Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Između diabla 2 i 3 je prošlo 16 godina jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:56 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

Između diabla 2 i 3 je prošlo 16 godina jel?

cuj.... neki ljudi brze rastu....

XD

sala-mala...

14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

skuliraj se....Kralj je ocigledno masterirao AH pa je uvjerenju da se samo tako moze igrat.....

Vidis da se cudi "budalama" koji farmaju gold.....

Svako vrednuje svoj novac kako zeli...pa ak neko hoce trosit prave nofce..neka..meni ne smeta....ja znam da necu....jer mislim da moj novac vrijedi vise za neke druge stvari......

al i ako prodam nesto na RMAH....mozda cu se razmislit da te novce mozda i potrosim od tam gdje su i dosli ili za neki drugi blizz produkt...SC expanzija, majce,rucnici...razno....

14 godina
protjeran
Diablo 3

eto konačno sam se i dobro nasmijal danas test user zakon si ..hehhehhe

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

onaj innas temperance kontam da bi mogao izvući dosta dobre pare... e sad koliko ne znam.... da si to stavio prije 2 tjedna na ah dobio bi garant 90-100 mil jer je moj bratić sa istim statsima ali sa dexom od 99... to prodao za 51 miljun prije 2 tjedna...a prije 5 dana je dobio iste statse i 40 vita pa otišlo po 42 mil... cijena setova pada što je normalno jer dolaze novi... ail ovaj tvoj ima velik dex tkao da hmm stavi početni bid na 50 miljuna pa dokle ode.. buyout nemoj stavljati jer nikad ne znaš koliko cijena može otići gore...

kad se već priča o pretjeranosti itema pa hmmm ima nekih itema koji po meni ne vrijede te pare... ali opet možda zato što ne igrate sa svakim likom pa ne razumijete... ja sam recimo dobio vile wander koji ima 248 dexa   0 vita i al ress od 78 ili tako nešto... i sad pošto nema vitality ja mislio pa ajd možda dobijem  5 milijuna i kaže meni prijatelj nemoj biti lud stavi bar 10. ali po njegovoj procijeni netko će platiti 30 miljuna za to... ja reko de nema šanse pa nema vitality (a to sve mislim jer igram barba a on igra dh) dh ne treba toliki vita pa brije na što veći dex u tom itemu...

uglavnom netko je platio 45 miljuna za taj item... po meni je pretjerano ali čuj ako stvarno ima sve full na ostalim predmetima i fali mu još dodatnih 50 dexa onda će biti voljan platiti 45 miljuna da dobije tih dodatnih 50 dexa....

što puno puno košta, sigurno budale neće kupovati (barem ne sad) tako da mislim da ljudi itekako dobro znaju koliko što vrijedi ali da su neki itemi precijenjeni za razliku od drugih pa jesu. ali je takvih jako malo

pogotovo ringovima varira cijena... ja sam kupio ring za 7 miljun, takav se ne može naći više ispod 20... ovaj što sam platio 18, teško se nalazi ispod 35 miljuna jer ljudi ne znaju dobro statse ili ne koriste program koji izračunava dmg tvog heroja.... svi briju na 4.5%crit chance    i 32% crit dmg i nešto sitno strenghta          a kad im uleti prsten za 3 puta manje pare   koji ima isti strenght  i damage 40-90  atack speed od 8  i crit chance od 4   onda ga ne prepozanju a ustvari je to ohoho bolji prsten od ovog prošlog a košta 3 puta manje para

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:42 (domac1986).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

To sam već negdje čuo za taj neki programčić.

Možeš mi molim te nabaciti link?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

Ko još farma gold ta je sišao s pameti........i ko to svi? Neka dvojica-trojica koji su izgleda imali problema u djetinjstvu pa sad iskaljuju svoje psihičke probleme na drugima lol

Pa sad si stvarno malo pretjerao sa izražavanjem i vrijeđanjem drugih. A što se tiće farmanja golda, ja ga farmam. I to farmam od prvog dana kada sam kupio D3, a ipak mislim da još nisam popi.dio i da sam još uvijek normalan. Ja farmam ali i kupim sav gold.

Druga tema, da li ima nekoga tko je pratio i zna kakvo će biti točno stanje sa MF-om nakon izlaska patch-a? U biti mene zanima, ako sam dobro razumio, ako stavim viši nivo monstera (lvl 10) onda mi je i MF viši (odnosno veća je vjerojtanost da se dobije dobar item) ili ne? Ako je to točno da li to znači da nakon patch-a više neće biti potreban MF gear jer ću sa višim lvl monstera biti iznad CAP-a od 300, ako sam sad recimo paragon lvl 60?

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ko još farma gold ta je sišao s pameti........i ko to svi? Neka dvojica-trojica koji su izgleda imali problema u djetinjstvu pa sad iskaljuju svoje psihičke probleme na drugima lol

Pa sad si stvarno malo pretjerao sa izražavanjem i vrijeđanjem drugih. A što se tiće farmanja golda, ja ga farmam. I to farmam od prvog dana kada sam kupio D3, a ipak mislim da još nisam popi.dio i da sam još uvijek normalan. Ja farmam ali i kupim sav gold.

Druga tema, da li ima nekoga tko je pratio i zna kakvo će biti točno stanje sa MF-om nakon izlaska patch-a? U biti mene zanima, ako sam dobro razumio, ako stavim viši nivo monstera (lvl 10) onda mi je i MF viši (odnosno veća je vjerojtanost da se dobije dobar item) ili ne? Ako je to točno da li to znači da nakon patch-a više neće biti potreban MF gear jer ću sa višim lvl monstera biti iznad CAP-a od 300, ako sam sad recimo paragon lvl 60?

MF gear ima cap 300 + NV5 ili 100 paragon lvl.

na to ide + MF % iz MP# levela ( neznam koji je postotak )

17 godina
neaktivan
25% se dobiva po levelu MP ako se ne varam.
13 godina
odjavljen
Vash kaže...

To sam već negdje čuo za taj neki programčić.

Možeš mi molim te nabaciti link?

Bio je jedan kolega na nekoj od prijašnjih stranica stavio link

http://bios-gaming.de/d3dps/?

13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://d3up.com/

odmah ti moze povuci tvog heroja sa battle.net da nemoras sam upisivati

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://bios-gaming.de/d3dps/? da to je taj link što sam stavio.... nedostatak je što moraš ručno upisati ali kad jednom upišeš ostanu ti podaci trajno upisani tako da je ok... ovaj drugi nisam koristio tako da ne bih znao... bez toga je po meni ludost kupovati iteme na ah jer stvarno varira dps i cijena....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

M;a pustite kralja situacije kad je kralj, nemoš ti sa njim.

Daj nek mi entko objasni, dakle što je veći monster level on mi daje mf? po levelu samo 25mf? Dakle moram dić mL 8 da dobijem 200mf, + nv+ paragon, dakle oko 350.

Dakle onda se miče cap i stavlja na koliko, na 700-800?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Rover kaže...
GoodAngel kaže...
Rover kaže...
Good zato i ne koristim aukcijsku kuću. iako, trebalo bi mi neko dobro oružje da lakše skidam minionse.

De laži nekom drugom. Ovu igru je nemoguće igrati a da ne koristiš AH, kom ti lažeš

da se nadovezem, moguce je igrati bez AH, i sam igram trenutno, je tesko ali je moguce, igram s svih 5 klasa na dnevnoj bazi, jedan dan s jednima, drugi s drugima, dosada AH nisam jos koristio, u buducnosti tko zna, mozda hocu,mozda necu

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

M;a pustite kralja situacije kad je kralj, nemoš ti sa njim.

Daj nek mi entko objasni, dakle što je veći monster level on mi daje mf? po levelu samo 25mf? Dakle moram dić mL 8 da dobijem 200mf, + nv+ paragon, dakle oko 350.

Dakle onda se miče cap i stavlja na koliko, na 700-800?

Cap i dalje ostaje 300 kolko max možeš imati iz paragon lvl + MF gear koji imaš na sebi. Na tih 300 ti ide MF iz MP lvl + nv . To bi negdje bilo 625MF max koliko mozes + shrine...

13 godina
odjavljen
domac1986 kaže...

http://bios-gaming.de/d3dps/? da to je taj link što sam stavio.... nedostatak je što moraš ručno upisati ali kad jednom upišeš ostanu ti podaci trajno upisani tako da je ok... ovaj drugi nisam koristio tako da ne bih znao... bez toga je po meni ludost kupovati iteme na ah jer stvarno varira dps i cijena....

Neznam kad si zadnji put koristio taj calc, ali može i ovaj  koji si stavio učitati direktno lika sa blizardove stranice.

15 godina

Evo još jedna dobra stvar kod kupnje itema d3up+d3bit

Ovako izgleda youtube 

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 20:26 (zila).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

lol danas 4 runa, 4 legedarija {#}

Ne vrijede sve skupa 10 milja, ali veseli viditi onaj tamno narančasti drop na podu {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
EraserHead kaže...

lol danas 4 runa, 4 legedarija {#}

Ne vrijede sve skupa 10 milja, ali veseli viditi onaj tamno narančasti drop na podu {#}

Da se i ja pohvalim da je onaj Inna`s Temperance sto mi je sinoc dropao otisao za 70 eura :))

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mog account-a  pa da vidim što mislite :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Evo i mog account-a  pa da vidim što mislite :D

Sve ovisi o tome kako igras, ali 20K life-a i 128 res. to all ?!?! Ja imam duplo vise i life-a i 2x vece res.-ove pa zna nekada biti 'burno'. No, zato imas za 1/3 veci damage. No, kako napisah, ovisi sve kako igras.

Ja volim akciju i zaletim se naprijed sa barbovima xD

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam non stop u akciji naprijed :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Ja sam non stop u akciji naprijed :P

xD. Glavno da ti uzivas u igranju... Osobno nista ne kupujem na AH, a niti se ne guram naprijed da me drugi 'vuku'... Cisto igram svoju igru {#}

14 godina
protjeran
Diablo 3

ako netko želi si pogledat zanimljiva stranica samo upišeš svoj battlenet accont tag i ispiše ti sve o tebi a možete i pogledat druge igrače u svijetu....  http://www.diabloprogress.com/   .....{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 12:14 (Sepultribe).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Kako ?

13 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...
MaxonUniversal kaže...

Kako ?

http://d3up.com/build/create pa samo upisi svoj battletag

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 16:48 (MaxonUniversal).
12 godina
protjeran
Diablo 3

Hehe ovo sad dropalo sa 369 % MF

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Od svih mogućih random statsa dobiješ Ignores durability Loss :P. Inače super drop!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
protjeran
Blizek kaže...
Kralj Situacije kaže...

Od svih mogućih random statsa dobiješ Ignores durability Loss :P. Inače super drop!

E jbg štaš........al ovo će mi donijet Zunimassu, e sad neznam što još, vjerojatno chest

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
Diablo 3
Jel ima kave razlike kad igram public game? Oce mi se legendary cesce ili rijedje pojavljivati???
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice