima nisu toliko česti. Ja dok sam igrao diablo (SC) imao sam u pozadini upaljen torrent samo s ograničenim upload-om, dok je download bio maksimalan pa nisam imao problema. Latencija mi je zbog toga bila na cca. 150ms ali nije smetalo igranju niti najmanje. Isto tako sam znao igrati HC s upaljenim torrentom ali sam onda ograničio DL na 400KB/s, a UP na 1KB/s i latencija mi je bila ispod 100ms. I uz sve to imam konstantno upaljen KIS s naprednom Real Time zaštitom. S obzirom koliko problema GoodAngel ima, ja bih prije rekao da je problem u njegovom PC-u i/ili paricama i/ili operateru kojeg ima nego do Blizardovih servera. Znaju imati Blizzardovi serveri probleme ali oni nisu toliko česti. Postoje ljudi koji nisu imali u godinu i pol nikakvih lagovi i/ili drugih problema s igrom, tako da mislim da je za većinu problema kriv operater kojeg imamo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 11:21 (formula1live).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav svima !

Imam jednu molbicu , čitam ovdje da ekipa radi 300M xp na sat malo mi ono čudno kad napravim 60M meni je super , ali ujedno i tlaka čitat kak ekipa to izvodi.Pa ako ima neka dobra duša samo da mi pokaže kako to izvodi noviji sam igrač i igram 2 mijeseca Diablo 3.

Moj nik je DarkRevenger#2945

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

gear za mp10 , crypt runovi i gg

Suba
17 godina
neaktivan

Ma gledao filmiće na youtubeu , ali nemam ja tu opremu  dogurao sam nekako na 190k dps sa barb i paragon 88 ako nastavim ovako još 2 tjedna i bit ću na 100 .Nema se para za trošit na opremu pa sam kupio jeftinu za gold koji sam skupio u igri.

Pa sam uživo htio vidjet kako to ekopa izvodi.

Eh da igram dnevno3-4 sata navečer, više preko vikenda 8-10 sati.

14 godina
neaktivan
nine kaže...
GoodAngel kaže...

nemoj se zamarati ako nisi točno shavtio što mislim.. samo kada primjetiš lag, odi šusni burazu pljusku jer vjerojatno gleda youtube ili nekaj {#}

ako hoćeš testirati, dali ti je lag uzrokovan serverima ili kućnom konekcijom, reci burazu da se odlogira sa svog kompa, upali resource monitor i snimi kaj ti pila po internetu (neki update ili tak) na tvome računalu.. ako nema ništa i burazov komp je ugašen, onda je do blizzarda.

ja ne kažem da nije bilo lagova uzrokovanih blizzardovim serverima. bilo ih je definitivno, ali recimo ovaj vikend nije..

ma ponekad i kad mi je buraz na lap topu, radi normalno a ponekad evo sad se ne mogu praktički ni ulogirat izbacuje me van, pa ebemu zašto onda radi normalno kad je buraz na netu a ponekad ne radi neovisno jel on na netu ili nije? zato mislim da je do blizarda, vjerojatno upadnem u nekakav loš server koji me onda prca, a možda imam i neku lošu instalaciju ko će znati, imam W7 64bit, e sad šta ne valja ne znam, ma ionako ću igrat još do 100 paragon barbu a onda ću povremeno, još mjesec i nešto dana intezivno a nakon toga povremeno štelam do ljeta kada ću vjerojatno kupit exp. sve u svemu, iritantno je zato jer ono pol tjedna mi je štekanac ono baš vidim da mi se barba uspori sinoć npr uđem u igru radi normalno ono baš brzo ide sve normalno i onda odjednom usporenost, pogledam na lag piše 67 msc, ma nemoguće da je toliki jer mi se barba vuče po ekranu ko krepala mačka. i onda sam izašo van i otišo spavat, a sad se ne mogu ni ulogirat.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
nine kaže...

ma ponekad i kad mi je buraz na lap topu, radi normalno a ponekad evo sad se ne mogu praktički ni ulogirat izbacuje me van, pa ebemu zašto onda radi normalno kad je buraz na netu a ponekad ne radi neovisno jel on na netu ili nije? zato mislim da je do blizarda, vjerojatno upadnem u nekakav loš server koji me onda prca, a možda imam i neku lošu instalaciju ko će znati, imam W7 64bit, e sad šta ne valja ne znam, ma ionako ću igrat još do 100 paragon barbu a onda ću povremeno, još mjesec i nešto dana intezivno a nakon toga povremeno štelam do ljeta kada ću vjerojatno kupit exp. sve u svemu, iritantno je zato jer ono pol tjedna mi je štekanac ono baš vidim da mi se barba uspori sinoć npr uđem u igru radi normalno ono baš brzo ide sve normalno i onda odjednom usporenost, pogledam na lag piše 67 msc, ma nemoguće da je toliki jer mi se barba vuče po ekranu ko krepala mačka. i onda sam izašo van i otišo spavat, a sad se ne mogu ni ulogirat.

a si počel razmišljat da možda promjeniš igru , otkad igram druge igre neznam kaj je to lag , ne nerviram se s erorima i lošim dropovima , ima dobrih  igri koje su slične čak i bolje u nekim stvarima od D3.......... d3 je dobar al nekako prebrzo dosadi , igram sad jednu sličnu igru i svaki tjedan su skoro neki eventi , naprave mapu za event i rokaj ,  takve stvari jako fale u d3 , a s ovim novim patchom isto nema nekih velikih promjena i to još hoće naplatit više nego je cijela igra došla , po meni bi to trebali dati zabadava jer su ukenjali cijelu Diablo franšizu , nebudem kupil expanziju jer to kaj oni daju u patchu nedam ni lipe za to ....  počni igrat nekaj drugo i riješil si sve probleme Angele {#}

15 godina
Diablo 3

Pa nemojte TD odma bacat Sepu, čovjek je sigurno odigrao D3 više od pola ljudi ovdje (ne brojim EraserHead, gada malog sa 10 paragona 100) :P

A Angel svi mi imamo lag kada igramo, neki malo više, neki malo manje. Vrlo vjerovatno tvoja konekcija nije dobra, ali i meni se tu i tamo dogodi da me nešto izbaci. Trebali smo se svi već naviknut na to -.-'

1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Jbt, dođem sa posla i hoću odmoriti glavu od budalaština upalim Diablo i imam šta viditi opet još jedan u moru errora, ali sada 3006 i javlja probleme sa autentifikacijskim serverima. Uopće se ne mogu ulogovati na account. Nadasve sam razočaran sa Diablom i sranjima sa tim errorima. Jbt, bolje da sam uzeo Skyrim nego što je 50Eura bačeno na Diablo.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
boxer kaže...

Jbt, dođem sa posla i hoću odmoriti glavu od budalaština upalim Diablo i imam šta viditi opet još jedan u moru errora, ali sada 3006 i javlja probleme sa autentifikacijskim serverima. Uopće se ne mogu ulogovati na account. Nadasve sam razočaran sa Diablom i sranjima sa tim errorima. Jbt, bolje da sam uzeo Skyrim nego što je 50Eura bačeno na Diablo.

I mene danas popodne /navečer zeza i neće se spojiti. Javlja sve moguće errore  :(

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
Diablo 3

Blizzard je svjestan problema s autentifikacijom (čitajte svjesni su problema s logiranjem) i navodno rade na tome. Meni je isto izbacilo 3006 erorr al stalno sam ga prije susretao, tako da mi nije više napet :P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice