Kod mene je isto,hrpa act 3 kljuceva,najmanje act 2 mi dropa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod mene je isto,hrpa act 3 kljuceva,najmanje act 2 mi dropa
Meni Act 3 ključ zna pasti i na MP0...
E vidiš takav slučaj je i kod mene, imam nekih 17komada za act3, za jedinicu nekoliko, a za 2 imam 0 komada.
Nije baš da padaju lijepo. A to da, za act3 zna padati i na mp0
Malo se zekao na MP10 normal (reko možda padne Cain recept (preko 200M sad na AH), Act3 + 4 u jednom cugu, Izual mi bacio ilvl63 recept Archon nešto... Na normal...
To je bio jedini recept koji mi je pao i neki mali legendarni chest armor.
Btag: TonaDaBoss#2286
CM/WW wizard sam pa netko sa dobrim dpsom ce pocistit mobove u nekoliko sekundi.
Crixus#2255
ajde dodaj me...ja rokam najviše votu ili kd2.
Da, rade posve novu igru baš za PS3 i povećat će drop rate na PS3 tako da padaju samo legendary 63 itemi. Čisto da ne cmizdre.
Offline s 3 frenda? A kako? Da sjede sva 3 na istom ekranu? Jeziva ideja.
Što se tiče izostanka RMAH-a, to je uglavnom nebitno, a "valovi neprijatelja" su očekivano oglupljivanje mehanike.
Best In Slot gear za sve klase je isti, Skorn, Hellfire ring, Mempo, Withching Hour, Inna leggins itd itd
OOOODLICNA itemizacija. Svi izgledaju isto, samo sto je model drugaciji. Od klase naravno.
Veliki je problem sto skornovi u posljednje vrijeme padaju izrazito losi.
Napadalo mi ih je bar 15ak od kada igram, a jedini k cemu je onaj prvi. Ove ostale (bez life on hit) jedva prodam za milju u posljednje vrijeme, ako ne'ko naleti.
Mempo mi niti jedan nije pao recimo, a igricu imam od prvog dana - mada, nije da nesto pretjerano visim, ali relativno dosta se igra.
WH jedan jedini pao. Lacuni koje nisi napisao, isto niti jednom mi nije pao. AH je po meni unistio igricu...
Igra. Za objasnjenje zbog cega ti je terminologija infantilna potrazi clanak od cini mi se Olega (dok jos nije tezio egomaniji i grandioznosti).
Evo meni maloprije visage pao,steta sto nije zombie cd malo veci,oslo bi za 1.5-2b
;
Meni jucer/danas lud dan. Isao sam 10x act 2 (sa ljudima sa liste) mp7-8 i niti jedno mi nije pao kljuc od KW.
Onda sam otisao na act3 public mp5 i iz prve kljuc. Ovih kljuceva iz act 3 imam i za izvoz.
Sve vise sumnjam da je sve to random drop.
Hmm, cudi me to.
Prvo, s tvojim wizom ne bih nikad isao ispod mp10, ta tko ti sto moze dok ne dignu mp bar na 20.
Drugo, volio bi vidjeti snimku 10 runova na mp7-8 i ne dobivanje niti jednog kljuca. Necu reci da lazes, znamo da nisi takav, ali mozda si imao problem s percepcijom. Ne bi bilo prvi put, jel?
Trece, random znaci upravo to - random. Ocito ti bas nije najjasnije sto to znaci. 10 runova i ne padne niti jedan kljuc - random. 10 runova u kojima svaki put padne 7-8 kljuceva - not random. Kapiš?
A svi koji kazu da a2 KW baca najmanje kljuceva, nek se zapitaju... koliko zapravo igraju a2? I meni je taj kljuc kronicno nedostajao, no samo zato sto je bio i najmanje igran. A3 smo svi prelazili nebrojeno puta zaredom, nije niti cudo da imamo najvise a3 kljuceva. Da ne spominjem kako svaki put psujem dok ga nadjem na a2 pa i izgubim volju igrati nakon toga.
Koji je to Wizard? Ja sam sad s Wizom došao do toga da s CM-om mogu na MP10 (DPS OKO 210-220k), a s ostalim buildovima i DPS-om oko 300k mogu do MP5-6, nakon čega postaje neigrivo. Gledajući opremu, vidim da je svaka nadogradnja vrijedna u milijardama, a potrebne su sve da bih dobio bitan napredak. Imam osjećaj da sam, ako ne želim pljunuti 1000 eura, zapeo s opremom. A ne namjeravam dati ni euro dok ne mogu prodati ništa. Skupljanje je jedina šansa.
Ajoj Tonci, taj wiz je opisan i opjevan prije dosta vremena, iako je zauvijek ostao pomalo tajanstven. Velika Mrgica ga nikad nije htio bas pokazati, ali statsi su bili stvarno muzevni.
Uglavnom, ako me sjecanje ne vara, bio je unbuffed na preko 1000 resa, bar 6k armora, 80k HP-a, DPS cca 140k (al to je bilo onda, danas je pretpostavljam sigurno bar 200k) i 10 APOC-a (Mrga zna gdje udariti s kritikalima pa mu je to dosta).
Edit: nasao link - http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3/876.aspx?page=408&jumpto=3491447&sort=asc&view=flat
Edit2: da Tonci, u pravu si, jedino cm wiz moze do mp10, archon jednostavno nema dovoljno DPSa da bi mogao trajati na mp7+ ... a o cijenama necu uopce pricati. Samo mi suza kane.
Po prvi puta kako izlazi novi patch, sve što sam pročitao mi se sviđa.
Da ne spojlam pročitajte sami što dolazi novo.
Taj ress je nepotreban Wizu imho, a i DPS od 140 je k'o nula. Ja levitiram na 200-300 već dosta dugo, ovisno o buildu. No, za MP iole viši treba DPS 500+. Tako bar mislim. Klasični trash nije problem ni Archonu na MP10 već na 300k DPS-a koliko ja dobijem, ali elite su jednostavno pregadne.
Nisam, doduše, puno ulagao u proučavanje od 1.0.6, ali ako imaš druga saznanja, reci, rado bih znao.
Taj res, hp i armor ima samo i iskljucivo Mrgud.
Top CM wizovi danas gravitiraju prema 5k armora i 800-900 resa + 1k loha. Prije 1.0.7 je bilo oko 6k armora i 800 loha na svakih 100k dpsa.
150k DPS-a za SNS CM wiza je negdje oko 1100k efektivnog dpsa (mnozitelj je negdje 7 ili 8, ovisi o pingu, danu, itd) - dovoljno za mp10, pogotovo za recimo keepse 2 gdje samo tamanis whitese za loot. 180-200k je vec skoro pa odlicno.
Archon (prema Franjinom linku - btw thx na njemu ;)) izgleda ima neku buducnost u multiplayeru, ali jos uvijek u singlu jako tesko. Trebas negdje oko 650k da bi mogao koliko-toliko igrati na visim mp (9+), ali nije bas efikasno.
Taj ress je nepotreban Wizu imho, a i DPS od 140 je k'o nula. Ja levitiram na 200-300 već dosta dugo, ovisno o buildu. No, za MP iole viši treba DPS 500+. Tako bar mislim. Klasični trash nije problem ni Archonu na MP10 već na 300k DPS-a koliko ja dobijem, ali elite su jednostavno pregadne.
Nisam, doduše, puno ulagao u proučavanje od 1.0.6, ali ako imaš druga saznanja, reci, rado bih znao.
Ma ne kuzi on sto ti pises, pa niti ne kuzi da si usput spomenuo i njegova jadnoga wizza ... Njega muci sto mu necu dati link svoga profila, pa jadan sav se trga ovdje i mene spominje iz dana u dan. To ti kao kada obozavatelj trazi autogram, a idol mu nece dati, pa onda udri po 'zvijezdi'
. Ali meni to imponira sto me toliko spominje, sto je, je... Dobro, djecicu po strance i da se bacimo na ontopic. CM wizz istina ne treba toliki ress, ali da budemo iskreno doslovno trgas prste igrajuci ga. Kazu da je pozeljan u grupi - a svi koji ga igramo tu i tamo znamo zasto je pozeljan - i ja ga volim kada igram sa recimo laganini monkom, ali kada ja igram sa wozzom... Mada na kraju krajeva sve se svede na tko igra sa tobom. Evo danas sam igrao sa 3 CM wizza i mojim CM wizzom. Nisu nista pretjerano jaki (100-200K), ali se lijepo cisti bez posebne muke i uberi na mp10.
Mrgudicu, a rekao si da me neces citati. Nisi valjda opet lagao?
Cekam bar jedan post u kojem neces napisati gluposti i lazi o wizu, a dotle da te malo ispravim:
- Uopce ne trebas trgati prste dok ga igras. Treba ti dedicirani komad hardvera, scripta (nelegalno, ali tesko za otkriti) ili dobro namjesteni key bindings.
- CM wiz treba sav res (i armor, nemoj nikako zaboraviti armor) koji moze imati. Nemoj pricati gluposti. Problem je sto ako natuces te rese i armor da pati DPS. Pa se vecina zadrzi oko 5k i 800 kako bi mogla natuci 200k+.
- Ocito nisi nikad igrao s pravim CM wizovima, ukljucujuci naravno i tvojeg. Cetiri (cak i manje) prava cm wiza blokaju server i ne moze se igrati. Ne zelim uopce pricati sto se desava kad se u igru ubaci jos recimo i meteor shower... idealno ako zelis izluditi suigrace.
Jos jednom te molim, nemoj pricati o cm wizovima, ne znas apsolutno nista o njima. Zadrzi se na igricama.
Mrgudicu, a rekao si da me neces citati. Nisi valjda opet lagao?
Cekam bar jedan post u kojem neces napisati gluposti i lazi o wizu, a dotle da te malo ispravim:
- Uopce ne trebas trgati prste dok ga igras. Treba ti dedicirani komad hardvera, scripta (nelegalno, ali tesko za otkriti) ili dobro namjesteni key bindings.
- CM wiz treba sav res (i armor, nemoj nikako zaboraviti armor) koji moze imati. Nemoj pricati gluposti. Problem je sto ako natuces te rese i armor da pati DPS. Pa se vecina zadrzi oko 5k i 800 kako bi mogla natuci 200k+.
- Ocito nisi nikad igrao s pravim CM wizovima, ukljucujuci naravno i tvojeg. Cetiri (cak i manje) prava cm wiza blokaju server i ne moze se igrati. Ne zelim uopce pricati sto se desava kad se u igru ubaci jos recimo i meteor shower... idealno ako zelis izluditi suigrace.
Jos jednom te molim, nemoj pricati o cm wizovima, ne znas apsolutno nista o njima. Zadrzi se na igricama.
Ovo čisto sumnjam. Zašto bi blokirali server? Server i klijent rade interpolaciju inputa preko onoga što je ok, tako da server ne možeš DDoS-ati spamanjem kroz skriptu (ako misliš da magičnu 3-key kombinaciju CM wiza)
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Trachemys-2397/hero/793232
S time ja igram MP10 bez problema.
EDIT: Jutros sam stavio na Archona (trenutni link) s 350k - dalje od MP6 je... besmisleno. CM je na slici (buffan CM je oko 220):
Moze koji battletag od vasih cm wiz(farmanje mp 10 )
Dosadno mi sam farmat.
Evo moj barb:
Leži čovjek na podu i kaže da mu to ne treba. Ma daj sinko, samo daj
BTW, ovo mi bješe jedan od kvalitetnijih runova, 3 legende, sve ilvl63 (taj Bul Kathos's Warrior Blood i još Inna's Radiance, valjda već osma što mi pade, ali neka, neću se žalit), pa i prvi, nadam se ne i zadnji Tyrael Might.
S obzirom da baš i nije padalo zadnjih dana, ovo je bilo pozitivno osvježenje!
@Tonči
Ili sam se krivo izrazio ili si krivo shvatio. Vjerojatno ovo prvo ipak. :)
Nece doci do rusenja servera ili ddos napada, ako si to mislio, doci ce do blokanja igre zbog nemogucnosti servera da procesira sve sto se dogadja. Jel ti se ikad desilo da ti spell nije na cooldownu, a server ne registrira tvoj input? Moras dva ili tri puta stisnuti tipku da bi kastao skin, novu ili eb? Sa tri ili vise cm wiza postaje neigrivo jer server jednostavno odbaci ono sto ne stigne napraviti. Isprobano cak i s covcem koji zivi 5 kilometara od blizzardovih servera. S meteor showerom jos je i gore, dva wiza zaustavljaju igru skoro potpuno. To je i jedan od razloga sto je proc meteora toliko skresan, na ptr-u su vidjeli sto se dogadja.
Naravno, sve ovo vrijedi za cm wizove koji imaju bar 2.51 i 50+ CC (+SNS).
Wiz je dobar, mislim da ako ti je chantodo na 1.61+ lovis 2.51 breakpoint, jedino sto koristis prismatic pa ti zato ne bi radilo 150k DPSa. Sa SNS-om 150k DPSa radi vise (ili bar jednako) nego 200k s prismaticom. Ako zadrzis taj DPS i dodjes do 4.5k armora i oko 800 resa, vidjet ces sto SNS moze napraviti za tvoj DPS. :)
Mnozitelj za papiranti DPS je negdje 4 do 5 za prismatica i 7 do 8 za SNS.
Naravno, skupo je imati i dmg mitigation i dps. :(
Pa, gledam s inženjerske strane: Blizzard nije neka bezvezna firma, to je tvrtka s mnogo iskustva, mnogo utakmica u nogama i to upravo u području velikih gridova za game servere, optimizacije mrežnog prometa za hi-perf i znanjem koje ne završava u naivnoj implementaciji server-klijenta tako da se šalje input na servere. Server ima svoj tick rate, klijenti imaju ograničenu frekvenciju slanja. Kad ti stisneš kombinaciju tipki, ne šalješ serveru 100% od N input apdejta koliko napraviš, nego interpoliranu vrijednost za tick rate koji je unaprijed određen. Kad bi server dopustio maksimalan input, tada bi svatko s iole boljom vezom već držanjem tipke miša na "repeat" priklao svaki shard. Odbaci vjerojatno game klijent, jer koliko sam vidio, D3 uzima samo nekoliko naredbi koje pripremi u queue za izvršavanje, prekine čitanje, pa ide na novi niz tek kad pošalje prvi set. Setove šalje samo u određenom intervalu pa ako natrpaš lupkanja iza prvog seta, a ne pošalje se, imaš osjećaj kao da nije prihvatio hrpu toga. Sam server teško da će uzeti više nego što treba, jer bi inače svaka budala sa $100 digla igru na dedicatedu s 1gbps i srušila server "u roku keks".
Ono što zakolje CM wizardima i drugima igru je apsolutno neviđena hrpa vizualnog junka zbog vrste spellova koji se koriste. Više igrača = više vizualnog smeća od bljeskanja Crystal shella, pulsiranja onog smeća drugog, eksplozija.... Kako većina CM Wizarda koristi makroe za repeat kretanja mišem, i animacija (žuti kružić) se beskonačno queua, što zatrpa grafikom još dodatno (žuti kružić koji blinka se, očito, prikazuje doslovno koliko god puta klikneš (epic fail)).
Inače, grafički je D3 tu itekako zahtjevan, pogotovo kad je puno tih spellova. Na mom, praktički cutting-edge računalu, hrpa efekata prikolje FPS u određenim situacijama.
Ne znam šta je ,ali redovno mi na Rakkis Croossing ako igram sa dva wiza ili pukne igra ili blokira do neigrivosti.
Ne znam šta je ,ali redovno mi na Rakkis Croossing ako igram sa dva wiza ili pukne igra ili blokira do neigrivosti.
Na onom dijelu kod prvog tornja i prvog vala neprijatelja? :) Tu svakome i solo padne FPS. Neka "crna rupa performansi" je tamo.
PC verzija je samo beta izgleda hahaha :)
Bez RMAH igra ce biti popularnija, bar kod pravih igraca. Danasnja igracka populacija D3 se ne moze porediti po kvalitetu sa D2 ni u jednom jedinom aspektu. Ili su ljudi smanjili kriterij nemogucno!
imam jedno ptanje jel se vama dogodi da se zaledi igra i da mozete samo mis micat meni se cesto to dogadja i onda moram resetirat komp..:O
ima kakvo rijesenje za to..??
Kontroliranje lika direktno joystickom je samo prilagođavanje kontrolama. Ništa bitno. Teže za kontroliranje IMHO, ali malo brže i dinamičnije.
Što se tiče ukidanja RMAH-a, očekivano, jer su razlozi tehnološke prirode (i financijske). Ukidanje RMAH-a za igru ne znači ništa (mislim da svatko tko kaže da RMAH na nešto loše utječe, melje gluposti), jer GAH i dalje tu ostaje. Tek ukidanje obje AH nešto znači u promjeni mehanike i to ne nužno na bolje. Veći dio predmeta koji padnu, nemogućnošću prodaje, automatski postaje smeće. Osim ako neće drastično (10-100x) uvećati kvalitetu, no tada i igra drastično gubi smisao i vijek trajanja.
Broj predmeta koji padaju je bitan za Diablo. Diablo se svodi na ITEM HUNT. Kad samo ideš uokolo i čekaš da konačno padne predmet X koji je bolji od aktualnog, gubiš ogroman dio Diabla koji se sastoji u padu predmeta, uzimanju, identifikaciji, iščekivanju, tuzi, radosti.... Jednostavno, ode pola duha Diabla. Na ovaj način se prilagođava konzolama koje su ograničene kontrolama i jednostavno inventorij nije upotrebljiv. To znači da slobodno mogu izbaciti predmete i uvesti samo statistike pa fino kad kocka (rand() funckija) odluči da ti digne neki stat, to se i dogodi u igri: PAF - skočio ti Strength za 1%. Umjesto tedious upravljanja predmetima. S obzirom da je, očito, cilj nekim igračima da im padaju samo korisni itemi, nema smisla da itemi postoje, pogotovo ako nema ni GAH/RMAH sustava i razmjene.
No, čini se da sveopća nestrpljivost i gotovanstvo u novim generacijama igrača jednostavno uzima maha. Igre više ne pružaju nikakav izazov, ako ga i pružaju, odmah izađe hack/crack/cheat/profile/xp-booster i slična sranja tako da gospoda lakše i brže dođe do achievementa i maksimalnog levela. Nekoć su šifre bile rijetke, danas su uveli achievemente za svako pišanje tako da razmažena djeca stalno imaju osjećaj nagrađivanja i uspjeha. Pumpanje ega i poticanje gluposti. Zbog toga Diablo nema smisla: sve mora biti odmah i sad! Leveli? To je iduće što se ukida.
Da sada netrazim puno po forumu ako netku ima saznanja dali je igra tj dali je izasla neka nadogradnja da je igra laksa nego kada je izasla ja sam se patio u pocetku pa bih je ponovno kupio ako neovisi vise toliko o drugim igracima na mrezi?
Hvala.
Da sada netrazim puno po forumu ako netku ima saznanja dali je igra tj dali je izasla neka nadogradnja da je igra laksa nego kada je izasla ja sam se patio u pocetku pa bih je ponovno kupio ako neovisi vise toliko o drugim igracima na mrezi?
Hvala.
U početku je bilo teže prolaziti igru, jer nije bilo tokolo dobrih itema za kupiti, mislim bilo ali su cijene bile ogromne, a sad se da za maleo novce nabildati lika koji bez problema može sve rokati.