Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3
Mrgud Veliki kaže...
Ged kaže...

Ma i ja se volim saliti, ali 'Moji resi su preko 1000, 80K Hp, armor veci i da ne nabrajam dalje.' nije saljivo nego priglupo. Sumnjam da si ti vicmaher u vasoj grupi.

Stvar je vrlo jednostavna, daj nam link na svog wiza (stvarno mi se ne da traziti po forumu, a osim toga i ti i ja znamo da bi ga vec dao da imas sto za pokazati) i pokazi svima kako se radi pravi CM wiz. Hic Rhodus, hic salta.

A ako ti zdrav razum, kultura i postenje nisu dovoljni da stanes iza svojih rijeci, evo i mala nagrada:

Ako mi u sljedecih par sati pokazes tog svog CM wiza sa 80k HP, 1000 resa, 6k armora i ostalo (CC bar 50, APS 2.73, loh >1000 i 10 APOC-a, DPS 120k?) unbuffed, ja ti dam 10 mil golda (pod uvjetom naravno i da radi s tih 10 APOC-a). Ako toga slucajno nema, ti meni das ... recimo 3 milje. 

10 miljki za postanje jednog linka. Stvarno brza lova.

Ti si posebni slucaj sto jest, jest. Evo necu ti dati uopce link, jer mi se ne daje.

Tko si pak ti da ja tebi dajem moj link ? Ako ne vjerujes OK. Tvoje pravo.  Sto mi znaci tvoj link ili tebi moj kada mogu staviti link i od neke sasvim desete osobe. Kao sto je lovac mislio da je ono moj account.

A da izmisljas, izmisljas, ali vjerojatno nemas pametnijeg posla u zivotu. I da se razumijemo - ja nigdje nisam napisao kako treba izgledati pravi CM wiz, vec da se da igrati i sa daleko manje APOC-a - samo treba znati igrati. Za ubere ionako uzmem tal rashu ili crow helm iz 'kovcega', ako nema drugog wiza u drustvu. Eto. EOD od mene po ovoj temi, a ti i dalje 'broji'. I sve najbolje.

Kladim se da imas kratke noge.

Ukratko, objasnio sam kako i zasto CM wiz mora izgledati, dao sam ti svoj ig nick, dao sam ti link na svog lika, nudim ti 10 mil igg (zapravo sad nudim 15, a i odustajem od onih 3 mil ako si u krivu!) da mi pokazes tog tvog carevo novo ruho wiza (ajd, moze i sa 10% manjim statovima, necemo cjepidlaciti!), objasnio sam ti mehaniku igre i zasto wiz kojem se divis i nije pravi CM wiz, a jedino sto si ti uspio je nabrojati par nebuloznih statova, tvrditi da treba znati kamo lupiti s criticalom i da je 10 APOC-a dosta sto ocito nije kad bi bio imalo upoznat s funkcioniranjem builda i njegovim skillovima.

I naravno, uspio si sakriti link na svog lika kao zmija noge vrtickim forama kako ti se link ne daje. Ta tko ti ne bi povjerovao.

Ajd' napravi uslugu svima, pa ubuduce nemoj davati krive, nepotpune i nebulozne savjete kad je CM wiz u pitanju. To je minimum pristojnosti koju mozes iskazati ostalim forumasima.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...
MaxonUniversal kaže...
Ged kaže...

igram mp10 sa 37k hp-a, i zamisli nepoginem po 10+ runova, toliko o tvome izazovu;) gle pričanje s tobom je borba protiv vjetrenjača, tako da neda mi se raspravljati s tobom više jer su ti argumenti postali ograničen, neinteligentan... imamo različita shvaćanje igre super, drže se svoga ja ću svoga. odsada si na ignore listi i odlično ;)

kaj pa on je cerfiticirani wizard on najbolje zna {#}...Max ti se isto znaš upecat ...hehheh

Certifikat je izdan od strane Vlade RH {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 2:01 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Molio bih malu pomoć.

Nisam bas neki zagrizeni igrač Diabla pa bi mi trebalo par savjeta

Neko kraće vrijeme sam igrao barbariana i nikako mi se nije svidio pa sam odlucio promjenit klasu i početi igrati

sa wizardom , i tu nastaje mojoj problem (kako sad postaviti skilove dali primarni skill stavljam na ljevu tipkku ili ne ?)

Molio bih odgovor.

ps. Najviše bih volio da mi odgovori neki certificirani wiz koji zadovoljava sve iso standarde i ima barem dvije

potvrde od ovlaštenih  kuća za procjenu kvalitete i sigurnosti wizarda,.

mamiću odlazi
Moj PC  
6 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš sreću da imamo ovdje takvoga, a i priča se da će biti treća velika revizija iso standardna radi dotičnog gospodina!

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
toninho kaže...
sauronas kaže...

Daj da te pitam, jesi probao igrat sa Zombie Bearsima, i kako se "ponasa" ova Manajuma sto se tice crit dmg-a, pitam jer trenutno sam u dilemi dali da kupim jednog, slicnog tvome, e sad neznam dali bi tih 200-300 miljona bio waste jer min-max dmg joj je inace ocajan.

Inace ovo je moj wd, jedino je mh drugaciji, isti dps ali ima 3 LL-a kad runnam zombie medu =).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TonaDaBoss-2286/hero/24802048

Igram sa zombie bearsima,ali samo na malom mp da mi ociste elite :). Sto se Manajume tice-oruzje ko oruzje. Ja sam hteo da imam ceremonial knife posto sam wd i to sam i uradio. Ne sumnjam da moze naci i bolje oruzje za te golde,ali opet je sve stvar ukusa.

ratko0309#2153
16 godina
toshak kaže...

Molio bih malu pomoć.

Neko kraće vrijeme sam igrao barbariana i nikako mi se nije svidio pa sam odlucio promjenit klasu i početi igrati

sa wizardom , i tu nastaje mojoj problem (kako sad postaviti skilove dali primarni skill stavljam na ljevu tipkku ili ne ?)

Molio bih odgovor.

ps. Najviše bih volio da mi odgovori neki certificirani wiz koji zadovoljava sve iso standarde i ima barem dvije

Obavezno na lijevu tipku, samo tako mozes do 80k HP, 10k armora i 1500 all resa. I onda samo farmas mp0.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

A di je pečat?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 2 hvala 2
17 godina
neaktivan
Ged kaže...

Obavezno na lijevu tipku, samo tako mozes do 80k HP, 10k armora i 1500 all resa. I onda samo farmas mp0.

:)

mamiću odlazi
16 godina
odjavljen
toshak kaže...

Molio bih malu pomoć.

Molio bih odgovor.

Ima previse tih ISO certificiranih wizarda. Morati ces dodatno suziti izbor i zatraziti i HACCP standard {#}

13 godina
Diablo 3

decki dajte ajde neko da mi pomogne dobit onaj materijal za hellfire ring već tri dana pi*dim i nemam nikoga da mi pomogne .. imam jednu mašinu, a treba mi materijal od ghoma i rakanotha pa ako ko ima koji protal ili još bolje vas više daj mi se javite pa da dobijem taj ring je gubim volju za igrom .. tako sam blizu a tako daleko ringu :/

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
duxyebj kaže...

decki dajte ajde neko da mi pomogne dobit onaj materijal za hellfire ring već tri dana pi*dim i nemam nikoga da mi pomogne .. imam jednu mašinu, a treba mi materijal od ghoma i rakanotha pa ako ko ima koji protal ili još bolje vas više daj mi se javite pa da dobijem taj ring je gubim volju za igrom .. tako sam blizu a tako daleko ringu :/

Taj ring u preko 99% slucajeva ionako ispadne da ne pisem sto. Tako da nista ne gubis sto ga nemas, ali ovdje negdje imas ISO certificiranog wizza koji ledi brzinom munje pa mozete na mp10 laganini i sigurno dijelovi padaju {#}

A imas i mogucnost javne igre gdje zna biti OK ljudi. Ogromna vecina ljudi na mojoj listi su stranci koje sam tako upoznao i uvijek ima drustvo za ganjanje kljuca ili za lagano 'farmanje' i zezanje.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Drugi koje sam crafto danas,Da je vit ili all resist malo veci bile bi bolestina ali i ovako su predobre. +13.5k dmg

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 9:55 (XSX).

3 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

duxyebj kaže...

Hmm, tesko da ces naci nekog da ti pomogne, uberi nisu vise toliko zanimljivi, a i taj ring nije nesto (tesko je zarolati dobrog) osim mozda za nove likove.

Eventualno da pitas samozatajnog Mrguda The Great, kazu da trenutno ima oko 4 tisuce portala i materijala za jos bar 5 tisuca, ali mu se ne da napraviti ih.

Ali ako ga uspijes nagovoriti da ti pomogne, svjedoci tvrde da svaki uber najcesce baci i 12 organa odjednom kad vide njegovog wiza. Prica se da se kad on igra moze otvoriti samo jedan ogroman portal sa svih 6 ubera unutra plus jos kao bonus dodju i Diablo, Duke Nukem, Papa u ostavci i Kerum, ali je dobro to sto onda oni samo unutra svi stoje, dive se njegovim statsima i nakon toga odluce napraviti harakiri (prvo si izvade vecinu organa naravno).

Prenosim samo sto sam cuo, nisam vidio na svoje oci.

Ali vjerujem da je istina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 23:49 (Ged).

2 2 hvala 0
14 godina
protjeran
duxyebj kaže...

pošalji mi invite Sepultribe #2818 budem ti ja pomogel ako ti je do toga ringa baš....

15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

pošalji mi invite Sepultribe #2818 budem ti ja pomogel ako ti je do toga ringa baš....

Evo pozovi i mene baš mi se kraftaju ringovi nisam 100 godina :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
14 godina
Diablo 3

koliko ovo vrijedi otprilike

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 2:40 (marxone).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nista

17 godina
duxyebj kaže...

Imam ti ja 12 mašina. Mogu ici na ubere na MP10. Dodaj me i javi se.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel zna netko gdje ima najjeftinijih cd keyeva a da je pouzdano? Bilo neka stranica ili neki lik da prodaje po forumima kao što je bilo za BF3 premium. Prodao sam igru a igra mi se opet  XD. Jbg debil.

Amazon je dosta prihvatljiv ima box za 250 kn al dok mi to stigne poštom....

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

1.lovac i marius koji su vam ingame nickovi?

0 0 hvala 0
17 godina

MaestroM#2935

14 godina
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vulcanus-2543/hero/2567929 ima kakva preporuka za izmjeniti nesto i neka preporuka sta bi bilo najbolje staviti pod skills 3? ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:47 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3
duxyebj kaže...

ZloUmni#2941

Btw mogli bi recimo večeras oko 10h ić na ubere baš mi se igra to :D

marxone kaže...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vulcanus-2543/hero/2567929 ima kakva preporuka za izmjeniti nesto i neka preporuka sta bi bilo najbolje staviti pod skills 3? ?

Kralju ne ide ti monk na int nego na dex. Skoro svugdje imaš više int nego dex -.- Koliko imaš golda. Za par miljuna si možeš dignit sigurno 40k dmg :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 16:02 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...
duxyebj kaže...

ZloUmni#2941

Btw mogli bi recimo večeras oko 10h ić na ubere baš mi se igra to :D

marxone kaže...

Kralju ne ide ti monk na int nego na dex. Skoro svugdje imaš više int nego dex -.- Koliko imaš golda. Za par miljuna si možeš dignit sigurno 40k dmg :D

Imam oko 2 i pol milje.

15 godina
neaktivan
marxone kaže...

Imam oko 2 i pol milje.

Za te pare bi si mogao kupit jedan solidan Innas oklop. Štedi, ne troši na gluposti....

Usput kako ti ide na mp0 jel se mučiš puno?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Hehehe evo upravo crafto 200-ti amulet, jubilarni:)...morat ću promjeniti ovog draguljara !

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Pozdrav,

Evo imam jedno pitanje

Zanima me gdje je ovu igru sada najjeftinije uzeti

I da dali postoji neki free to play clon ove igre da mi preporucite da probam 

Ako pod najjeftinije misliš za do 300kn bez kutije, onda imašovdje (osobno sam tu uzeo par ključeva drugima)

Klon ne, ali relativno slično da, ako ne patiš za grafikom onda Path of Exile.

TD za PoE ili stranicu?

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:06 (xhopeon).
14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice