Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
protjeran
Diablo 3

bit če golda bit če ...... tako počinju padat kad pređeš paragon lv.64 {#} hehhe gold čokoladice {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 16:33 (Sepultribe).

7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Vash kaže...

Pa caka i je u tome što si D2 mogao završit sa puno slabijom opremom nego D3.

Nemam ja ništa protiv ulaganja na duge staze, ali ovo je smiješno. Igram od kad je igra izašla i tek sam prošli tjedan uspio skupiti 1 milijon keša, pa mi ti sad reci koliko mi vremena treba za ice walkerse koji dođu 200 milja, i to je samo jedan item.

U D2 su meni itemi bili više epic i općenito nisi bio toliko ovisan o itemima, osim ako si brijao na pvp pa se gledala svaka sitnica.

Mene to nikad nije zanimalo i samo sam rokao po priči, tj. nisam čak toliko puno ni runnao bosseve nego sam prelazio kompletnu igru.

Ja ne igram takvog wiza, ne izgleda mi dovoljno zanimljivo i neda mi se davati masu para za iteme koji imaju crit chance.

Trenutno koristim:

Main: Arcane Torrent sa Cascade

Secondary: Teleport sa Calamity (predobra skill/runa kombinacija, kada treba za bježanje, a kada ne treba čisto da podijeliš još dmg-a i to dosta dmg-a; iskreno neznam zašto bi itko koristio Force Push pored Teleport/Calamity kombinacije)

1 - Energy Armor sa Force Armor

2 - Frost Nova sa Cold Snap

3 - Diamond Skin

4 - Venom Hydra

Naglasak mi je na life regenu kojeg nikad ne spuštam ispod 1.5k, trenutno mi je bliže 2k, a lifea imam trenutno oko 28k.

Mogao bih imat i više regena, ali nastojim si dići MF. Resisti su mi oko 500-600.

Mene iskreno veseli novi patch, kada će elite raditi manji DPS nadam se da ću Energy Armor moći zamijeniti sa Storm Armorom, zvuči mi prilično dobro. Energy Armor baš mrzim i gadi mi se što ga moram imati da bih preživio. Nadam se da će neki dobar štit plus one-hander sa 800+ dps-a do the trick. Dosta napada dobija buff tako da sam za sada zadovoljan.

Slična build koristim, hydra je predobra

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
17 godina
Vash kaže...

Mene iskreno veseli novi patch, kada će elite raditi manji DPS nadam se da ću Energy Armor moći zamijeniti sa Storm Armorom, zvuči mi prilično dobro. Energy Armor baš mrzim i gadi mi se što ga moram imati da bih preživio. Nadam se da će neki dobar štit plus one-hander sa 800+ dps-a do the trick. Dosta napada dobija buff tako da sam za sada zadovoljan.

DPS monstera se skalira sa povećanjem MP razine.  Na višim razinama ionako nećeš moći bez energy armora jer sve što te dohvati će te one-shotat (a vjerojatno i sa energy armorom).

Farmat će se opet act 1 bar što se wize tiče... nakon par mjeseci u act 3 bit će ako ništa drugo zanimljiva promjena okruženja... lol već sam zaboravio što znači kajtanje...

Trenutno rolam sa 600 LOH i 600 life regena a resi su mi sa prismatic armorom na 800-900. Na LOH i APOC mogu zaboraviti sa novim patchom jer je nerfan proc koeficijent svega što valja...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
17 godina
neaktivan
Probajte arcane hydru, meni je puno bolja za act 3 od venom hydre.
12 godina
protjeran
Tomcat00 kaže...
Vash kaže...

DPS monstera se skalira sa povećanjem MP razine.  Na višim razinama ionako nećeš moći bez energy armora jer sve što te dohvati će te one-shotat (a vjerojatno i sa energy armorom).

Farmat će se opet act 1 bar što se wize tiče... nakon par mjeseci u act 3 bit će ako ništa drugo zanimljiva promjena okruženja... lol već sam zaboravio što znači kajtanje...

Trenutno rolam sa 600 LOH i 600 life regena a resi su mi sa prismatic armorom na 800-900. Na LOH i APOC mogu zaboraviti sa novim patchom jer je nerfan proc koeficijent svega što valja...

LJudima izgledda treba crtati. DA smanjiće se energy armor i war cry, ali će se JOŠ VIŠE nerfati damage koji rade eliteovi, tako da će biti još lakše farmati nego prije........

13 godina
odjavljen
Sepultribe kaže...

bit če golda bit če ...... tako počinju padat kad pređeš paragon lv.64 {#} hehhe gold čokoladice {#}

Pa i nije baš, meni od prije patch padaju takve hrpa. Još mi fali 9M za 100M achivment. Zato će i cijene golda padati jer je lako skupljati golde. Ja skupim 1M+ golda po runu + sve što se može prodati.

14 godina
neaktivan
Vash kaže...
gringo88 kaže...
Vash kaže...

Po meni jako loši statsi, ne znam šta bi tu utržio.

Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.

Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.

Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.

Prosperiraju jer ekipa daje hrpu para na iteme koji realno tih para nisu vrijedni.

Kad vidim za šta ekipa traži milijune odma me protjera i šta je najbolje uvijek se nađe bena koja to i kupi.

Cijene set itema su u nebesima, a iskreno većina setova mi tih para nije vrijedna ni približno.

Da mi je samo znati kakve ti imaš iteme kad su ti svi setovi precjenjeni. Aj nabaci profil baš me zanima sad. Mora da si pogodio neki opaki budget OP build kojeg držiš za sebe.

I da onaj prsten je otišao za 50 mil nedugo nakon što sam ga stavio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 19:38 (gringo88).
17 godina
Kralj Situacije kaže...

LJudima izgledda treba crtati. DA smanjiće se energy armor i war cry, ali će se JOŠ VIŠE nerfati damage koji rade eliteovi, tako da će biti još lakše farmati nego prije........

Jedini kome treba crtati si očito ti...  health i DPS monstera se skalira... trenutno act 3 inferno odgovara MP levelu 2  ili 3...

You´r just jealaus coz the voices talk to ME!!!
12 godina
protjeran
gringo88 kaže...
Vash kaže...
gringo88 kaže...
Vash kaže...

Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.

Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.

Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.

Prosperiraju jer ekipa daje hrpu para na iteme koji realno tih para nisu vrijedni.

Kad vidim za šta ekipa traži milijune odma me protjera i šta je najbolje uvijek se nađe bena koja to i kupi.

Cijene set itema su u nebesima, a iskreno većina setova mi tih para nije vrijedna ni približno.

Da mi je samo znati kakve ti imaš iteme kad su ti svi setovi precjenjeni. Aj nabaci profil baš me zanima sad. Mora da si pogodio neki opaki budget OP build kojeg držiš za sebe.

Pa normalno da mu je sve skupo kad je sirotinja,............pa mu krivo što drugi imaju a on sirotan nema, još malo će tu počet prosit LOL

17 godina

Nakon par dana suse i nakon sto sam vec mislio malo odmoriti i ohladiti od Diabla veceras dropali 1 legend i 1 set. Vidim da ta Inna`s ide od 85M pa nadalje pa ne znam koliko da stavim cijenu. Da idem malo ispod da se brze proda ili da cekam? Kupuje li itko uopce tako nesto? Buduci je danas vec bila rasprava ovdje o pretjeranim cijenama :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 20:14 (Eld).
14 godina
protjeran
formula1live kaže...
Sepultribe kaže...

Pa i nije baš, meni od prije patch padaju takve hrpa. Još mi fali 9M za 100M achivment. Zato će i cijene golda padati jer je lako skupljati golde. Ja skupim 1M+ golda po runu + sve što se može prodati.

gle ako si imao gold find opremu ti padaju a ako nisi nemoj prodavat maglu , skupim i ja po runu blizu 1m al ja nekupim s poda nijedan item ispod lv.63 i ne vračam se po male hrpe ispod tisuču golda jer mi to poveča vrijeme runa .....

15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Vash kaže...
gringo88 kaže...
Vash kaže...

Pročitaj par postova iznad sam naveo svoj build.

A reci ti meni što na tom itemu vrijedi 50 milja? Koji je to stat tako je*en, koji je bonus od tog seta tako super?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Rover kaže...
GoodAngel kaže...
Rover kaže...

Pozdrav.

Jučer sam dobio na poklon original Diablo 3

I imam 2 Guest key-a

Zanima me točno koja je fora s njima?

To znači da netko tko ima piratsku verziju može igrat ako mu ja dam taj key ?

I najviše me zanima taj Auction house.Koliko sam vidio to je u goldima.

Čuo sam da je više spika ta da se tu radi o pravom novcu.Aukcije i te fore

A čim prebacim na eure više nema u ponudi item-a.

Molio bih strpljivu i dobru osobu ako mi može to objasnit.

Unaprijed zahvaljujem !!

fora je da s ta dva quest pasa, tvoji prijatelji dobiju priliku doć do skeleton kinga za dalje morat će kupit originalno izdanje igre. mislim da ne može igrat piratski, jer je to limitirano do skeleton kinga, dakle 1/3 prvog acta. što se tiče aukcijske kuće, da u njoj možeš kupit bolje iteme za svog lika, bilo novcem kunama eurima, bilo novčićima iz igre. a ovo za prebacivanje u eure, to stvarno ne znam zašto ne možeš kupovat u eurima. jer nisam još kupovo ništa preko aukcijske kuće, tako da pojma nemam.

OK.Hvala na odgovoru.Reci mi još molim te da li se isplati uopće taj auction house,otvarat račun što se tiče prodaje u eurima ? 

Čuo sam da su si neki ljudi čak fino zaradili s tim

pa neki od toga žive, iskreno kakva su vremena to me i ne čudi, al ja to nikad ne bih radio. ma da sam kruha gladan, igram zbog užitka a ne zbog preživljavanja. neki su i tisuću eura već zaradili, a priča se kako je D3 loša igra, mislim da tim dečkima koji su zaradili tolike pare na uloženih 400 kuna igra sigurno nije razočaravajuća. iako ponavljam, ne igra se ovakve igre zbog zarade već užitka. barem ja tako igram, zato i ne koristim aukcijsku kuću. iako, trebalo bi mi neko dobro oružje da lakše skidam minionse.

Ok.Ma igram zbog užitka.Ne sad da bih živio od tih novaca ili tako nešto.Od diabla 1 sam fan :)

Nego sam mislio tek toliko ak budem kad takve sreće da dobijem neki dobar item pa da ga prodam nekom.

Ne bih nikad kupovao.

Mislim si pa zašto ne zaradit nešto kad već ovako i onako igramo.

U takvim smo vremenima da moramo iskoristit sve.Kao što neki nosimo pvc ambalažu pa pretvorimo smeće u novac :)

12 godina
protjeran
Rover kaže...
GoodAngel kaže...
Rover kaže...
Good zato i ne koristim aukcijsku kuću. iako, trebalo bi mi neko dobro oružje da lakše skidam minionse.

De laži nekom drugom. Ovu igru je nemoguće igrati a da ne koristiš AH, kom ti lažeš

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nego preprodajete li vi opremu u AH?
Usput kakve su ovo nerealne cijene u goldima, neki predmeti evo npr. prstenja koja ne vrijede ni 100k ljudi prodaju za preko 1M, a nešto šta vrijedi 1M košta 20M...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
1.Lovac kaže...

Usput kakve su ovo nerealne cijene u goldima, neki predmeti evo npr. prstenja koja ne vrijede ni 100k ljudi prodaju za preko 1M, a nešto šta vrijedi 1M košta 20M...

Ja prodajem ali ni blizu kao neki s foruma. Al bar sam sebi uspio nabaviti MOP Delux 49.99 Jurki i jos mi ostalo 8 kusura.

Btw da imaju MF odmah bi ih equipao ovako GF mi nije toliko privlacan. Koliko bih mogao izvuci za njih?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
protjeran
D3ViL kaže...
1.Lovac kaže...

Ja prodajem ali ni blizu kao neki s foruma. Al bar sam sebi uspio nabaviti MOP Delux 49.99 Jurki i jos mi ostalo 8 kusura.

Btw da imaju MF odmah bi ih equipao ovako GF mi nije toliko privlacan. Koliko bih mogao izvuci za njih?

Samo malo, ispravi me ako nisam dobro shvatio........ti si dao 50 eura na nekoliko piksela? Bravo mudrac! Jbt na šta ljudi daju pare, pa bolje kupit nekih 2-3 tisuće guzic-papira bar će za nešta poslužit, sa tim što si kupio nemožeš ni dupe obrisat :)

16 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Samo malo, ispravi me ako nisam dobro shvatio........ti si dao 50 eura na nekoliko piksela? Bravo mudrac! Jbt na šta ljudi daju pare, pa bolje kupit nekih 2-3 tisuće guzic-papira bar će za nešta poslužit, sa tim što si kupio nemožeš ni dupe obrisat :)

Ako sam dobro shvatio covjek je kupio ekspanziju za WoW. Iako stoji da ne moze ni dupe obrisati.

17 godina
Kralj Situacije kaže...

A ti koristis D3 manual za brisanje guzice i na taj nacin opravdavas sto si kupio nekoliko piksela?

Nisam vezao paypal uz svoj Bnet acc, tako da i nemogu iskoristit novac na nist drugo do Blizz proizvoda, kupio sebi neki item na RMAH, uzeo MOP, Starcraft ili mount je moj problem a ti ako si ocajan da igrom placas rezije ili sta vec bolje potrazi neki poslic. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 2:25 (D3ViL).
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Ajme meni u sto se pretvorila ova tema, a ja svojevremeno cak dobio i jedan zuti davnih dana iz obicne sale/zezancije na nekoj sasvim desetoj temi... Ispadoh kriv sto Mirek ne kuzi salu (ili je Mirek zensko pa imao one dane - onda joj se moze oprostiti {#} ), ali ovo, ovdje...

Dakle, prema ovome sto sam do sada procitao ovdje, moze se slobodno vrijedjati, omalovazavati, svadjati, pa cak i 'kvotati' na pola ekrana {#}

Kamo srece da se sve vrati na normalan razgovor i da da moderatori nesto poduzmu, jer ovo je postala sprdacina...

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

igrati ovu igru zbog dropova i prodaje na RMAH-u je u najmanju ruku smiješno i neisplativo... ako se baviš IT-om u fušu u sat vremena moš zaraditi višestruko više para nego igrajući diablo nekoliko sati {#} to se vjerojatno samo malim kinezima isplati

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Kralj Situacije kaže...

A ti koristis D3 manual za brisanje guzice i na taj nacin opravdavas sto si kupio nekoliko piksela?

Nisam vezao paypal uz svoj Bnet acc, tako da i nemogu iskoristit novac na nist drugo do Blizz proizvoda, kupio sebi neki item na RMAH, uzeo MOP, Starcraft ili mount je moj problem a ti ako si ocajan da igrom placas rezije ili sta vec bolje potrazi neki poslic. {#}

Gdje si samo došao do tih zaključaka vjerojatno samo ti znaš LOL, vjerojatno negdje u mračnom zapećku tvog uma postoji mašina za stvaranje halucinacija LOL. Kako uopće možeš uspoređivati to dvoje? 50 eura za igru koju igram  nekoliko stotina sati i tvoje oružjiće koje ti koristi prije svega samo za mahanje. O bože, eto na kakvima naivčinama mi zarađujem na RMAHu LOL. Al ajd ako tebi odgovara da iz tebe Blizz izvlači još love, nek, i to je za ljude 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 8:32 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...

Gdje si samo došao do tih zaključaka vjerojatno samo ti znaš LOL, vjerojatno negdje u mračnom zapećku tvog uma postoji mašina za stvaranje halucinacija LOL. Kako uopće možeš uspoređivati to dvoje? 50 eura za igru koju igram  nekoliko stotina sati i tvoje oružjiće koje ti koristi prije svega samo za mahanje. O bože, eto na kakvima naivčinama mi zarađujem na RMAHu LOL. Al ajd ako tebi odgovara da iz tebe Blizz izvlači još love, nek, i to je za ljude 

Kralju jesi ti na nekakvim (plavim,žutim,bijelim) tabletama !??

My global position systems are vocally addressed
17 godina
Kralj Situacije kaže...

Ocigledno ti nemas nista ni u "mracnom zapecku". . . Prodao sam item na RMAH i kupio MOP, jel tebi jasno da je MOP (Mists of Pandaria) ekspanzija za WoW (World of Warcraft) to ti je jedan "novij" MMO koji postoji od 2004 a ne item iz D3. . .

U ostalom kakva je razlika izmedju nekoga ko kupi item zaradivsi prodajom drugog na RMAH, ili nekoga ko potrosi 20 dana farmajuci xy golda? 

Skini se malo s tih tabletica nije ni cudo da te svi u temi pljuju. . . . {#}

12 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Kralj Situacije kaže...

Ocigledno ti nemas nista ni u "mracnom zapecku". . . Prodao sam item na RMAH i kupio MOP, jel tebi jasno da je MOP (Mists of Pandaria) ekspanzija za WoW (World of Warcraft) to ti je jedan "novij" MMO koji postoji od 2004 a ne item iz D3. . .

U ostalom kakva je razlika izmedju nekoga ko kupi item zaradivsi prodajom drugog na RMAH, ili nekoga ko potrosi 20 dana farmajuci xy golda? 

Skini se malo s tih tabletica nije ni cudo da te svi u temi pljuju. . . . {#}

Ko još farma gold ta je sišao s pameti........i ko to svi? Neka dvojica-trojica koji su izgleda imali problema u djetinjstvu pa sad iskaljuju svoje psihičke probleme na drugima lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 10:04 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan

Eto mog wiza, ovo je mix moje MF opreme i jače opreme.
Inače imam fire walkersice koje mi je dao frend i neki jači amulet i shoulderse.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/VashEfferus-2758/hero/5262060

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 10:23 (Vash).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kralj će se hladit neko vrime. {#}

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...

Kralj će se hladit neko vrime. {#}

Bilo je i vrijeme, dosadan je ko ona tri debela shamana od plave eelite.

Btw, ima li novosti o patchu? Kad to izlazi? Jedva čekam, apsolutno blizzard radi dobar posao, za razčliku od ne znam dice i takvih. Slušaju korisnike, rade sa njima, i onda izdaju patch svakih mjesec mjesec i pol koji promjeni dosta toga na bolje tako patch se čeka.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bilo je i vrijeme, dosadan je ko ona tri debela shamana od plave eelite.

Btw, ima li novosti o patchu? Kad to izlazi? Jedva čekam, apsolutno blizzard radi dobar posao, za razčliku od ne znam dice i takvih. Slušaju korisnike, rade sa njima, i onda izdaju patch svakih mjesec mjesec i pol koji promjeni dosta toga na bolje tako patch se čeka.

nezna se još ništa (baren ja tako mislin) al poboljšat će drop rate legendi. sve u svemu bit će zanimljivo.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Kralj Situacije kaže...
Rover kaže...
GoodAngel kaže...
Rover kaže...
Good zato i ne koristim aukcijsku kuću. iako, trebalo bi mi neko dobro oružje da lakše skidam minionse.

De laži nekom drugom. Ovu igru je nemoguće igrati a da ne koristiš AH, kom ti lažeš

tako se s mamom doma raspravljaj, frajeru. važi i za vas ostale, malo smirite strasti pričate o igri a ne o svom djetetu ili članu bliže obitelji. ponašate se ko da umjesto diabla, nema ništa važnije u životu. kad sam bio mulac s 10 godina, i igro diablo 2 i ja sam tako razmišljo, samo više nemam 10 već 26 godina. stoga smirite malo hormone, i kad se obraćate nekome putem foruma koga privatno ne znate malo pripazite što mu govorite. nismo mi kućni poznanici, pa da ti tako sa mnom pričaš. na kraju krajeva, puca mi ona stvar tko kupuje ili ne kupuje preko aukcijske kuće. ako sam ja reko da ja ne kupujem, onda ne kupujem, nisam sanader da pred 100 ljudi mogu bezočno lagat. za razliku od 80 posto ljudi, ne lažem niti volim lagat. mislim da sam ti sve reko na tu temu, a ti nastavi trubit po tome kako sam ja debil jer ne koristim auksijsku kuću. nema tog boga, zbog kojeg bi ja kupovo u realnim novcima preko aukcijske kuće, eventualno bih platio u goldima nešto al to mi za sad ne treba jer nisam prešo ni na hell igru s likovima.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice