To sto je netko hakirao njihov precious always online super account nije sigurno moja greska. Moja greska je sto nisam mjenjao password svaki dan mozda s obzirom da ocito svaka budala svakome moze provalit account. Vidjet cemo sto ce biti s appealom probat cu i skype.
Nema teorije da itko osim mene zna podatke ali accounti se razvaljuju na dnevnoj bazi nista cudno.. To sto je netko meni razvalio account sigurno ne znaci da sam ja zasluzio perma ban.
Nemoj se ti ljutiti ali očito si ti sam kriv za to, imaš code generator koji to očigledno sprječava jer veća je vjerovatnost da si sam kriv nego blizzard. Ja isto tako nisam mjenjao pwd od otkad sam uzeo d3 a uzeo sam ga prvih dana kad je izišao i uvijek je bilo sve normlano. Frendu se neki kinez spojio sa acc i farmao mjesec dana, na kraju kad se on pokušao spojiti samo mu je bio zaključan acc ali ne i baniran, koji je uredno "otključao" preko supporta.
Nema tu ljutnje ja sam razocaran na koji nacin ova firma pere ruke od kradje privatnih podataka i upada na svoje servere a sve na stetu musterije ofc..Kuzis izrigas 400 kuna netko te opljacka i nikom nista ...
Uglavnom vidjet cemo sto kaze support kad odgovore ...
Sudeci po slubenom d3 forumu ovo se dogadja svaki dan ... trebao bi biti rollback