Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
MaxonUniversal kaže...
Melkor kaže...

To sto je netko hakirao njihov precious always online super account nije sigurno moja greska. Moja greska je sto nisam mjenjao password svaki dan mozda s obzirom da ocito svaka budala svakome moze provalit account. Vidjet cemo sto ce biti s appealom probat cu i skype. 

Nema teorije da itko osim mene zna podatke ali accounti se razvaljuju na dnevnoj bazi nista cudno.. To sto je netko meni razvalio account sigurno ne znaci da sam ja zasluzio perma ban.

Nemoj se ti ljutiti ali očito si ti sam kriv za to, imaš code generator koji to očigledno sprječava jer veća je vjerovatnost da si sam kriv nego blizzard. Ja isto tako nisam mjenjao pwd od otkad sam uzeo d3 a uzeo sam ga prvih dana kad je izišao i uvijek je bilo sve normlano. Frendu se neki kinez spojio sa acc i farmao mjesec dana, na kraju kad se on pokušao spojiti samo mu je bio zaključan acc ali ne i baniran, koji je uredno "otključao" preko supporta.  

Nema tu ljutnje ja sam razocaran na koji nacin ova firma pere ruke od kradje privatnih podataka i upada na svoje servere a sve na stetu musterije ofc..Kuzis izrigas 400 kuna netko te opljacka i nikom nista ...

Uglavnom vidjet cemo sto kaze support kad odgovore ...

Sudeci po slubenom d3 forumu ovo se dogadja svaki dan ... trebao bi biti rollback

16 godina
geothia kaže...

Ima li netko problema danas sa igrom?.. ruši se svakih 10-15min i moram se ponovno ulogirat... da nisu opet serveri pokrepali...

Jep, problemi isto. Nekoliko puta disconnectalo. Navala gold sellera je ogromna, izgleda da im warden "pušta" više nego inače :)

Edit.

Izgleda da HR, Grčka,Poljska, Bugarska imaju najviše problema. "

OK, as most of the reports are coming from just a handful of countries, we're going to need some additional data from those affected so that we can investigate further." Rade na tome.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 13:38 (amanar).
17 godina
Diablo 3

Ne znam, ja sam prijepodne igrao sa Sepultribe-om, čak i preko mobilnog sticka, bez problema. Osim što sam loš {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
amanar kaže...
geothia kaže...

Ima li netko problema danas sa igrom?.. ruši se svakih 10-15min i moram se ponovno ulogirat... da nisu opet serveri pokrepali...

Jep, problemi isto. Nekoliko puta disconnectalo. Navala gold sellera je ogromna, izgleda da im warden "pušta" više nego inače :)

Edit.

OK, as most of the reports are coming from just a handful of countries, we're going to need some additional data from those affected so that we can investigate further." Rade na tome.

eto ja sad napravio brzi run i igra radi normalno bez ikakvih problema ..neznam zašto vama ne radi

12 godina
neaktivan
Diablo 3

@geothia....... možda ima do tvoga internet providera ,jer eto još jedan run i igra radi normalno

@win32 ajd lijepo te molim snimi da mi vidimo kako ti to digneš heroja na lv. 60  s frendom da ti otvara qwestove a da si mali lv. ,možda stvarno postoji neka caka koju mi neznamo pa da vidimo , jer kako smo i napisali nema šanse da dođeš na nigtmare ako nisi lv. 25 ili 20 a tek onda na hell {#}

0 2 hvala 0
15 godina
ESepulTribE kaže...

slažem se {#} neznam kako je to on zaključio da može izgleda da nema velikih iskustva u D3 ... 

Ocito smo se krivo razumjeli, a to oko iskustva bi se dalo pricat, ali nemam volje vrijedat te nema potrebe za time.

Jos jednom cu kvotat sam sebe pa da se ne mozes pravit los i nakon ovoga (ocito neki vide/citaju samo ono sto im odgovara):

win32 kaže...

Napominjem da nigdje nije u pitanju navedeno moras li prvo doci do odredenog levela vec moze li ti netko otvorit inferno, a odgovor je da ti netko drugi moze otvorit inferno i normalno ga kasnije mozes nastaviti igrat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
amanar kaže...
geothia kaže...

Edit.

Yep, mene je isto danas bacalo van tj. dobivao sam error 3007.

Nisam skuzio da je neki "globalni" problem pa sam napravio raditi port forward i sve ono sto je navedeno ovdje:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149007206#2

Dogadalo mi se i prije da me izbaci iz igre, ali danas su malo pretjerali.

Ovo izbacivanje van je razlog sto ne igram HC jer kako da uopce pocnem igrat kada me bar jednom u svakih par dana izbaci van.

Napominjem da ne znam kakva je situacija sada posto nisam trenutno in-game (izbacilo me dva puta danas dopodne pa kasnije vise nisam igrao radi nekih obaveza).

Uostalom, vrijeme je da ono smece koje sam dobio od  t-coma, Thomson TG782i bacim van kroz prozor i kupim novi router jer nema smisla gnjavit se s njim za tako malo love

P.S.

Izvinjavam se na duplom postu. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dobro da ne igram diablo ovih dana :P

0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Definitivno nije do ISP-a, niti do mene ruši se igra i kada sam u meniu... čujem neke priče da je zmaj na održavanju servera malo popio pa mu pivo ispalo u server {#}...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Melkor kaže...

Nema tu ljutnje ja sam razocaran na koji nacin ova firma pere ruke od kradje privatnih podataka i upada na svoje servere a sve na stetu musterije ofc..Kuzis izrigas 400 kuna netko te opljacka i nikom nista ...

Problem je što stvarno u 99% slučajeva nije provaljeno u battle.net nego je problem u lošem passwordu, phishingu, keylogeru i sličnom.

12 godina
neaktivan
win32 kaže...
ESepulTribE kaže...

slažem se {#} neznam kako je to on zaključio da može izgleda da nema velikih iskustva u D3 ... 

Ocito smo se krivo razumjeli, a to oko iskustva bi se dalo pricat, ali nemam volje vrijedat te nema potrebe za time.

Jos jednom cu kvotat sam sebe pa da se ne mozes pravit los i nakon ovoga (ocito neki vide/citaju samo ono sto im odgovara):

win32 kaže...

Napominjem da nigdje nije u pitanju navedeno moras li prvo doci do odredenog levela vec moze li ti netko otvorit inferno, a odgovor je da ti netko drugi moze otvorit inferno i normalno ga kasnije mozes nastaviti igrat.

da očito smo se krivo razumjeli ...jer si napisao da može mu netko otvorit inferno ...može ....al nisi pojasnio kako mu može otvorit inferno .... a mi smo mu lijepo objasnili kako, jer ako ne dođe to određenih levela nemože mu otvorit inferno

... za jednog iskusnog igrača bi pojasnio onda drugom igraču kako se levela heroj .... ...... a jebga mi smo ti stari več ne vidimo više sve kaj se piše ..sory gospon ako sam te uvijedio nije bilo namjerno {#}

12 godina
neaktivan
geothia kaže...

Definitivno nije do ISP-a, niti do mene ruši se igra i kada sam u meniu... čujem neke priče da je zmaj na održavanju servera malo popio pa mu pivo ispalo u server {#}...

neki gadni zmaj je na tvom serveru {#} 

12 godina
Diablo 3

evo blizz kaže da nije do njih.. (LINK)

ja mislim da je to sve zbog Lex Perković.. to na švabe nedaju igrati diabla dok ga ne izručimo...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma koji su to seratori toga nema nigdje :D

Kao nije do njih, pa postoji li veća laž od toga :P

EDIT: sjetio sam se, postoji veća laž, a to je da će brzo izać ekspanzija -.-'

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:27 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
geothia kaže...

ja mislim da je to sve zbog Lex Perković.. to na švabe nedaju igrati diabla dok ga ne izručimo...

na t-scumu si... jer ja na optimi nema probleme ..sad opet napravio run {#}

12 godina
ESepulTribE kaže...
geothia kaže...

je t-scum.. mislim da ću danas se ostaviti diabla jer mi ovo čupa živce...

15 godina
Diablo 3

Probao sam sada "igrat", smece....odustajem do navecer jer nema smisla.

Svakih par minuta mi pokaze "Error 3007" i izbaci me iz igre.

Da, naravno da nije do njih, zato i imaju ovakve teme na forumu:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8048545248

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149007206

...i jos postoji hrpa slicnih diljem weba, a vezani su uz isti error.

Nadam se da ce uskoro rijesit problem jer je bezveze sto ne mogu igrati HC radi toga (tj. mogu, samo pitanje je koliko dugo! LOL), a i zivcira i na SC kada te tako izbacuje van.

Mogu mislit kako je bilo ekipi kojima je HC lik bacio dlaku radi ovakve gluposti. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

da ti barem nepahlem valori ostanu 5 minuta nakon DC-a, to bi bilo super.. ovako ako imaš nestabilnu vezu baš hoće naživcirati {#}

mene hebe DSL kada pada kiša.. nemoguće igrati bilo šta online

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ESepulTribE kaže...
geothia kaže...

Istina,t com stalno puca,odkad sam na optimi nijednom mi veza nije pukla a ugase radi odrzavanja  jednom mjesecno u vecernjim satima na sat vremena max. 

14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Nadam se da ce uskoro rijesit problem jer je bezveze sto ne mogu igrati HC radi toga (tj. mogu, samo pitanje je koliko dugo! LOL), a i zivcira i na SC kada te tako izbacuje van.

Mogu mislit kako je bilo ekipi kojima je HC lik bacio dlaku radi ovakve gluposti. {#}

evo ovo je razlog, zbog kojeg mrzim on line igre. jer ne možeš jednostavno otić u off, i igrat. npr torchligt 2 je to odlično napravio, možeš igrat on.line možeš off. svakome na izbor, ja bi igro off samo da mogu da me ne jebu ovakve gluposti i ja maloprije ušo i nakon dvije minute me izbacilo van s tim šugavim eror 3007.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
win32 kaže...

evo ovo je razlog, zbog kojeg mrzim on line igre. jer ne možeš jednostavno otić u off, i igrat. npr torchligt 2 je to odlično napravio, možeš igrat on.line možeš off. svakome na izbor, ja bi igro off samo da mogu da me ne jebu ovakve gluposti i ja maloprije ušo i nakon dvije minute me izbacilo van s tim šugavim eror 3007.

Pa nisu stavili off zbog piratstva, ovako moras stalno biti spojen na Blizz server +10 Blizz...

15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Melkor kaže...

Problem je što stvarno u 99% slučajeva nije provaljeno u battle.net nego je problem u lošem passwordu, phishingu, keylogeru i sličnom.

Sve ce biti ok . Ban je temporary i kad prodjem security checklist otvorit ce opet account.

Izgleda da je vise puta u kratko vrijeme pokusan hack accounta

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi moji ja ne znam šta se događa s ovom igrom (zanemarimo ove errore sada). Svaki put kad upalim igru imam minimalno 2 gold selera pod zahtjevima... Do sada sam ih jedno 30 sigurno odbio, al bolesno je koliko puno takvih "igrača" ima...

Ja bi rađe kupio neki takav account da ne propada, nego golde s njega :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Slazem se ima ih jako puno u zadnje vrijeme a to mi je prethodilo temporary banu od blizzarda ...

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Vidim, muci i vas 3007 greska {#}. I mene je isto, samo sam ja na tezi nacin skuzil pravo znacenje broja 3007. Ode HC WD u nepoznato(lvl60 taman paragon lvl2). A jos si mislim koji vrag i jednom uspijem prezivjeti i nije mi vrag dal mira, isel opet al me onda zakucaloooo, pa sam isel googlat error3007 i onda sam bil -> {#}

I da, na bnetu sam tak da i ja vjerujem da je do samog blizzarda.

Jucer je bila srijeda pa su valjda nekaj smrdali i voila.

Probal onda nakon pogibije igrati sa monkom koji nije HC i u biti stalno nakon kojih 3-4min max krene stekat, zastajkivat i izbaci van i ofc popljugas NV pa sam odustal od diabla za danas.

Nu dobro...dizat ce se opet HC WD...a taman spiskal 3milje :D i na neku opremicu jel hehe...blah {#} bit ce bolje drugi put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ljudi moji ja ne znam šta se događa s ovom igrom (zanemarimo ove errore sada). Svaki put kad upalim igru imam minimalno 2 gold selera pod zahtjevima... Do sada sam ih jedno 30 sigurno odbio, al bolesno je koliko puno takvih "igrača" ima...

Ja bi rađe kupio neki takav account da ne propada, nego golde s njega :P

Po danu ih barem 5 moram blockat

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
17 godina
smajlee kaže...

Vidim, muci i vas 3007 greska {#}. I mene je isto, samo sam ja na tezi nacin skuzil pravo znacenje broja 3007. Ode HC WD u nepoznato(lvl60 taman paragon lvl2). A jos si mislim koji vrag i jednom uspijem prezivjeti i nije mi vrag dal mira, isel opet al me onda zakucaloooo, pa sam isel googlat error3007 i onda sam bil -> {#}

I da, na bnetu sam tak da i ja vjerujem da je do samog blizzarda.

Jucer je bila srijeda pa su valjda nekaj smrdali i voila.

Probal onda nakon pogibije igrati sa monkom koji nije HC i u biti stalno nakon kojih 3-4min max krene stekat, zastajkivat i izbaci van i ofc popljugas NV pa sam odustal od diabla za danas.

Nu dobro...dizat ce se opet HC WD...a taman spiskal 3milje :D i na neku opremicu jel hehe...blah {#} bit ce bolje drugi put.

Ja ne bih rekao da je do blizzarda. Jutros sam igrao bez problema kao i sada vec nekih sat vremena. A nazvao me frend koji je na bnetu da i njega izbacuje stalno tako da ...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

imali su neki server maint nekidan kaj ne.. bit će da se nešto čudno događa.. možda DDOS ili neki novi hack pa stalno nekaj čačkaju po serveru {#}

@XSX

ja sam baš odlučio ne blokati ih više.. baš me zanima koliko će ih se skupiti

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Katastrofa, skupim par NVa i samo se hladno izbaci iz igre, a danas ju igram nakon više od godine dana pauze. :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

ajd brzinski svima koje izbacuje

bnet kod mene

zbunite zastore ja sam se spustio
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice