Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ovakav HC je baš kakav treba biti. Svi koji igraju HC znaju da mogu lako izgubiti lika. Meni je moj WD nakon 200+ sati igranja poginuo zbog zamrzavanja igre i to je sasvim normalno. Krenuo sam s drugim i to je to. Bilo kakvo prilagođavanje HC-a bi bilo bezveze. Jedino što bi Blizzard mogao uvesti je da se kod DC-a igra automatski pauzira (ako si solo) na 5 minuta, tako da imaš vremena ponovno se logirati i nakon što se logiraš igra te vreti na potpuno isto mjesto, s istom količinom HP-a,svim efektima na tebi i mobovima i svim mobovima oko tebe koji su bili tamo za vrijeme DC-a. Ali ako to ne uvedu, nema veze, jer je i ovako dobro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 19:47 (formula1live).

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

HC bi trebao biti takav da ako ti ubiju lika in-game, sve 5...gubis lika, gubis gear i to je to NO ako ti lik pogine zato sto je to Blizzardov fail kao sto je to diskonektanje i ovo s lazencijama, da priznaju krivnju i da jednostavno kao sto je receno pauziraju igru ili ti samo lika vrate u kamp.

Ova prilika da se vratis in-game nakon diskonektanja je ok, ali ako je nemoguce uci u igru nakon toga da ti jednostavno lik ostane u kampu i to je to, a ne ovo kao sto su ljudi radi svega ovoga ostali bez likova i da im Blizzard doslovno kaze da im se hebe...nije ok jer im je Blizzardov nemar ubio lika, a ne los skill osobe koja igra.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

bahh... mislim da je igra krepala totalno {#}

ulogiram se u igru odem na "Resume Game" i to je to tu stoji... jedino se još može izaći iz igre..

nadam se da će to rješiti do sutra.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

SC je "prebukirani". Ima više od 27K otvorenih igara, pa je valjda zato nemoguće pokrenuti igru. Ali zato HC radi normalno

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
geothia kaže...

bahh... mislim da je igra krepala totalno {#}

ulogiram se u igru odem na "Resume Game" i to je to tu stoji... jedino se još može izaći iz igre..

nadam se da će to rješiti do sutra.

Yep, ali radi Hell i Nightmare! {#}

Na infernu se ne moze nista, cak ni pokrenit bilo koji act! Hahahaha...uzas!

A eto, pravo vrijeme za pocet igrat s novim likom. {#}

Samo 27 k? To je malo s obzirom nda se radi o cijeloj Europi i tko se vec sve ne spaja na EU servere.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 22:40 (win32).
13 godina
odjavljen
win32 kaže...

HC bi trebao biti takav da ako ti ubiju lika in-game, sve 5...gubis lika, gubis gear i to je to NO ako ti lik pogine zato sto je to Blizzardov fail kao sto je to diskonektanje i ovo s lazencijama, da priznaju krivnju i da jednostavno kao sto je receno pauziraju igru ili ti samo lika vrate u kamp.

Ova prilika da se vratis in-game nakon diskonektanja je ok, ali ako je nemoguce uci u igru nakon toga da ti jednostavno lik ostane u kampu i to je to, a ne ovo kao sto su ljudi radi svega ovoga ostali bez likova i da im Blizzard doslovno kaze da im se hebe...nije ok jer im je Blizzardov nemar ubio lika, a ne los skill osobe koja igra.

Možda dobro misliš s vračanjem lika u kamp ali to ne bi bilo dobro jer bi onda ljudi iskorištavali tu mogućnosti i prije smrti jednostavno pritisnuli alt+f4, ili ako bi blizzard blokirao te tipke prilikom igranja, ljudi bi jednostavno resetirali router ili izvadili kabel iz njega. Time bi se izgubio smisao HC-a. Ovo s 5 minuta je prihvatljivo, jer ako se u 5 minuta ne logiraš, igra se natrag pokrene i ako umreš, umreš , ako ne sve 5.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 7:01 (formula1live).
17 godina
Diablo 3

Probao danas netko igrati? Se popravilo stanje?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

100% se slazem sa win32

Ukoliko se precjenis i izvuces kraci kraj, neka to zaista bude kraj ali mi je tuzno zbog njihovih propusta popusiti.

Jeste li probali u single playeeru pauzirati sa esc i malo sacekati da taj lag "odcepi" pa pokusati nastaviti. Iskoristiti neki od survival skillova koje svaki HC lik ima kao barem 1 skill i nastaviti?

Pomogne li ista?

16 godina
neaktivan
Diablo 3

zato se i HC i zove hardcore, nije to za sve, pogotovo one koji teško prihvaćaju umiranje likova. 

Prvih desetak likova je teško sjelo što su mi umrli, ali poslje ti jednostavno onako, a šta sad, krepao je, idemo s novim.

Najviše sam likova izgubio zbog neta, routera, nestanka struje, ali to je i žar igre, igraj i budi živ.

Zadnji lik mi je krepao na paragon 31, nisam niti trepnuo kad mi je krepao, nestalo mi je struje, znao sam da sam mrtav, igrao sam na mp3, public, i baš u fw su došla 2 elita, i sve mi je bilo jasno. Samo sam otišao spavati.

Ujutro startao novog {#}

Da se lagano sve preživi na tom HC onda to ne bi bilo to.

HC je ok kakav je, sve drugo bi bilo samo olakšavanje, i to previše. A sad ovo što je blizz kriv za latencije, to ipak nije uredu s njihove strane. Ali sve ovo s naše, router, loš net, struja, na to smo sve sami svjesni.

A i kad se starta novi HC lik, lijepo imaš pravila, i svi ih prihvaćaju kad krenu igrati, tamo sve lijepo piše.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

BTW, uspio odigrat run preko Tele2 sticka, latencije 120-180, konačno mi dropalo neki leg (igram MP5 minimalno, od Paragona 25, pa sad do 30 nikakav drop).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

ako ima netko za HC nek me doda STORM#2527

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Smece sada samo brise gear u igri! LOL

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8377317686

Znaci igra je totalno ne igriva vec 6 dana, svaka cast Blizzardu.....ponasaju se kao da igraju sah!

Najzalosnije je sto sve ostale njihove igre rade odlicno, ali prema nama se opet ponasaju kao zadnjem smecu!

Evo samo jedan od njihovih odogovora (jako su obecavajuci, zar ne!?LOL):

"Our network admins are investigating the issue with being unable to start a game and hope to get it resolved as soon as possible. We don't have an ETA yet as to when that might be."

Kaze dezurna ekipa iz tzv. sluzbe za korisnike kako se sada inferno moze pokrenit, a na pitanje jesu li sredili i lag, daju ovako divan odgovor:

"No but at least it's possible to play"

Je li ovo neka sala ili sta!? OMG

Osobno se vise ni ne pokusavam ulogirat, jer vidim da i dalje stoji obavijest na login screenu o njihovom sranju i kako "sreduju" igru!

Igram ostale igre dok ovo ne rijese jer sve ovo skupa nema smisla!

P.S.

Popis servera koji su ok i onih koji bas i nisu najbolji:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvuESpJ1JKrWdGNES1JhU0xjUmVnaFRXVGxhVW44dUE&usp=sharing#gid=0

The list with safe ISPs/servers works perfectly!

All green are without lags, all red are lagging!

You just have to check each game you start if it's green ISP. (Windows-Start, type cmd.exe, then type netstat, then the last 3 numbers are the ISP/Server you are on in the game, then compare with the list if green or red)

Eto, mozda nekome pomogne. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 21:56 (win32).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

sramota je ovo što rade, ali neka to samo govori da im je najvažnija lova. muzu nas ko krave, ali to smo i mi sami krivi, ne treba ovakve firme uopće kupovat već ignorirat na najjače pa će se i one unormalit.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GoodAngel kaže...

sramota je ovo što rade, ali neka to samo govori da im je najvažnija lova. muzu nas ko krave, ali to smo i mi sami krivi, ne treba ovakve firme uopće kupovat već ignorirat na najjače pa će se i one unormalit.

I ja sam za ignoriranje, bilo bi najbolje da smo u mogucnosti ih svi koji igraju D 3 jednostavno prestati igrati na nekih mjesec dana, malo bi onda popravili uslugu.

Lud sam kada vidim da frendovi uredno udaraju po WOW-u i Starcraftu te neki i po benom Hearthstone-u, dok mi ne mozemo igrat Diablo i jos nas ovi totalno odhebavaju i sto je najgore prave nas majmunima.

Pazi, mene su cak probali uvjerit da je problem u mom routeru!! Issss.....je da sam prije cca 4 godine zavrsio Cisco, ali jos uvijek znam bar neke osnove i kada nije problem do mene! Uzas!

Stovise, probali su uvjerit na pocetku ekipu da je problem u Thomson routerima i da kao svi trebamo kontaktirat svojeg ISP-a! Za par minuta se javio poveci broj ljudi s istim problemom, ali totalno drugacijim routerima pa su promjenili pricu tj. pocei su sve odhebavat i brisat sve moguce postove.

Nikada losije i ne odgovornije ponasanje nisam dozivio od tako neke strane, ali za sve postoji izgleda prvi puta.

Sinoc sam uspio malo igrat, ali tek nakon sto sam cca 10-ak puta izlogirao se iz igre i ponovno se ulogirao da nadem donekle dobar server, ali i tamo mi je skakalo izmedu 90 msec do 600 msec.

Danas nastavljam s Neverwinter dok ovo ne rijese ili mozda s Torchlightom (ne svida mi se bas najvise, ali nije ni lose)....ili uvijek imam Portal 2 za chill.

Cak sam razmisljao o POE.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 11:19 (win32).
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Ja (i buraz) igramo zadnje dane bez nekih turbo problema . Ok vidi se razlika da nije ko nekada al mi peglamo i HC bez beda. Jučer sam boostao kolegicu i kolegu na HC-u bez ikakvih problema sat i pol.
Možda ima i nekaj u tome na koji te server baci al onda ima hebene sreće jer me izgleda svaki put baci na neki ok server bez većih trzavica i problema
Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grozota kaže...
Ja (i buraz) igramo zadnje dane bez nekih turbo problema . Ok vidi se razlika da nije ko nekada al mi peglamo i HC bez beda. Jučer sam boostao kolegicu i kolegu na HC-u bez ikakvih problema sat i pol.
Možda ima i nekaj u tome na koji te server baci al onda ima hebene sreće jer me izgleda svaki put baci na neki ok server bez većih trzavica i problema

Isto je i kod mene,nikakvih problema zadnjih par dana,3 puta u tjedan dana mi je skocilo preko 1000 na jedno 3 sekunde i to je to...ne igram HC pa mi nije bed.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam za vikend i u utorak malo igrao, i imao sam povremene lag spikeove, u nekim trenutcima i na par minuta, ali ništa pretjerano strašno.. čak sam imao i jedan iznenadni disconnect, iako mi nije pukao DSL.

naravno HC meni nikako nije opcija.. imam prenestabilan net za to :)

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Uspio sam sinoc oko 2 h odigrat cca sat vremena, ali mi je trebalo cca 15 odlogiravanja iz igre da nadem napokon dobar server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako ima tko kakvog frenda da je zainteresiran za diablo da mi se javi na pp.

Imam acc sa wizardom 100 - 230k 40k health, 850 all res mislim CM

Ima opremu za archona 400k dps sa life steal.

Milijarda golda na racunu.

Jos par likova na 60 niski paragon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Dakle jedna zanimljivost sa HC-a i lagovima

Na MP 0-1 igra ide bez problema, ni jedno trzanje u sat i pol vremena , kad sam krenuo farmat ključeve na MP 3-4 toliko trza da je to strašno. 2 puta je skoro bilo fatalno

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 20:12 (Grozota).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imma nekog cm wizza s 26k lajfa ak je neko za run. legenda#2715

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Datamining: Stat Caps Removed, Achievements and More
The stat caps for Critical Hit Chance, Critical Hit Damage and Attack Speed have been removed from the datamined files. The Lifesteal change is new though, so it remains. The other stats like Magic Find have not been touched.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

The stat caps for Critical Hit Chance, Critical Hit Damage and Attack Speed have been removed from the datamined files. The Lifesteal change is new though, so it remains. The other stats like Magic Find have not been touched.

Šta ti ovo znači?

13 godina
odjavljen
XSX kaže...

Ako se to odnosi na ekspanziju onda su opet iz Blizzarda napravili glupost. Cap na te stvari bi jako izjednačio klase i bio bi dobar korak za bolji PVP.

12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
XSX kaže...

Šta ti ovo znači?

Znaci da nece ogranicit te statove,moci ces ih imat koliko zelis,u biti ostaje ko sta je sad ali su pricali da ce limitirat te statove,izgleda da nista od toga.

15 godina
Diablo 3

Razlog laga:

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10137534342?page=84#1665

P.S.

Osobno mogu igrati, samo mi treba par minuta da nadem neki ok server no to nije rijesenje i ovo postaje sve iritantnije.

Ne znam yasto nisu podjelili server s npr. WOW-om? Ah da, pretplata...zaboravio sam! LOL

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:54 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

netko za HC MP3, može i manje ako je netko zainteresiran, đuro#2155 u igri sam ;)

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Razlog laga:

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10137534342?page=84#1665

P.S.

Osobno mogu igrati, samo mi treba par minuta da nadem neki ok server no to nije rijesenje i ovo postaje sve iritantnije.

Ne znam yasto nisu podjelili server s npr. WOW-om? Ah da, pretplata...zaboravio sam! LOL

aha tako znači, da te pitam kako se bira server, ja to još nisam skužio, taman i da znaš koji je dobar gdje to mogu izabrat?

sram ih može biti, pljuc na blizard. {#}

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

netko za HC MP3, može i manje ako je netko zainteresiran, đuro#2155 u igri sam ;)

Ja igram HC al prekjučer nakon opakog štekanja (2 puta sam bio na granici da krepam) lagano odustajem od viših MP-a na HC-u i bacam se na SC i farmanje djelova za još Hellfire ringova.  

Kad se situacija s lagovima smiri opet se bacam na farmanje HC ključeva za mašine

Onda možemo zajedno bez beda 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Diablo se još na veliko igra. Stavio sam gold na prodaju, cijena malo niža od prosjeka i prodao se za manje od minute {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice