MP0 mozes preci inferno da igras samo misem.
A tvoja greska je, sto si socketao HP a ne STR. Samo pure dmg spasava i mani se shielda, to je smece. Radije uzmes neka 2x1h oruzja i fino cistis ko covjek. Sa stitom se ne isplati, ali apsolutno se ne isplati igrati dok ne ubace pravu shield klasu tipa paladin, ali kako je itemizacija poprilicno jadna i raspala u D3, sumnjam da ce se ista promjeniti.
R.I.P. Diablo 3, cekam expanziju ili nastavak jer ovo trenutno je radjeno za arapsku djecu koja imaju viska para da trose.
A nije baš tako kako pričaš. Itemi su jako skupi na HC, ne može se mjeriti s SC.
Igra je potpuno različita, socektanje strg, nikako. Svi igrači idu na vitality, uglavnom samo igram public, likovi imaju prosjek s kojima god igram, koji su malo duže u hc nego ja.
Prosjek je od 60-80k healta.
A inferno preći s mišem samo isto nije tako :P
Kažem ti, ne znam koliko si igrao HC i kakva imaš iskustva, ali tu ne smiješ zeznuti, moraš na sve paziti. Nema opuštenog igranja, i naravno nitko te ne smije ubiti.
A shild je zakon. Bez njega se isto ne igra na HC. Čak i wizardi nose shild.
HC je velika razlika spram SC. Jednostavno kao da su dvije različite igre.
Gold se ne nabavlja lagano. Baš sam gledao Mempo najjeftiniji je 400M, a s crit ima samo jedan na AH.
Neke stvari koje se povoljno nabavljaju inače, u HC je to užasno teško skupiti.