Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.412.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

Bezobraznice, eto i ti zaradio jedan TD od Velikog Mrg... nekog strucnog, ali pomalo sramezljivog! :D

A ne znam, uvijek si mislim ako netko stvarno treba savjet zasto mu ne pomoci. Ne mogu nikog prisiliti da poslusa ili prihvati sugestije, nek svatko razmisli za sebe. Ne tvrdim da sam 100% u pravu, dapace, ako netko ima bolje i smislenije razloge samo nek puca. A dotle ce svatko sam morati odluciti da li da poslusa moje traktate ili ce se voditi za premudrim izrekama nevidljivog uberwizarda.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Lol što si se tako "napalio" na čovjeka, spominješ ga barem jednom u svakom svom postu {#}

My global position systems are vocally addressed
17 godina
Diablo 3

Ne bih htio da se zaboravi njegova velicina, postenje, moralno-lingvisticko-logicka strucnost i prije svega... istinoljublje.

3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

hmm neka procijena ovog

mislim da mi je ovo najbolji drop do sada.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
duxyebj kaže...

hmm neka procijena ovog

nazalost drop ni nesto, 10 milja ako imas srece

Prodajem diablo 3 http://www.bug.hr/malioglasi/diablo-3-acc-softcoreu-imate-464-milijuna-gold/9188.aspx
14 godina
protjeran

.,

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:16 (Sepultribe).
17 godina
Diablo 3

Sepule, samo ne ignore! Srce ce mi puknut ko kokica u mikrovalnoj!

A bas sam se nadao da mu ti kao mali potrcko sve prenosis i da ce mi oprostiti! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 14:32 (Ged).

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Maloprije prezivio epic battle protiv 3 elite packa odjedanput, tj. da budem tocan 2 elite i 1 champ pack {#} i dropne Litany, ko kaze da se muka ne nagraduje ^^

Kasno sam se sitia opalit SS (1 pack je vec poljubio pod) ali vidi se bar dio akcije ;)

Triple fun Triple fun
Yellow rain (yeah, I went there) Yellow rain (yeah, I went there)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
duxyebj kaže...

hmm neka procijena ovog

ja sam za ovaj dao 21 tisucu bzv tek toliko da vidim kako to funkcionira , ugl imas ih i jeftinijih tako da 2 milje nevjerujem da ces dobit

15 godina
Ashelor kaže...

Maloprije prezivio epic battle protiv 3 elite packa odjedanput, tj. da budem tocan 2 elite i 1 champ pack {#} i dropne Litany, ko kaze da se muka ne nagraduje ^^

Kasno sam se sitia opalit SS (1 pack je vec poljubio pod) ali vidi se bar dio akcije ;)

Jel to imaš neki addon za Legendary/set iteme?

(ova zvijezda na karti)

17 godina
Darko1983 kaže...
Ashelor kaže...

Jel to imaš neki addon za Legendary/set iteme?

(ova zvijezda na karti)

To je tako svima od zadnjeg patch-a.

15 godina
TomoR kaže...

A ne padaju mi tako često, pa nisam još primjetio

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ili se jednostavno staviš aplikaciju loot alert sa svojim zvukom, i ne propustiš nijedan item!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

ili se jednostavno staviš aplikaciju loot alert sa svojim zvukom, i ne propustiš nijedan item!

Mislim da se za to može pop***ti ban, mada ne vjerujem da ga je itko zbog tog dobio, al eto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 13:47 (EraserHead).
14 godina
protjeran

.

15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

http://us.battle.net/d3/en/blog/7810825/Diablo_III_Players_Banned-11_8_2012#c-7004351960

Provide access to features or abilities beyond what is allowed by the game's design

A mogu li vidjeti ili ne, to ne znam . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 14:36 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš xy botova koji rade 24/7 otkad je izišla igra i sad će se oni zajebavati s menom, da sigurno. a i koristim ovo od 10mjeseca.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:17 (Sepultribe).
14 godina
protjeran

.

17 godina
TomoR kaže...

Sva sreca da su to ubacili.

Taman dan-dva nakon patcha uletim u neki public i nakon 5-10min vidim na karti neku zvijezdu.

Odem na to mjesto na mapi kad ono na podu set ring (Zunimasa Pox). Da to nisu ubacili ostao bi vjerovatno kraci za 36mil golda {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 15:23 (Mauro).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Drugovi nephalemi, ne govorim o tome hoće li te banati ili ne, nego jeli nešto zabranjeno ili nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

.

14 godina
protjeran
Diablo 3

.

0 1 hvala 0
17 godina
Diablo 3

OMG Sepul, cak i ako je ovo sala na razini je losijih posalica u 'Nad lipom 35'. A to dosta govori.

Eraser je potpuno u pravu.

Kao prvo, procitajte ovo:

http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html

Kao drugo procitajte jos jednom tocku 2:

2. Additional License Limitations.

The license granted to you in Section 1 above is subject to the limitations set forth in Sections 1 and 2 (collectively, the “License Limitations”). Any use of the Game in violation of the License Limitations will be regarded as an infringement of Blizzard’s copyrights in and to the Game. You agree that you will not, under any circumstances:

A. In whole or in part, copy or reproduce (except as provided herein), translate, reverse engineer, derive source code from, modify, disassemble, decompile, or create derivative works based on the Game;

B. Use cheats, automation software (bots), hacks, or any other unauthorized third-party software designed to modify the Game experience, including without limitation, mods that violate the terms of this License Agreement or the Terms of Use;

C. Exploit the Game or any of its parts for any commercial purpose without Blizzard’s express permission, except that you may use the Game on the Service at a publicly available cyber café or computer gaming center; and (ii) that you may utilize Game’s Auction House feature in accordance with the Terms of Use for the Diablo III Auction House, which are available at http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3rmah_tou.html

D. Use any unauthorized third-party software that intercepts, "mines", or otherwise collects information from or through the Game or the Service, including without limitation any software that reads areas of RAM used by the Game to store information;

...

Kao trece procitajte odgovor Customer Service Representative-a u Sepulovom dokazu, aka slikici koju moze isfotosopirati malo dijete od 2 godine:

Blizzard does not mind add-ons and we will not be looking for it as a ban. You are safe to use it.

Sepule, srce tatino, ako i previdimo jezicne greskice u slikici, vidis li mozda nesto ovdje sto se kosi s eulom? Koliko neinteligentan moras biti da neciji likovni uradak proglasis svetom istinom? 

Ako shvacas u cemu grijesis, bi li ti predstavljalo veliki problem da ne dajes ljudima krive informacije koje bi mogle dovesti do njihovog bananja? Ako ne znas apsolutno nista o igri, cemu tolika fiksacija na dijeljenje savjeta? Ajd malo stani na loptu i upotrijebi mozak.

TL;DR:

Da, definitivno vas mogu banati zbog Loot Alerta. Krsite EULA-u.

Ne, vjerojatno vas nece banati zbog Loot Alerta, tesko je tako nesto detektirati.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ged kaže...
Sepule, srce tatino, 

{#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

eto za sve koji su neznalice i boje se koristit taj program odgovor od blizza

http://postimage.org/image/bsowaaktr/

Ček drugar, jel ti mene zaebavaš!?? :)

Stavljaš upitni screenshot nekog nadrkitis (vjerojatno)  mulca, čiji se sadržaj u potpunosti razlikuje od onog posta sa službene stranice... i time braniš svoju tezu?

Ja sam ti stavio post sa službene stranice, u kojem lijepo piše da je svaka "pomoć" u igranju kažnjiva banom (isto ko onaj gear swapper ili kako se već zvao, kada su ljudi nabijali magic find par sekundi prije ubijanja elita).

I da, u pravu si kada kažeš da je igra poluproizvod, ali to je neka druga priča, isto ko što je neka druga priča jeli taj LOOT ALERT stvarno potreban ili nije...ali činjenica ostaje da se to koristiti NE SMIJE.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:04 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Gle briga njih ko šta koristi, ja sam osobno koristio loot alert, sweap gear, onaj bug gdje je wizard bio "BOG" gdje ga se nije moglo ubiti. i zamisli nikad ništa se nije dogodilo, zašto da baniraju nekoga tko može njima još donijeti para. Pa ja sam danas prodao mempu za 60 eura kad odbiješ sve troškove, dođeš do cifre od 10 eura gdje njima ide u džep (a to je jedna 1/6 igre koliko sam je ja platio), a da su banirali sigurno nebi dobili dodatni novac!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Gle briga njih ko šta koristi, ja sam osobno koristio loot alert, sweap gear, onaj bug gdje je wizard bio "BOG" gdje ga se nije moglo ubiti. i zamisli nikad ništa se nije dogodilo, zašto da baniraju nekoga tko može njima još donijeti para. Pa ja sam danas prodao mempu za 60 eura kad odbiješ sve troškove, dođeš do cifre od 10 eura gdje njima ide u džep (a to je jedna 1/6 igre koliko sam je ja platio), a da su banirali sigurno nebi dobili dodatni novac!

Da, NIKADA neće banati botere jer im donose najviše novaca, ali to i dalje ne mijenja činjenicu da je "botanje" zabranjeno. Ili "dupanje" itd. Ko voli nek izvoli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 19:40 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Aj reportajte ovog lika jacob#2884  neko smece bugarsko sto me htjelo sjebat prvo je htio da bacim item da vidi da nije duplan, onda sam mu reko da nisam siso veslo i onda je u tradeu pokusavo stalno upisivat jednu nulu manje dosta mi je takih likova

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

onda sam mu reko da nisam siso veslo

kako si mu to tocno napiso ?strasno me zanima ...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice