.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OMG Sepul, cak i ako je ovo sala na razini je losijih posalica u 'Nad lipom 35'. A to dosta govori.
Eraser je potpuno u pravu.
Kao prvo, procitajte ovo:
http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html
Kao drugo procitajte jos jednom tocku 2:
2. Additional License Limitations.
The license granted to you in Section 1 above is subject to the limitations set forth in Sections 1 and 2 (collectively, the “License Limitations”). Any use of the Game in violation of the License Limitations will be regarded as an infringement of Blizzard’s copyrights in and to the Game. You agree that you will not, under any circumstances:
A. In whole or in part, copy or reproduce (except as provided herein), translate, reverse engineer, derive source code from, modify, disassemble, decompile, or create derivative works based on the Game;
B. Use cheats, automation software (bots), hacks, or any other unauthorized third-party software designed to modify the Game experience, including without limitation, mods that violate the terms of this License Agreement or the Terms of Use;
C. Exploit the Game or any of its parts for any commercial purpose without Blizzard’s express permission, except that you may use the Game on the Service at a publicly available cyber café or computer gaming center; and (ii) that you may utilize Game’s Auction House feature in accordance with the Terms of Use for the Diablo III Auction House, which are available at http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3rmah_tou.html
D. Use any unauthorized third-party software that intercepts, "mines", or otherwise collects information from or through the Game or the Service, including without limitation any software that reads areas of RAM used by the Game to store information;
...
Kao trece procitajte odgovor Customer Service Representative-a u Sepulovom dokazu, aka slikici koju moze isfotosopirati malo dijete od 2 godine:
Blizzard does not mind add-ons and we will not be looking for it as a ban. You are safe to use it.
Sepule, srce tatino, ako i previdimo jezicne greskice u slikici, vidis li mozda nesto ovdje sto se kosi s eulom? Koliko neinteligentan moras biti da neciji likovni uradak proglasis svetom istinom?
Ako shvacas u cemu grijesis, bi li ti predstavljalo veliki problem da ne dajes ljudima krive informacije koje bi mogle dovesti do njihovog bananja? Ako ne znas apsolutno nista o igri, cemu tolika fiksacija na dijeljenje savjeta? Ajd malo stani na loptu i upotrijebi mozak.
TL;DR:
Da, definitivno vas mogu banati zbog Loot Alerta. Krsite EULA-u.
Ne, vjerojatno vas nece banati zbog Loot Alerta, tesko je tako nesto detektirati.
eto za sve koji su neznalice i boje se koristit taj program odgovor od blizza
Ček drugar, jel ti mene zaebavaš!?? :)
Stavljaš upitni screenshot nekog nadrkitis (vjerojatno) mulca, čiji se sadržaj u potpunosti razlikuje od onog posta sa službene stranice... i time braniš svoju tezu?
Ja sam ti stavio post sa službene stranice, u kojem lijepo piše da je svaka "pomoć" u igranju kažnjiva banom (isto ko onaj gear swapper ili kako se već zvao, kada su ljudi nabijali magic find par sekundi prije ubijanja elita).
I da, u pravu si kada kažeš da je igra poluproizvod, ali to je neka druga priča, isto ko što je neka druga priča jeli taj LOOT ALERT stvarno potreban ili nije...ali činjenica ostaje da se to koristiti NE SMIJE.
Gle briga njih ko šta koristi, ja sam osobno koristio loot alert, sweap gear, onaj bug gdje je wizard bio "BOG" gdje ga se nije moglo ubiti. i zamisli nikad ništa se nije dogodilo, zašto da baniraju nekoga tko može njima još donijeti para. Pa ja sam danas prodao mempu za 60 eura kad odbiješ sve troškove, dođeš do cifre od 10 eura gdje njima ide u džep (a to je jedna 1/6 igre koliko sam je ja platio), a da su banirali sigurno nebi dobili dodatni novac!
Gle briga njih ko šta koristi, ja sam osobno koristio loot alert, sweap gear, onaj bug gdje je wizard bio "BOG" gdje ga se nije moglo ubiti. i zamisli nikad ništa se nije dogodilo, zašto da baniraju nekoga tko može njima još donijeti para. Pa ja sam danas prodao mempu za 60 eura kad odbiješ sve troškove, dođeš do cifre od 10 eura gdje njima ide u džep (a to je jedna 1/6 igre koliko sam je ja platio), a da su banirali sigurno nebi dobili dodatni novac!
Da, NIKADA neće banati botere jer im donose najviše novaca, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da je "botanje" zabranjeno. Ili "dupanje" itd. Ko voli nek izvoli.
Aj reportajte ovog lika jacob#2884 neko smece bugarsko sto me htjelo sjebat prvo je htio da bacim item da vidi da nije duplan, onda sam mu reko da nisam siso veslo i onda je u tradeu pokusavo stalno upisivat jednu nulu manje dosta mi je takih likova
onda sam mu reko da nisam siso veslo
kako si mu to tocno napiso ?strasno me zanima ...
Bezobraznice, eto i ti zaradio jedan TD od Velikog Mrg... nekog strucnog, ali pomalo sramezljivog! :D
A ne znam, uvijek si mislim ako netko stvarno treba savjet zasto mu ne pomoci. Ne mogu nikog prisiliti da poslusa ili prihvati sugestije, nek svatko razmisli za sebe. Ne tvrdim da sam 100% u pravu, dapace, ako netko ima bolje i smislenije razloge samo nek puca. A dotle ce svatko sam morati odluciti da li da poslusa moje traktate ili ce se voditi za premudrim izrekama nevidljivog uberwizarda.
Opet mnogo zujis, a malo meda dajes. Ne dajem ja TD. Stovise nakon ne znam kojeg vremena eto mene na forumu. Tko udara ove TDove ne znam.
Ali vidim da opet pises iste gluposti, mada si malo evoluirao i shvatio da se moze igrati i sa manje CHAP. Mora ti se priznati da si malo poradio na znanjuu oko wizza. Jos malo i biti ce konacno nesto od tebe...
može pojašnjenje na hrvatski jezik, ovih naziva botanje dupanje kitanje itd.
He told him that he didnt suck paddle
"nisam ti ja veslo siso" pa je on napiso "what????" pa ak mogu likovi u general chatu pisat o tome kak su se kladili na real i barcu mislim da sve prolazi u chatu
Nakon 250og pokušaja sam dobio konačno upgrade amulet:)...stari prodao za 150milja...sada na shouldere ,možda i bracere...dok na AH čekam dobar deal quadfecta nate, da se naći za 500,600 m dobra quadfecta, inače su po bilijun, dva
Lijep monk. Necu niti pitati koliko ovo sve kosta. Cim sam vidio boots s onolikim dex-om vec mi podne doslo... Pa onda oruzja u rukama socketed sa emeraldima i % damage to life. Meni EF nikako da padne socketed. Doduse u zadnje vrijeme uopce ne pada, mada i ne visim nesto cesto. Moj monk je beba za ovoga . Jedino sto ja igram svih 5 likova kako mi dodje kada imam vremena, ali mora se priznati imas lijepog monka. Nisam naletio ingame na tako nesto...
Bezobraznice, eto i ti zaradio jedan TD od Velikog Mrg... nekog strucnog, ali pomalo sramezljivog! :D
A ne znam, uvijek si mislim ako netko stvarno treba savjet zasto mu ne pomoci. Ne mogu nikog prisiliti da poslusa ili prihvati sugestije, nek svatko razmisli za sebe. Ne tvrdim da sam 100% u pravu, dapace, ako netko ima bolje i smislenije razloge samo nek puca. A dotle ce svatko sam morati odluciti da li da poslusa moje traktate ili ce se voditi za premudrim izrekama nevidljivog uberwizarda.
Opet mnogo zujis, a malo meda dajes. Ne dajem ja TD. Stovise nakon ne znam kojeg vremena eto mene na forumu. Tko udara ove TDove ne znam.
Ali vidim da opet pises iste gluposti, mada si malo evoluirao i shvatio da se moze igrati i sa manje CHAP. Mora ti se priznati da si malo poradio na znanjuu oko wizza. Jos malo i biti ce konacno nesto od tebe...
Naravno da ne dajes TD. Pa nisi ti bezocni lazljivac.
Imam potpuno isto CHAP-a kao i prije (ravno 19, nije tesko zbrojiti, nalaze se na main i off handu, to su ti one velike kucice dole lijevo i desno na liku). Vrag bi ga znao o cemu pricas, ponekad si mislim da sve sto pises na forumu radis pod utjecajem opijata. Nekih teskih.
Jedino sto imam je manje armora, loha, aps i nesto veci DPS i HP. Sto znaci da sam jos gori u usporedbi s tvojih 6k armora, 1000 resa i 80k HP-a. Dobro, ti imas nesto manje DPS-a, ali ti znas kako im poslati kritikal ravno u pupak, pa se tvoj dps racuna bar duplo.
Link na tvog lika jos uvijek cekamo. Od milja ga zovemo Godot.
PS Jel mozes pitati frenda Sepula ako nam moze poslati jos jednu sliku, ovaj put onu u kojoj Blizzard kaze da ce nam svima dati 5 bil golda ako pomognemo Nigerijskom princu koji je morao abdicirati i pobjeci u Lesoto, pa bi htio samo prebaciti par milijardi dolara na nas racun. Teska su vremena, dobro ce nam doci malo love.
Naravno da ne dajes TD. Pa nisi ti bezocni lazljivac.
Imam potpuno isto CHAP-a kao i prije (ravno 19, nije tesko zbrojiti, nalaze se na main i off handu, to su ti one velike kucice dole lijevo i desno na liku). Vrag bi ga znao o cemu pricas, ponekad si mislim da sve sto pises na forumu radis pod utjecajem opijata. Nekih teskih.
Jedino sto imam je manje armora, loha, aps i nesto veci DPS i HP. Sto znaci da sam jos gori u usporedbi s tvojih 6k armora, 1000 resa i 80k HP-a. Dobro, ti imas nesto manje DPS-a, ali ti znas kako im poslati kritikal ravno u pupak, pa se tvoj dps racuna bar duplo.
Link na tvog lika jos uvijek cekamo. Od milja ga zovemo Godot.
PS Jel mozes pitati frenda Sepula ako nam moze poslati jos jednu sliku, ovaj put onu u kojoj Blizzard kaze da ce nam svima dati 5 bil golda ako pomognemo Nigerijskom princu koji je morao abdicirati i pobjeci u Lesoto, pa bi htio samo prebaciti par milijardi dolara na nas racun. Teska su vremena, dobro ce nam doci malo love.
Tebe bas treba ignorirati. Samo ne znam u cemu je problem. Vjerojatno si decec zeljan paznje koju nema u RL, pa je virtualno trazi. Eto. Obrati se moderatorima na forumu i zatrazi ih tko je udario TD na ono gdje si mene prozvao. Mozes i na one prije toga i prije toga gdje su tebi udarali.
Nazivati druge/mene 'bezocnim lazljivcem' to samo govori kakva si ti osoba - dno dna. Link na moga lika cekas samo ti, jer sam rekao da ga jedino tebi necu dati - ne znam cemu mnozina. Prozivanje mene dok me nema online, to govori kakav si covjek. No comment. Sto se Selupa tice, to vjerojatno ovaj koji je popio suspenziju. Ne znam tu osobu. Od sada te ignoriram. Kaze stara, tko za djecom leze u krevet, budi se popisan... Bye. Bye.
...
Tebe bas treba ignorirati. Samo ne znam u cemu je problem. Vjerojatno si decec zeljan paznje koju nema u RL, pa je virtualno trazi. Eto. Obrati se moderatorima na forumu i zatrazi ih tko je udario TD na ono gdje si mene prozvao. Mozes i na one prije toga i prije toga gdje su tebi udarali.
Nazivati druge/mene 'bezocnim lazljivcem' to samo govori kakva si ti osoba - dno dna. Link na moga lika cekas samo ti, jer sam rekao da ga jedino tebi necu dati - ne znam cemu mnozina. Prozivanje mene dok me nema online, to govori kakav si covjek. No comment. Sto se Selupa tice, to vjerojatno ovaj koji je popio suspenziju. Ne znam tu osobu. Od sada te ignoriram. Kaze stara, tko za djecom leze u krevet, budi se popisan... Bye. Bye.
Nikog nisam nazvao bezocnim lazljivcem. Trebas prestat izmisljati stvari i poraditi na razumijevanju pisanog teksta. Ili smanjiti halucinogene.
Cak ti nisam nigdje rekao da pises gluposti, da si dno dna ili decec (ajd to me bar nasmijalo). A mogao sam i gore stvari napisati s punim pravom, negdje duboko znas da je to istina. I onda mi se takva dobrota vrati ovakvim teskim rijecima. Povrijedio si me.
Vjerujem da se budis popišan.
Link na lika. Samo to trebas dati. Da se divimo naravno.
djeco djeco... pretvarate ovu temu u komediju
djeco djeco... pretvarate ovu temu u komediju
Mislm da bi bilo bolje kad bi svoju raspravu prenijeli u Battlefield 3 temu gdje joj je i mjesto ;) . A ovdje počeli konstruktivno razgovarati.
@Sepultribe - ona phtososhopirana poruka se cesto pojavljuje na sluzbenim forumima - i da, to je photoshop, iliti lazni response ticket :)
@Maxon - Lootalert, kao i swap script, je protiv njihovoh TOSa i bannabilno je. Baci pogled na forum, ljudi se zale da su banirani i za manje :) Naravno, mala je sansa, vjerojatno nece biti nista, mada ja osobno ne bi nikad riskirao account sa xzy sati gore i dobrim gearom radi nekog background sounda :)
eu - http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5723624298?page=1
us - forum je trenutno down, ali jucer je blue post odgovorio na thread o loot alertu kratko i jasno, baci pogled na blue posts kada forum dodje sebi :)
edit - sto bi sa Sepultribeom?
Puko je ko vodenjak trudnici kad je shvatio da slika mozda nije vjerodostojna. :/
So... malo sam u blokadi po pitanju kako da upgreadam monka
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ashelor-2806/hero/15806789
Rare braceri s critom i puno dexa bi bili nice, ali lacunice mi daju 9% AS, strah me da ce mi APS previse past (manje tornada) ,
Takoder imam ok witching hour na DH koji bi moga iskoristit na monku, ali gubim inna's 4pc set ( <3 5 spirit sweeping wind)
Isto mogu prodat natalya ring i probat nac neki s ok critom, ali onda najvjerovatnije opet gubim AR....
Stvarno neman vise ideja, gear mi bas i nije jeftin a dps mi je nizak >.<
Also pls ignore combo strike passive, nesto sam sinoc testira ali sam zaboravia maknit taj passive
Za početak vidim da imaš jedan potpuno nepotreban passive OWE - koliko vidim imaš samo 80ak arcane resa, a imaš puno all resa....što je dobro, znači ne treba ti OWE nego možeš iskoristiti neki drugi passive.
Rare braceri s critom i puno dexa bi bili nice, ali lacunice mi daju 9% AS, strah me da ce mi APS previse past (manje tornada) ,
Takoder imam ok witching hour na DH koji bi moga iskoristit na monku, ali gubim inna's 4pc set ( <3 5 spirit sweeping wind)
Isto mogu prodat natalya ring i probat nac neki s ok critom, ali onda najvjerovatnije opet gubim AR....
Also pls ignore combo strike passive, nesto sam sinoc testira ali sam zaboravia maknit taj passive
Nesto imas slabijeg monka od moga - ali sve je to tu negdje. To je ta granica kada trebas potrositi ogromne golde da ga dignes na razinu vise.
Kao što kolega iznad kaže, sada si na granici kada treba izdvojiti mnogo golda za osjetnu razliku DPSa a da ne ide na žrtvu preživljavanja.
Ne boj se maknuti Inna's 4 piece, imaš visok IAS, spirit ti se puni dovoljno brzo da možeš u borbi sa eliteovima/hrpom mobova spamat mantru.
Rukavice mjenjaj za neke sa trifecta (IAS, CHD, CHC)
Fist (Crystal) mjenjaj za Echoing Fury (sličan ovome po statovima ali bolji DPS i APS), a vitality nadoknadi sa Blackthorne chestom umjesto Inna's ili amuletom (opet, ovako sličnim, al da se ne mičeš od trifecta koju imaš ako imaš dovoljno golda).
Eto, ako može i bolje/jeftinije neka me netko ispravi...
EDIT: ako već nećeš koristiti OWE, zamijeni ga sa Combo Strike i umjesto Blinding Flash koristi Deadly Reach + Foresight, osim ako ti BF služi za preživljavanje...
Kao što kolega iznad kaže, sada si na granici kada treba izdvojiti mnogo golda za osjetnu razliku DPSa a da ne ide na žrtvu preživljavanja.
Ne boj se maknuti Inna's 4 piece, imaš visok IAS, spirit ti se puni dovoljno brzo da možeš u borbi sa eliteovima/hrpom mobova spamat mantru.
Rukavice mjenjaj za neke sa trifecta (IAS, CHD, CHC)
Fist (Crystal) mjenjaj za Echoing Fury (sličan ovome po statovima ali bolji DPS i APS), a vitality nadoknadi sa Blackthorne chestom umjesto Inna's ili amuletom (opet, ovako sličnim, al da se ne mičeš od trifecta koju imaš ako imaš dovoljno golda).
Eto, ako može i bolje/jeftinije neka me netko ispravi...
EDIT: ako već nećeš koristiti OWE, zamijeni ga sa Combo Strike i umjesto Blinding Flash koristi Deadly Reach + Foresight, osim ako ti BF služi za preživljavanje...
Thx na savjetima, craftam rukavice kao lud ali nikako da rolla trifecta -.- valjda ce mi se posrecit uskoro.
E sad echoing fury.... izbjegavam ga jer mi onaj fear ide izrazito na zivce, ima sam jednog s lv req reduced dok sam levela zenskog monka od lv50 do 60, i taj fear me izrazito nervira. + pokusavam izbjec regularne weapone(sword,mace,axe) jer obozavam fistove.
Gleda sam Fist of Az'Turrasq, imaju poprilicno visok dps, +stun chance umjesto fear chance-a, ali izgleda da ne mogu rollat socket + lifesteal? Ili sam u krivu?
Definitivno bi rade igrao s fistovima. Koliko bi se nerfa u odnosu na echoing fury? jer ako je razlika tipa 145k dps s fistom i 150-155k echoing rade bi igrao s fistom.
Pokusat cu snipeat neki blackthorne preko vikenda i prebacit cu witching hour s DH-a.
BF koristim za snapshot dmg za sweeping wind.
Sweeping wind snapshotanje je fixano u zadnjem patchu
Sweeping wind snapshotanje je fixano u zadnjem patchu
Po nekom theorycraftingu koji sam cita prije par dana, navodno nije skroz fixano. Na poslu sam ali pokusat cu nac source.
A i primjecujem da mobovi padaju puno brze kad "snapshotam" SW tokom BF buff-a.