Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A i od para nist koristi ako ih ne trosis, zato je bolje da kupis neki predmet za 50% para sto imas u kasi, i onda skuzis da takav isti predmet se prodaje za 10k zlata :D

Ma meni je AH fancinantna, ima jako dobrih itema za malo zlata i shrot itema za puno zlata, a ima i ljudi koji kupuju shrot iteme, ili neznaju ili im je svejedno. Uglavnom, prodajem shrot iteme na AH i nakupio brdo zlata vec. Meni OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
sashab kaže...

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO? Pa tako što tražim i uvijek budi ljudi kao i ja kojima se neda prodavati skupo i čekati nego jednostavno stave samo duplu vrijednost itema i to je to :) I ja takve kupim i amen. Po itemima možete shvatiti da je moj Demon Hunter skoro pa besmrtan :) Jer imam LOH tako da mi ne stignu oduzet ništa, a pare skupljam i to je to :D

Ajd molim te linkaj tog Huntera da ga malo bolje vidim... teško je iz nekoliko predmeta dati komentar na to što si napisao..

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko zainteresiran za farmanje ključeva a da je online sada?
Pošaljite mi poruku ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ajde da i meni nešto lijepo napokon kapne !

I to na obicnom infernu bez MP-a (Public game)

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:05 (disibio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Taman nešto za mog Wizarda :p

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Taman nešto za mog Wizarda :p

Vec je na AH-u, i vec je bidano 40m...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
13 godina
neaktivan
sashab kaže...

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO? Pa tako što tražim i uvijek budi ljudi kao i ja kojima se neda prodavati skupo i čekati nego jednostavno stave samo duplu vrijednost itema i to je to :) I ja takve kupim i amen. Po itemima možete shvatiti da je moj Demon Hunter skoro pa besmrtan :) Jer imam LOH tako da mi ne stignu oduzet ništa, a pare skupljam i to je to :D

besmrtan si ocito na inferno mp1 prema tvome heroju.

ocito sam ja imam srece sa kljucevima, dnevno ih skupim dovoljno da mogu otvoriti 5 portala

12 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
sashab kaže...

besmrtan si ocito na inferno mp1 prema tvome heroju.

ocito sam ja imam srece sa kljucevima, dnevno ih skupim dovoljno da mogu otvoriti 5 portala

Potvrda. Već neko vrijeme sa frendovima čistimo act 3 na MP 1. Ne zato što je višlji level težak već zato što ovo ide ultra brzo. Run napraviš za 20 min. Elite se tope kao maslac u roku par sekundi, XP ide najbrže na MP a i dobio sam unutar 15 minuta 2 legende i 1 set.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:33 (Kralj Situacije).
13 godina
protjeran
sashab kaže...

čuj upali si mp level u igri i onda budeš videl kolko si besmrtan   , meni frend koji ima sto puta bolju opremu od tebe je prestao igrat DH jer veli da su ga s ovim novim patchem uništili i da je neigriv i skrpao barba i igra bez frke ....po tim itemi kaj ti imaš i nemaš veliki damage baš bi htel vidjet kako ti igraš na mp8 ili 10;):)

@tonči stavi si na mp 10 i imaš uvijek ključ.. testirano na mp 10 je najisplativije farmat ključ , traje kad imaš dobar gear farmanje ključa 16-18 min , 5NV + ključar,

izračunato najbolje bar meni jer kad idem na mp7 ili 8 ponorim ako sroljo ne baci ključ a potrošio sam vrijeme na farm ključa i onda ispočetka, to se na mp10 ne događa ......

a ovaj pojačani drop legendarnih je teško smeče jučer mi dropalo cirka 20 leg i svi završili kod vendora ili u brimstone, bilo bi bolje da legenda padne jednom na mjesec al kad padne neka padne da i nekaj i vrijedi :)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@sepultribe

lako tebi pričati stavi mp10 {#}

evo ja jutros maznuo 8 puta act1 na mp4 i 0 bodova {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
sashab kaže...

čuj upali si mp level u igri i onda budeš videl kolko si besmrtan   , meni frend koji ima sto puta bolju opremu od tebe je prestao igrat DH jer veli da su ga s ovim novim patchem uništili i da je neigriv i skrpao barba i igra bez frke ....po tim itemi kaj ti imaš i nemaš veliki damage baš bi htel vidjet kako ti igraš na mp8 ili 10;):)

@tonči stavi si na mp 10 i imaš uvijek ključ.. testirano na mp 10 je najisplativije farmat ključ , traje kad imaš dobar gear farmanje ključa 16-18 min , 5NV + ključar,

izračunato najbolje bar meni jer kad idem na mp7 ili 8 ponorim ako sroljo ne baci ključ a potrošio sam vrijeme na farm ključa i onda ispočetka, to se na mp10 ne događa ......

a ovaj pojačani drop legendarnih je teško smeče jučer mi dropalo cirka 20 leg i svi završili kod vendora ili u brimstone, bilo bi bolje da legenda padne jednom na mjesec al kad padne neka padne da i nekaj i vrijedi :)

demon hunter neigriv? ti mora da se šališ, to je vjerojatno i najbolja klasa, meni je barbar pomalo razočaravajuć, dok me demon hunter iznenadio jako dobra klasa. uz WDoctora i monka, nekako mi najzabavnije s njim igrat. wizard i barb su palac dolje, od njih sam više očekivao, nije da nisu dobri za igrat, ali ipak sam od te dvije klase očekivao malo više. pogotovo od barbara kojeg sam uvijek favorizirao, no nije svaki lik za svakoga, ja igram sa svim klasama jer mi je tako igra zanimljivija. ono što može wizard ne može barb, i obratno. tako da ima tu za svakog ponešto, ali reći da demon hunter ne valja je glupost. sigurno po meni možda i najbolja klasa u D3, najjače mi je kad mi hrpa elitova naleti pa stavim sentry i stisnem 4 one zmajeve što bombe rokaju i još imam pratnju i još ih ja malo izrešetam s strijelama ma odlična klasa. puno su je bolje odradili nego barbu, koji i nema neke specijalne sposobnosti. za wizarda ću znati više, kada pređem night mare jer ima nekih spelova koji mi još uvijek nisu otključani. sve u svemu, siguran sam da je velika većina ljudi baš s DH zadovoljna.

i 5-3570K
12 godina
neaktivan
sashab kaže...

Daj šibni link od tog svog DH ,baš me zanima kak to sve skupa u kompletu izgleda.

Hvala

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 12:18 (Grozota).
17 godina
Sepultribe kaže...
 ......

Sa ovim se potpuno slazem. Mada ja nisam siguran da je drop uopce povecan jer meni, mozda pretjerujem, ali nije dropalo ni 20 legenda od patcha a dosta igram. I sve smece. I jos jedna stvar. U najavi patcha sam citao da ce dropati vise itema za klasu s kojom se i igra. To sasvim sigurno ne vrijedi za legendary iteme, bar kod mene, jer i ovo malo smeca sto mi je dropalo sve je bilo ili za wizarda ili za barbara osim jednog daiba (naravno bezvrijednog) za mog monka.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo bacim 1 run na mp6 i key iz prve {#} zašto ne odmah tako lol

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eld kaže...
Sepultribe kaže...
 ......

Sa ovim se potpuno slazem. Mada ja nisam siguran da je drop uopce povecan jer meni, mozda pretjerujem, ali nije dropalo ni 20 legenda od patcha a dosta igram. I sve smece. I jos jedna stvar. U najavi patcha sam citao da ce dropati vise itema za klasu s kojom se i igra. To sasvim sigurno ne vrijedi za legendary iteme, bar kod mene, jer i ovo malo smeca sto mi je dropalo sve je bilo ili za wizarda ili za barbara osim jednog daiba (naravno bezvrijednog) za mog monka.

Krivo si vidio. Pada više itema koji su "class-specific", a ne za tvoju klasu.

14 godina
Diablo 3
Pitanjce! Koji je limit MF-a (bez nv-a i mp-a), sa paragonom i itemima od charactera i followera! Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li koja dobra duša da mi objasni ukratko ovo za mobitel za plaćanje preko paypala?

0 0 hvala 0
17 godina
GuitarMaster kaže...
Eld kaže...

Krivo si vidio. Pada više itema koji su "class-specific", a ne za tvoju klasu.

Ne bih rekao. Pogledaj slike koje sam prilozio. Osim sto je smece nije ni za moju klasu niti je "class-specific". A to nisu izuzeci koji mi dropaju nego pravilo. Ili ja jednostavno debelo nemam srece a kompletna igra se previse oslanja na srecu. Nista. Idemo dalje :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:03 (Eld).
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Sepultribe kaže...
sashab kaže...

demon hunter neigriv? ti mora da se šališ, to je vjerojatno i najbolja klasa, meni je barbar pomalo razočaravajuć, dok me demon hunter iznenadio jako dobra klasa. uz WDoctora i monka, nekako mi najzabavnije s njim igrat. wizard i barb su palac dolje, od njih sam više očekivao, nije da nisu dobri za igrat, ali ipak sam od te dvije klase očekivao malo više. pogotovo od barbara kojeg sam uvijek favorizirao, no nije svaki lik za svakoga, ja igram sa svim klasama jer mi je tako igra zanimljivija. ono što može wizard ne može barb, i obratno. tako da ima tu za svakog ponešto, ali reći da demon hunter ne valja je glupost. sigurno po meni možda i najbolja klasa u D3, najjače mi je kad mi hrpa elitova naleti pa stavim sentry i stisnem 4 one zmajeve što bombe rokaju i još imam pratnju i još ih ja malo izrešetam s strijelama ma odlična klasa. puno su je bolje odradili nego barbu, koji i nema neke specijalne sposobnosti. za wizarda ću znati više, kada pređem night mare jer ima nekih spelova koji mi još uvijek nisu otključani. sve u svemu, siguran sam da je velika većina ljudi baš s DH zadovoljna.

Gle kao prvo ja sam taj koji je reko da DH nevalja a to je i istina. Ja sam potrosio oko 350m na DH i jedva sam igral Mp4 a k tome sam jos moral kajtat i dugo sam ubijal elite. Ovaj novi patch je unistio DH tebi se mozda zvida DH kad igras MP1 ili opce ne igras MP. Stavi na MP5 pa da vidimo malo tog tvojeg DH. Ali ja ti preporucam da samo 1m pripremis za popravke. Tak da nemoj tu da budes pametan i neznam kaj DH-a su unistili. Cro najaci DH na svjetu je bil on je otisal s DH jer je sada ne valja pola ku*** onda Criss isto jedan od boljih DH na svjetu oprema mu vrjedi nekih 3b i mora igrati MP5 jer na gore sve predugo traje. Da ne nabrajam vise samo ti ocu rec da nemoj biti naivan i misliti da DH valja jer je od ovog patcha je smece i to veliko. A sad od kad imam barbara slozio ga za nekih 240m i radi ko urica MP7 igram s njim bez da poginem pa mi sad ti reci ko je tu lud.

12 godina
protjeran
Okica4Ever kaže...
GoodAngel kaže...

Gle kao prvo ja sam taj koji je reko da DH nevalja a to je i istina. Ja sam potrosio oko 350m na DH i jedva sam igral Mp4 a k tome sam jos moral kajtat i dugo sam ubijal elite. Ovaj novi patch je unistio DH tebi se mozda zvida DH kad igras MP1 ili opce ne igras MP. Stavi na MP5 pa da vidimo malo tog tvojeg DH. Ali ja ti preporucam da samo 1m pripremis za popravke. Tak da nemoj tu da budes pametan i neznam kaj DH-a su unistili. Cro najaci DH na svjetu je bil on je otisal s DH jer je sada ne valja pola ku*** onda Criss isto jedan od boljih DH na svjetu oprema mu vrjedi nekih 3b i mora igrati MP5 jer na gore sve predugo traje. Da ne nabrajam vise samo ti ocu rec da nemoj biti naivan i misliti da DH valja jer je od ovog patcha je smece i to veliko. A sad od kad imam barbara slozio ga za nekih 240m i radi ko urica MP7 igram s njim bez da poginem pa mi sad ti reci ko je tu lud.

Slažem se, Barbar je neuništiv, čak i s malo love možeš ga opremiti da ne umireš

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:19 (Kralj Situacije).
14 godina
neaktivan
sashab kaže...

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO?

Moze link na tvog neunistivog DHa, bas me zanima :) ? Inace, ova oprema koji si postao je pretezno crap, beskorisna za vise MP, a pogotovo beskorisna ako igras public raidove. Najgore mi je kad farmamo mp7+, pa uleti neciji frend sa 60k dps. Odmah se dupla kill time :).

GoodAngel kaže...

demon hunter neigriv? ti mora da se šališ, to je vjerojatno i najbolja klasa, meni je barbar pomalo razočaravajuć,

Kada se prica o klasama i igri, misli se na inferno+. Ti igras nm/hll. Tamo sve klase funkcioniraju jednako.

Okica4Ever kaže...

Gle kao prvo ja sam taj koji je reko da DH nevalja a to je i istina. Ja sam potrosio oko 350m na DH i jedva sam igral Mp4 a k tome sam jos moral kajtat i dugo sam ubijal elite.

Ne bih rekao da DH ne valja, to je jako subjektivan dojam. Meni je i dalje najzabavnija klasa, ali kao sto rekoh, to je individualno. No, slazem se sa tobom, u svakom slucaju je najskuplja, i bome vrlo spora. Ja imam opremu od oko 400M po trenutnim cijenama (sa 4 MF geara), i popi*dim kada vidim barba da sa 100M opreme ili manje napravi duplo brzi MP7 run nego ja. Ali, to je sve igra... barb je trenutno OP, kome se ne svidja, neka zarola barba i gotovo :)

13 godina
neaktivan
mcf kaže...
sashab kaže...

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO?

Moze link na tvog neunistivog DHa, bas me zanima :) ? Inace, ova oprema koji si postao je pretezno crap, beskorisna za vise MP, a pogotovo beskorisna ako igras public raidove. Najgore mi je kad farmamo mp7+, pa uleti neciji frend sa 60k dps. Odmah se dupla kill time :).

GoodAngel kaže...

demon hunter neigriv? ti mora da se šališ, to je vjerojatno i najbolja klasa, meni je barbar pomalo razočaravajuć,

Kada se prica o klasama i igri, misli se na inferno+. Ti igras nm/hll. Tamo sve klase funkcioniraju jednako.

Okica4Ever kaže...

Gle kao prvo ja sam taj koji je reko da DH nevalja a to je i istina. Ja sam potrosio oko 350m na DH i jedva sam igral Mp4 a k tome sam jos moral kajtat i dugo sam ubijal elite.

Ne bih rekao da DH ne valja, to je jako subjektivan dojam. Meni je i dalje najzabavnija klasa, ali kao sto rekoh, to je individualno. No, slazem se sa tobom, u svakom slucaju je najskuplja, i bome vrlo spora. Ja imam opremu od oko 400M po trenutnim cijenama (sa 4 MF geara), i popi*dim kada vidim barba da sa 100M opreme ili manje napravi duplo brzi MP7 run nego ja. Ali, to je sve igra... barb je trenutno OP, kome se ne svidja, neka zarola barba i gotovo :)

Istina zato sam i otisal na barbara. Slazem se s tobom da je DH igriv ali malo previse je kajtanja od ovog patcha unistili su mu sve skilove koji su mu valjali. Meni s barbarom na MP7 treba nekih 30-40 sec da ubijem elita a tebi s tim kajtanjem treba puno vise. Zato sam i ja i otisal na barbara jer DH je od ovog patcha pre spora klasa za framanje.

13 godina
protjeran
Diablo 3

@ GoodAngel.... daj molim te ne laprdaj takve gluposti i molim te ostavi se bilo kakvih komentra, jeate tebi treba 3 mjeseca da dođeš do nightmare a zato znaš skomentirat i delat se pametan , stari igraj ne laprdaj bedastoče možda za 6mjeseci dođeš do inferna ;):)

@Nine....  ide lako kad imaš gear za to {#}

http://beta.xfire.com/videos/5bcb5b

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:14 (Sepultribe).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Bi mi mogao netko pomoći Kulle-a i Siege-a na MP5? Ja i frend pokušali, a ne ide, pa da ne propadne machine..

Portal je otvoren, samo čekamo da neđemo nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 15:04 (GuitarMaster).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3
Napokon pade najjači plan u igri trenutno, i najvredniji. 50 miljunčića minminalo, ili 25 eura. I zamislite, padne na MP 1, a onda kod keymoba padne i Andariels kaciga. Odsad samo MP 1 derem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Napokon pade najjači plan u igri trenutno, i najvredniji. 50 miljunčića minminalo, ili 25 eura. I zamislite, padne na MP 1, a onda kod keymoba padne i Andariels kaciga. Odsad samo MP 1 derem

a jel ga tko bidao?

12 godina
protjeran
domac1986 kaže...
Kralj Situacije kaže...

a jel ga tko bidao?

Stavio sam ga tek na rmah, za 25 eura, jer ako stavim 50 milijuna na gold AH, to je otprilike 21 euro, dakle bolje prodat direkt za eure

14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Stavio sam ga tek na rmah, za 25 eura, jer ako stavim 50 milijuna na gold AH, to je otprilike 21 euro, dakle bolje prodat direkt za eure

Mogao si skraftat par shieldova prvo pa probat na njima zaradit koju paru prije prodaje... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 20:25 (mcf).
15 godina
Okica4Ever kaže...
GoodAngel kaže...
Sepultribe kaže...
sashab kaže...

E vala za 240 miliona nema te klase koja nemoze bar mp3-4 igrati. Ionako nema smisla farmati nista iznad mp5 (a i to samo sa velikim dps-om) jer je presporo, manje curi xp i item drop po jedinici vremena. Pa nema ni barb veci dps od ostalih klasa, jedina (iako vrijedna) prednost sto se tice brzine farmanja mu je sprint.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 21:38 (AFARON).
12 godina
protjeran
mcf kaže...
Kralj Situacije kaže...

Mogao si skraftat par shieldova prvo pa probat na njima zaradit koju paru prije prodaje... :)

Pa LOL, to što si rekao nema smisla, kad iskoristiš plan gotovo je, nemaš ga više.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice