Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
mcf kaže...
Kralj Situacije kaže...

Pa lol šta ti misliš da ću ja tu MF opremu bacati kad dosegnem paragorn? Prava oprema čeka u stashu koju ću mjenjati kako budem dizao paragorn, a MF iteme koje budem skidao će ići na prodaju, i to bih mogao dobiti lijepu sumu za ovaj MF gear.

Sto se tice prodaje (odnosi se i na onaj post iznad za nat ring sa nikakvim statsima), ako planirate nesto prodavati, prodajte sto prije :)

Nadolazeci patch donosi veci drop rate (tj. nove "levele" koji nose veci mf - monster level 10 je ekvivalent nekih 700mf) te duplo veci drop rate za leg i set itemse (jucer objavljeno). Dakle, racunajte na dolazecu inflaciju leg i lvl63 itema i zestoki pad cijena.

Ako je suditi po mom sadasnjem dropu sa 330 MF-a onda duplo veci drop nece znaciti bas neku veliku inflaciju i poplavu legendary i kvalitetnih lvl 63 item. Povrijedio sam se i sjedim kod kuce zadnjih dana i zaista dosta igram i otkako sam malo pokupovao MF opremu a da to jos uvijek bude igrivo na 3. Act-u dropalo mi je u 3 dana 3 legendary itema od kojih 2, srecom, nesto i vrijede i 1 lvl63 item koji nesto vrijedi. A u ta tri dana ide i jucerasnji kada mi nije nista dropalo u najmanje 6-7 sati igre. 

A ne znam sta bih mislio o tim monster levelima. Ovako na prvu citajuci izgleda mi kao da bi to mogla biti stvar od koje ce bogatiji biti jos bogatiji tj. oni koji sada imaju razvijene i jake likove ce se okoristiti jer ce odmah moci lupati po monster levelu 10 a mi ostali cemo se i dalje patiti. Ne znam ... vidjet cemo .  

13 godina
neaktivan

Mjenjam Steam account sa novim Counter-strikeom i Torchlight 2 za Diablo 3. 

PM me.

12 godina
protjeran
Eld kaže...
mcf kaže...
Kralj Situacije kaže...

Pa lol šta ti misliš da ću ja tu MF opremu bacati kad dosegnem paragorn? Prava oprema čeka u stashu koju ću mjenjati kako budem dizao paragorn, a MF iteme koje budem skidao će ići na prodaju, i to bih mogao dobiti lijepu sumu za ovaj MF gear.

Sto se tice prodaje (odnosi se i na onaj post iznad za nat ring sa nikakvim statsima), ako planirate nesto prodavati, prodajte sto prije :)

Nadolazeci patch donosi veci drop rate (tj. nove "levele" koji nose veci mf - monster level 10 je ekvivalent nekih 700mf) te duplo veci drop rate za leg i set itemse (jucer objavljeno). Dakle, racunajte na dolazecu inflaciju leg i lvl63 itema i zestoki pad cijena.

Ako je suditi po mom sadasnjem dropu sa 330 MF-a onda duplo veci drop nece znaciti bas neku veliku inflaciju i poplavu legendary i kvalitetnih lvl 63 item. Povrijedio sam se i sjedim kod kuce zadnjih dana i zaista dosta igram i otkako sam malo pokupovao MF opremu a da to jos uvijek bude igrivo na 3. Act-u dropalo mi je u 3 dana 3 legendary itema od kojih 2, srecom, nesto i vrijede i 1 lvl63 item koji nesto vrijedi. A u ta tri dana ide i jucerasnji kada mi nije nista dropalo u najmanje 6-7 sati igre. 

A ne znam sta bih mislio o tim monster levelima. Ovako na prvu citajuci izgleda mi kao da bi to mogla biti stvar od koje ce bogatiji biti jos bogatiji tj. oni koji sada imaju razvijene i jake likove ce se okoristiti jer ce odmah moci lupati po monster levelu 10 a mi ostali cemo se i dalje patiti. Ne znam ... vidjet cemo .  

Ma pa ne utječe MF SAMO na kvantitetu već i kvalitetu...........ma ljudi jednostavno nemaju strpljenja farmat i u tom je cijela priča zašto ne dobivaju legende (naravno uz neimanje spomenuog MF geara)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
neaktivan
Rover kaže...

Pozdrav.

Jučer sam dobio na poklon original Diablo 3

I imam 2 Guest key-a

Zanima me točno koja je fora s njima?

To znači da netko tko ima piratsku verziju može igrat ako mu ja dam taj key ?

I najviše me zanima taj Auction house.Koliko sam vidio to je u goldima.

Čuo sam da je više spika ta da se tu radi o pravom novcu.Aukcije i te fore

A čim prebacim na eure više nema u ponudi item-a.

Molio bih strpljivu i dobru osobu ako mi može to objasnit.

Unaprijed zahvaljujem !!

fora je da s ta dva quest pasa, tvoji prijatelji dobiju priliku doć do skeleton kinga za dalje morat će kupit originalno izdanje igre. mislim da ne može igrat piratski, jer je to limitirano do skeleton kinga, dakle 1/3 prvog acta. što se tiče aukcijske kuće, da u njoj možeš kupit bolje iteme za svog lika, bilo novcem kunama eurima, bilo novčićima iz igre. a ovo za prebacivanje u eure, to stvarno ne znam zašto ne možeš kupovat u eurima. jer nisam još kupovo ništa preko aukcijske kuće, tako da pojma nemam.

i 5-3570K
13 godina
neaktivan
Diablo 3

U novom patchu ce bit sve lakse farmat u grupama, Ovaj novi ring koji ce doc, tebi treba 3x ubit keywanderera da bi dobio portal, i 3x portal za 1 ring, znaci jedna osoba treba 9 puta ubit keywanderera da bi dobio jedan hellfire ring, dok u grupi od recimo 3, trebate samo 3 keywanderera da bi svak otvorio po 1 portal i svak dobio ring, znaci za 3 wanderera dobije se 3 ringa.

Tako da trazim grupu za farmanje kad udre novi patch, pa me dodajte. KidCro#2842 je bettletag. Monk sam sa 123k dps 40khp 950 all res 6k armor.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Al ti Guest Passi ti sad ne vrijede, jer je Blizz sad stavio da to svatko može imati (Diablo 3 Starter Edition).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ako stanje ostane kakvo je trenutno nitko nece moci efektivno igrati power level 10... kad chris nije ubio sa 240k dmg dh-om i njegov dh je jedan od najboljiih u svijetu onda sta da pričamo.. tj njemu treba po nekoliko minuta dok ubije elitu.... ali da tko ima jačeg lika moći će igrati na većem lvlu i to je ok po meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
GoodAngel kaže...
Rover kaže...

Pozdrav.

I imam 2 Guest key-a

Unaprijed zahvaljujem !!

fora je da s ta dva quest pasa, tvoji prijatelji dobiju priliku doć do skeleton kinga za dalje morat će kupit originalno izdanje igre. mislim da ne može igrat piratski, jer je to limitirano do skeleton kinga, dakle 1/3 prvog acta. što se tiče aukcijske kuće, da u njoj možeš kupit bolje iteme za svog lika, bilo novcem kunama eurima, bilo novčićima iz igre. a ovo za prebacivanje u eure, to stvarno ne znam zašto ne možeš kupovat u eurima. jer nisam još kupovo ništa preko aukcijske kuće, tako da pojma nemam.

Postoje nekakvi emulatori, nisam baš dobro upućen u to, gdje možeš igrati piratsku verziju, naravno u to ne ulaze AH ni ach a dropovi su vjerojatno uvijek isti.

Btw, manite se tih streamera, klanjate im se ko da su bogovi, pa sasvim sigurno ima i boljih igrača ali se ne izlažu toliko u javnost. Nije sve u dpsu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:06 (Kralj Situacije).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel može price check na Zunimassa prsten. Nema nijedan sa i min i max dmg na aukcijam. Znam da nema crit chance koji dosta diže cijenu ali nema nijedan sa oba ova afixa. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Rover kaže...

Pozdrav.

I imam 2 Guest key-a

Unaprijed zahvaljujem !!

OK.Hvala na odgovoru.Reci mi još molim te da li se isplati uopće taj auction house,otvarat račun što se tiče prodaje u eurima ? 

Čuo sam da su si neki ljudi čak fino zaradili s tim

15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Vash kaže...

Po meni jako loši statsi, ne znam šta bi tu utržio.

Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.

Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.

Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.

Prosperiraju jer ekipa daje hrpu para na iteme koji realno tih para nisu vrijedni.

Kad vidim za šta ekipa traži milijune odma me protjera i šta je najbolje uvijek se nađe bena koja to i kupi.

Cijene set itema su u nebesima, a iskreno većina setova mi tih para nije vrijedna ni približno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
Vash kaže...
gringo88 kaže...
Vash kaže...

Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.

Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.

Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.

Prosperiraju jer ekipa daje hrpu para na iteme koji realno tih para nisu vrijedni.

Kad vidim za šta ekipa traži milijune odma me protjera i šta je najbolje uvijek se nađe bena koja to i kupi.

Cijene set itema su u nebesima, a iskreno većina setova mi tih para nije vrijedna ni približno.

+1

ljudi pretjeruju, razna smeće koštaju previše, a stavljam slične iteme njima po 200-500k nitko neće ni dirnut. Jer svi valjda idu sa spikom ako nešto košta to je onda najbolje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Vash kaže...
gringo88 kaže...
Vash kaže...

+1

ljudi pretjeruju, razna smeće koštaju previše, a stavljam slične iteme njima po 200-500k nitko neće ni dirnut. Jer svi valjda idu sa spikom ako nešto košta to je onda najbolje.

Pff da imaš milijarde golda nebi tako govorio

14 godina
neaktivan
Rover kaže...
GoodAngel kaže...
Rover kaže...

Pozdrav.

I imam 2 Guest key-a

Unaprijed zahvaljujem !!

OK.Hvala na odgovoru.Reci mi još molim te da li se isplati uopće taj auction house,otvarat račun što se tiče prodaje u eurima ? 

Čuo sam da su si neki ljudi čak fino zaradili s tim

pa neki od toga žive, iskreno kakva su vremena to me i ne čudi, al ja to nikad ne bih radio. ma da sam kruha gladan, igram zbog užitka a ne zbog preživljavanja. neki su i tisuću eura već zaradili, a priča se kako je D3 loša igra, mislim da tim dečkima koji su zaradili tolike pare na uloženih 400 kuna igra sigurno nije razočaravajuća. iako ponavljam, ne igra se ovakve igre zbog zarade već užitka. barem ja tako igram, zato i ne koristim aukcijsku kuću. iako, trebalo bi mi neko dobro oružje da lakše skidam minionse.

i 5-3570K
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Igram wizarda, igra li tko još s njim da se mogu malo uspoređivat, tek sam diga 60 lvl pa da imam neke smjernice...

Igram ti ja, ali ne znam baš šta misliš uspoređivati.

Po meni trebaš složit build u skladu sa načinom kako ti igraš. Brojke znače dosta, ali ne i sve.

Razmisli što želiš raditi i kako to najlakše postići. Sa wizom moraš uvijek imati way out, to moraš imati na umu, jer 2, 3 udarca i gotov si, a nerijetko i samo jedan.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 13:14 (Vash).
15 godina
Kralj Situacije kaže...

Kralju debilizacije, molim te da me se okaniš. Nemrem stalno spuštat iq na tvoju razine sobne temeperature da shvatim tvoje postove.

Činjenica je da itema ima puno na tržnici ali recimo gledam neka amulete i to, neaju neki base stat, dakle neki jaki str ili dex imaju crit samo i eventualno još par statova. Lik traži od 5 do 10milja? Za što za amulet od 4 stata a niti jedan nije dominantan niti preko 100?

I onda dođeš ti, imaš sličan možda malo manji, i gledaš to, i veliš sebi e idem ja stavit od 12 milja i tako dalje i dalje....i onda se stvara debilzam, itemi su precijenjeni a jadni korisnici koji nemaju para ni kapitala ne mogu ništa već farmat wardena i plakat. Stvara se jaz između bogatih i siromašnih, kao da je ovo real world a ne šugava igra.

Ugl. neda mi se sa tobom raspravljati, predlažem tebi da se okaniš mene isto, hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Kralju debilizacije, molim te da me se okaniš. Nemrem stalno spuštat iq na tvoju razine sobne temeperature da shvatim tvoje postove.

Činjenica je da itema ima puno na tržnici ali recimo gledam neka amulete i to, neaju neki base stat, dakle neki jaki str ili dex imaju crit samo i eventualno još par statova. Lik traži od 5 do 10milja? Za što za amulet od 4 stata a niti jedan nije dominantan niti preko 100?

I onda dođeš ti, imaš sličan možda malo manji, i gledaš to, i veliš sebi e idem ja stavit od 12 milja i tako dalje i dalje....i onda se stvara debilzam, itemi su precijenjeni a jadni korisnici koji nemaju para ni kapitala ne mogu ništa već farmat wardena i plakat. Stvara se jaz između bogatih i siromašnih, kao da je ovo real world a ne šugava igra.

Ugl. neda mi se sa tobom raspravljati, predlažem tebi da se okaniš mene isto, hvala.

slažem se fila s tobom lik nije vrijedan spomena uopče , a i itemi jesu precjenjeni totalka u igri i ja sam odlučio više ništa kupovat samo farmat, ako padne padne ako ne opet dobro jer su igru oslabili i može act3 i 4 farmat svaki s najlošijim gearom , po meni bi trebalo vratit onu težinu kako je bila prije jer nema više izazova jednostavno je igra prelagana i več sam u fazi da prodam akaunt nekom strancu jer nema izazova u igri više sve je prelagano eliti se ruše u par sec ....

15 godina
Sepultribe kaže...

slažem se fila s tobom lik nije vrijedan spomena uopče , a i itemi jesu precjenjeni totalka u igri i ja sam odlučio više ništa kupovat samo farmat, ako padne padne ako ne opet dobro jer su igru oslabili i može act3 i 4 farmat svaki s najlošijim gearom , po meni bi trebalo vratit onu težinu kako je bila prije jer nema više izazova jednostavno je igra prelagana i več sam u fazi da prodam akaunt nekom strancu jer nema izazova u igri više sve je prelagano eliti se ruše u par sec ....

Ma lik je kralj....a čega to je nebitno, sad me prijavio dečkić da dobijem karton lol, pa mi šalje pm kako me pobijedio. Lol 12 year old.

Ma da ali da i vrate staru težinu ti imaš barbara nemogućeg, pa ti ćeš tuć 6-8 monster level ka iz pi.čke :)

Ja isto sam farm idem sad, čekam taj patch pa ćemo onda vidjeti. tad će možda past cijene, možda će se dat složit nešto, prodat...a kad mi dopi.zdi rasporadt svu opermu sa barbara i prebacit se na wd, kojeg sam digao na lvl60 i sad čeka kad mi se bude dalo snjim.

Ti samo barb ili imaš još kojeg?

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Sepultribe kaže...

Ma lik je kralj....a čega to je nebitno, sad me prijavio dečkić da dobijem karton lol, pa mi šalje pm kako me pobijedio. Lol 12 year old.

Ma da ali da i vrate staru težinu ti imaš barbara nemogućeg, pa ti ćeš tuć 6-8 monster level ka iz pi.čke :)

Ja isto sam farm idem sad, čekam taj patch pa ćemo onda vidjeti. tad će možda past cijene, možda će se dat složit nešto, prodat...a kad mi dopi.zdi rasporadt svu opermu sa barbara i prebacit se na wd, kojeg sam digao na lvl60 i sad čeka kad mi se bude dalo snjim.

Da, a ne spominješ ljudima kako me vrijeđaš na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, ajd im to reci? Šta se bojiš...........

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Na kojem ste paragorn lvl-u?

19 0-20
14 20-40
3 40-60
1 60-80
1 80-100
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kralj Situacije kaže...
fila2208 kaže...
Sepultribe kaže...

Da, a ne spominješ ljudima kako me vrijeđaš na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, ajd im to reci? Šta se bojiš...........

ignor i nepiši nebuloze , dobre droge koristiš

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Sepultribe kaže...

ignoriraj balavca  jer je provokator .... da igram samo s barbom i ne želim s nikim drugim igrat jer sam proučio prije i najbolji mi je

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sa DH-om skoro na 60-tki, čisto da imam za promjenu tempa, a i za svaki slučaj ako mi wizku nerfaju u zemlju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vash kaže...

Točno to, čak i sa bonusima koji donose set itemi su slabiji od nekih legendarnih i rare itema. Ima legendary itema koji su stvarno dobri i niti jedan rare item mu ne može parirati ali su ipak preskupi, evo našao jedan item na AH, je dobar ali košta 2 miljarde. Ipak malo preskupo (nije da imam toliko). U svemu tome je dobro da ako nađeš set item, možeš biti siguran da ćeš ga uspijeti prodati po prevelikoj cijeni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 14:59 (formula1live).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Po meni, realno gledano, većina igrača nema dovoljno vremena za beskrajna farmanja itema i golda kakva se očito očekuju u ovoj igri.

Danas je drukčiji tempo života, sve je brže, radi se duže i stvarno ne znam tko osim dječice u osnovnoj školi može izdvajati 4-5 sati dnevno na farmanje (ako bih i imao vremena zbog posla, žena bi me satrala). Tko može svaka mu čast.

Da u blizzu imaju imalo obzira prema igračima stavili bi nekakav cap na cijenu itema, recimo nekih 10 milja za ultra uber prehebene iteme.

Ali zbog pohlepe to se neće nikada dogoditi, mali kinezi u podrumima će i dalje farmati 24 sata na dan, a svi mi casual igrači si možemo lagano popljugati, jer o većini fakat dobrih itema možemo samo sanjat i moliti zubić vilu da nam se smiluje i dropa nam ih. Osim ako prijeđemo na the retard side i počnemo davat prave pare za iteme.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Vash kaže...

Ja sam sa DH-om skoro na 60-tki, čisto da imam za promjenu tempa, a i za svaki slučaj ako mi wizku nerfaju u zemlju.

Prema trenutnim patch notesima wiz je nakon 1.0.5 dead class.  Tj. moći će se igrati donekle MP 1 do možda max 5. Solirati na višim razinama možemo zaboraviti a uberBossove samo sanjati. Kroz igru će nas trebati prenositi druge klase (čitaj - barb).

Igram CM build wizu a to je praktično i jedini build koji može solirati više MP razine i uberBossove. Tj. mogao je jer su nerfali sve s čim je taj build funkcionirao - twister, meteor, spectral blade. Uz nerf Energy armora i Prismatic armor rune one-shotat će nas trash mob tj možda i preživimo koju sekundu više ako koristimo Diamond skin.

U međuvremenu sam digao sve ostale klase na lvl 60 pa da poslije patcha imam veći izbor s čim nastaviti...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Po meni, realno gledano, većina igrača nema dovoljno vremena za beskrajna farmanja itema i golda kakva se očito očekuju u ovoj igri.

Danas je drukčiji tempo života, sve je brže, radi se duže i stvarno ne znam tko osim dječice u osnovnoj školi može izdvajati 4-5 sati dnevno na farmanje (ako bih i imao vremena zbog posla, žena bi me satrala). Tko može svaka mu čast.

Da u blizzu imaju imalo obzira prema igračima stavili bi nekakav cap na cijenu itema, recimo nekih 10 milja za ultra uber prehebene iteme.

Ali zbog pohlepe to se neće nikada dogoditi, mali kinezi u podrumima će i dalje farmati 24 sata na dan, a svi mi casual igrači si možemo lagano popljugati, jer o većini fakat dobrih itema možemo samo sanjat i moliti zubić vilu da nam se smiluje i dropa nam ih. Osim ako prijeđemo na the retard side i počnemo davat prave pare za iteme.

diablo je i raden s ciljem beskrajnig grindanja i item hunta......od verzije 1 pa do danas.....

i casual plajer moze nagrindat milijone golda i opreme u duljem vremenskom periodu......samo ga trebas dat.....

(godinama sam stiskao D2 i uglavnom 4-8 sati tjedno igrao i sve se da napravit, gledas dugorocno. I drop rate je isti "K" kao i u D3. Sam sto su me shebali uvijek ladder resetovi, pa sam bio "prisiljen" trosit scripte)

i za zavrsit bilo koju tezinu, nisu ti trebali UBER itemi, ni legendary ni set-ovi.....

da nema AH ne bi nikad znao kakvih sve itema moze biti.....

sjecam se D2 kad sam cuo za runewordse, pa kad sam vidio u sto sam bacao rune i tek browsanjem tjednima, mjesecima da saznas koji sve runewordovi

postoje...(prije arreat summita weba) i kakvi itemi valjaju i koliko vrijede.......bilo je frustrirajuce....ethereal iteme sam smatrao bezvrijednim ( kako sam bio u krivu).

i tak...jako je dobra fora s AH s informativne strane, cijene me ne interesiraju jer necu nikad davat takve novce za item koji nema iskoristiv unique affix....npr. kao Stone Of Jordan.

15 godina
neaktivan
Vash kaže...

+.

My global position systems are vocally addressed
15 godina
Diablo 3

hi!

danas mi se pojavio problem na igri

naime kad se probam logirat, pojavi se poruka error 53,

uopće nemogu pokrenut igru

battlnet račun je otključan i normalno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa caka i je u tome što si D2 mogao završit sa puno slabijom opremom nego D3.

Nemam ja ništa protiv ulaganja na duge staze, ali ovo je smiješno. Igram od kad je igra izašla i tek sam prošli tjedan uspio skupiti 1 milijon keša, pa mi ti sad reci koliko mi vremena treba za ice walkerse koji dođu 200 milja, i to je samo jedan item.

U D2 su meni itemi bili više epic i općenito nisi bio toliko ovisan o itemima, osim ako si brijao na pvp pa se gledala svaka sitnica.

Mene to nikad nije zanimalo i samo sam rokao po priči, tj. nisam čak toliko puno ni runnao bosseve nego sam prelazio kompletnu igru.

Ja ne igram takvog wiza, ne izgleda mi dovoljno zanimljivo i neda mi se davati masu para za iteme koji imaju crit chance.

Trenutno koristim:

Main: Arcane Torrent sa Cascade

Secondary: Teleport sa Calamity (predobra skill/runa kombinacija, kada treba za bježanje, a kada ne treba čisto da podijeliš još dmg-a i to dosta dmg-a; iskreno neznam zašto bi itko koristio Force Push pored Teleport/Calamity kombinacije)

1 - Energy Armor sa Force Armor

2 - Frost Nova sa Cold Snap

3 - Diamond Skin

4 - Venom Hydra

Naglasak mi je na life regenu kojeg nikad ne spuštam ispod 1.5k, trenutno mi je bliže 2k, a lifea imam trenutno oko 28k.

Mogao bih imat i više regena, ali nastojim si dići MF. Resisti su mi oko 500-600.

Mene iskreno veseli novi patch, kada će elite raditi manji DPS nadam se da ću Energy Armor moći zamijeniti sa Storm Armorom, zvuči mi prilično dobro. Energy Armor baš mrzim i gadi mi se što ga moram imati da bih preživio. Nadam se da će neki dobar štit plus one-hander sa 800+ dps-a do the trick. Dosta napada dobija buff tako da sam za sada zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice