Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...

MA DEBILANA TEŠKA!!!!

Svaki put se iznerviram ko debil radi ovog. Prošli put kad je doša patch ista stvar je i meni bila i nada sam se da se neće ponovit, al i sad opet ne mogu uć!
Mislim idiotizam je to teški...

Deinstaliraj igru i skini EU launcher. Razumijem da te to živcira, ali sam si si kriv.

Ako ti se neda, trpi svaki patch, šta sad.

15 godina
Diablo 3

Dobro šta je ovo, sad mi se napuni do 97% i neide dalje, onda uđem u igru i pojavi mi se opet ovo ko maloprije da ne mogu jer nije gotov patch -.-''

Iz dana u dan sve više gubim volju za igrom zbog ovakvih gluparija...

wtf? wtf?
Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Dobro šta je ovo, sad mi se napuni do 97% i neide dalje, onda uđem u igru i pojavi mi se opet ovo ko maloprije da ne mogu jer nije gotov patch -.-''

Evo ti LINK pa čitaj i napravi kako sam već pisao, nećeš više nikad imati takvih problema {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Svaki patch i ljudi sa US klijentima na EU serverima u problemima :P hehe

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GuitarMaster kaže...
1.Lovac kaže...

MA DEBILANA TEŠKA!!!!

Svaki put se iznerviram ko debil radi ovog. Prošli put kad je doša patch ista stvar je i meni bila i nada sam se da se neće ponovit, al i sad opet ne mogu uć!
Mislim idiotizam je to teški...

Deinstaliraj igru i skini EU launcher. Razumijem da te to živcira, ali sam si si kriv.

Ako ti se neda, trpi svaki patch, šta sad.

Ja sam isto US skinuo. Nakon prvog patcha sam išao skidati EU.

Skini si EU. Svaki put ćeš imati isti problem. Kad ne igraš stavi skidati.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

dobio sam poruku da mi je možda hakiran račun, jer igram i do 3 kompa s različite mreže.

I sad normalno, problemi. Upišem podatke i sve što treba I OČEKUJEM PORUKU NA MOBITEL, koja naravno ne stiže.

Kakvi debili, sad ću se morati natezati tamo s njima da mi to sve riješe. {#}

EDIT:

stigla mi je napokon poruka, nakon 15 prijava, i 100 refresha da resendaju sms.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 9:49 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Ja sam nakon tri mjeseca posjedovanja igre odlučio sinoć krenuti igrati Diablo 3 i baš u isto vrijeme kada si pisao post sam skidao update i prošlo je sve u redu.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta se to događa sa ah, opet mi se ne vide itemi?

0 0 hvala 0
16 godina
mArkoman kaže...

Trebalo bi biti ok, sad je ponuda puno puno veća, cijene puno niže a i meni su svi itemi izlistani koji dosad u zadnjih 5 dana nisu mogli proći.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
amanar kaže...
mArkoman kaže...

Trebalo bi biti ok, sad je ponuda puno puno veća, cijene puno niže a i meni su svi itemi izlistani koji dosad u zadnjih 5 dana nisu mogli proći.

Sve je u redu sa AH od jutros i patcha. Upravo stavio jedan item na prodaju i nakon 5 min je bio izlistan. A i utrzio sam par dobrih a jeftinih itema.

14 godina
1.Lovac kaže...

Tebi je uvijek netko drugi kriv za tvoje greske.. :)

Jedina gluparija je sto si instalirao US client za EU server.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Posted by VaeflarePvP content we are currently working on will be included in a future patch at no additional cost, just like the content we provide in our ongoing patches (1.0.4, 1.0.5, etc.).

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Sta je ovo . Cijeli dan na poslu i bas nijedan novi post o Diablu

Ajd pišite nešto može i gluposti samo da se malo pokrene tema.(Sta ću procitat kad uhvatim malo vremena)

Ugledajte se na temu bf3 (kad nema nista novo uvijek ima bar citera)

Sorry na OT al eto.

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo došao nam je novi patch ... ima šta vrijedno spomena??

(prelijen da bi čitao)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
West kaže...

(prelijen da bi čitao)

glorificirani hotfix

17 godina
neaktivan
West kaže...

(prelijen da bi čitao)

Patch je toliko dobar da neznam sta bi izdvojio.

Promjene su vidljive odmah pri ulasku u igru .

#Toliko noviteta u samo jednom patchu (ima toliko promjena da je odjednom trebalo izdati i 1.06. i 1.07.)

mamiću odlazi
15 godina
Diablo 3

Ma nemam šta pisat, opet sam nešto pokenja wizarda očito. Opet nekako čudno umirem sa Dimond skinom i resistom 1000 -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Uvijek nekom neš ne paše, meni je patch revolucionaran. Sad smo konačno dobili mogućnosti gledanja cinematica unutar igre {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Neznam ak je do patcha meni su jucer prvi puta u životu u jednome runu (cijeli act3) pala 10 leg itema, al nazalost nista korisno :(

0 0 hvala 0
15 godina
mArkoman kaže...

Neznam ak je do patcha meni su jucer prvi puta u životu u jednome runu (cijeli act3) pala 10 leg itema, al nazalost nista korisno :(

10, ma koji si ti sretnik!!! Ja danima ništa nisam vidia :(

13 godina
neaktivan

Pa meni je to prvi puta, nikad mi nije palo vise od 2-3 na dan. Da sam sretnik onda bi neki vrijedio a ne svi skupa 100k:)

16 godina
neaktivan
toshak kaže...

Ajd pišite nešto može i gluposti ....(Sta ću procitat kad uhvatim malo vremena)

Ugledajte se na temu bf3 (kad nema nista novo uvijek ima bar citera)

..

Demon Hunter i Barbar su za pice, pravi muži igraju Monka i to golorukog. {#}

Tonči je čiter koji posjećuje Kentucky Fried Chicken (sorry, Mc je rezerviran za BF3 temu).

mArkoman kaže...

Vidiš kod mene je obrnuto, prije patcha mi je bio bolji drop. Al ja se ne sekiram, sve je to do randomizera. Više se nerviram što mi net šteka navečer u zadnje vrijeme i lag mi strahovit do neigrivosti.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
mArkoman kaže...

Pa meni je to prvi puta, nikad mi nije palo vise od 2-3 na dan. Da sam sretnik onda bi neki vrijedio a ne svi skupa 100k:)

10 brimstona je više od 100 k {#}

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
mArkoman kaže...

10 brimstona je više od 100 k {#}

skoro .... ali ako je legendary pr item lvl 58, ništa od brimstone :/

14 godina
protjeran
Diablo 3

ovaj novi patch je donio toliko  novih promjena da me potaknuo da počnem malo igrat opet  WoT{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ma kakav bre wot diablo 3 :P nikakvi dropovi ceo dan..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li kakav bugov clan za D3? {#}

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

ovaj novi patch je donio toliko  novih promjena da me potaknuo da počnem malo igrat opet  WoT{#}

haha ja ga isto zadnjih dana tu i tam malo upalim {#} prisjetim se kako je to zapravo dobra igra {#} updateovi na mjesečnoj bazi, eventi, stalno novi content, poboljšanja itd itd.. WG je praktički newb u mmo biznisu a rade odličan posao.

*winks at Blizzard* {#}

ali daleko od toga da sam gotov sa diablom {#} još se mora puno milja i paragona skupiti {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
Diablo 3

Nikako mi ne može past šugavi gemstone za Staff of Herding, poludit ću!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kad ce PVP patch?
Samobor je lepa varoš :))
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice