Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.566.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

koliki je patch? ja stižem s posla tek poslije 7 -.-

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Probao malo....uf moram rebuild radit, preslab sam sad, jednostavno imaju prevč hp, war cry je jako slab sad.

Novi build treba slagat kao i opremu,

ovo sa infernal machine je super, jedva čekam malo probat to, ali prsten mi se ne čini nešto pre pre, ali dobro, možda mi se samo čini.

Super je što se možeš vratiti u igru, poboljšanja za ah. Super je i što ti sve skoro daje sad NV.

Dada, vraćam se diablu, malo odmora od njega je godilo, sad mi se opet igra :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

upravo skidam patch, na 89 posto sam. živo me zanima, hoće li drop biti bolji za duplo kako su najavili.

Šansa da legendary item padne je duplo veća. To je to.

15 godina
neaktivan
nine kaže...

koliki je patch? ja stižem s posla tek poslije 7 -.-

136 mb

My global position systems are vocally addressed
15 godina
Diablo 3

Gledam malo brojke, mislim da ću igrat mp4 ili mp7, nekako mi se najviše tu brojke sviđaju :)

ali super je imat 100-200% mf i gf :)

mp je dobra stvar nema šta

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Probao malo....uf moram rebuild radit, preslab sam sad, jednostavno imaju prevč hp, war cry je jako slab sad.

Uzas kako su ga znerfali...uff...tako malo dize war cry sad da ga razmisljam izbacit.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ili možda na gearu dignit malo all res a runu za war cry stavit na 15% dodge? Ni to nije zanemariv mitigation.

Jos sam stavio superstition uz weapons master i ruthless, umjesto bool of bul'khatos. Ionako imamo dosta izbora za treću runu.

Sviđa mi se patch zasad, najviše mi se sviđa exp boost, za iteme ću lako, paragon levele se triba farmat! Iako je palo par dobrih...

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

ovo sa infernal machine je super, jedva čekam malo probat to, ali prsten mi se ne čini nešto pre pre, ali dobro, možda mi se samo čini.

Super je što se možeš vratiti u igru, poboljšanja za ah. Super je i što ti sve skoro daje sad NV.

Prsten ima mogućnost ispaliti Hellfire loptu koja može napraviti i nekoliko milijuna dmg sve oko tebe, tako da se ga isplati napraviti. Ja ga pokušavam naraviti cijeli dan, ali mi još ne uspijeva, glupi wordeni nedaju ključeve. Istina, igram MP4 ali od 10 puta on meni da jedan ključ, uff...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas dobio 5 legendarija i 2 seta. Zadnji drop jako dobar Tal Rasha helm s all res, int, vit life%, max crit i socketom XD. Apsolutno najbolji dan po dropovima ikad za mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:25 (gringo88).

3 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
fila2208 kaže...

Prsten ima mogućnost ispaliti Hellfire loptu koja može napraviti i nekoliko milijuna dmg sve oko tebe, tako da se ga isplati napraviti. Ja ga pokušavam naraviti cijeli dan, ali mi još ne uspijeva, glupi wordeni nedaju ključeve. Istina, igram MP4 ali od 10 puta on meni da jedan ključ, uff...

Ja sam na MP5 od prve dobio kljuc sa 1. acta. Ali to je i jedino sto sam danas dobio. A igram cijeli dan. A najvise me izfrustriralo sto ne mogu ubiti one male lopove! Sa skoro 60k DPS-a! On i ja sami, zabubam ga jednom sa 7-side strikeom i lupam po njemu u cosku i za zilet mi nestane u onom teleportu ili sta li je vec.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

I evo ga još jedan set item. Immortal King belt po ikoni koliko vidim.

Jel to ovako zato što je prvi dan patcha? Nekako mi je ovo nenormalno previše dropova. Vidim da ima komentara da je i za 1.04 prvih dana bilo tako a kasnije manje (vratio sam se igri negdje na pola 1.04). Treba onda iskoristit dok su otvoreni dropovi ako je do toga XD

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:37 (gringo88).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

i meni se čini da je drop značajno poboljšan, sad ćemo vidjet dal će se zadržat na ovom nivou.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eld kaže...

Ja sam na MP5 od prve dobio kljuc sa 1. acta. Ali to je i jedino sto sam danas dobio. A igram cijeli dan. A najvise me izfrustriralo sto ne mogu ubiti one male lopove! Sa skoro 60k DPS-a! On i ja sami, zabubam ga jednom sa 7-side strikeom i lupam po njemu u cosku i za zilet mi nestane u onom teleportu ili sta li je vec.

meni isto tak.. isto nabuffan drito 60k dps-a i pobjegne zadnju milisekundu..

MP5 mi je malo pre moram priznati.. evo sad ću probati na 4

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...
fila2208 kaže...

To je bio bug, negdje na pola PTR-a su ga ispravili. sada radi oko 80K. I bez toga je dobar ring.

13 godina
Diablo 3

Meni nikako nejde... MOrat cu ulovit malo vise vremena kada dodem doma da krenem normalno igrat. Danas krenuo sa DH.om MP 4 actI od Chambera i jako mi je tesko igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gringo88 kaže...

Danas dobio 5 legendarija i 2 seta. Zadnji drop jako dobar Tal Rasha helm s all res, int, vit life%, max crit i socketom XD. Apsolutno najbolji dan po dropovima ikad za mene.

Daj na kojem igraš MP i jel inferno ili?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Probao danas i dobro je u 3 runa 2 set i 1 obicni leg(nisu neki jedino immort čizme prodao za 17m)

1 run mp7 moze se ali traje 100 godina i u njemu pala ta 2 seta (run se oduži sa 50 minuta bez mp na skoro 2.5 h ) - gine se( 4-5puta u runu)

2 run mp5 i ide vec puno brze nema puno zadržavanja kod trasha, ali elite pogotovo extra hp i jos bjeze (debeli sa zaštitom )potraju

Za vikend ćemo malo vise probavati sa mjenjanjem builda.

I da za mp7 potreban mi je potpuni tank build, dok za mp 5 ide sa dps

http://eu.battle.net/d3/en/profile/pofa-2156/hero/4767827

mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
gringo88 kaže...

Daj na kojem igraš MP i jel inferno ili?

A3 inferno MP2 dok ne napravim upgrade na opremi. Mogao bi i MP3 al sporije ide. Inače ako farmaš zasad je bolje igrati niže MP levele jer bitno je brzo ubijati monstere. Valjda je između MP2-5 neki optimum ovisi o opremi, bar zasad.

Evo stala kiša legendarija kod mene. Jay je zatvorio pipu za večeras XD.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 1:25 (gringo88).
15 godina
Diablo 3

Je.bote al ste vi svi jaki. Ja i maks sad igrali malo act 1, mp4. A ono ide, ali dosadno, treba nam još više dpsa, a na butcheru je bilo smijeha kad je pri kraju zapalio sve rešetke.

Sve u svemu, maksu pao neki trash legend, meni ništa. 

A ono, vratila mi se vjera u igru i dropve iako nisam imao sreće, ali pada više golda i malo je zanimljivije.

U svakom slučaju idemo dalje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gringo88 kaže...

Da, i meni isto. Tri legende, od toga je jedan fenomenalna Zunimassa Pox prstenčić, sigurno 50 milijunčeka vrijedi. Još kupio i design za Hellfire ring te dropalo mi dva puta na infernal machinu onaj dio za hellfire ring, fang se zove mislim

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
neaktivan
Diablo 3

^^Jel crit chance Zunimassa ima? Baš bi mi trebala jedna s crit chanceom XD

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

kako slazete opremu? nemam pojma cemu da dam prioritet.. imam WD,posto sam vidio tu od forumasa,formula nesto, da ide preko 100k damagea(mislim da je 124 bilo), nemam pojma kako da dignem. uz int i vit sad trazim cc, cd i atack speed... ima koja shema na koji itemima se trazi sta? jer iznad 20k dps-a nikamo.. 

(ps.casual sam,nisam jos preso act 2 inferna,a sad nakom isprobavanja mp2 i mp3,mogu rec da ga bez druge opreme nit necu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
gringo88 kaže...

^^Jel crit chance Zunimassa ima? Baš bi mi trebala jedna s crit chanceom XD

Sigurno, ali nije must have, ovaj moj nema

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
15 godina
Test user kaže...
Bobosmrade kaže...

Zna li netko koliko Blizzard uzima od prodaje golda na ah, imam u planu prodati nesto golda na RMAHU?

kod prodaje golda, Blizz ne uzima nista.

Zar nije 15%?

16 godina
Diablo 3

Na PTR-u sam cistio MD5 Act1 bez da bi ijednom poginuo.

Sada na live je dosta cupavo, poginuo sam nekoliko puta.

Ili sam imao nesrecu sa affixima ili je nekako teze.

Ono sto sam primjetio ja da na MD5 eliti dropaju affixe kao blesavi.

Ako je arcane ima ga gomila na malom prostoru.

Ako stojis duze od sekunde na jednom mjestu odmah se Descerator stvori ispod tebe.

Meni najomrazeniji Frozen spamaju non-stop. Ne prodje sekunda iza zadnjeg, a novi je vec na podu.

A da ne spominjem da na MD5 affixi rade strahovito vecu stetu nego u 1.0.4

Prije patcha sam mogao stajati u arcane, desceratoru, moltenu bilo cemu i bez problema ga out-healat sa LoH i Revenge.

Sada ako se ne maknem iz arcane ili desceratora podinem za par sekundi.

Ali zato jucer dobijem u 10 minuta 2 legendarya. Jest da su smece (neki los roll Cindercoata i neki lv60 810DPS sword sa +7 blocka na njemu), ali covjeka veseli.

Zato su mi dropnule odlicne zute iLv61 hlace sa 150+STR, 220+VIT, 55AR i 2 socketa. Jutros kada sam isao na posao bid na njima je bio na 28mil {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako netko želi igrati CM build (prilagođen crappy opremi), a nema para za AoC opremu i visoki cc i crit dmg, evo dokaza da se može i bez toga.

Nedostatak AoC sam zaobišao sa Electrocute i Prodigy pasivom. U biti čim se zaletim u mob freezam ih i samo držim Electrocute, cijelo vrijeme. Rokam meteor, 3 u startu su sasvim dovoljna da počnu okidati CM, i onda kako mi se puni arcane samo okidam.

Razlika je što na žalost sa mojim cc ih još ne mogu držati permafreezane, pa treba paziti na korištenje freeza i diamond skina (ne možeš stalno biti u diamondu i stalno freezati kako bi trebao taj build raditi).

Ako popusti freeze i još nije spreman za ponovno paljenje, popaš diamond skin, ako se baš tako loše zalomi da ode diamond, a freeze još nije spreman, teleport sa calamity razbaca mobove (a možeš i bježati sa teleportom ako se pokaže potreba) tako da do kad se vrate sigurno je nešto opet spremno, a i pun si arcanea zbog electrocutea.

Build isproban jučer na Act1 MP3, vjerujem da bi i MP4 prolazio bez problema, samo nije baš efikasno zbog niskog DPS-a kojeg trenutno imam.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/VashEfferus-2758/hero/5262060

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam za legende, meni su usput pala 2, jedan crap i drugi Ice Climbers, ali nisu niti bitne jer ja pokušavam skupiti dijelove za prsten. Prošao jučer 4 uber bossa i samo jednom dobio dio za prsten. 40% vjerojatnost da padne i ništa, razočaranje. Sad po nove ključeve.

EDIT: od kako sa počeo tražiti ključeve nemam više što prodavati na AH. Jednostavno premalo stvari dropne. Moram čim prije dobiti taj ring.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 10:24 (formula1live).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sad za foru otrcao MP1 dobio vile ward i mempo of twilight :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ček dakle moraš ić act 123 ubit one govnare za ključeve, oni dropaju samo na 5nv i što više mp to bolje

onda act4 plan ili kupit

onda ideš u rift, ubiješ 3 para bosova, i opet ne garantiraju dio za prstenje jel? svaki par bossova mora bacit dio?

A šanse su koliko je visok i mp?

Ako ih pobiješ a ne bace, infernal se uništi i onda opet ić skupljat sva tri acta, ključeve i tako opet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

šta vam znači da skraćenica MP?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice