Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.545.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo i meni danas jedan lijepi drop^^

trebal bi neki price check jer na AH baš i nema sličnih sa toliko vit/dex

:) :)
IGN - LoL armenx3m --- BF3 armenx3m --- Diablo 3 armenx3m#2790 --- GW2 armen.3512

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3

mislim da je jeftino ... mislim da je na RMAH kad sam ja zadnje gledao 1M bio cca 20 i kusur centi - postotak od blizarda i paypal-a, tako ovih tvoj 6 centi izgleda super.

13 godina
tkovi kaže...
Aha ja ne razumijem sto znaci HC igranje jer neki random tip na forumu sa nickom chaselol tako kaze...hm...

Ajd malo, posto se busas u to da ne trebaju vitality gemovi u barbe odi na diabloprogress i pogledaj top 10 HC barbe i pobrojio koliko ih ima vita, a koliko str gemove...

Dovoljno je pogledati cijene vit gemova i str. gemova pa ce svima biti jasno sta se trazi na HC...bez puno mudrovanja...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li itko zainteresiran za zamjenu mojeg Windows 7 Professional SP1 aktivacijskog keya za diablo 3 ?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ma rmah su sjebali totalno,cucim na goldu nemogu da prodam,uzmu mi na dan po 5-8m max,a imam 730m.Trebat ce mi par mjeseci da prodam cijeli gold.Pokupovao sam nesta geara pa flipam na rmah,al nitko nista nekupuje,a cijena geara stalno opada.Jedino mempo i EF drze vrijednost..Ak netko nece od kineza uzimat gold,a rmah preskup,rijesavam svoj za 90 lipa milion,crafting takodjer sam zamrzio.rupa bez dna za golde -*-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

rijesavam svoj za 90 lipa milion,crafting takodjer sam zamrzio.rupa bez dna za golde -*-

ne kuzim kako ocekujes po toj cijeni prodati kad je po ducanima 41 lipu za milju...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

dućani? dafuq? kaj se nešto tako radikalno promijenilo od kad ne igram {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...

dućani? dafuq? kaj se nešto tako radikalno promijenilo od kad ne igram {#}

online gold selleri, online ducani :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 18:55 (tkovi).
14 godina

Pa govorim o tome sto ovo nisu kineski goldi,naravno ima i eu golda na online stranicama,al dosta ih je scam.lijepo sam napisao ako netko nezeli uzimati iz tih online ducana i dobiti ban radi par lipa moze uzeti i od mene,al i prije sam sello golde po 2kn milion dok ingame bilo 0.49centi,jer rmah mi samo proda par miliona dnevno.+ ak ste prijavljeni na rmah ili ste placali blizzardove proizvode sa svojim paypal racunom ili karticom,a sa tim istim racunom kupuje nesta sto krsi ToS kao sto su D3 ili wow goldi,blizz vas moze banat,meni se to dogodilo sa wow goldima,paf ode acc,nobody fucks with blizz :D .Ovako sam prodavao preko tekuceg racuna i nema vise bana ni za mene ni kupca :D

14 godina
Diablo 3

Btw ak nekog zanima mjenjam d3 EU softcore golde za wow golde na bilo kojem EU serveru,(vece kolicine golda).pauza na d3 dok nedodje neki novi patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Blizzard ne može i niti zna što ti radiš sa svojim PayPalom, a niti može znati gdje si što kupio. Jedino kako te može uhvatiti je da uhvati neki račun koji prodaje golde i pogleda tko je s njim trgovao do tada. No, "kvalitetni Kinezi" za svaku trgovinu kreiraju nove likove i nove račune nakon nekog broja trgovina pa tako izbjegavaju da ih ulove. To mogu samo bogatiji, koji zarade dosta da pokrije nove račune i nove transfere s trialima. Nisam siguran, ali mislim da čak i trial ima ograničenja na gold i sl. već.

:)
14 godina

Kinezi mjenjaju ip stalno,u igri razmjenu nikad spominjati ili screenshotati,sigurni ban,bar na US serverima,Eu manje sanse.Istina trial account moze imati samo 20g max.Sjecam se da sam citao clanak jedan od kineza da blizzard takodjer promatra likove od 1-5lvla koji imaju vecu kolicinu golda a tek su stvoreni.Takodjer nekim ljudima maknuli su  game time jer su  npr preko noci nakupili godinu dana game time,a nisu uzeli kod njih u trgovini nego su mjenjali golde za game time na jednoj web stranici.

Evo jednog zanimljivog videa
https://www.youtube.com/watch?v=PWvHcoqru7I 
Samo se mali malo previse hvali.Ja ja ja,jaca :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 19:45 (Chosenone1).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

mozda u wowu banaju zbog kupovine golda no u D3 ne banaju 100% (a proslo je nekoliko ban waveova).

Znam da ti je tesko prihvatit, no jednostavno si preskup i to je to.

1 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Meni nije tesko prihvatiti.Nitko te neprisiljava da ih uzmes.Nadam se da neces biti u ban weave-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Meni nije tesko prihvatiti.Nitko te neprisiljava da ih uzmes.Nadam se da neces biti u ban weave-u

ti bi mogao biti jer prodajes gold na bug forumu na neprimjerenom mjestu...

17 godina
neaktivan
Ako kome treba Radiant star emerald prodajem po 27-28M komad....
17 godina
AlterEgo kaže...

Lol, pa toliko su i na AH...

BTW, dropovi zadnjih dana živi užas, svaki treći run neki ilvl 60-61...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Suska li se sta za expanziju, kad ce. Ovo je smor nevidjeni trenutno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

i kada izađe, zar stvarno planiraš dati 50€ za 1 Act koji će ti izlaziti na uši nakon 24 sata igre? {#}

13 godina
neaktivan
nine kaže...
chaselol kaže...

i kada izađe, zar stvarno planiraš dati 50€ za 1 Act koji će ti izlaziti na uši nakon 24 sata igre? {#}

Vidim da si jedan od mladje generacije Diablo igraca :P i da nemas pojma sta je Diablo 2 i Diablo 2 LOD :) Expanzija koja je promjenila igru poprilicno i dosta je poboljsalo u svakog mogucem pogledu. Diablo 3 ne igra ni 1% Diablo 2 igraca jer je igra prelagana, zato se nadam da ce biti bolje u expanziji :P

16 godina
Samobor je lepa varoš
17 godina

Ako ima pola istine u tome, mljacccccc

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
AlterEgo kaže...

Lol, pa toliko su i na AH...

BTW, dropovi zadnjih dana živi užas, svaki treći run neki ilvl 60-61...

Neznam koji ti ah gledas ali danas cijeli dan se vrte po 30M

Što se tiče novosti ovih izgledaju jako zanimljivo nadam se da će to sve doci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:39 (AlterEgo).
14 godina
Diablo 3

Radiant zeleni uvijek drzi 29-30m

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:30 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Što se tiče novosti ovih izgledaju jako zanimljivo nadam se da će to sve doci.

Ovo je još "stari" navodni leak, mislim negdje od početka drugog mjeseca. Naravno da je fake, netko je samo skupio sve najbolje prijedloge (od kojih su neki jako zanimljivi) sa službenog foruma i podvalio ih ko leak.

My global position systems are vocally addressed
14 godina
chaselol kaže...
nine kaže...
chaselol kaže...

Vidim da si jedan od mladje generacije Diablo igraca :P i da nemas pojma sta je Diablo 2 i Diablo 2 LOD :) Expanzija koja je promjenila igru poprilicno i dosta je poboljsalo u svakog mogucem pogledu. Diablo 3 ne igra ni 1% Diablo 2 igraca jer je igra prelagana, zato se nadam da ce biti bolje u expanziji :P

Samo da uvedu da moraš trčati po opremu i golde kad umreš, 80% ljudi bi odustalo :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

"Last December, we made some changes to our regional account rollback policy for players in our Asia region. We implemented this update to protect the in-game economy from the noted rise of false compromised account claims by players attempting to gain duplicate items.

This policy has proven very effective in helping reduce the number of duplicate items in the game while still allowing us to assist legitimately compromised players, and now we’re ready to roll it out for our Americas and European regions.

Starting on Tuesday, April 2, all character equipment including weapons and armor restored via the Diablo III rollback service will become bound to the restored account.

This means restored items cannot be traded with other players or posted on the auction house, but that they can still be shared with other characters on the account and sold to merchant NPCs.

As always we are committed to continuing to monitor the overall health and economy of the game and make additional tweaks if necessary."

Hvala k. !

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@chaselol

i 1 i 2 i LoD sam igrao {#} a što se trojke tiče, nada umire zadnja.. ja ipak mislim da blizz nije sposoban ponoviti uspijeh duje, kao ni jedne svoje uber epično povijesne igre..

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

šta se mene tiče, neka svaki sljedeći diablo bude kao ovaj. igrati i mlatiti lovu na lagan način, dok je god debila koji će kupiti iteme za RM meni odgovara ;) a vi šta ste zapeli na duji, slobodno ostanite tamo i živite u prošlosti. živio kapitalizam. i da nisam igrao d2 ;)

3 3 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Cijena radianta zelenog je 32m sad i polako raste :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice