Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.632.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
protjeran
Re: Diablo 3
Brutalni34 kaže...
a jedino što sam htio reči je bila bezobrazna istina i samo istina ...kome je mama k***a ,....lol...šala...ideš van s menom ...hehehe
Šalu na stranu , ne volim kad neko sere po mojem Monku jer da samo znate kolko sam se govna nagutao da dođem do toga a onda mi neko priča lovačke priče a nije ni blizu takvom farmanju !

Al danas si u tome rekord oborio hehehe

13 godina
neaktivan
Eld kaže...
Okica4Ever kaže...

Ovdje je puno reterdiranih ljudi pa da nesto objasnim..

Da svi znate cemo sta sluzi u D3 nebi do ovoga doslo. Bratlni ima monka koji je ja vjerujem najaci ovdje. A vi imate smeca koja mogu kupiti za 100k na AH-u i jos bi bolji gear slozio.

On ima dps 87k znaci da dok mu dodu eliti blind+sereniti je oko 5 sec i to je njem dovoljno da ubije elite. A kolko majketi vama treba da ubijete elite 4min. Tu se kao radite pameetni moj manticore ili quiver na DH vrjede vise nego vasa tu sva oprema ne ukljucujem brutalnoga i sepoa jer oni imaju dobru opremu a vi ostali imate opremu koja se moze kupiti na ah za nekih 300k-2m.

Tak da fakat bi se mogli malo ugledat na njih i pocet gradit likove kako to oni rade a ne vi imate teoriju kao samo LOH i RESS pa sta ce ti 3k LOH-a i neznam kolko RESS-a ako imas 5k dps. Imao sam monka s 700 RESS i 800 LOH-a i 70k dps i eliti su padali u roku od nekih 6-9 sec. A ne ti imas 2k LOH-a 1100 RESS-a i 8k DPS i treba ti 3 min da ubis elita i ko je sad tu lud. Mozda on krepa 2 put kroz run ali barem mu ne treba 3 i pol sata da prede ACT3.

Tolko od mene uzivajte

Bravo majstore!! To volim cuti. Nije isto "mozda krepa 2 puta" i "ja ne znam sta znaci poginuti". Malo se ipak mora smanjiti dozivljaj. A sa svojom bahatoscu moze si svog uber moka zabiti znas gdje vec. Prije cu prihvatiti savjet od ljudi kao sto su nine sa kojima je ugodno i pricati i razglabati i razmjenjivati iskustva pa ne znam kakvi noobovi bili. A na kraju krajeva, izmedju ostalog za to po mom misljenju i sluze igre i forumi. Da se opustimo i zabavimo a ne da se hvalimo i s visoka pljuckamo po ljudima.

Na prvom mjestu uopce nisam imao namjeru ni uvrijediti ni povrijediti brutalnog. Samo sam izrazio misljenje i to sam i rekao, nadam se na pristojan i kulturan nacin. A ovdje nisam primijetio da ikome pise "na celu" da je ultra super maher i majstor i rasturac Diabla 3.

Gle njemu treba 10 sec da ubije elita a tebi 3 min. Npr ako on krepa 2-3 puta kroz run on to sve nadoknadi s time da on krzo run ide jako brzo. A ti mozda ne umires ali zato ti treba jako dugo da ubijes nekoga. I nakraju ti dode da tebi treba oko 3h za run njemu pa 1:45 -+10min. I sad ti meni reci cija je oprema bolja.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo za sve kojima nedostaje kvalitetnija glazba tijekom igre, Matt Uelmenov novi album besplatno možete skinuti ovdje!

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Okica4Ever kaže...
Eld kaže...

Gle njemu treba 10 sec da ubije elita a tebi 3 min. Npr ako on krepa 2-3 puta kroz run on to sve nadoknadi s time da on krzo run ide jako brzo. A ti mozda ne umires ali zato ti treba jako dugo da ubijes nekoga. I nakraju ti dode da tebi treba oko 3h za run njemu pa 1:45 -+10min. I sad ti meni reci cija je oprema bolja.

Ma nema sumnje da mu je i bolja oprema i da mu je bolji monk i da je on puuuuno bolji igrac Diabla 3 od mene. Apsolutno nikakve sumnje. Ali sto se mene tice, ponovit cu, zbog svoje bahatosti moze si i tog svog monka i svoju opremu i svoj prolazak actova za 3 milisekunde zabiti u d..e.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

baš me zanima kako taj monk ubije recimo elite magove koji se raštrkaju, bježe nakon 1. udarca, ostavljaju za sobom vatreni trag i bacaju led i lasere... veselica {#} mislim ono manje od 30k hp-a i low resist je sinonim za squishie..

ili zašto sam pitao za icefall cavern.. tamo su oni veliki debeli bikovi sa podosta hp-a.. kreneš lupati po jednom 2 se zachargaju na tebe.. meni su znali preko 40k hp-a 1-hitati .. znači jedan se zabije u mene i gotovo, eto sada sam to popravio.. kako to prolaziš? a nedaj bože da su elite i sa extra hp i bacaju kojekakva s*anja...

ili oni heraldi of pestilence.. običan mob, rokaš po drugim mobovima a sa ruba ekrane dođu 3 komada i naprave onaj podzemni poison odvratni attack i hp se krene topiti munjevitom brzinom..

ili koliko mi se puta desilo da rokam po mobovima i odjednom 2 bombaša samoubojica i gotovo..

svakako da postoji dps sa kojime možeš elite-a skuriti toliko brzo da on tebi ne može puno napraviti.. ali i uz takav dps moraš misliti i na preživljavanje..

meni build tog monka izgleda kao recimo build dps-era za bossove u mmo-ima.. imaš tanka i boli te njonja za preživljavanje, samo dps je bitan.. znači radije 1% cc-a nego 50 all resista {#} a i tu build faila, jer se pure dps uz minor resist može bolje složiti..

znači ako je kako kaže ima bolestan gear sa all resom i loh-om, onda je logično da je trebao na njemu početi graditi uber dps build ulagajući polako u skuplje uber iteme koji bi mu donjeli uber boost uz male kompromise na survivabilityju, radije nego promjeniti sav gear od jednom uz velike kompromise..

eto pokrenuo sam raspravu pa se nadovežite ako ste uopće sposobni za nešto drugo osim qrchenja i hvalisanja..

na kraju krajeva ako se hoćeš prsiti frapsaj recimo 10 minuta tvog runa kroz arreat core ili tak neko mjesto pa podjeli svoj uberness sa nama.. nećeš nam taj filmić nikada snimiti jer će veći dio vremena biti vraćanje na lokaciju i popravci.. {#}

i nitko se tebi nije krenuo bahatiti, nego si ti nasrnuo bahatim tonom na sve i svakoga

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Jel zna tko gdje ima za skinuti nekakva aplikacija koja ispusti nekakav zvuk kad ti padne legenda tokom igranja Diabla? Čuo sam za to ali neznam gdje ima za skinuti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

prvi "zeleni" u igri {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Ma molim te Eld kako te sad na jedanput ne zanima a prije toga si rekao da nije istina to što govorimo ...naš šta ja mislim da si ti obični pas koji laje a nema blage veze o D3 !!
Ma nabijte si vi svoje All Ress. i LoH znate kud i samo se držite toga daleko čete dogurat i slušajte takve papke koji nisu pomirisali ni 1% od D3 , hebe se meni ja samo znam da sam uspio upravo dignut Dps na 92 000 a svi vi koji mislite da nismo upravu umrite u neznanju !!!
Jer tebi Eld da dropa item od 100 mil. ti onako nebi znao šta s njim i vidim da ti nema pomoči , mani se ti D3 vjeruj mi !!
Svaka čast !!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

A jeste se i vi "raskokodakali" ko stare babe na placu. Moj krumpir je veći, ote sim... Nemojte biti kao mala djeca i raspravljajte o igri, a te nedoumice tko je bolji ćete riješiti kada izađe PVP.

EDIT:

Da li tko želi ovaj set item dolje, dajem ga za Zunimassa's Vision set item sa isto toliko crit-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 22:51 (formula1live).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
formula1live kaže...

A jeste se i vi "raskokodakali" ko stare babe na placu. Moj krumpir je veći, ote sim... Nemojte biti kao mala djeca i raspravljajte o igri, a te nedoumice tko je bolji ćete riješiti kada izađe PVP.

EDIT:

Da li tko želi Zunimassa's Vision  set item za ovaj dolje sa isto toliko CC-a.

Sam malo koji je sad set tvoj? Ako je ovaj Tal Rasha, dali bi ga želio prodati?

13 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...
formula1live kaže...

EDIT:

Da li tko želi Zunimassa's Vision  set item za ovaj dolje sa isto toliko CC-a.

Sam malo koji je sad set tvoj? Ako je ovaj Tal Rasha, dali bi ga želio prodati?

Da, moram to ispraviti. To sam dobio, ali ne želim ga prodati, htio bih ga mijenjati za Zunimassa's Vision. Stavio sam ga na AH za 80M (makar ne vrijedi toliko), a u chatu tražim zamjenu za Zunimassa's Vision.

13 godina
neaktivan

nije mi se ovo prepiranje i kzrcenje nije ni dalo citat... ljudi igre su tu za zabavu , a ne da postanete direktor svemira ... nikog ne boli k_r_c kaki ste vi igrac vjerujte mi 

13 godina
neaktivan
nine kaže...

baš me zanima kako taj monk ubije recimo elite magove koji se raštrkaju, bježe nakon 1. udarca, ostavljaju za sobom vatreni trag i bacaju led i lasere... veselica {#} mislim ono manje od 30k hp-a i low resist je sinonim za squishie..

ili zašto sam pitao za icefall cavern.. tamo su oni veliki debeli bikovi sa podosta hp-a.. kreneš lupati po jednom 2 se zachargaju na tebe.. meni su znali preko 40k hp-a 1-hitati .. znači jedan se zabije u mene i gotovo, eto sada sam to popravio.. kako to prolaziš? a nedaj bože da su elite i sa extra hp i bacaju kojekakva s*anja...

ili oni heraldi of pestilence.. običan mob, rokaš po drugim mobovima a sa ruba ekrane dođu 3 komada i naprave onaj podzemni poison odvratni attack i hp se krene topiti munjevitom brzinom..

ili koliko mi se puta desilo da rokam po mobovima i odjednom 2 bombaša samoubojica i gotovo..

svakako da postoji dps sa kojime možeš elite-a skuriti toliko brzo da on tebi ne može puno napraviti.. ali i uz takav dps moraš misliti i na preživljavanje..

meni build tog monka izgleda kao recimo build dps-era za bossove u mmo-ima.. imaš tanka i boli te njonja za preživljavanje, samo dps je bitan.. znači radije 1% cc-a nego 50 all resista {#} a i tu build faila, jer se pure dps uz minor resist može bolje složiti..

znači ako je kako kaže ima bolestan gear sa all resom i loh-om, onda je logično da je trebao na njemu početi graditi uber dps build ulagajući polako u skuplje uber iteme koji bi mu donjeli uber boost uz male kompromise na survivabilityju, radije nego promjeniti sav gear od jednom uz velike kompromise..

eto pokrenuo sam raspravu pa se nadovežite ako ste uopće sposobni za nešto drugo osim qrchenja i hvalisanja..

na kraju krajeva ako se hoćeš prsiti frapsaj recimo 10 minuta tvog runa kroz arreat core ili tak neko mjesto pa podjeli svoj uberness sa nama.. nećeš nam taj filmić nikada snimiti jer će veći dio vremena biti vraćanje na lokaciju i popravci.. {#}

i nitko se tebi nije krenuo bahatiti, nego si ti nasrnuo bahatim tonom na sve i svakoga

Ako si tak pametan mozemo skupa jedan run pa da vidimo.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

imaš challenge.. frapsaj, postaj... kaj bi trošio vrijeme na run s nekim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...
nine kaže...

Ako si tak pametan mozemo skupa jedan run pa da vidimo.

Onaj ko nevjeruje neka nam se pridruži kad god hoče tokom dana ,rado čemo ga prihvatiti na jedan brzinsko pokazni a kad smo kod prepirke , več sam rekao krenulo je kad su me nazvali lažovom a nikad do sad nisu ni pomirisali blizu takvoj vrsti farmanja i nije da nemam Ress. moji Ress. su na 680 bez bufa i u kombinaciji sa tolikim Dps-om Monk radi skoro perfektno a ako igram sa Mantrom of Healing runom Time of Need Ress mi se dižu preko 900 i dobro o čemu mi pričamo ko nema Ress. ali rađe preferiram Mantru of Conviction runa Overawe jer mi abnormalno diže Dps koji je na 3 sekunde preko 160 tisuča pa dobro ko je tu lud šta ti pričaš a to ko i koliko umire mogu se i u to kladiti da ti sa svojim All Ress. i loh-om po cijelom ranu pogineš više puta od mene, jer zapamti si da koliko god bio tenk ti kad što duže stojiš u onim sranjima na podu to te svake sekunde sve jače i jače uništava i možeš ti imat kolko svega želiš a nemaš dobar dps goriš a ja stojim svega 3 do 8 sekundi i njih nema a i imam Loh kad smo kod toga koji je na 798 i kad sve zajedno zbrojiš ti i dalje misliš da ja nemogu 1000 puta bolje farmat od večine koji su se dosad javili i nevjeruju u to , ti onda starno nisi normalan !

I za sve one koji nevjeruju u to da vas pitam, od kud nama toliki Paragon Lvl. , pao s neba, nebih rekao i nikakvi Elitni mobovi koji puštaju vatru za sobom ili se raštrkaju....šta s tim ...hodam dovoljno dugo za njim po toj vatri da kad ga uhvatim u četiri udarca je gotov i nepomogne mu nikakav shild a onih mojih 798 loha mi pomaže u tome da ostanem dovoljno dugo živ prije nego li ga sredim i šta ti tu ima biti čudno, reko sam vam svima onima koji nevjeruju slobodno dođite da vas provozamo gdi god hočete i sa kakvim god Elitima u talu a jednom davno kad stignete i vi do toga onda čete vidjeti koji papci ste danas ispali sa vašim izmišljenim i nebuloznim teorijama...meni nije jasno gdje ste ta sranja pokupili ili koji vi D3 igrate ...lol !!!!

I još jedna stvar ja i nas par molimo boga da se vrati jačina Elita prije patcha jer smo farmali i onda bez problema zato nam i je ovo smiješno a gdje si ti farmao onda da nam sada soliš pamet kako se farma Act 3 i 4 !!!! ...sljedeči put kad nekog nazivaš lažovom i navlačiš za jezik imaj argumente za to a ne ko muha bez glave samo se zaletiš i izgoriš , vjerojatno ti je to ostala navika od tvojeg farmanja , samo što ti tu nepomognu ni LOH ni All Ress. !!!

13 godina
protjeran
zagid3 kaže...

nije mi se ovo prepiranje i kzrcenje nije ni dalo citat... ljudi igre su tu za zabavu , a ne da postanete direktor svemira ... nikog ne boli k_r_c kaki ste vi igrac vjerujte mi 

Pogriješio si, Brutalni je toliko brutalno brutalan da je već direktor svemira......ups, hoću reći gospodin direktor svemira LOL XDDD

Edit- Brutalni ti defintivno imaš anger issuess, savjetujem dobrog psihijatra

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 2:49 (Kralj Situacije).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

brutalac prvo si prouči ovo ...

nadalje:

- nisam blesav vidio sam koje skillove imaš i vidio sam da si sve uložio na dps... skroz mi je jasan i tvoj stil igre kada sam vidio skillove

- želio sam pokrenuti diskusiju o buildu, ali normalno diskutiranje očito nije moguće

- za ove brojke resa i loh-a koje navodiš bi trebao priložiti screenshot statova

- za dps koji pokazuješ još moraš dokazati da se ne buffaš prije izlaska iz igre, a isto moraš i pokazati koliko brzo padaju eliteovi.. način dokazivanja, iduća natuknica..

- za besmrtno trčanje kroz act3 bi trebao priložiti youtube video kako bi svi to mogli vidjeti, a ne samo osoba sa kojom će te protrčati

- od kud sam pokupio ideje za buildove.. zicer ih nisam pročitao, nego sam sam došao do njih..

- vidim stalno spominješ farmanje.. guess what, ja ne farmam, ja igram bez cilja.. mrzim kada mi igra postane drugi posao

- argumente koje spominješ ili nisam vidio od zida teksta obavijenog u citat, ili su previše prekriveni ispadima bahatosti i arogancije.. (apropo, ako nisi do sada, vrijeme je da pročitaš link koji sam priložio)

- od kud ti paragon level? jbg djeca imaju puno vremena

- i dalje tvrdim da zgineš ko gnjida kada te se određeni elte-ovi dočepaju.. natuknica 5 za dokazivanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/mArkoman-2887/hero/12518671

evo i mog barba, konacno prosao inferno:), Diablo pao ko od šale. A sad u potragom za boljom opremom

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
nine kaže...

@Brutalni

za tebe isto pitanje kao i za sepula.. čovječe kaj te mobovi ne 1-hitaju sa tako malo hp-a?

imate jako dobar dps doduše, ja tek trebam početi ulagati u crit.. za početak bracer pa ringovi i rukavice.. ali ništa od navedenog mi nije imalo smisla dok god sam mogao nestati u borbi dok si rekao keks...

crit je na moj trenutni survivability tako reći fine tuning {#}

evo ti dokaz kako me 1-hitaju i da imam premali hp  ....  http://beta.xfire.com/videos/5aea16/  imam chc 52% i chd na 410 % samo hodam i netrebam udarat samo crit sve odradi ..kad budem imao veči paragon level vračam za life kamen u helm ..gle onaj ko malo kuži netreba mu se takve stvari govorit sam zaključiš kad vidiš profil i iteme na liku

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo vam link od Brutala..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3
mamiću odlazi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

koji act je najbolji po vašem mišljenju za farmanje ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Act III

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you.
13 godina
protjeran
nine kaže...

brutalac prvo si prouči ovo ...

nadalje:

- nisam blesav vidio sam koje skillove imaš i vidio sam da si sve uložio na dps... skroz mi je jasan i tvoj stil igre kada sam vidio skillove

- želio sam pokrenuti diskusiju o buildu, ali normalno diskutiranje očito nije moguće

- za ove brojke resa i loh-a koje navodiš bi trebao priložiti screenshot statova

- za dps koji pokazuješ još moraš dokazati da se ne buffaš prije izlaska iz igre, a isto moraš i pokazati koliko brzo padaju eliteovi.. način dokazivanja, iduća natuknica..

- za besmrtno trčanje kroz act3 bi trebao priložiti youtube video kako bi svi to mogli vidjeti, a ne samo osoba sa kojom će te protrčati

- od kud sam pokupio ideje za buildove.. zicer ih nisam pročitao, nego sam sam došao do njih..

- vidim stalno spominješ farmanje.. guess what, ja ne farmam, ja igram bez cilja.. mrzim kada mi igra postane drugi posao

- argumente koje spominješ ili nisam vidio od zida teksta obavijenog u citat, ili su previše prekriveni ispadima bahatosti i arogancije.. (apropo, ako nisi do sada, vrijeme je da pročitaš link koji sam priložio)

- od kud ti paragon level? jbg djeca imaju puno vremena

- i dalje tvrdim da zgineš ko gnjida kada te se određeni elte-ovi dočepaju.. natuknica 5 za dokazivanje

Što se mučiš, dokazao i pokazao je on tko je ii šta je. Arogantman, sa specijalnom moći arogancije hehe

15 godina
Diablo 3

Ofišlno prezirem igru i samu sreću svoju. Neku noć maksu padne sjekira, pa rukaivce od immortalsa pa ovo ono....sinoć pofi padne immortals kaciga...

danas ja idem igrati i padne mi ovo

Dakle pričao sam sa vendorom neće uzet a blacksmith kaže da neće prljat ruke....žalosno.

I nek mi neko kaže kako samo vajnam ovo ono poslat ću ga u rodni kraj. Nemam sreće sa ovom igrom nikakve, ekipa dobiva 50 eura iteme ja dobivam papirnate maramice, puj puj puj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kao što rekoh ja sam skroz za kvalitetnu diskusiju o buildovima.. za to forum i postoji...

eto priznajem brutal pali ali i dalje mislim da se lako može naći u neugodnoj situaciji da nestane dok si rekao keks..

mislim normalno je ginuti u ovakvoj igri.. nije normalno to ne priznati

eto jučer igram act 3, dođem do asmodeana kod kojeg nikada nisam ginuo pa čak ni na prvom prolazu, i u jednom trenutku me pogodi ona njegova vatrica i ode svih 47k hp-a {#}.. jedini pametan zaključak koji mi se nalaže je da trebam još HP-a {#} naravno primarno mi je polako skupljati cc, ali ću gledati da ili minimalno gubim survivability dok si još dižem DPS..

@sepultribe

za tvoj build sam odmah rekao da je uber, ali me čudilo 40k hp-a što je već cifra nasprem brutalovih 26k.. ti imaš i velik resist + resist shout i teško ćeš popiti 1-hit...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Upravo sam doživio dno ove igre. Igramo ja i maks private game. Ne znam kako se zatvara igra ili zaključava whatever nije mi ni trebalo dosad. I igramo sve 5 i spoji se još jedan frend. Odigra malo i ode i dođe neki darkowiz yebeni unutra neki demon. Lik je jadan i usporava nas, ja mu velim da odyebe, neće lik uporno ostaje unutra igra on sam ne yebe njega živa sila. Mi ginemo ko kreteni...ja ga ne mogu nikako kicat. Odem u grad i stojim tamo...lika ne yebe on i dalje igra...sam se muči.

Pa mislim stvarno da ja nemrem kikat nikog iz svoje igre? pa di to ima yebem ti igru i sve.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...

Evo vam link od Brutala..

Ne zelim se svadat ali jesam li ja jedini koji vidi one 3 poruke da je bio ubijen??

15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja vidim 4 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Toliko o njegovom "skillu" i oneshot killu hahahaha  Al taj dio kad ga natabaju 4 puta je izostavio naravno {#}

Btw toliko o njihovim pricama kako su "zaboravili" sta to znaci umrjet, kako se to nikad ne dogadja. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 18:29 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice