Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.542.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
protjeran
Re: Diablo 3
AFARON kaže...
Okica4Ever kaže...
GoodAngel k

E vala za 240 miliona nema te klase koja nemoze bar mp3-4 igrati. Ionako nema smisla farmati nista iznat mp5 (a i to samo sa velikim dps-om) jer je presporo, manje curi xp i item drop po jedinici vremena. Pa nema ni barb veci dps od ostalih klasa, jedina (iako vrijedna) prednost sto se tice brzine farmanja mu je sprint.

To je apsolutna neistina. Ja sam farmao dosad redovito 4-5 MP, ali dugo traje. Zatim na nagovor frenda od sinoć režemo sve brzinske runove po 20 minuta i dobio sam 7-8 legendi u svekupno 3-4 sata igranja + hallowed defender legendarni plan. Samo zato što brže ubijaš elite (time i češće)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
16 godina
neaktivan
Diablo 3
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 21:24 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
GuitarMaster kaže...

Bi mi mogao netko pomoći Kulle-a i Siege-a na MP5? Ja i frend pokušali, a ne ide, pa da ne propadne machine..

Portal je otvoren, samo čekamo da neđemo nekoga.

Moze, kada me nadjes online u igri samo zovi. I bilo ko drugi kome treba help za uber bossove (do mp7).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
15 godina
Kralj Situacije kaže...
AFARON kaže...
Okica4Ever kaže...
GoodAngel k

E vala za 240 miliona nema te klase koja nemoze bar mp3-4 igrati. Ionako nema smisla farmati nista iznat mp5 (a i to samo sa velikim dps-om) jer je presporo, manje curi xp i item drop po jedinici vremena. Pa nema ni barb veci dps od ostalih klasa, jedina (iako vrijedna) prednost sto se tice brzine farmanja mu je sprint.

To je apsolutna neistina. Ja sam farmao dosad redovito 4-5 MP, ali dugo traje. Zatim na nagovor frenda od sinoć režemo sve brzinske runove po 20 minuta i dobio sam 7-8 legendi u svekupno 3-4 sata igranja + hallowed defender legendarni plan. Samo zato što brže ubijaš elite (time i češće)

Pa kako je neistina kada smo se slozili (ako sam dobro razumio tvrdis da se vise isplati farmati mp1, sto i ja tvrdim. Odnosno mp2-3 ako imas dovoljno velik dps da nema razlike u brzini u poredjenju sa mp1).

16 godina
odjavljen
AFARON kaže...

Pa kako je neistina kada smo se slozili (ako sam dobro razumio tvrdis da se vise isplati farmati mp1, sto i ja tvrdim. Odnosno mp2-3 ako imas dovoljno velik dps da nema razlike u brzini u poredjenju sa mp1).

Kao da on cita tko sto pise. Njemu je cilj ionako svadjati se... {#}

Mada, sve na kraju ovisi o sreci. Recimo meni je ispalo najbolje na MP3 sto se leg. i setova tice. Na MP1 mi nista nije palo. Cak mi vise palo bez ukljucivanja MP.

15 godina
Mrgud Veliki kaže...
AFARON kaže...

Kao da on cita tko sto pise. Njemu je cilj ionako svadjati se... {#}

Mada, sve na kraju ovisi o sreci. Recimo meni je ispalo najbolje na MP3 sto se leg. i setova tice. Na MP1 mi nista nije palo. Cak mi vise palo bez ukljucivanja MP.

Ma nisam se mozda ni ja najpreciznije izrazio, htjeo sam u biti reci da su manji leveli isplativiji po ulozenom vremenu, odnosno dps je ogranicavajuci faktor. Npr sa dps-om od 10miliona (hipotetskih naravno, neznam da li itko na svijetu ima preko 300-400k) najisplativije bi bilo farmati MP10 jer svejedno odma padaju mobovi koju god tezinu da igras, a MP10 daje najvece bonuse.

16 godina
odjavljen
AFARON kaže...

Ma nisam se mozda ni ja najpreciznije izrazio, htjeo sam u biti reci da su manji leveli isplativiji po ulozenom vremenu, odnosno dps je ogranicavajuci faktor. Npr sa dps-om od 10miliona (hipotetskih naravno, neznam da li itko na svijetu ima preko 300-400k) najisplativije bi bilo farmati MP10 jer svejedno odma padaju mobovi koju god tezinu da igras, a MP10 daje najvece bonuse.

To je i on napisao (manje-vise) {#}

Naravno da si u pravu, bar teoretski. A u praksi sve ovisi o elementu srece. Nikada necu zaboraviti da mi prvi leg. ispao iz jedne obicne vaze nakon dugog vremena igranja... OK. Nije da je bio bijesan item, ali ono... Tko tu koga, sto bi rekao. {#}

13 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...
GoodAngel kaže...
Sepultribe kaže...
sashab kaže...

Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO? Pa tako što tražim i uvijek budi ljudi kao i ja kojima se neda prodavati skupo i čekati nego jednostavno stave samo duplu vrijednost itema i to je to :) I ja takve kupim i amen. Po itemima možete shvatiti da je moj Demon Hunter skoro pa besmrtan :) Jer imam LOH tako da mi ne stignu oduzet ništa, a pare skupljam i to je to :D

čuj upali si mp level u igri i onda budeš videl kolko si besmrtan   , meni frend koji ima sto puta bolju opremu od tebe je prestao igrat DH jer veli da su ga s ovim novim patchem uništili i da je neigriv i skrpao barba i igra bez frke ....po tim itemi kaj ti imaš i nemaš veliki damage baš bi htel vidjet kako ti igraš na mp8 ili 10;):)

@tonči stavi si na mp 10 i imaš uvijek ključ.. testirano na mp 10 je najisplativije farmat ključ , traje kad imaš dobar gear farmanje ključa 16-18 min , 5NV + ključar,

izračunato najbolje bar meni jer kad idem na mp7 ili 8 ponorim ako sroljo ne baci ključ a potrošio sam vrijeme na farm ključa i onda ispočetka, to se na mp10 ne događa ......

a ovaj pojačani drop legendarnih je teško smeče jučer mi dropalo cirka 20 leg i svi završili kod vendora ili u brimstone, bilo bi bolje da legenda padne jednom na mjesec al kad padne neka padne da i nekaj i vrijedi :)

demon hunter neigriv? ti mora da se šališ, to je vjerojatno i najbolja klasa, meni je barbar pomalo razočaravajuć, dok me demon hunter iznenadio jako dobra klasa. uz WDoctora i monka, nekako mi najzabavnije s njim igrat. wizard i barb su palac dolje, od njih sam više očekivao, nije da nisu dobri za igrat, ali ipak sam od te dvije klase očekivao malo više. pogotovo od barbara kojeg sam uvijek favorizirao, no nije svaki lik za svakoga, ja igram sa svim klasama jer mi je tako igra zanimljivija. ono što može wizard ne može barb, i obratno. tako da ima tu za svakog ponešto, ali reći da demon hunter ne valja je glupost. sigurno po meni možda i najbolja klasa u D3, najjače mi je kad mi hrpa elitova naleti pa stavim sentry i stisnem 4 one zmajeve što bombe rokaju i još imam pratnju i još ih ja malo izrešetam s strijelama ma odlična klasa. puno su je bolje odradili nego barbu, koji i nema neke specijalne sposobnosti. za wizarda ću znati više, kada pređem night mare jer ima nekih spelova koji mi još uvijek nisu otključani. sve u svemu, siguran sam da je velika većina ljudi baš s DH zadovoljna.

Gle kao prvo ja sam taj koji je reko da DH nevalja a to je i istina. Ja sam potrosio oko 350m na DH i jedva sam igral Mp4 a k tome sam jos moral kajtat i dugo sam ubijal elite. Ovaj novi patch je unistio DH tebi se mozda zvida DH kad igras MP1 ili opce ne igras MP. Stavi na MP5 pa da vidimo malo tog tvojeg DH. Ali ja ti preporucam da samo 1m pripremis za popravke. Tak da nemoj tu da budes pametan i neznam kaj DH-a su unistili. Cro najaci DH na svjetu je bil on je otisal s DH jer je sada ne valja pola ku*** onda Criss isto jedan od boljih DH na svjetu oprema mu vrjedi nekih 3b i mora igrati MP5 jer na gore sve predugo traje. Da ne nabrajam vise samo ti ocu rec da nemoj biti naivan i misliti da DH valja jer je od ovog patcha je smece i to veliko. A sad od kad imam barbara slozio ga za nekih 240m i radi ko urica MP7 igram s njim bez da poginem pa mi sad ti reci ko je tu lud.

Neznam od kud to mišljenje da je DH loš od 1.0.5, meni je osobno puno bolje i lakše igrat prvenstveno zbog Shadow Power - Gloom promjene, jer uz solidan HP i ressiste bez problema se može farmat mp6-7. Usporedbe bilo koje klase s Barbarianom po mojem mišljenju nema smisla jer očigledno je trenutačno OP klasa a i još k tome melee je, prima manje DMG po defaultu ima bolji defense itd itd... Pa je normalno da se možeš zaletit u tri packa elita i prčit ih WW-om dok ne padnu.  Kod DH-a je slučaj malo drugačiji, nemožes se zaletit u tri packa elita i rokat ih (osim ako imaš top gear onda bi moglo biti moguće), jednostavno se moraš pouzdat u svoj spellbuild i prilagodit ga ovisno situaciji (dmg output, dmg input). Isto, moje mišljenje je da je DH-a puno zabavnije igrat nego Barbara jer ima fakat velik broj 'spellbuildova' i nije ovak monotono kao igranje Barbara, jer je na valjda 70% i više Barbariana isti WW build {#}

Isto tako i nisam tip igrača koji svaki patch mijenja klasu jer je neka više OP od druge, od početka mi se svidio DH i držim se samo te klase jer mi je daleko najzabavnija za igrat {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 23:58 (Judgeinho).
12 godina
protjeran
AFARON kaže...
Kralj Situacije kaže...
AFARON kaže...
Okica4Ever kaže...
GoodAngel k

ups, krivo sam te shvatio, ja čitam iznad a u sebi mislim ispod hehe, sorry još jednom na nesporazumu :) a ti Mrgude odhebi taki mrgudav u skokovima heeheh LOL

15 godina
neaktivan

hmm a ja se čudim kako su rapidno počele padati cijene gemova.. nije mi bilo jasno jer teško da malo povećani drop flawless square gemova može toliko spustiti cijene onih skupljih..

sad mi je sve jasno {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
Kralj Situacije kaže...
mcf kaže...
Kralj Situacije kaže...

Stavio sam ga tek na rmah, za 25 eura, jer ako stavim 50 milijuna na gold AH, to je otprilike 21 euro, dakle bolje prodat direkt za eure

Mogao si skraftat par shieldova prvo pa probat na njima zaradit koju paru prije prodaje... :)

Pa LOL, to što si rekao nema smisla, kad iskoristiš plan gotovo je, nemaš ga više.

A koliko dođe takav item (sheild?) da si ga sam craftao? Neisplativo? Bojiš se mogućih loših statsova?

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Frendu i meni jučer warden na actu 2 nikako nije htio bacit ključ. Iskilavili smo se od runova i 0 bodova.

Ja odavno rokam samo MP1 za farmanje. Mogu igrati archona i samo topim sve pred sobom. Za act3 sve arreat cratere, bridge i rakkis sa icefall kavernama i sve keep podrume mi treba 20 min, a nemam run speeda ništa.

Ti shieldovi nisu niš posebno skupi, ja sam brutalca uzeo za 500k. Dobro mi je služio neko vrijeme.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 9:11 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja imam ekstremnu sreću sa wardenom na a2.. samo jednom od 12-13ak mi nije bacio key {#} druga 2 katastrofa, isto tako sam i plan 100 puta farmao LOL..

BTW jučer otvorili frend i ja 8 portala, ciljano smo išli na to da ja ubijem ghoma i otvorili smo njegov portal 4 puta i još uvijek nisam dobio organ.. već polako razmišljam da skupim za 3 portala i nađem ekipu koja će mi pobiti sve na mp9 ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

ja imam ekstremnu sreću sa wardenom na a2.. samo jednom od 12-13ak mi nije bacio key {#} druga 2 katastrofa, isto tako sam i plan 100 puta farmao LOL..

BTW jučer otvorili frend i ja 8 portala, ciljano smo išli na to da ja ubijem ghoma i otvorili smo njegov portal 4 puta i još uvijek nisam dobio organ.. već polako razmišljam da skupim za 3 portala i nađem ekipu koja će mi pobiti sve na mp9 ..

To sam ja napravio kad sam skupio portale. Pozvao frenda on neku svoju ekipu i otvorili MP10 i išli šorat uber bossove.  Za pola sata smo sve roknuli  dok smo šorali elite ubili me 3-4 puta al uber bossovi ni jednom je dečki stvarno imaju opremu i šta je najvažnije uigrani su.  Nakon što sam dobio sva 3 djela prstena složio sam ga i ispala je krama samo takva.  Šrot. Tako da sada opet skupljam portale jer sljedeća 2 prstena koja mislim napraviti ne mogu biti lošiji od ovog prvoga. 

Taj frend je složio već 8 ili 9 prstena i samo 1 je ono za respect, ostalo koma  :(

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan
geothia kaže...

Zadnjih dana nisam imao sreće sa drugim ključarem.. od 7 puta mi je samo jednom bacio ključ.

No to je ništa u usporedbi s onim što se dešava frendu... otvori igru, skupi 5 NV-a nađe drugog ključara,

udara ga i kada mu ostane par tisuća života... ništa se ne događa. Mob stoji na mjestu on ga tuče i nemože ga ubiti.

Ima li tko sličnih problema?

Evo da se nadovežem na ovaj post o problemu s ključarom..

Problem s ključarom nastaje samo kada sa sobom vodite Templara... dok koljete ključara a Templar krepe (baci dlaku) onda nastane ovaj problem.

Znači ne vodit Templara (barem dok blizz ne fix-a ovaj problem) sa sobom dok tučete drugog Ključara..

14 godina
Diablo 3

Najjaci gemovi (radiant star) na azijskom serveru po 100k, nadam se da bu to ubrzo u europu stiglo da uzmem jedno 50-60 komada...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
disibio kaže...

Najjaci gemovi (radiant star) na azijskom serveru po 100k, nadam se da bu to ubrzo u europu stiglo da uzmem jedno 50-60 komada...

Je, već su ih ukrcali na brod. Bit će tu za par dana.

15 godina
neaktivan
disibio kaže...

hah gle biznis kopiranja je rasprostranjen po aziji LOL.. virtualno kopiranje im očito isto dobro ide

14 godina
Diablo 3

Pao mi danas plan za infernal machine na mp2. Trebalo mi je ukupno 4-5 killova, ništa strašno. Još samo key of terror i onda na ubere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nine kaže...

Ja sam jučer imao sreće. Odigrao 3 uber bossa na MP5 i svi tri dali dio za prsten. Napravio sam svoj 4-ti ali je i on velika glupost. Nadam se da će uskoro ispasti koji dobar.

Craftanje star-a dođe 15 milijuna a on se prodaje po malim cijenama. Da li je tko od vas skužio kako duplati iteme?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 15:14 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

i ako skužiš kako dupliciranje šljaka, bolje ti je to nemoj raditi jer bi mogao popushiti account.. obično se to radi tradeanjem i disconnectom veze u ključnom trenutku.. ili moguće čak da ide preko AH-a + ciljani lag itd.. (to su učestale metode)

nisam siguran za diablo, ali poučen iskustvima iz drugih online igara svaki item koji droppa ima svoj item ID.. dupaš item kreiraš 2 komada sa istim ID-om.. da ne spominjem da se može pratiti i sa čijeg accounta si uzeo item, odosno tko ti ga je dao.. u svakom slučaju dupanje geara je banana

e sad zašto se dupaju gemovi? iz početka su vjerojatno najviše dupani gemovi zato što možeš dupati 3 manje vrijedna gema i kreirati jedan skuplji koji dobija novi unikatni item ID i još uvijek zaraditi.. kasnije je vjerojatno to primilo maha, riječ o duping metodi se proširila i ljudi bez da znaju šta rade su masovno počeli dupati navedene gemove i srušili im cijenu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Koliko po vama vrijedi ovaj chest?

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa da ima bolji jos jedan od atribuda onda bi ga i mogo utrzit dobro....a ovak mislim da nes bas previse dobit....

15 godina
Diablo 3

Da ima 3 socketa :)

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji je najbolji build za barbariana moze mi neko reci?

15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Koliko po vama vrijedi ovaj chest?

2703 golda {#}

12 godina
protjeran
Dala kaže...
Kralj Situacije kaže...
mcf kaže...
Kralj Situacije kaže...

Stavio sam ga tek na rmah, za 25 eura, jer ako stavim 50 milijuna na gold AH, to je otprilike 21 euro, dakle bolje prodat direkt za eure

Mogao si skraftat par shieldova prvo pa probat na njima zaradit koju paru prije prodaje... :)

Pa LOL, to što si rekao nema smisla, kad iskoristiš plan gotovo je, nemaš ga više.

A koliko dođe takav item (sheild?) da si ga sam craftao? Neisplativo? Bojiš se mogućih loših statsova?

Nije to samo jedan item za kraftati s tim planom, vjerojatno zato i košta dosta više od ostalih. Možeš s njim krafatati dosta vrsta one handera uz to između ostalog i štit. Ja sam osobno nosio sjekiru i štit, tj taj set Hallowed defender, ali hoću  reći da je kraftanje lutrija, vjerojatno bi se kad tad isplatilo ali jednostavno mi se neda s tim zahebavat, tako da je otišao danas za 25 eura. I idem ja danas na MP 1 farmat onak brzinski kad ono op, Zunimassa Pox pade.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Prošli put su banirali par stotina igrača koji su dupali, tako da, radije nemojte.

Troll level: sensei
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa da je znat kako se dupla to, naravno da bi svi to radili -.-''

Usput jel itko imao problema sa SMS porukom kad su spajali paypal i diablo?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

ups, krivo sam te shvatio, ja čitam iznad a u sebi mislim ispod hehe, sorry još jednom na nesporazumu :) a ti Mrgude odhebi taki mrgudav u skokovima heeheh LOL

Koji si ti lik covjece... Eno poslah onu PM na prijavu... Je da zvuci kao da ju je smisljao jedan pubertetlija, ali Boze oslobodi...

Zar ti treba da onakve poruke saljes na PM ?!?! Ti si zrel za lijecenje na nekoj psihijatriji...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice