Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.544.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ma neće previše to narast max na 33M sumnjam da će više. Mislim da ce se više vrtiti oko 32M
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Sta mislite koliko ovo vrijedi,ni na ah ni na rmahu nema ovakve trifecte sa tolikim main statom

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Sta mislite koliko ovo vrijedi,ni na ah ni na rmahu nema ovakve trifecte sa tolikim main statom

preko 500 m

mamiću odlazi
14 godina
Diablo 3

Zivcira me ovaj ah,kupis item,uzmu ti golde a item dodje nakon 2-3 dana -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XSX kaže...

ja sam imao ring sa istim statsima osim što je moj imao 9%ias i imao je 88 str i 30-60 avg dmg... dakle nešto slično tvome.... prodao ga za 40 eura.... prije skoro mjesec dana... na ah bi došao možda 300 mil mislim da ne ide više... ali nikad se ne zna

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav ekipa! može li netko prokomentirati mog monka?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MALLEUS-2481/hero/5496953

inače, moj prvi post, iako ovu temu pratim od početka...:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajd javi se ingame pa cu ti dati par itema koje sam mislio vendorat a tebi će biti od velike pomoći.

Crixus#2255

My global position systems are vocally addressed
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Može, super, puno ti hvala. Na poslu sam cijeli dan, javim se navečer!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li igra tko WD? Koji build je dobar za veci MP 8-10?
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

šta se mene tiče, neka svaki sljedeći diablo bude kao ovaj

Veze ti nemas :D

SVI su popljuvali D3 u svakom mogucem pogledu, dok su klinci sa gamespot-a i ostalih sajtova gdje mozes fino da uplatis mjesto da rankiras igre i ocjenjujes naduvali diablo u nebesa, igra je nista vise nego propali mutant Diabla 2 i WoW-a, bez ikakve price i da, prekratka je :P

14 godina
chaselol kaže...
MaxonUniversal kaže...

SVI su popljuvali D3 u svakom mogucem pogledu, dok su klinci sa gamespot-a i ostalih sajtova gdje mozes fino da uplatis mjesto da rankiras igre i ocjenjujes naduvali diablo u nebesa, igra je nista vise nego propali mutant Diabla 2 i WoW-a, bez ikakve price i da, prekratka je :P

WoW-a?

15 godina
AlterEgo kaže...
Da li igra tko WD? Koji build je dobar za veci MP 8-10?

Imas jako lijep guide ovdje 

http://www.diablofans.com/topic/84099-witch-doctor-complete-guide-107-by-projax/ 

Uglavnom koristim ili ovaj build 

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#bfYdjU!TcU!bcbcYa 

a kad mi dosadi znam switchat na 

http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#gfUdQj!TYf!ZcZZbY 

Nisam nasao neki drugi build koji funkcionira bas(imam 220k dpsa, 60k hp-a i 800 Ar-a).

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
MaxonUniversal kaže...

upravu je Max i slažem se s njim ko i večina igrača , dok se može lijepo zaradit u toj igri neka samo bude takva kakva je .. a ti zašto uopče igraš tu igru ako ti nije dobra ... i ti koji pljuju po toj igri nemaju veze s ničim samo plačljivci kojima se neda igrat.. imate druge igre i igrajte ako vam ta igra ne valja a ne da pljujete po njoj {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ljudi jel ima neko neki dobar build tempest rush monka..... gledam po netu ali volio bi da mi vi preporučite neki koji je provjeren

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@sepul i max

a oni koje boli đonđa za par pišljivih kuna iz super-dosadnog ispljuvka kapitalizma? {#} mislim da su u igri samo i ostali oni koji si pokušavaju za pivicu skupiti jer ništa pametnije u životu nemaju za raditi..

baza igrača je pala na promile, ekonomija se raspala, update-ovi svakih 4 mjeseca.. face it, diablo 3 je fail igra .. i da ne ispadne da pljujem, i sam blizzard je priznao da je endgame totalni fail.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
nine kaže...

@sepul i max

a oni koje boli đonđa za par pišljivih kuna iz super-dosadnog ispljuvka kapitalizma? {#} mislim da su u igri samo i ostali oni koji si pokušavaju za pivicu skupiti jer ništa pametnije u životu nemaju za raditi..

baza igrača je pala na promile, ekonomija se raspala, update-ovi svakih 4 mjeseca.. face it, diablo 3 je fail igra .. i da ne ispadne da pljujem, i sam blizzard je priznao da je endgame totalni fail.

gle ja sam se za koliko košta igra lijepo zabavio i naigrao i nisam zaradio ništa jer me to ne zanima , prestao sam igrat Diablo jer mi dosadio i igram neke druge igre al nebudem sigurno pljuvao kao vi ostali da igra ne valja a imate svi preko 500 sati igranja ... 500 sati igranja koji racku ste onda uopče igrali tu igru, ja igru vidim u par sati ako valja ili me nezabavlja NEIGRAM  ju i ne kenjavim ili plačem da ne valja ...  to si na sebe misli na podebljano kaj si rekel mislim da je to živa istina za tebe {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

nije meni žao para što sam dao za igru.. mislim da imam nekih 350 sati čak. ni sam ne znam kako sam uspio toliko natući {#} ali svakako playtime opravdava investiciju.

što se tiče zarade, sam si dva posta više gore rekao da dok god se da fino zaraditi neka bude takva kakva je a sad tvrdiš da te zarada ne zanima.. hoćeš moju teoriju? zaradio bi ti da možeš, ali ti se neda potrošiti 50 sati da bi zaradio 50kn, a neda ti se ni rasprodati opremu sa toonova da bi zaradio nekaj {#} čak se više ni gold ne prodaje za mizeriju za koju ide.. igranje za pare je skroz kontraproduktivno, više se isplati boce skupljati.

a da se mene pita, kao što sam već i milju puta rekao, RMAH nije trebao biti implementiran.. rekao sam to i prije nego je izašla igra i točno sam predvidio razvoj situacije..

zašto si prestao igrati sepul? zato što ti je igra dosadila, zato što si shvatio da nema apsolutno nikakvog smisla tući novog toona na par. 100, i zato što se kao i većini tu više k*nja od trčanja kroz iste wannabe random act-ove {#}

uostalom kao što sam gore i rekao, blizz je sam priznao da je endgame fail.. zašto moje ponavljanje dotične izjave smatrati pljuvanjem? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 14:19 (nine).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

A gle ja uvijek gledam koliko sam platio igru a koliko sam u njoj uzivao, pocevsi od CoD2 i CoD4 za 150 kn oboje odigro sam preko 3k sati od 2006 god te mogu rec da sam se jako zabavio, isto sa wow-om i sad Diablo 3. Odigro sam masu sati solo i sa frendovima isplatio igru vec x50 puta i posto je one time buy mogu uc odigrat kad ocu i onda mjesec dana chill pa opet,patchevi izlaze pomalo ali svaki donese neku sitnicu da malo ozivi igru a sa prvim vecim patchom ili mozda ekspanzijom ce igra ako uvedu sve sto je najavljeno stvarno zasjat. Igra je imala prevelik hype te u ono odba kad je D2 izaso to je bila revolucija u gamingu moglo bi se reci, u danasnje doba se ocekuju spektakularne stvari i cini mi se zbog toga neke igre ne ispunjuju ocekivanja, da ne spominjem da se igre i nastavci te dlc-ovi stancaju ko ludi kako bi se sto vise para izmuzlo a to se odrazava na kvalitetu. 

Sjetite se samo tamo prije cca 7-8 god kad si igrao igru imao si sta za radit u njoj i uzivao malo po malo, sad su vecinom singleplayer kampanje svode da mozda 10 sati igre i to je to, mjesec nakon izlaska se vec najavi novi nastavak.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

nisi shvatio šta sam htio reći al dobro, ja sam se super zabavio i meni odlično.

nine kaže...

@sepul i max

joj problem vas "iskusnih" igrača šta ste zapeli u devedesetima već 50 godina. Šta ti očekuješ nakon godina dana šta je igra izišla? super diablo je nula al opet svi ste natukli 500h. Problem je kod tebe šta i nakon 350h nisi uspio skupiti 100m golda :P  A šta će ti ekonomija u igri, ionako svi pro igrači igrate bez AH ;)  i da ja sam nolifer :)

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Problem je kod tebe šta i nakon 350h nisi uspio skupiti 100m golda :P  A šta će ti ekonomija u igri, ionako svi pro igrači igrate bez AH ;)  i da ja sam nolifer :)

OMG LOL {#}

BTW igranje bez AH je kao pišanje u vjetar u ovoj igri {#}

EDIT: diablo se promovira kao online igra? što očekujem nakon godinu dana? većinu online igara i nakon godinu dana upalim sa guštom.. neke čak i nakon 3-4 godine.

diablo i dok sam aktivno igrao i mi je znao ići na jetru, u smislu "u pm više i ovaj act3" {#}.. ali te fura ta navlakuša gearanja, kao u smislu ajde samo još ovo, samo još toliko milja, samo još onaj item, evo još malo pa će lvl.. u 350 odigranih sati sam vjerojatno najviše uživao u isprobavanju kombinacija skillova i razmišljanju kako nagearati toon-a, te na kraju realizacija istog. a iskreno i tu diablo faila, eto nakon godinu dana pokušavaju to ispeglati malo.. zašto faila? jer se na kraju i ovak i onak sve svodi na 95% slične kombinacije skillova i 80% slične kombe geara {#} igra je oličje monotonije

@toninho

budimo realni, diablo ima 5-6 sati pravog contenta.. i navlakuša element AKA hoću postati uber pa bum farmal u nedogled {#} jedina žalost što sav taj uberness nemaš na čemu ispucati..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:47 (nine).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

niti sam gdje napisao da sam zaradio kaj u igri a ti vučeš se za svaku rečenicu , gle neki jesu i svaka im čast da bar su zaradili i da si kupe novi komp, a ti Nine si jaluš kakvog nema pravi Hrvatski jal kakvih ima na pretek {#}

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

neka je zaradio tko je mogao.. krepajem od zavisti {#} ajde barem ti nisi {#} odi se sad ulogiraj i kickaj me iz frend liste {#}

BTW ajde probaj neki argumentirani post napisati zašto se ne slažeš samnom i slobodno ubaci još malo ad hominem-a .. pokvari mi san {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Mislim da mnogima ovdje nije jasno da Diablo III nije WoW II i da nikada nije ni trebao biti. Repetitivnost, odnosno ponavljanje istih levela u beskonačnost je smisao Diabla. Smisao Diabla je oduvijek bio isti. RMAH je samo Blizzardova ponuda onoga što je na crno postojalo i u Diablu II. Ništa se nije promijenilo po tom pitanju. Ljudi su zarađivali onda, zarađuju i danas. Nakon nekog vremena zarada je postala drastično manja kao i danas. Tko je namlatio lovu, namlatio je. Tko nije, ni neće do ekspanzije.

Prestanite kupovati igre koje nisu za vas. Diablo III nije MMO niti bi trebao biti. Ako ste premladi da znate što su bili Diablo I i Diablo II, fino ste imali Wikipediu na kojoj sve piše, kao uostalom i na ostatku Interneta.

:)
Moj PC  
12 2 hvala 2
12 godina
neaktivan
Diablo 3

@Tonči {#}

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislim da mnogima ovdje nije jasno da Diablo III nije WoW II.

Niko nije rekao da je WoW II nego jednostavno, su spojili D2 gameplay i WoW grafiku i dobili mutanta koji se zove Diablo III. Grafika sve pokazuje, klase, magije, nacin igranja i posebni resursi odredjenih klasa. Diablo je uvijek bio zasnovan na mani da koristis odredjene magije/udarce/aure itd itd dok su u D3 stavili fino resource sistem koji se pokazao prvo u WoW-u. Da.

Znaci Diablo 3 nije WoW II ali vuce od njega dosta toga.

Tonči kaže...

RMAH je samo Blizzardova ponuda onoga što je na crno postojalo i u Diablu II.

Aukcija u igri je totalno smece. Napravili su igru PAY TO WIN, iskusniji(da ne kazem stariji) igraci su to odmah popljuvali kao i svi moguci kriticari cija rijec vazi danas u gaming industriji, pa cak i Gand, stari D2 igrac, rekao je da je to nesto sto je totalno nepravilno i ne UKLAPA se nikako, ali bas nikako u igru!
Gold kao jedino sredstvo trgovine je nenormalno glupo, jer svi znamo kakvih kineza ima tzv kineski farmeri koji ce prodati 300 miliona golda za 2 evra (lupam) i eventualno unistiti igru koja je vec na stolu za reanimaciju.

Tonči kaže...

Diablo III nije MMO niti bi trebao biti. 

Iznad imas dvije karakteristike MMO igre, ali Diablo je kao sto sam rekao vec, mutant dva uspijesna titana od Blizzarda a jedan od njih je najigraniji MMO svih vremena... :)

Znam da cu dobiti jedno 10-15 *palceva dole*, ali to je realnost danasnjeg Diabla.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mislim da mnogima ovdje nije jasno da Diablo III nije WoW II i da nikada nije ni trebao biti. Repetitivnost, odnosno ponavljanje istih levela u beskonačnost je smisao Diabla. Smisao Diabla je oduvijek bio isti. RMAH je samo Blizzardova ponuda onoga što je na crno postojalo i u Diablu II. Ništa se nije promijenilo po tom pitanju. Ljudi su zarađivali onda, zarađuju i danas. Nakon nekog vremena zarada je postala drastično manja kao i danas. Tko je namlatio lovu, namlatio je. Tko nije, ni neće do ekspanzije.

Prestanite kupovati igre koje nisu za vas. Diablo III nije MMO niti bi trebao biti. Ako ste premladi da znate što su bili Diablo I i Diablo II, fino ste imali Wikipediu na kojoj sve piše, kao uostalom i na ostatku Interneta.

Boldano: da black market je postojao, ali ponajviše jer nije bilo pravog načina za tradeanje.. GAH je super stvar, ali jedan black market nikada ne može ni približno imati negativnog utjecaja na ingame ekonomiju kao RMAH.. crno tržište postoji u gotovo svakoj online igri, no u kvalitetnim igrama ima gotovo nikakav utjecaj na ekonomiju.. na silu pokušavaš opravdati blizzardov sebični potez branja $$ od ingame trgovine {#} meni je mogućnost zarade najmanje bitan aspekt igre i zato ga smatram suvišnim, pogotovo zato što ima negativan utjecaj na konačni gameplay.

istina diablo ne treba biti wow II, ali kada su se već potrudili olakšati nam trgovanje {#}{#}{#} mogli su se barem više potruditi oko količine contenta i općenito endgamea, a i malo više online interakcije tipa battleground i pvp sistem i stvoriti modernu igru dostojnu blizzardove reputacije.

istina natukao sam solidan broj sati, ali u konačnici mogu reći moglo je i puuuunooo bolje. vjerojatno sam ja očekivao previše, vjerojatno sam očekivao da će me igrica prikucati na dugo vrijeme.. ja bi bez beda i plaćao 15€ mjesečno da su prezentirali igru koja bi bila vrijedna tisuća i tisuća sati..

diablo 2 je ušao u legendu, diablo 3 se rasprodao kao vruće kifle zbog ogromnog hype-a, ali u konačnici će ga veći dio igrača pamtiti kao flop.

replay value = nula bodova

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 20:44 (nine).
14 godina
Diablo 3

koji od ova dva? fury s emeraldom naspram fista s emeraldom  ima vise DPS mada   fist ima bolji dmg?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Shoulderi
armor-339
Strength-223
Vitality-143
Arcane resistance-53
All resistance-66
Life-5%
Vasa procjena koliko vrijedi>?Jer neznam ni sam koliko da realno da trazim,realnu cijenu da ih mogu sell.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Iznad imas dvije karakteristike MMO igre, ali Diablo je kao sto sam rekao vec, mutant dva uspijesna titana od Blizzarda a jedan od njih je najigraniji MMO svih vremena... :)

Znam da cu dobiti jedno 10-15 *palceva dole*, ali to je realnost danasnjeg Diabla.

Ne znam tko je tebi objašnjavao što znači MMO... za početak massive multiplayer online game - znači masivno, a ne do 4 igrača.

Ove tvoje "karakteristike" nemaju veze sa MMO.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice