Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
chaselol kaže...

MP0 mozes preci inferno da igras samo misem.

A tvoja greska je, sto si socketao HP a ne STR. Samo pure dmg spasava i mani se shielda, to je smece. Radije uzmes neka 2x1h oruzja i fino cistis ko covjek. Sa stitom se ne isplati, ali apsolutno se ne isplati igrati dok ne ubace pravu shield klasu tipa paladin, ali kako je itemizacija poprilicno jadna i raspala u D3, sumnjam da ce se ista promjeniti. 

R.I.P. Diablo 3, cekam expanziju ili nastavak jer ovo trenutno je radjeno za arapsku djecu koja imaju viska para da trose. 

A nije baš tako kako pričaš. Itemi su jako skupi na HC, ne može se mjeriti s SC. 
Igra je potpuno različita, socektanje strg, nikako. Svi igrači idu na vitality, uglavnom samo igram public, likovi imaju prosjek s kojima god igram, koji su malo duže u hc nego ja.
Prosjek je od 60-80k healta.
A inferno preći s mišem samo isto nije tako :P

Kažem ti, ne znam koliko si igrao HC i kakva imaš iskustva, ali tu ne smiješ zeznuti, moraš na sve paziti. Nema opuštenog igranja, i naravno nitko te ne smije ubiti.

A shild je zakon. Bez njega se isto ne igra na HC. Čak i wizardi nose shild.

HC je velika razlika spram SC. Jednostavno kao da su dvije različite igre.

Gold se ne nabavlja lagano. Baš sam gledao Mempo najjeftiniji je 400M, a s crit ima samo jedan na AH.

Neke stvari koje se povoljno nabavljaju inače, u HC je to užasno teško skupiti. 

Đuro#2155,
15 godina
AlterEgo kaže...
Tonči kaže...
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

500 milijuna? Pa je dao 500 milijuna na item? :D To je koliko eura?

Po rmahu je 125, mada stvarna vrijednost golda je jedno 5 puta manja.

Stvarna vrijednost je onoliko koliko košta kod kineza :) Koliko znam, nije puno manje od RMAH-a.

Evo prva stranica koja se otvori kad upišeš diablo 3 gold u google prodaje 500M za €23.32 to je oko 5 puta manje nego da kupujes na rmah

Ali na kojem serveru?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
16 godina
odjavljen
AlterEgo kaže...
Tonči kaže...
EraserHead kaže...
Tonči kaže...

500 milijuna? Pa je dao 500 milijuna na item? :D To je koliko eura?

Po rmahu je 125, mada stvarna vrijednost golda je jedno 5 puta manja.

Stvarna vrijednost je onoliko koliko košta kod kineza :) Koliko znam, nije puno manje od RMAH-a.

Evo prva stranica koja se otvori kad upišeš diablo 3 gold u google prodaje 500M za €23.32 to je oko 5 puta manje nego da kupujes na rmah

Pala cijena, očito. A i 30 eura je puno :D

:)
13 godina
neaktivan
Diablo 3

evo danas odradim jedan run i padnu mi 4 legendary-a u 10 min , stovise 3 su mi pala u 2 minute sve jedan za drugim ... mislim da mi je ovo bio najbolji run sto se tice dropa

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Miron-2191/hero/8579943
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
chaselol kaže...

MP0 mozes preci inferno da igras samo misem.

A tvoja greska je, sto si socketao HP a ne STR. Samo pure dmg spasava i mani se shielda, to je smece. Radije uzmes neka 2x1h oruzja i fino cistis ko covjek. Sa stitom se ne isplati, ali apsolutno se ne isplati igrati dok ne ubace pravu shield klasu tipa paladin, ali kako je itemizacija poprilicno jadna i raspala u D3, sumnjam da ce se ista promjeniti. 

R.I.P. Diablo 3, cekam expanziju ili nastavak jer ovo trenutno je radjeno za arapsku djecu koja imaju viska para da trose. 

A nije baš tako kako pričaš. Itemi su jako skupi na HC, ne može se mjeriti s SC. 
Igra je potpuno različita, socektanje strg, nikako. Svi igrači idu na vitality, uglavnom samo igram public, likovi imaju prosjek s kojima god igram, koji su malo duže u hc nego ja.
Prosjek je od 60-80k healta.
A inferno preći s mišem samo isto nije tako :P

Kažem ti, ne znam koliko si igrao HC i kakva imaš iskustva, ali tu ne smiješ zeznuti, moraš na sve paziti. Nema opuštenog igranja, i naravno nitko te ne smije ubiti.

A shild je zakon. Bez njega se isto ne igra na HC. Čak i wizardi nose shild.

HC je velika razlika spram SC. Jednostavno kao da su dvije različite igre.

Gold se ne nabavlja lagano. Baš sam gledao Mempo najjeftiniji je 400M, a s crit ima samo jedan na AH.

Neke stvari koje se povoljno nabavljaju inače, u HC je to užasno teško skupiti. 

Igrao sam barbariana lvl 25 paragon i smorilo me, igrica je prelaka kad skupis gear. I da vitality itemi su uvijek bili HC prio, ali sto se tice same igre diablo, sve se vrti oko jedne stvari a to je dps, a posebno k'o barbarian jer mozes imati 6% life steala samo od belta i talenata, tako da stojim iza toga sto sam rekao.

Mozes ici whirlwindera bez problema ili Hota spec, a i cleave cisti sve bez problema na MP0, samo da se malo uhodas. Igra je prelagana na MP0, cak i za hard core, ja nisam imao nista, ali bas nista ni priblizno tesko, osim onog keywardena na inferno u act 4, gdje sam pobjegao glavom bez obzira :))) jer jbga, skripta je takva da ce te 1 shot bez problema. Barbarian je previse lezerna i opustena klasa bar po meni i jos jednom ponavljam, nikad HP ne socketaj s barbom. Samo dmg dmg dmg i to je to.
Probaj, radi provjereno, jer je jednostavno tako, ako nije zasto svi na non HC trpaju pure dmg gemove, nikome se ne igra da pogine inace i bez hard core ako me razumijes. 

EDIT:

P.S. Provjeri Effective health pool kod svog lika :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 17:33 (chaselol).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Probaj doći do lvl 60 pa ćeš vidjeti kako ćeš skupiti dobar gear. 

Ma dobro nebitno, ja imam 7,8 mrtvih likova iza sebe.

150+ sati.

Uglavnom, znate i sami da prava igra tek počinje na lvl 60 (tj. inferno), ovo sve prije je zagrjavanje.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 18:48 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Probaj doći do lvl 60 pa ćeš vidjeti kako ćeš skupiti dobar gear. 

Ma dobro nebitno, ja imam 7,8 mrtvih likova iza sebe.

150+ sati.

Uglavnom, znate i sami da prava igra tek počinje na lvl 60 (tj. inferno), ovo sve prije je zagrjavanje.

Druze, level 25 paragon, znaci 60+25......... :)

Poslusaj me, rokaj damage i resiste sa barbom i nemas zime burazeru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 18:54 (chaselol).
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

A ništa morati ću tako probati, danas sam kreirao novog lika, ali mislim da će malo pričekati na leveleanje. 

Može link tvog barbara da vidim kakve imaš iteme, i jesi si pomagao goldom iz softcore.
I u tih 25 sati tog barabra, pao mi samo jedan legendary, i to na 40 nekom lvlelu.  

Đuro#2155,
17 godina
Diablo 3

Evo jedan Q&A s developerima, manje više su o tome već baljezgali:

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-itemization-ask-the-devs-answers-part-1

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prodaje netko mozda diablo3 acc povoljno? šta se mene tice nemora ni imati likove

13 godina

nabavi mi simcity 5 i ja ti dam svoj diablo :)

14 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

nabavi mi simcity 5 i ja ti dam svoj diablo :)

skup si :)

13 godina

350 kn je diablo , a 370 simcity;)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš uzeti simcity za 275kn englesku verziju.

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

di to?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dečkovi, ko oće brzo DE, Act1-Quest6-Part2 ...warrior rest, kille elite pa reset, jako učinkovit način skupljanja esencija.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

di to?

http://www.go2arena.com/simcity-standard-edition-ea-origin-cd-key-uk.html

key ti dođe nakon 2-3 min na mail!

13 godina
Diablo 3

mi moze netko uzeti key jer nemam paypal a ja vam za uzvrat dam nesto od slijedeceg : Guild Wars 2, FIFU 13, Diablo 3, BF3 Limited. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Hedrick kaže...
TomoR kaže...

A vidio si zeleno i poveselio se, priznaj {#}

Tomo koji ti je Btag?

MadTom#2218

I nisam se šalio u vezi recepata.

Činjenica je da im je cijena otišla 3m ispod podruma, ali lakše mi je dati nekome od vas, pa i možda dobiti neki koji mi fali, pa da dođem do achievementa, ako ništa drugo.

BTW, ove Lacunice (prve i jedine do sad) na slici mi pale maloprije, ok 50 STR+INT, 8AS... Moguće je da će mi malo popravit Wizza/WD-a, nisam još provjerio.

Aj javi se meni za recepte , meni vjerojatno neki fali  :)   Hrwoje#2333

A caka za achivement sam rješio tako što sam otišao na HC i tamo kupio 20ak recepata koliko mi je falilo za achivement za sitnu lovu. Achivement zbraja recepte iz HC i SC , samo da ih na kraju bude 100   :)

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ide i sa štitom

mamiću odlazi
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Igrao sam barbariana lvl 25 paragon i smorilo me, igrica je prelaka kad skupis gear. I da vitality itemi su uvijek bili HC prio, ali sto se tice same igre diablo, sve se vrti oko jedne stvari a to je dps, a posebno k'o barbarian jer mozes imati 6% life steala samo od belta i talenata, tako da stojim iza toga sto sam rekao.

Mozes ici whirlwindera bez problema ili Hota spec, a i cleave cisti sve bez problema na MP0, samo da se malo uhodas. Igra je prelagana na MP0, cak i za hard core, ja nisam imao nista, ali bas nista ni priblizno tesko, osim onog keywardena na inferno u act 4, gdje sam pobjegao glavom bez obzira

a da probas igrati HC na vecem MPu? Pricas o HCu kao da je med i mlijeko, a nije, ni priblizno. Jel moze link na profil da vidimo tog tvog lika sa kojim se seces po HCu?

Prodajem diablo 3 http://www.bug.hr/malioglasi/diablo-3-acc-softcoreu-imate-464-milijuna-gold/9188.aspx
16 godina
neaktivan
tkovi kaže...

a da probas igrati HC na vecem MPu? Pricas o HCu kao da je med i mlijeko, a nije, ni priblizno. Jel moze link na profil da vidimo tog tvog lika sa kojim se seces po HCu?

A mene je kritizirao isto i govorio kako je vitaliti gemovi glupost u HC na barbaru, ali šta je reko možda stvarno nisam u pravu bio. 
Možda  nemam pojma, iako sam pokopao dosta likova. 
Ali isto sam tražio link, pa nisam dobio.

Edit:
evo u tu se ne slažu sa mnom.  

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 10:24 (Franjo15).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

On spominje MP0, koji jest lagan kad skupiš iole valjan gear.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tkovi kaže...

a da probas igrati HC na vecem MPu? Pricas o HCu kao da je med i mlijeko, a nije, ni priblizno.

Druze, niko ne igra MP iznad 1/3 na hard core, jer je previse rizicno i gubitak vremena. Monster Power jacinu biras po sistemu, gdje mozes one-shot, to igras. Bilo to MP1/2/3, cim se pocnes muciti tipa mp5/6/7 odustani, skupi gear i igraj jaci MP. 
Diablo je takva igra gdje "outgearas" tezinu igre, a da ne pricam o barbarianu koji moze cistiti inferno mp0 sa obicnim cleave dps spec i nekih 20k dps sto mozes skupiti bez problema.

Barba mi je RIP vise od mjesec dana, jer sam pokusao mp7 sa 155k dps i poginuo sam bezveze od chargera u ACT1.

Ja sam isao da imam 35-40k HP, ~500 resista i dpsa sto je vise moguce naravno i sistem radi provjereno, jer to je formula po kojoj se igra.

Ako ti mislis da si veci pro sto igras veci MP, onda ti ne razumijes sta znaci Hard Core igranje, world first LVL 100 paragon je lik skupio preko mp1 i vecina njih jer se ne isplati odnos ulozeno=dobijeno ako igras veci mp, pogotovo ako si barb, jer bez geara ti ne mozes nista, ali bas apsolutno nista, dok npr wizard CM moze ici mp10 sa 30k dps, trajace ali moze da radi. Poenta nije u tezini, nego sto brze da prelazis nivoe, da cistis sto lakse. Da ides na staminu, da nesto tankas meni nema smisla, jer igra radi totalno drugacije = samim tim sto te NIKO ne moze healati osim tebe samog zar ne? I shield je i dalje bezveze ako mene pitas, ali ako ti trebaju resisti, dobar Stormshield moze pomoci, ali oni su preskupi pogotovo na HC sa dobrim critom. 

Pogledaj malo na eu/us diablo forumima barb guide za HC pa ces vidjeti da sam u pravu.

16 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Ako ti mislis da si veci pro sto igras veci MP, onda ti ne razumijes sta znaci Hard Core igranje, world first LVL 100 paragon je lik skupio preko mp1 i vecina njih jer se ne isplati odnos ulozeno=dobijeno ako igras veci mp, pogotovo ako si barb, jer bez geara ti ne mozes nista, ali bas apsolutno nista, dok npr wizard CM moze ici mp10 sa 30k dps, trajace ali moze da radi. Poenta nije u tezini, nego sto brze da prelazis nivoe, da cistis sto lakse. Da ides na staminu, da nesto tankas meni nema smisla, jer igra radi totalno drugacije = samim tim sto te NIKO ne moze healati osim tebe samog zar ne? I shield je i dalje bezveze ako mene pitas, ali ako ti trebaju resisti, dobar Stormshield moze pomoci, ali oni su preskupi pogotovo na HC sa dobrim critom. 

Huh? CM Wizard se zasniva na velikom DPS-u i nikako ne može preživjeti s 30k DPS-a, nemoj pisati besmislice. Svrha CM Wizarda je da drži stunlockane mobove i zatim ih ubije prije enragea. Kad elite enrageaju, CM ne funkcionira jer se oslobode i bace lasere/poison i sl. što je instant-kill. 30k DPS-a je nedovoljno za preživjeti. Trebaš imato veliki AS i DPS barem 70k da to ne traje predugo inače si mrtav kad te uhvate dvije elitne grupe.

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Druze, niko ne igra MP iznad 1/3 na hard core, jer je previse rizicno i gubitak vremena. Monster Power jacinu biras po sistemu, gdje mozes one-shot, to igras. Bilo to MP1/2/3, cim se pocnes muciti tipa mp5/6/7 odustani, skupi gear i igraj jaci MP. 
Diablo je takva igra gdje "outgearas" tezinu igre, a da ne pricam o barbarianu koji moze cistiti inferno mp0 sa obicnim cleave dps spec i nekih 20k dps sto mozes skupiti bez problema.

Jedno je farmat drugo je igrat. Farma se na sto nizem ali kad se oces igrat sa ekipom onda je to visi mp jer ofc jedino to i predstavlja gust (bar kod mene). Teze je = zanimljivije i napetije je.

Kad pricas jako puno mijesas sc i hc sto nema nikakvog smisla...totalno su dvije drugacije igre. U hcu se moras zadovoljit sa sporim napretkom i nema tu trcanja dok u sc u roku odmah si gore...cijene ne treba niti usporedjivat...gemovi na HCu (zadnji put kad sam provjeravao) su bili 2.5 puta skuplji nego na SCu (samo kao primjer) a omjer golda je 1:2.5...

chaselol kaže...

Barba mi je RIP vise od mjesec dana, jer sam pokusao mp7 sa 155k dps i poginuo sam bezveze od chargera u ACT1.

Ja sam isao da imam 35-40k HP, ~500 resista i dpsa sto je vise moguce naravno i sistem radi provjereno, jer to je formula po kojoj se igra.

Sa takvim statsima za HC ti je definitivno falilo ressa i healtha (mozda i LSa)...

chaselol kaže...

Pogledaj malo na eu/us diablo forumima barb guide za HC pa ces vidjeti da sam u pravu.

Aha ja ne razumijem sto znaci HC igranje jer neki random tip na forumu sa nickom chaselol tako kaze...hm...

Ajd malo, posto se busas u to da ne trebaju vitality gemovi u barbe odi na diabloprogress i pogledaj top 10 HC barbe i pobrojio koliko ih ima vita, a koliko str gemove...

Prodajem diablo 3 http://www.bug.hr/malioglasi/diablo-3-acc-softcoreu-imate-464-milijuna-gold/9188.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 11:50 (tkovi).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Znas kako, ja sam igrao na US jer imam par prijatelja tamo, tako da imam lag kad tamo igram jer sam evropski igrac i to se ne moze popraviti. Da sam imao 100k hp i 800 rezista sumnjam da bi prezivio jer su me 4 ona na mp7 (nas 3) chargala i u mjestu sam pao, tako da siguran sam da znas ko su ti mobovi ;) Moja greska prvenstveno, nije do geara.

Dalje, za CM wizarda sam lupio dps, ali ako povedes dps ljude, tvoj dps nije toliko bitan, samo stunlock dok drugi rokaju, nama je islo fino zaista, ali meni licno to je smor, udaras u horde neprijatelja koja ne udara tebe.

Lame.

I da, no such thing as tank in Diablo 3, gubitak vremena/resursa pogotovo jer si u HC. Mozes tankati i bez shielda rend/ancient spear spec da ne nabrajam itd
Sto se tice HPa, tvoja odluka zaista, lakse je igrati kad imas dps ko barb jer jednostavno tako ta klasa radi.

Sto se tice nicka, chase je bio zauzet tako da sam dodao lol i zaista nisam mislio da je to nesto vazno, ali dobro.

Suma sumarum = ja sam ti dao preporuku kako se igra barb lagano/opusteno, ne trci u mp iako imas drugare s kojima igras, dok ne izbalansirate gear, ne ici MP preko 1 pogotovo jer ste poceli tek.

Just my 2 cents.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto, o ovome svi sanjamo... jutros palo nekom liku iz Poljske..

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 14:00 (EraserHead).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Eto, o ovome svi sanjamo... jutros palo nekom liku iz Poljske..

Uff...

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Diablo 3

50milijuna zlata za 3dolara, jel to puno,ili su se od kojih san kupio zajebali..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice