Meni ljudi stvarno niste jasni Vi što trošite silne milijune na kupovine, evo ovo dolje moji itemi sveukupno zajedno sam ih platio nekih 150 000 :) KAKO? Pa tako što tražim i uvijek budi ljudi kao i ja kojima se neda prodavati skupo i čekati nego jednostavno stave samo duplu vrijednost itema i to je to :) I ja takve kupim i amen. Po itemima možete shvatiti da je moj Demon Hunter skoro pa besmrtan :) Jer imam LOH tako da mi ne stignu oduzet ništa, a pare skupljam i to je to :D
čuj upali si mp level u igri i onda budeš videl kolko si besmrtan , meni frend koji ima sto puta bolju opremu od tebe je prestao igrat DH jer veli da su ga s ovim novim patchem uništili i da je neigriv i skrpao barba i igra bez frke ....po tim itemi kaj ti imaš i nemaš veliki damage baš bi htel vidjet kako ti igraš na mp8 ili 10;):)
@tonči stavi si na mp 10 i imaš uvijek ključ.. testirano na mp 10 je najisplativije farmat ključ , traje kad imaš dobar gear farmanje ključa 16-18 min , 5NV + ključar,
izračunato najbolje bar meni jer kad idem na mp7 ili 8 ponorim ako sroljo ne baci ključ a potrošio sam vrijeme na farm ključa i onda ispočetka, to se na mp10 ne događa ......
a ovaj pojačani drop legendarnih je teško smeče jučer mi dropalo cirka 20 leg i svi završili kod vendora ili u brimstone, bilo bi bolje da legenda padne jednom na mjesec al kad padne neka padne da i nekaj i vrijedi :)

zašto ne odmah tako lol