Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.550.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

XSX kaže...

Meni je ovo bolje od Alkaizera,non stop visim na ovoj ruti i skupim prek 50m xp na sat

class???
igras na kojem mp?? ili bez mp??

ja sa svojim monkom sa tempst rush radim oko 30m xp na sat po ovom runu... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 23:03 (hrcy28).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Barbar,igram na infernu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

0 0 hvala 0
16 godina
Franjo15 kaže...
wiz4rd kaže...

Run MP10 na publicu (ma koji run...muka ježeva :) i padne napokon pošteno {#}

svaka čast, kakvi su statovi, da se malo i mi divimo :)

Meni je ovakav otisao za 40m na bid.

Isto dropao na public game mp3.

zunimasa pox zunimasa pox
If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
Diablo 3

Nakon nekih 6-7 pokusaja craftanja uletili mi sasvim dobri shouldersi.

crafted shoulders za barbariana crafted shoulders za barbariana
If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Franjo15 kaže...
wiz4rd kaže...

Evo Njofra {#}

ring ring
::: peace 0n earth :::
17 godina
Diablo 3

Iskraftao 20 amuleta of dexterity i ni jedan pametan ispao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wiz4rd kaže...
Franjo15 kaže...
wiz4rd kaže...

Evo Njofra {#}

uf, evo ja baš igram s wizzom ispočetka malo, dosadno pa ubijam dosadu s njim, prošao sam lvl 20 :)

samo polako, i to igram bez AH, samo ono što se nađe na podu, uzimam i stavljam. 

Đuro#2155,
16 godina
Diablo 3

mjenjam diablo 3 account za neki drugi account ponude u pp

EDIT:prodano

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 14:54 (ppetesic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
zagid3 kaže...

; Moze neki savjet za upgrade? (znam da bi trebao chantodo force s APOC-om ali je preskup)  koji od bracersa je bolji bez lacunia mi APS 2.19 ali je veci CC (43,5%)

Ne znam da li si promijenio nesto od cetvrtka, ali Force mozes kupiti i bez APOC-a. Nije toliko skup, a bolji je od Glare-a.

Na glovsima i amuletu obavezno ASI + CC.

Uzeti Natalijin kombo, ring + buce. Moze i ring bez CC (skupi su), ali se daju naci dobri (jeftini) s resima, armorom, lohom ili cdmg. Kombiniraj nesto od toga cetvero.

Probaj doci bar do 2.31 (pozeljno 2.51) att spd uz dosta resa i armora. Cak i ako ti DPS bude manji, moci ces igrati sa Storm Armorom pa ce 60k DPSa raditi isto ili bolje od 80k.

Bracersi su ti dobri, ali ako ti fali att spd za breakpoint, onda bolje Lacuni... naravno, paziti da CC ne padne ispod 40 (bar 45 pozeljno).

Ako planiras LOH rijesiti na ringovima/amuletu, mozes uzeti i rare hat s APOC-om, CC, INT, all res, armor, vit... cim vise tim bolje. Znaju se naci pristojni za male novce.

Vash kaže...

Koliko vidim nemaš hrpu para, ali imaš dovoljno za složit CM-a koji radi.

20 APOC-a je kao dosta, ali ja rađe koristim 30. CC ti treba biti iznad 40%.

IAS minimalno 2.1.

1. Ovaj Mempo ti je beskoristan, preporučam ti Stormcrow sa CC-om ( ako možeš 4.5), APOC-om (ciljaj na 10) i oko 380+ LoH-a. Ako nemaš za Stormicu sa APOC-om i CC-om uzmi Andariels Visage sa niskim additional fire dmg-om (ako možeš ispod 10%).

2. Lacuniji bez CC-a ti nemaju smisla, rađe odi na bracerse sa visokim CC-om, pogotovo jer ti ne treba visoki movement speed sa CM buildom. Ako hoćeš paragon farmat onda ideš na Archon build sa Lacunijima, ali isto sa CC-om.

3. Tal Rashas chest ti nije sretno rješenje (dobar za Archona, loš za CM-a), pogotovo jer nemaš all res na njemu, Zunimassa je the way to go, ili neki rare sa int, vit, all res i 3 socketa, ali ni to nije jeftino.

4. Ako uzmeš Stormcrow sa APOC-om možeš ostati na ovom Chantodou, ali glavni problem ti je nedostatak life gaina, koliko vidim nemaš apsolutno ništa. Treba ti LoH-a, oko 1500 bi ti trebalo biti dosta. Ja inače za CM build koristim Wizardspike (smiješno jeftin) sa Oculusom (također smiješno jeftin) s obzirom da nemam para za pošteni Chantodo set.

Nadam se da će ti ovo pomoći.

Iskreno, sa ovom opremom koju trenutno imaš, jeftinije i isplativije ti je ići na archon build.

0. 18 APOC-a je sasvim pristojno sa att spd >2.51. Naravno da je sa 30 bolje, ali onda se lisavas mempo-a.

1. Ne znam koji mempo je furao, ali mempo je end game item (s CC)... problem je sto uz njega obavezno mora ici APOC Force. No, niti obican mempo nije los uz APOC force.

3. Tal Rasha je aposlutno BiS za CM wiza, nikako ga mijenjati. U nekim kombinacijama, Zuni moze biti way to go, ali za takve eksperimente nitko od nas nema golda/novaca. Potrazi Rashu s armorom (300tinjak), sluzit ce te dugo i vjerno, a nije skup.

4. LOH-a treba, no racuna se negdje oko 900 na 100k DPS-a. 1500 je puno previse, pogotovo za njegov DPS.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto da se i ja (ko kolega gore) pohvalim zunimasa ringom , također sa publica , mp9 ( prvi put da sam uopce probao public mp) {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 21:57 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma idemo svi na public mp neki kad su vas krenile te zunimase ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

ajde decki neka dobra dusa da ima mašine za portale treba mi jedan materijal da kraftam hellfire :$ 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Danas/jucer sam imao neobicno dobre dropove. Skorn 500 dexterity + debeli vitality i ostale zanimacije (jedina mana sto nema life on hit). Chantado's force - i vise nego dobar. Ch. wil socketed. Thing of the deep socketed... Premija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Imao je mempo bez crita, dakle sranje.

Ne znam otkud ti da je Rasha BiS za CM, kada svi high end CM wizovi furaju Zunija, najčešće 3 set, s tim da njihovi Pox-i imaju i cc, a ne samo crit dmg.

Ako nema para, bude mu i Rasha poslužio, ali kao što rekoh, Rasha je bolji za archona.

Nek radi dečko šta hoće, tražio je savjet, ja sam mu ga dao s obzirom na iskustva koja imam i stvari koje sam vidio.

I dalje mislim da mu je s obzirom na dostupna sredstva i opremu koju ima bolje ići na archona. Umjesto lacunija uzme inna hlače i ima 24% speeda, a bracerse može nać brutalne sa 6% cc-a i all resom za djelić cijene lacunija (pravih lacunija sa cc, int i vit).

Osim toga za farmanje je archon daleko najbolji wiz build.

Ako baš hoće farmat ubere na višim mp-ovima trebat će mu puno više para nego što trenutno ima/je imao za CM build.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:57 (Vash).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

što vi koristite u ova tri pasivna skila, kad je wizard u pitanju?

može savijet šta mi je bolje koristit, evo mog lika. promentium

dakle mislim ovo paralaysise astral presence itd.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas iz 7 pokusaja,dosta dobri shouldersi +2.3k dmg health skoro na istom isto tako i all resist

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Fino fino, al meni vile wardsi tak dobro izgledaju da ih nebi mijenjao za niš.

Style before dmg!{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

evo danas mi je dropalo ovo a posto sam nubek moze nekakva procjena od vas iskusnijih:

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 16:30 (duxyebj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ima li netko za farmanje samnom? dosadno mi samom 140k unbuffed dmg ili naviše (sa dh-om veći od toga)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

ima li netko za farmanje samnom? dosadno mi samom 140k unbuffed dmg ili naviše (sa dh-om veći od toga)

ajde javi se crixus#2255

My global position systems are vocally addressed
16 godina
Vash kaže...
Ged kaže...

Imao je mempo bez crita, dakle sranje.

Ne znam otkud ti da je Rasha BiS za CM, kada svi high end CM wizovi furaju Zunija, najčešće 3 set, s tim da njihovi Pox-i imaju i cc, a ne samo crit dmg.

Ako nema para, bude mu i Rasha poslužio, ali kao što rekoh, Rasha je bolji za archona.

Mempo bez crita nosim. :D

Nije sranje, daleko od toga, no naravno da je onaj s CC bolji... i ultramnogopuno puta skuplji. Nemoj zaboraviti da iako nema CC, jos uvijek ima ASI, AR, +Life, armor i socket (recimo). Jedini je problem sto za mempo moras imati APOC source. Koji i opet... kosta (ako zelis neki pristojan).

Svi high end wizovi nose Rashu. Znam par koji su pokusavali sa Zunijem, ali su se i oni vratili na Rashu. 9 att spd je nesto cega se ne odrices samo tako. A uz to mozes imati i AR i visoki INT i pristojan VIT i armor ili nesto trece. Pogotovo ne furaju 3 set, jer to znaci da se odricu 7 CC... a to je jaaako puno. A tih 7 CC su i DPS i EHP.

Da, archon je apsolutno bolji za farmanje i mlacenje po XP. No ako je covjek odlucio sloziti CM wiza, ne vidim zasto ne bi to pokusao. Mozda mu je zabavniji (kao recimo meni, ne mogu vise gledati archona koliko sam ga igrao ;)), a i sigurno je bolji ako misli ici na uberse ili cak ima stalnu ekipu s kojom igra. CM wiz je vrlo trazena roba. A nije i da se s njim ne da farmati, pogotovo ako cojvek zeli malo izazova (mp7+).

Ako zelis, mozemo ovo raspraviti i uzivo, dao sam svoje ig podatke par stranica prije pa me slobodno kontaktiraj da popricamo i odigramo koji run. ;)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Svako moze izmisljati vodu za CM wizza, ali je cinjenica da svako igra drugacije. Meni je recimo dovoljno i 10 CHAP.

A danas sam ostao puf - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naksu-2898/hero/17137995. Ne da unistava, nego gotovo da niti ne gine. 20K zdravlja {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Svako moze izmisljati vodu za CM wizza, ali je cinjenica da svako igra drugacije. Meni je recimo dovoljno i 10 CHAP.

A danas sam ostao puf - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Naksu-2898/hero/17137995. Ne da unistava, nego gotovo da niti ne gine. 20K zdravlja {#}

Odakle ti pare za sve te likove šta imaš. Nisi normalan preludu opremu imaš na svim likovima!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Odakle ti pare za sve te likove šta imaš. Nisi normalan preludu opremu imaš na svim likovima!

Khm. Nisam to ja - uletila u moje drustvo, nekome je na friend listi. Samo sam ostao bez rijeci. Pokusao/la je igrati kao arhon i nenormalno ginula ili ginuo, a onda je uslijedio CM build. Ostah bez rijeci... Samo sam bubble dizao da mlatara sto jace {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Šteta šta nisi ti :P 

Lik je brutalan ima opremu vrijednu miljarde sve skupa

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ged kaže...

Svi high end wizovi nose Rashu. Znam par koji su pokusavali sa Zunijem, ali su se i oni vratili na Rashu. 9 att spd je nesto cega se ne odrices samo tako. A uz to mozes imati i AR i visoki INT i pristojan VIT i armor ili nesto trece. Pogotovo ne furaju 3 set, jer to znaci da se odricu 7 CC... a to je jaaako puno. A tih 7 CC su i DPS i EHP.

Da, archon je apsolutno bolji za farmanje i mlacenje po XP. No ako je covjek odlucio sloziti CM wiza, ne vidim zasto ne bi to pokusao. Mozda mu je zabavniji (kao recimo meni, ne mogu vise gledati archona koliko sam ga igrao ;)), a i sigurno je bolji ako misli ici na uberse ili cak ima stalnu ekipu s kojom igra. CM wiz je vrlo trazena roba. A nije i da se s njim ne da farmati, pogotovo ako cojvek zeli malo izazova (mp7+).

Ako zelis, mozemo ovo raspraviti i uzivo, dao sam svoje ig podatke par stranica prije pa me slobodno kontaktiraj da popricamo i odigramo koji run. ;)

Kako se odričeš 7 cc-a sa 3 setom?

Misliš na natalya buce + ring kombinaciju?

Čuo sam da to neki furaju na wizu, ali mi se čini da se odričeš previše inta i nisam vidio nikoga još da to stvarno i koristi.

Igram archona pa mi ne paše društvo, a CM mi je dosadio, ne da mi se više trgat prste i tipkovnicu.{#}

Barba sam složio da mogu manje više preživljavati bez problema na MP10, ali šta ja znam, isto mi je dosadio.

Sad u biti slažem monka, polako zaokružujem opremu, a sa wizom farmam za monkovu opremu. Još mi treba skorn da si boostam dps, imam crap oružja trenutno, tj. ono što mi je dropalo.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

zar je moguće da postoje 3 identična itema?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vash kaže...

Barba sam složio da mogu manje više preživljavati bez problema na MP10, ali šta ja znam, isto mi je dosadio.

Sad u biti slažem monka, polako zaokružujem opremu, a sa wizom farmam za monkovu opremu. Još mi treba skorn da si boostam dps, imam crap oružja trenutno, tj. ono što mi je dropalo.

Ako ti sa tim barbom mozes manje-vise prezivljavati mp10 bez problema, onda si ja David 'Koperfild' {#}

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

zar je moguće da postoje 3 identična itema?

Dupling uhvačen na djelu, svaka čast!

http://www.diabloprogress.com/items/eu/?class=all&slot=all&item_name=Feral+Reaver&stat1=&val1=&stat2=&val2=&stat3=&val3=&stat4=&val4=&stat5=&val5=&stat6=&val6=&max_bo=&compare_to_btag=&sortby=score

3 ista predmeta... Nemoguće je osim ako nisu duplirana, moglo bi se ovo prijavit...

16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Ne mozes bas izmisljati toplu vodu... zna se sto CM wiz treba i trazi.

10 APOC-a? Ok, mozda na nekim nizim mpovima. Kad pricam o CM-u, onda mislim na bar mp7 i vise. Nisam siguran da tamo mozes igrati s 10 APOC-a, jednostavno ti fali za ET + EB. 

Naksu... Prism + Pinpoint, Astral Presence? Zuni buce i nista drugo? 400 res all? 2.68 APS sa Inna-om? Oprosti, ali koji ste mp igrali? Imam 140k dpsa i mislim da uopce ne zaostajem za njim po DPS-u, a debelo ga sijem po prezivljavanju. Ne vjerujem da se bas usudi setati na mp8+.

Nemoj me krivo shvatiti, covjek ima svoj stil igre, valjda i uziva u njemu, ali ima puno boljih cm wizova od njega (i tu ne pricam o onom 1 promilu najboljih koji mogu kupiti sto pozele).

Vash kaže...
Ged kaže...

Kako se odričeš 7 cc-a sa 3 setom?

Misliš na natalya buce + ring kombinaciju?

Čuo sam da to neki furaju na wizu, ali mi se čini da se odričeš previše inta i nisam vidio nikoga još da to stvarno i koristi.

Igram archona pa mi ne paše društvo, a CM mi je dosadio, ne da mi se više trgat prste i tipkovnicu.{#}

Da, buce + ring. Svi high end wizovi ga nose, koliko ja znam, samo sirocici poput nas moraju nositi cdmg ili cak all res ring. No nista nije bolje od tog komba, bar ne za CM wiza. Da, tu i tamo se pojavljuju neki sa Zunijem ili cak Blackthornom, ali to su vise eksperimenti, nego finalne verzije. Kao CM wizu uvijek ti fali ASI-ja i CC-a. Uvijek. Toga nikad dosta. :)

A recimo doseci 3.01 je pravo umijece, vidio sam samo par wizova koji su to napravili, a da ima smisla. No takvih je jako malo, ostali se drze na ipak optimalnih 2.73.

Kao sto rekoh, javi mi se ig, pa mozemo prodiskutirati / proci par levela. ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice