Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.611.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
tomislavivic kaže...

evo da se javim sve sam stavio na low fps 60 background 8 i za sad me nije niti jednom izbacilo..:)))
puno hvala na pomoci al moram priznat da mi je cudno da jedna hd 7850 nemre se nosit s diablom..:O

Mogao si mi gore lupiti i hvala...

Izgleda da Diablo III, kao i Deployment Screen Starcrafta II (bar nekad davno) tjeraju grafe do maksimuma (bila mi je toplija bez tog locka nego sa raznim burn in testovima).

Morao sam taj lock staviti i na desktopu (ovaj pod Moj PC), kao i na laptopu sa Integriranom Intel HD3000 - inače bi mi ih pregrijavalo i rušilo igru.

Što se tiče itema, većina mi je sa AH, iako ja imam svih 5 klasa na lvl60, tako da hrpu dropanih itema udijeljujem svojim altovima. Ali realno gledano bez AH bi mi DPS sigurno bio ispod 100K.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:14 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Ajmo ideje i savjeti od kolega wizarda kako dalje?

http://d3up.com/b/30616/view/slug/outlaw
15 godina
Tonči kaže...
AFARON kaže...

Pa onda si jedan od jako rijetkih lucky bastard-a, ili u to ubrajas i craftovane iteme :)

A mozes biti i jedan od onih rijetkih mudrih koji nikako ne koriste AH, ali to vec znamo da nisi.

Po čemu je mudro ne koristiti AH? LOL I da, craftani i droppani su = droppani itemi. :)

Glupo je ne koristiti AH u kontekstu vremena. Naravno, ovisi koliko ti znači vrijeme. I da, mislim da je to čista sreća. Od 5 najboljih itema 4 su pala.

Craftano jeste random rollano ali nije dropano, dropano je kad dropa iz monstera. A u ostalom, nema smisla racunati craftano jer je account bound, znaci nemoze se razmjenjivati na AH i nema ga smisla ubrajati u anketi. Usput, novi crafting je dobar, jer djelomicno nudi alternativu AH-u, ali samo djelomicno. 

Po čemu je mudro ne koristiti AH?

Pa neznam, mislim da bi bila zanimljivija igra, ali kad vec postoji tesko je oduprijeti... 

...ajmo jos jedna anketa:

Zamislimo da je Diablo 3 tek sada izasao i kada pravimo novog lika (pretpostavimo da igramo softcore), nudi nam se mogucnost igranja bez AH i igranje sa AH (u ovo se podrazumjeva i RMAH i GAH). Jednom kada donesemo izbor, vise nema povratka (sa tim likom), te mozemo igrati samo sa ljudima koji su odabrali istu opciju. Što bi ste u tom slucaju vi izabrali?

7 Odabrao bi igranje bez AH
20 Odabrao bi igranje sa AH
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 13:35 (AFARON).
17 godina
AFARON kaže...

Zamislimo da je Diablo 3 tek sada izasao i kada pravimo novog lika (pretpostavimo da igramo softcore), nudi nam se mogucnost igranja bez AH i igranje sa AH (u ovo se podrazumjeva i RMAH i GAH). Jednom kada donesemo izbor, vise nema povratka (sa tim likom), te mozemo igrati samo sa ljudima koji su odabrali istu opciju. Što bi ste u tom slucaju vi izabrali?

I jedno i drugo - jednog lika sa AH pristupom, a jednog bez...

16 godina
AlterEgo kaže...
Ajmo ideje i savjeti od kolega wizarda kako dalje?

http://d3up.com/b/30616/view/slug/outlaw

EHP - definitivno, prvo i osnovno.

Nisi rekao sto zelis - igrati mp10? Farmati nize mp? Ubersi?

I cini mi se da ti fali 0.01 za sljedeci breakpoint - 1 att spd nadji negdje kako znas i umijes. ;)

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
neaktivan
Ma lako za att spd ide enchantress samnom pa imam dovoljno.

Pa mogu i sada igrati i mp10, al problem je kod elita, to traje i traje :) To bi htio poboljšati...

Zanima me više manje općenito. Da ti ili netko drugi ima ovakvog wiz što bi prvo mijenjao na njemu,
13 godina
TomoR kaže...
tomislavivic kaže...

evo da se javim sve sam stavio na low fps 60 background 8 i za sad me nije niti jednom izbacilo..:)))
puno hvala na pomoci al moram priznat da mi je cudno da jedna hd 7850 nemre se nosit s diablom..:O

Izgleda da Diablo III, kao i Deployment Screen Starcrafta II (bar nekad davno) tjeraju grafe do maksimuma (bila mi je toplija bez tog locka nego sa raznim burn in testovima).

Morao sam taj lock staviti i na desktopu (ovaj pod Moj PC), kao i na laptopu sa Integriranom Intel HD3000 - inače bi mi ih pregrijavalo i rušilo igru.

Što se tiče itema, većina mi je sa AH, iako ja imam svih 5 klasa na lvl60, tako da hrpu dropanih itema udijeljujem svojim altovima. Ali realno gledano bez AH bi mi DPS sigurno bio ispod 100K.

ipak nije rijeseno rusi se nakon nekih pol sata ili tako nesto sad sam stavio hardove provjeravat pa cemo vidjet..

a kak bih mogao prebacit igricu sa hdda na hdd jel mogu mozda copy paste cijeli folder ili moram otpocetka skidat..??

17 godina
tomislavivic kaže...
TomoR kaže...
tomislavivic kaže...

ipak nije rijeseno rusi se nakon nekih pol sata ili tako nesto sad sam stavio hardove provjeravat pa cemo vidjet..

a kak bih mogao prebacit igricu sa hdda na hdd jel mogu mozda copy paste cijeli folder ili moram otpocetka skidat..??

Možeš samo Copy Paste cijeli DiabloIII folder. Možda bi bilo pametno obrisati Diablo III settings u My Documents, pa da si kreira novi. 

Naravno shortcut do igre onda promjeni na novu putanju.

16 godina
AlterEgo kaže...

Pa mogu i sada igrati i mp10, al problem je kod elita, to traje i traje :) To bi htio poboljšati...

Zanima me više manje općenito. Da ti ili netko drugi ima ovakvog wiz što bi prvo mijenjao na njemu,

Ok, ali u partiju ti onda fali, a 1% att spd ces vec negdje naci. A i scoundrel je mislim dosta bolji follower, dize CC ili daje 10% dmg.

Igras mp10 i traje ti dok krknes elite? Ne znam, s tvojim DPS-om (a imas i SA) to ne bi smio biti problem, imam trenutno oko 150k DPS-a i vecina se stvari topi. Problem moze biti jedino ehp kojeg ti kronicno fali pa se stalno moras (iz)micati (ili cesto gines) pa onda naravno da to traje jer nisi cesto u punom zamahu kad su svi twisteri vani.

Dakle, opcenito:

EHP. EHP. Jesam spomenuo EHP? Doci do bar 350k, ciljati na 400+.

Ringovi su srednja zalost. Hellfire sigurno mozes zamijeniti za nesto bolje.

Inna ti daje dpsa, ali je katastrofa za EHP. Blackthorne, digersice ili rare.

Zuni chest je dobar ako si pun love i top wiz, inace je Rasha BiS. Njome nadoknadis i IAS sa Inne.

Lacunije mijenjaj za kraftane sa 5-6 CC-a, IAS nadoknadi na hellfireu.

Ako maknes zuni chest, uzmi kombo natalju (ring + buce). Ring uzeti sa 4-5 CC, nije tako skupo.

Probat doci do 2.73 breakpointa. A nekako uz to zadrzati ami koji je predobar (steta sto nema IAS).

12 godina
neaktivan
Diablo 3

ajmo ekipa...

imam 800milijuna za potrošit na opremu za wiza.

Kako?zašto?na šta?

hvala na odg.{#}

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Edit - build:

1. Energy Twister - Wicked Wind

2. Teleport (Wormhole, Safe Passage, Fracture), Slow Time (Time Warp), Magic Weapon (Electrify, Blood Magic), Meteor

3. Diamond Skin - Diamond Shards, Crystal Shell, Prism

4. Explosive Blast - Chain Reaction

5. Frost Nova - Bone Chill, Cold Snap, Deep Freeze

6. Storm Armor - Shocking Aspect ili Energy Armor - Prismatic ili Pinpoint

Passive:

Cold Blooded

Critical Mass

i

Evocation

Blur

Unstable Anomaly

Glass Cannon

Ged kaže...
zagid3 kaže...

pitanje za CM wizzove koliko LoH-a i AllRess vam je trebalo za mp4+?  igram mp4 sa 600allres(unbuff) i 850loh-a ali zelim povecat dps, i kolko life-a vam treba 35-40k?

Za 1.0.7 se racuna nesto manje svega nego prije. MP10 se da farmati sa 800 LoH-a, 4.5k armora i cca 850 AR... gledajuci tako, imas i vise nego dovoljno loha i resa (malo sepas u armoru), no za mp4 imas i previse.

Medjutim, problem lezi u attack speedu i CC. CM wiz zivi od tog dvoje.

WW ima svoje breakpointse tj. tickove. S tvojim trenutnim IASom (2.29), svaki WW 'ticka' 28 puta, dok bi vec sa 2.31 svaki ww tickao 30 puta. Medjutim, kao neki minimum onoga cemu bi trebao teziti predlazem 2.51, WW tamo radi na 33 ticka. Sto ti to tocno daje? Pa svaki od tih tickova ti daje LOH i moze critnuti... znaci smanjuje cooldown skilova i daje ti arcane power iliti manu.

Za CC tezi prema bar 50... probaj doci bar do 45. Lako se malo i umjetno digne pomocu Pinpointa.

Vit - s dobrim AR/Armor dosta ti je i 30k za mp4-5-6, za vece mp ciljaj na 40+.

Na 2.51 i cca 50CC build radi puno fluidnije, pa lakse smrzavas i cini se kao da imas puno vise armora, resa i loha. Pogotovo ces to osjetiti na malom broju monstera (1-2).

Apoc ciljaj na cca 17+. Moze se igrati i s manje, ali su potrebni veci IAS i CC i nije optimalno (nemas mjesta za pogresku, teze je odrzavati friz na 1-2 monstera).

DPS nije toliko bitan. Ako postanes tenk (znaci imas odgovarajuce IAS, CC, Armor, AR, LOH), stavit ces storm armor i shardse i sa 90k DPS-a radit ces vise 'sustained damage-a' nego netko sa 130k DPS-a i prismaticom.

Gear:

Main hand: Will - po mogucnosti s IASom ili socketom (ili crit dmg). Socket je uzasno skup, IAS su dosta jeftiniji i vrlo dobri.

Off hand: Force - 8-9 IAS, CC, pokusaj naci sa sto vise avg dmg i int, a zgodno je i ako ima vit. Ako imas love, trazi onaj s APOCom, ali to kosta. Medjutim, u tom slucaju mozes zadrzati mempo bez problema.

Helm: Stormcrow - izvanredan helm, nije skup cak niti s critom, a s AR kosta neku sicu od 200k. Ima LoH i APOC, steta sto ne moze zajedno rolati AR i CC. Moze i mempo, ali onda obicno moras imati APOC Force.

Neck: Amulet s LoHom, recimo nekih 700-800 i rijesio si sve brige oko loha za dugo vrijeme. Naravno i IAS i CC ako je moguce. Blackthorne Cross mozes koristiti i s Jousting Mailom, pa na ta dva imas onda sigurno oko 1000 loha - ali kosta taj ami.

Chest: Tal Rasha je BiS. Tvoja nije losa, probaj naci s armorom i/ili AR. One koje imaju to dvoje nisu jeftine, probaj naci samo s armorom (250+), te su relativno jeftine.

Glovesi: Kraftaj ili kupi sa ASI, CC. Od ostalih stvari nek imaju AR, armor, int ili cdmg - biraj sto nadjes.

Bracersi: Rare sa 5-6CC, int, vit, ar, armor (tvoji su ok) ili Lacuniji sa CC i int/AR/armor (sto vec nadjes) ako ti treba IAS za breakpoint. Ili kraftaj.

Shouldersi: Ovi tvoji su dobri ili Vile Ward. Ili kraftaj.

Belt: WH. Int/AR/armor/VIT...

Pants: Ovi koje imas su super, evenutalno Jousting Mail ako ih uparis s Crossom zbog loha i vita. Ako ides na 3.01 breakpoint onda i Inna's, ali ti su dosta losi... osim ako si sve probleme s vit/AR/armor rijesio drugdje. Sto vecina nije.

Ring1: Nats - uz njih se podrazumijeva da imas i nats buce, dobis 7 CC i IAS, trazi gore int, AR, cdmg ili cc (poredano od jeftinijeg prema skupljem).

Ring2: Neki dobar Litany, a za nas obicne smrtnike 5-6CC i IAS pod obavezno, a onda standardno - Int/AR/Armor/AvgDmg/LoH/vit...

Boots: Nats - trazi int na njima, imaju ugradjen AR/Armor/melee dmg reduction/MS. Ako imas love trazi i one sa puno Dex-a, lijepo je imati oko 500 (ili cak 750) dex-a.

Za DPS dodajes crit dmg. No, njega dodajes tek na kraju jer ima vaznijih stvari od njega i skup je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 16:57 (Ged).

2 3 hvala 0
15 godina
AlterEgo kaže...

Digni si ehp za barem 50k, 300k ti je nakakv minimum za mp10. 

Stavi Diamon Shard runu na Diamond Skin skill, dize dps masivno, treba ti jos barem 50 AR, preporuca se 650 kao minimum. Neznam kako imas problema sa elitama ja sa 230k ih ubijam dosta brzo, osim ako nisu Shielding + Reflect Dmd. 

Osobno mislim da ti je 1.2k Loh-a puno previse , sa 800 mozes i vise nego dobro igrat. 

Realni dps je x7 puta od sheet dps-a te se nebi trebalo zamarat time. Sredi si prvo defenzivni strau. Ukoliko mislis doc na nekih 250k dpsa uz dobre def statse trebat ce ti 2-3 miljarde golda. 

Procitaj malo http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8196601796 

Uzmi si Zuni ring sa ccom i Cdom i dobit ces preko 100 Ar-a.

16 godina
toninho kaže...
AlterEgo kaže...
...

Stavi Diamon Shard runu na Diamond Skin skill, dize dps masivno

Dize 10-15%. Shocking aspect dize 35%. Bolje da nabaci jos prvenstveno armora i nesto resa pa ostavi crystal shell i SA.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:14 (Ged).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Frend mi je isto lud na diablo, utukao je preko 1000sati u igru, itemi koji su mu pali su uglavnom bili koma. 

Niti je mogao šta previše zaraditi da si kupi bolje, ali ono ima prosječnog lika za puno sati igranja.

I uglavnom odlučio je pobrisati sve likove koje ima, i krenuti igrati igru bez AH.

Kaže ako ću hoću naći upgrade, onda ću ga naći sam, i uvijek ću ga moći naći.

Jer kaže više nema motivacije za igranje, jedno te isto je prošao već stotine puta, teško je naći upgarde, osim na AH za masu love. 

I ono nije mu plan što prije doći do inferno i act4 da prođe što prije sve. Nego malo po malo, skupljati iteme da uopće može i igrati na većoj težini.

Đuro#2155,
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

hmm zanimljiva logika.. igrao sa AH, ima prosječnog lika nakon 100 sati, ništa mu nije droppalo i sad će iz početka napraviti ispodprosječnog lika bez AH.. da si frend možda nađe neku bolju igru za igrati? {#}

jedino što je dosadnije od igranja diabla je igranje istog bez AH {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

1000+ sati igranja :)

( a možda sam malo i rekao, jer wizzarda i monka ima napravljenog prije početka nego su počeli paragoni i samo na njih dva ima zajedno oko 500sati + DH na 77lvl koji ne igra pa makar 3,4 mjeseca)

I hard core 60+ lik

Uglavnom ne dijele svi isto mišljenje.

Inače sad igrasamo starcraft, otkako je izašla nova ekspanzija, a diablo tu i tamo.

A to jel zanimljivije ili ne bez AH, vijeti ću šta će on reći kad potroši dosta sati na igru. 

Ja ne dijelim njegovo mišljenje i mislim da mi je bzvz igrati bez AH, ali vidjeti ćemo kako će njemu ići i koliko će mu biti zanimljivo 

A evo i moj LIK a niti ja nisam baš nešto, a imam puno sati igranja

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:34 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ged kaže...
AlterEgo kaže...

Ok, ali u partiju ti onda fali, a 1% att spd ces vec negdje naci. A i scoundrel je mislim dosta bolji follower, dize CC ili daje 10% dmg.

Igras mp10 i traje ti dok krknes elite? Ne znam, s tvojim DPS-om (a imas i SA) to ne bi smio biti problem, imam trenutno oko 150k DPS-a i vecina se stvari topi. Problem moze biti jedino ehp kojeg ti kronicno fali pa se stalno moras (iz)micati (ili cesto gines) pa onda naravno da to traje jer nisi cesto u punom zamahu kad su svi twisteri vani.

Dakle, opcenito:

EHP. EHP. Jesam spomenuo EHP? Doci do bar 350k, ciljati na 400+.

Ringovi su srednja zalost. Hellfire sigurno mozes zamijeniti za nesto bolje.

Inna ti daje dpsa, ali je katastrofa za EHP. Blackthorne, digersice ili rare.

Zuni chest je dobar ako si pun love i top wiz, inace je Rasha BiS. Njome nadoknadis i IAS sa Inne.

Lacunije mijenjaj za kraftane sa 5-6 CC-a, IAS nadoknadi na hellfireu.

Ako maknes zuni chest, uzmi kombo natalju (ring + buce). Ring uzeti sa 4-5 CC, nije tako skupo.

Probat doci do 2.73 breakpointa. A nekako uz to zadrzati ami koji je predobar (steta sto nema IAS).

Mislim da si se u boldanom malo zaj***, Zuni sa 160+ inta, 240+ vita i 70+ AR dode oko 40 Miljona, dok takva Rasha dode oko 2-4 Miljarde. Osim ako naravno ne planiras uzimat bez AR ali onda ta prica o ehp-u ne drzi bas vodu.Inna i Rasha chest se uzimaju na wizardima koji su vec u brutalno jakom gearu da boostaju dps, jer obicno to dvoje smanjuje ehp drasticno osim naravno ako nemas miljarde.Probaj si simulirat rashu i zuni te blackthornse i innu pa ces vidjet koja je razlika, oko 70-90k ehp-a.

16 godina
Diablo 3

Mislim da si me krivo shvatio, ne pricam da je rasha bolja za ehp (ako si na to mislio), a mislim da to nisam nigdje niti napisao.

Tal Rasha je BiS za CM wiza. Osim u krajnjim slucajevima, znaci za top end game wizove, gdje (mozda) zuni moze biti bolji sto ovisi o dosta drugih faktora (citaj: gear). Stvar je da uvijek ganjas 2.73, a neki i 3.01.

To je recimo slicno kako je dagger end game item za cm wiza, medjutim osim valjda dvoje ljudi na svijetu koji si to mogu priustiti, za ostale je Chant's Will end game item. Dakle, striktno gledajuci, dagger je BiS, medjutim svatko normalan ce reci da je Chant's Will BiS.

Obicni smrtnici ne bi trebali gledati dalje od rashe. Ima sve sto nam treba, 160+ int, 80+ vit, IAS, 3 socketa i onda mozes birati armor/rese/vit. A s armorom i nisu skupe, mislim da se daju naci za nekih 20 milja, sad vjerojatno i manje. A 350 armora je negdje oko skoro 50 all resa, sto nije za baciti. I jos ti ostane jedan roll cini mi se.

Inna ima samo jednu stvar - IAS. Nema nista drugo (ok, 2 socketa, a moze rolati mislim i neki mali int+vit). Nakon IAS-a, na njima mi se skoro najvise svidja dex (koje je precesto zanemaren), sto dosta govori o njima. 

Blackthorne ima sve drugo na svojoj strani. Umjesto IAS-a, dobis dobru porciju INT i VIT-a, Life%, LoH, Armor ili rese ili dva socketa, a nisu za baciti ni STR i DEX. Da ne pricam ako stavis i blackthorne ami, koliko ehp-a dobis. A onda ti jos omogucava i da puno lakse stavis mempo.

Dakle, nije samo stvar DPS-a i EHP-a po pojedinacnim stvarima, nego i sto ti one omogucavaju da nosis na drugim mjestima.

PS Ako mozes simulirati zuni + inna i rasha + bjm, bilo bi to super zanimljivo, iskreno malo sam lijen time se baviti. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 12:43 (Ged).

2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Svašta padne, a onda većina proda za euriće, a ne nosi :O

:)
15 godina
Diablo 3

Slazem se u potpunosti, ic cu bas napravit jedan test sad na svom wizu barem sto ce tice dps/ehpa. Ja sam mislio na situaciju kad se ide zuni chest+bootse+ring jer to daje ogroman boost defenzivi a i 130 inta nije za bacit, no eto krivo sam se izrazio u potpunosti.
Trenutno na svome wizu imam samo 2 djela jer mi treba ring sa AS da dodem do 2.73 ali ukoliko me poklopi neka trifecta amulet sa 600+ loha, kupim innu i roknem si stari zuni ring i onda bi bio prezadovoljan.Sve su to sad mala ustimavanja kojo ovise o puno drugih stvari.

Trenutno stanje sa mojim gearom: 226.624 DPS, 334.696 EHP
Sa zamijenjenim gearom :243.167 DPS, 227.869EHP

Djelomicno je to zbog toga sta gubim i loh sa pantsa ali nije tolika velika razlika. Ovo je sa 2 dijela zuni seta, sa 3 bi razlika bila jos veca. 

Edit: cijena na AH je oko 26M za pantse i 80M za chest.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 13:11 (toninho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Jel mogu jos pitati koliki ti je CC, LoH i ASI? I koliko VIT-a?

Trenutno sam na cca 150k DPS-a i 420 EHP-a (2.78 IAS, 56.5 CC, 1000 LoH, 89.16 dmg reduction + 14% protiv elita, 45k VIT). Cekam da mi uleti neki povoljan ami, pa da dodjem do 170k, ali ne znam kako cu dalje (tj. znam kad bi imao 5bil :)).

Nikako se ne mogu natjerati na DPS jer pati EHP, a iskreno jos lijem suze za vremenima kad sam imao 500k EHP-a s cca 40k HP-a... e to su bila vremena. :)

Edit: Znas sto me smeta kod zuni komba (s bucama)? Gubis 7CC. Jednostavno ne znam gdje bi to nadoknadio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 13:30 (Ged).

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3
Najbolje da linkam ovako
http://d3up.com/b/450143/view/slug/evilace
Cito sam kao da bi nekih 350 trebalo bit dovoljno za mp10.
Osobno nisam neki fan Natalya kombinacije, jer onda iako mi cc ode u nebo, cini mi se kao da gubim jako puno vita a najvise int-a.
Uvijek dode ta neka granica kad nemozes samo jednu stvar zamjenit nego barem dvije, a za to treba brdo para.
Meni je nekakv cilj trifecta amulet sa lohom i onda bi stavio inna pantse i zuni ring umjesto litany-a . Sve ovisi o sreci pric craftanju, inace odavno sam odustao od kupnje amuleta, glovsa i shouldera jer ekvivalent mojima ili bolji bi me dosli barem miljardu pa na vise.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3
Prodaje itko account, fizicka verzija mi nije bitna. Ako da sa cijenom u pm :) hvala

1 0 hvala 0
16 godina
GeForceFan kaže...
Prodaje itko account, fizicka verzija mi nije bitna. Ako da sa cijenom u pm :) hvala

S obzirom da ima dosta prevaranata po oglasnicima i da moraš biti malo pažljiviji pri kupnji, trenutna cijena od 299 kn u Algoritmu i nije velika. Mislim da dobiješ još i 10% popusta ako si student.

Edit. Bah, nije raspoloživo :S moja greška. No možda ako zvrcneš i provjeriš hoće li nabavljati tj. biti po istoj cijeni. A i možda samo nisu updejtali stranicu :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 14:23 (amanar).
15 godina
Diablo 3
Istina, bolje dat 300 kn pa si vlasnik tog acc-a jer cisto sumljam da ce ti netko prodat account za 50kn pa da bas imas veliku ustedu.
Imas na G02Arena za 35 eur key, samo ti treba paypal...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nije toliko do uštede nego sam prodao igru nakon što mi se PC pokvario i sad kupujem novog pa bi opet igrao, a neda mi se prikucavat opet sve težine ispočetka :/ to mi je tlaka. Inače imao sam 60(57) tempest rush monka i 60(51) demon huntera, sve available za mp10 iako nije išlo baš podmazano, na mp8 short runovi od 8-12 min bez problema.

Potražnja aktualna, ponude pm.
17 godina
Diablo 3

Uuu, koji zakon roll, ima CC 10,0%, da ne bih bio previše kritičan.

??? ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AFARON kaže...
Tonči kaže...
AFARON kaže...

Pa onda si jedan od jako rijetkih lucky bastard-a, ili u to ubrajas i craftovane iteme :)

A mozes biti i jedan od onih rijetkih mudrih koji nikako ne koriste AH, ali to vec znamo da nisi.

Po čemu je mudro ne koristiti AH? LOL I da, craftani i droppani su = droppani itemi. :)

Glupo je ne koristiti AH u kontekstu vremena. Naravno, ovisi koliko ti znači vrijeme. I da, mislim da je to čista sreća. Od 5 najboljih itema 4 su pala.

Craftano jeste random rollano ali nije dropano, dropano je kad dropa iz monstera. A u ostalom, nema smisla racunati craftano jer je account bound, znaci nemoze se razmjenjivati na AH i nema ga smisla ubrajati u anketi. Usput, novi crafting je dobar, jer djelomicno nudi alternativu AH-u, ali samo djelomicno. 

Po čemu je mudro ne koristiti AH?

Pa neznam, mislim da bi bila zanimljivija igra, ali kad vec postoji tesko je oduprijeti... 

ja nisam pobornik AH, ali da je nema sada ne bih mogao igrat MP3. :D nemam ja ništa protiv AH, samo bi volio da je drop u igri bolji da ne moram tamo tražit nešto dobro već da u igri mi pada sve što mi treba. ali ne bunim se, za cirka 2M golda sam si WD opremio čisto pristojno za dizanje paragon levela a kad pređem paragon 50 level brijem da će onda i meni počet padat kvalitetne stvari. trenutno sam 21 level.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
Diablo 3

eww kriva tema {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 23:22 (nine).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
toninho kaže...
Najbolje da linkam ovako
http://d3up.com/b/450143/view/slug/evilace
Cito sam kao da bi nekih 350 trebalo bit dovoljno za mp10. 

Iskreno, ispod 400 ne bih nikad isao, a i to mi je onako na knap. 400 s dobrim dmg reduction, tako da je vit negdje oko 40tak. A2 KW, Magdine musice, Mallet Lordovi, Skeleton king walk, Manijaci, Guardiani, Kule i Sidž, a da ne pricam uz to o laserskim skarama, RD + electrified, stakanim zelenim bazenima i ostalim cudima... jednostavno mislim da je zadaca pravog CM wiza da stoji u tome i smrzava. Posebno u partiju, sa super DPS buffovima koje ima wiz (valjda je jedino monk bolji od nas), bolje imati malo manje DPS-a, ali ostati ziv. Koliko puta mi se desilo da ostanem zadnji i ozivljavam druge.

Al dobro, priznajem da sam malo lud za armorom i all resom, pa mozda i nisam objektivan. Nazovimo to stil igranja. :)

toninho kaže...
Osobno nisam neki fan Natalya kombinacije, jer onda iako mi cc ode u nebo, cini mi se kao da gubim jako puno vita a najvise int-a.

7 CC. Sedam!!! Ne samo da bolje smrzavas, imas vise apoca, nego niti dps ne pati previse (makar je smanjen int) jer je to ipak 7 CC. :)

A uz sve to je i obrambeni mehanizam, tako da po meni negira nesto manje vita. Vit ces vec negdje nabaviti, 7 CC neces. A i nekakva je teorija da tek oko 56-57 CC (na 2.73) build postaje ono sto treba biti... i mogu reci da se slazem s tim. Cilj mi je doci do 60, za sto mi treba mempo koji ce mi pasti sad uskoro. Mozda vec i danas, steta samo sto ne igram. ;)

toninho kaže...
Uvijek dode ta neka granica kad nemozes samo jednu stvar zamjenit nego barem dvije, a za to treba brdo para.

Bas to. A dobitak se najcesce svodi na 5k EHP, 2CC i 4k DPS-a. :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice