Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.541.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Kora kaže...
Tonči kaže...
Kora kaže...

Baš kako sam i mislio, pa to sam ja i rekao, amerikanci su mnogo gluplji ljudi od europljana, a i bogatiji

Zašto bi bili gluplji?

Zato što sam gledao dokaze što su ljudi na američkim serverima prodavali za stotine eura nešto što ne vrijdei niti 2 eura i to masovno, znači nije evo jednom se dogodilo. Za europljane baš se i nisam nagledao takvih dealova, iako ih sigurno ima. No, i opće-poznata stvar je da su ameri kao narod generalno idioti.

Ta "opće-poznata stvar" je čista glupost tj. glupa balkanska narodna predaja. Da, na 350 milijuna ćeš naći mnogo više neobrazovanih i glupih, nego u 4 milijuna, ali sudeći prema političko-gospodarskoj situaciji, mi Hrvati smo neizmjerno glup narod. Što se tiče obrazovnog i znanstvenog sustava, u daleko su boljoj poziciji.

Moraš se otarasiti tih gluposti. Američki AH je življi jer su znatno bogatiji. Ja znam i neke naše, koji su kupili iteme za dosta eura i to samo zato jer imaju i nije ih briga. Ja sam osobno prodao hrpe bezveznih stvari za enormne cifre na EU RMAH-u.

Test user kaže...

iz tog razloga mislim krenut na US al HC.

Malo teže ćeš na US :)

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Test user kaže...

kak to mislis?

Vec imam na US. SC doduse...

16 godina
odjavljen

Za RMAH na US im moraš: poslati dokumente s prebivalištem u US (i SSN-om), PayPal US koji prima novac, a za što ti treba US bankovni račun ili kreditna kartica i također adresa u US.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Za RMAH na US im moraš: poslati dokumente s prebivalištem u US (i SSN-om), PayPal US koji prima novac, a za što ti treba US bankovni račun ili kreditna kartica i također adresa u US.

aaaaa..ti mislis na RMAH....

ne, to ne planiram korisiti, samo gold i gornji post se odnosio na gold....

posto mi je client/account EU nemrem korist RMAH.

tek sam jucer "slozio" EU RMAH pristup da morti nekaj zaradim....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 10:48 (Test user).
16 godina
odjavljen

Aha, to je drugo. Ne zaboravi i 200ms veći ping :).

14 godina
neaktivan

intenzivno testiranje ce ici na SC naravno....

za sad 100% sam u zelenom tak da mi jos nikad nije palo na zuti.

15 godina
protjeran
Tonči kaže...
Kora kaže...
Tonči kaže...

Ta "opće-poznata stvar" je čista glupost tj. glupa balkanska narodna predaja. Da, na 350 milijuna ćeš naći mnogo više neobrazovanih i glupih, nego u 4 milijuna, ali sudeći prema političko-gospodarskoj situaciji, mi Hrvati smo neizmjerno glup narod. Što se tiče obrazovnog i znanstvenog sustava, u daleko su boljoj poziciji.

Moraš se otarasiti tih gluposti. Američki AH je življi jer su znatno bogatiji. Ja znam i neke naše, koji su kupili iteme za dosta eura i to samo zato jer imaju i nije ih briga. Ja sam osobno prodao hrpe bezveznih stvari za enormne cifre na EU RMAH-u.

Test user kaže...

Nisam ni mislio naspram hrvata, već naspram europljana. Amerikanci su nenadjebivo gluplji. I ne odnosi se to samo na ovo o čemu mi pričamo, pa ameri su kreteni, glupani, idioti, moroni, bahati, misle da je cijeli svijet njihov itd itd, pa to je činjenica. Bio sam u nekoliko američkih guildova iz raznoraznih igara, čuoo sam o čemu pričaju, na koji način i kakva retardirana razmišljanja imaju. Naravno svugdje ima iznimaka. I kakve to gluposti pričaš, prema politčko-gospodarskoj situaciji, što se tiče obrazovnog i znanstvenog sustava................pa o čemu ti to? Mi, mlada država koja je imala rat prije samo 20 godina i koja se još uvijek oporavlja od toga uspoređuješ sa svjetskom velesilom, koja je velesila u -svemu!

I btw, ti kažeš da su kupili iteme za dosta eura i to samo zato jer imaju i nije ih briga! Pa ajde ti meni reci kako to nije glupo, moronski i retardirano? Znači pametno je, dubokoumno na beskorisne gluposti trošit novac? Da to je zaista pametno

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 12:14 (Kora).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo je smeće od igre. Ok - ne baš smeće; za nove igrače i neobrijane klince ovo je zasigurno solidna igra, ali za mene (koji sam prešao 3 ''banke'' i odigrao i previše igara do sada, uključujući i oba prethodnika ovog nastavka) D3 je smeće.

Iz dva jednostavna razloga - Diablo 3, za razliku od prethodnika, više nema svoju mračnu atmosferu i igra je - DOSADNA. Samo mlati i mlati, tipični linearni hack&slash bez trunke mozga.

Za one koji ne znaju - prva dva nastavka imali su puno bolju atmosferu i bilo je teže pronaći dobar komad opreme, a samim time bio je i veći gušt igrati... Uz to, priča je bila bolja (iako oduvijek tanka), questovi zanimljiviji (neki su čak tražili i uključivanje onih 2% mozga)...

Ovo danas je, baš poput svega drugog što se danas proizvodi - samo roba široke potrošnje. Vješto upakirano sranje, lijepog dizajna i bombastičnih reklama koje su godinama ložile atmosferu...

Što bi se narodski ukratko reklo - tresla se brda, rodio se: prdac.

Osim imena, ovo veze nema s prethodnicima.

Ovu igru, što se mene tiče, mogli su komotno nazvati i ''Debilizam vol.3''.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Danyel kaže...

Ovo je smeće od igre. Ok - ne baš smeće; za nove igrače i neobrijane klince ovo je zasigurno solidna igra, ali za mene (koji sam prešao 3 ''banke'' i odigrao i previše igara do sada, uključujući i oba prethodnika ovog nastavka) D3 je smeće.

Iz dva jednostavna razloga - Diablo 3, za razliku od prethodnika, više nema svoju mračnu atmosferu i igra je - DOSADNA. Samo mlati i mlati, tipični linearni hack&slash bez trunke mozga.

Za one koji ne znaju - prva dva nastavka imali su puno bolju atmosferu i bilo je teže pronaći dobar komad opreme, a samim time bio je i veći gušt igrati... Uz to, priča je bila bolja (iako oduvijek tanka), questovi zanimljiviji (neki su čak tražili i uključivanje onih 2% mozga)...

Ovo danas je, baš poput svega drugog što se danas proizvodi - samo roba široke potrošnje. Vješto upakirano sranje, lijepog dizajna i bombastičnih reklama koje su godinama ložile atmosferu...

1. nije prdac, nego miš, tko još govori prdac uopće. Kao drugo nema šanse da je bilo teže naći dobar komad opreme u prijašnjim nastavcima, ovo so definitvno najgori lootovi ikada koje sam ikada vidio od svih igara koje sam igrao. Kao treće naravno da ćeš reći da je igra smeće i odustati kad dobivaš konstantno smeće od dropova

16 godina
neaktivan

Kora@

malo smanji doživljaj - ili zaista misliš da sam glup pa da ne znam da se kaže ''miš''?? lool

Uglavnom, kad već pokušavaš ispast pametan - ovo je bio moj osvrt, i meni je bilo puno teže naći dobar komad opreme u prethodnim nastavcima, naravno zato jer ih je bilo manje i da ne duljim, bilo je puno bolje izbalansirano. Sve.

A igra je smeće ne zbog loših predmeta (barem ne meni), već zbog loše atmosfere koja nema veze s prijašnjim nastavcima. Osim imena.

Da ne spominjem da se cijela igra svodi samo na bjesomučno klikanje mišem, bez trunke razmišljanja... Za frustriranog američkog klinca od nekih 15-16 god. ovo će zacijelo biti ''cool'' igra...

PROMAŠAJ. Ili, kako vi koji govorite ''naturalizirani engleski'' volite reć - EPIC FAIL.

Iz Hrvatske, s ljubavlju
15 godina
protjeran
Danyel kaže...

Kora@

malo smanji doživljaj - ili zaista misliš da sam glup pa da ne znam da se kaže ''miš''?? lool

Uglavnom, kad već pokušavaš ispast pametan - ovo je bio moj osvrt, i meni je bilo puno teže naći dobar komad opreme u prethodnim nastavcima, naravno zato jer ih je bilo manje i da ne duljim, bilo je puno bolje izbalansirano. Sve.

A igra je smeće ne zbog loših predmeta (barem ne meni), već zbog loše atmosfere koja nema veze s prijašnjim nastavcima. Osim imena.

Da ne spominjem da se cijela igra svodi samo na bjesomučno klikanje mišem, bez trunke razmišljanja... Za frustriranog američkog klinca od nekih 15-16 god. ovo će zacijelo biti ''cool'' igra...

PROMAŠAJ. Ili, kako vi koji govorite ''naturalizirani engleski'' volite reć - EPIC FAIL.

A Diablo kao glavni boss? A butcher? Bjesomučno klikanje mišem je Diablo izmislio  lol i po tome je i najpoznatiji i zato ga tolike mase i igraju. A hack&slash igre se i po definiciji ne svode na razmišljanje haha zato i jesu hack and slash. Baš si mozak, nema šta, u šta imaš "preko 3 banke".............btw zašto je on suspendiran?

14 godina
neaktivan
Danyel kaže...

za dropove bi  rekao da su tu negdje. sto se tice kvalitete a ne tipa magic/rare/legendary/set.

i mogu reci da je i dobro da legendary padaju nikako jer su totalno smece, pa me ne zamaraju, set isto.

Jaaaako dobar item u D2 je bilo jako tesko naci dok ovdje padaju dosta dobri al netako dobri kao u D2.

za atmosferu si u parvu 100% nema onog osjecaja kakav je imao D1/D2....vise bi krivio pozadinsku muziku za to, al nek.

a sto se price tice, to si "omasio-ceo-fudbal". Istina,glavna prica je full jednostavna i kratka ( i linearna), al pozadiskih detalja ima i previse. U 330 sati igre nisam jos sakupio sve knjige, koje mozes citat/slusat i ima previse pricica koje nadopunjuju cijelu pricu i medusobno su povezane

za vizualni izgled sam dijelio tvoje misljenje na pocetku, od open bete i prvih tjedan dana, nakon toga mogu rec da je super sto su to napravili.

Zasto? 

Jer napokon vidim sve sto monsteri dropaju i ne trebam se naprezat i trazit jel sam ih sve pokupio ili ne. To je jedini razlog zakaj mi je grafika/vizualni izgled "OK".

npr. PoE ak stavis chain mail na sebe a u pustinji si i odes pisat/srat/nesto na nekih 10-15 min i kad se vratis, nemres se nac na ekranu ako nemas tamosmedu kacigu, a kad nekaj dropa je u stilu "kaj?-gdje?"

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:17 (Test user).
14 godina
neaktivan

Danas odradio act1 rush i dobio drop   -   gaće 160dex 167vit i 2 socketa wuhuu :)

Time and time and time and time again...
13 godina
neaktivan
Diablo 3

nema resa, nema para :P

btw. ako je tko zainteresiran da kupi gold u diablu na euro serveru nek mi posalje poruku ;)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Kora@

imaš pravo na svoje viđenje, al daj stari malo smanji negativnu euforiju. iskreno puca mi kara za blizard, i koliko će oni para zaradit. jednostavno volim ovaj serijal, ova igra mi je uvijek bila i ostat će "must have". iako slažem se s tobom, neke stvari su fulali, jasno mogli su i poslušat kritike i napravit neke stvari drugačije, al kad bi oni slušali sve kritičare gdje bi stigli pokraj svih tih kritika završit igru? jedino što im zamjeram, je to nenormalno rastezanje izlaska igre, i djelomično grafiku. što se tiče tvoje kritike samog gameplaya, stari moj ovo je hack and slash nema tu puno taktike i mozganja, ja znam da ste vi ili barem neki od vas mislili da nešto jako pametno taktički radite u diablu 2, al realno on je bio isti k.. kao i diablo 3 po pitanju samog igranja. što se tiče atmosfere, slažem se s tobom da nije na razini diabla 2, al to uvelike pripisujem glazbi koja mi ne djeluje onako opako kao u prijašnjom nastavku. sjećam se kad bi došao pred onaj kraj igre, to me jeza hvatala baš zbog te muzike koja je bila puno bolje pogođena nego što je ova sada. priča je sadržajnija sada, nego što je bila prije, al naravno ne mora se svima sviđat. igra je sve, samo ne EPIC FAIL, znam da su mnogi očekivali puno više, al očekivanja su vam bila jednostavno nerealna. zašto, pa zato što je ovo ipak samo jedna obična igra, uz koju gubite dio slobodnog vremena a ne životna opsesija. danas svi pretjerano ozbiljno pristupaju igrama, i onda normalno često budu razočarani, a to je samo jedan segment našeg života, ili bi barem tako trebao bit. još nisam počeo igrat igru, al sam proveo jedno 10 sati s frendom dok je on igrao, i mogu reći da je igra stvarno ok iz mog pogleda, naravno imam neke zamjerke al daleko od toga da je nekakav fail jer stvarno nije. jedino što se mogu složit, da su igre postale bezobrazno skupe, i da nije normalno za jednu ovakvu igru dat 450 kuna kolika joj je sad cijena. 200-250 kuna bi bila neka realna cijena, al nitko nas ne sili da kupujemo igre tako da sve je na nama i našoj procijeni dal nam se isplati dat tolike pare za iste.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

samo za NA se trazi/savjetuje promjena passworda....

ja cu ipak promjenit  just-in-case

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam je li ovo vec netko spomenuo, no da podijelim jednu informaciju koju sam tek nedavno doznao.

Imam nešto $ od RMAHa na PP računu, kupio sam par stvari sa ebaya, ali iznose nikako ne skida sa PP balance, nego sa kreditne kartice. Naime, sredstva na svom PayPal računu ne možete izravno koristiti ako ste iz Hrvatske. Možete ih jedino povući na Visa karticu:

Thank you for contacting PayPal regarding your PayPal balance.

I understand that you want to use your balance to make payments. I

regret to inform you that a balance on a Croatian PayPal account cannot

be used to make payments at this time. You can withdraw the funds to a

Visa card or to a US bank account. We hope to expand this in future

however we currently have no timeframe for this.

Please let us know if you require any further assistance.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Diablo 3
Pozz. svima !

e ako ima ko nešto slično ja bih zamjenio moj Leg. Helm "Andariels Visage"

-115 Inteli.
- 31 Poison Res.
- Attack Speed 5 %
- Regenerates 90 Life per Sec.
- Crit Hit Chance 3 %
- ide kamen u njega

sa sličnim ali mora umjesto Intelige. imati Dexter. !!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Ovo je smeće od igre. Ok ...

možda malo brutalan osvrt, ali iskren i dobar, blizz nikad nije mario previše za feedback korisnika, no vidimo da se mijenjaju...

drop wowa s 12M ljudi na 9M ( samo zadnja tri mjeseca milion korisnika ), upalio je crveno svijetlo jer priča "ljeto ili ekspanzija vartit će se" ne drži vodu, da im stvar bude gora SC2 i D3 također bilježe slične trendove, nadam se da će ih to natjerat da posvete malo više pažnje korisnicima...

da se mjenjaju vidi se u D3 gdje se reagiralo poprilično brzo (sjetimo se wow gdje su se značajnije promjene itema ili slično čekale godinama, doslovno.), 2 stvari koje su razljutile "publiku" su AH i Legendary setovi/itemi, traženje itema vidimo rješavaju (s 3 na 6 stavki) kao i bolje statove setova i itema, dakle čuli su glas igrača, nisu reagirali, igrači su ih odmah napustili, potom su oni domah reagirali jer su osjetili da nešto neštima.

to je nešto pozitivni jer će ih natjerat na "brže" reakcije samim time prisiljeni su pratit kako igrači "dišu", iskreno nije mi ih žao jer godina su ignorirali igrače, konkurencija je to iskoristila i igre postaju sve bolje (u smislu da se brzo mjenjaju stvari koje neštimaju)  {#}

13 godina
Diablo 3

Trazim chest i crossbow za svog Deamon Huntera 60lvl. Chest i crossbow neka budu 62,63lvl i full dobri. PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GoodAngel kaže...

imaš pravo na svoje viđenje, al daj stari malo smanji negativnu euforiju. iskreno puca mi kara za blizard, i koliko će oni para zaradit. jednostavno volim ovaj serijal, ova igra mi je uvijek bila i ostat će "must have". iako slažem se s tobom, neke stvari su fulali, jasno mogli su i poslušat kritike i napravit neke stvari drugačije, al kad bi oni slušali sve kritičare gdje bi stigli pokraj svih tih kritika završit igru? jedino što im zamjeram, je to nenormalno rastezanje izlaska igre, i djelomično grafiku. što se tiče tvoje kritike samog gameplaya, stari moj ovo je hack and slash nema tu puno taktike i mozganja, ja znam da ste vi ili barem neki od vas mislili da nešto jako pametno taktički radite u diablu 2, al realno on je bio isti k.. kao i diablo 3 po pitanju samog igranja. što se tiče atmosfere, slažem se s tobom da nije na razini diabla 2, al to uvelike pripisujem glazbi koja mi ne djeluje onako opako kao u prijašnjom nastavku. sjećam se kad bi došao pred onaj kraj igre, to me jeza hvatala baš zbog te muzike koja je bila puno bolje pogođena nego što je ova sada. priča je sadržajnija sada, nego što je bila prije, al naravno ne mora se svima sviđat. igra je sve, samo ne EPIC FAIL, znam da su mnogi očekivali puno više, al očekivanja su vam bila jednostavno nerealna. zašto, pa zato što je ovo ipak samo jedna obična igra, uz koju gubite dio slobodnog vremena a ne životna opsesija. danas svi pretjerano ozbiljno pristupaju igrama, i onda normalno često budu razočarani, a to je samo jedan segment našeg života, ili bi barem tako trebao bit. još nisam počeo igrat igru, al sam proveo jedno 10 sati s frendom dok je on igrao, i mogu reći da je igra stvarno ok iz mog pogleda, naravno imam neke zamjerke al daleko od toga da je nekakav fail jer stvarno nije. jedino što se mogu složit, da su igre postale bezobrazno skupe, i da nije normalno za jednu ovakvu igru dat 450 kuna kolika joj je sad cijena. 200-250 kuna bi bila neka realna cijena, al nitko nas ne sili da kupujemo igre tako da sve je na nama i našoj procijeni dal nam se isplati dat tolike pare za iste.

Al dobro da si rekao nama koji je igramo u cemu grijesimo.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
14 godina
neaktivan
EbE kaže...
Danyel kaže...

Ovo je smeće od igre. Ok ...

možda malo brutalan osvrt, ali iskren i dobar, blizz nikad nije mario previše za feedback korisnika, no vidimo da se mijenjaju...

drop wowa s 12M ljudi na 9M ( samo zadnja tri mjeseca milion korisnika ), upalio je crveno svijetlo jer priča "ljeto ili ekspanzija vartit će se" ne drži vodu, da im stvar bude gora SC2 i D3 također bilježe slične trendove, nadam se da će ih to natjerat da posvete malo više pažnje korisnicima...

da se mjenjaju vidi se u D3 gdje se reagiralo poprilično brzo (sjetimo se wow gdje su se značajnije promjene itema ili slično čekale godinama, doslovno.), 2 stvari koje su razljutile "publiku" su AH i Legendary setovi/itemi, traženje itema vidimo rješavaju (s 3 na 6 stavki) kao i bolje statove setova i itema, dakle čuli su glas igrača, nisu reagirali, igrači su ih odmah napustili, potom su oni domah reagirali jer su osjetili da nešto neštima.

to je nešto pozitivni jer će ih natjerat na "brže" reakcije samim time prisiljeni su pratit kako igrači "dišu", iskreno nije mi ih žao jer godina su ignorirali igrače, konkurencija je to iskoristila i igre postaju sve bolje (u smislu da se brzo mjenjaju stvari koje neštimaju)  {#}

prvo i osnovno....blizzard je valjda jedini koji uistinu radi ono sto traze igraci, al je problem u tome sto Bizz ima svoju bazu od cca 200K igraca s trusted "Statutom" za svaku franaizu koju imaju i jedino njihov glas slusaju. Zato ih i nema na forumima s blue postovima jer im ti "igraci" nisu portvrdili da je to "uistinu" problem. i Ta baza je od D1, i vecina je od D2 prije 1.09 patch-a. Jako mali broj im je usao iz d3 beta testiranja.

Sto se tice D3 to su  80% HC igraci, i svi nerf requesti su od HC igraca a sto se tice nerfa inferno tezine je jedini valjda od cijelog communitya. OStali bugovi su bugovi koji testing tim od par K igraca nije niti pokusavao isprobati jer im nije palo napamet.

Zakon velikih brojeva (milijoni) je dokazao svoju stranu, losu po blizzard jer su uoceni ogromni propusti i jednostavna mogucnost scammanja i dupanja i sl.

Svaki request je zabiljezen i proslijeden prema "filteru", ako se dokaze da je uistinu problem i da nema work-around, dolazi blue post, pa onda fix i to ako.

a popustanje community-u je blizzard kostalo game-brakinga, famozni Iron Maiden nerf u D2. Osobno sam se veselio tom nerfu, cekajuci ga godinama, al igraci su rekli svoje..... manje od lvl 99  nisi mogao vidjet na ladderu HC ili SC, svi su razbili D2 kao zvecku i par mjueseci nakon sto smo se svi izivljavali, ogroman pad broja igraca jer je igra 100% "own-ana"....

15 godina
protjeran
post kaže...

Ne znam je li ovo vec netko spomenuo, no da podijelim jednu informaciju koju sam tek nedavno doznao.

Imam nešto $ od RMAHa na PP računu, kupio sam par stvari sa ebaya, ali iznose nikako ne skida sa PP balance, nego sa kreditne kartice. Naime, sredstva na svom PayPal računu ne možete izravno koristiti ako ste iz Hrvatske. Možete ih jedino povući na Visa karticu:

Thank you for contacting PayPal regarding your PayPal balance.

I understand that you want to use your balance to make payments. I

regret to inform you that a balance on a Croatian PayPal account cannot

be used to make payments at this time. You can withdraw the funds to a

Visa card or to a US bank account. We hope to expand this in future

however we currently have no timeframe for this.

Please let us know if you require any further assistance.

Jel to onda vrijedi za sve pokušaje kupnje putem paypala bilogdje? Jer namjeravam kupovati PC igru sa Zavvija putem paypala a imam na balanceu nešto love

17 godina
neaktivan

Prvo pare na karticu pa onda kupuj

15 godina
protjeran
Diablo 3

ma ne, pa evo frend ima paypal a on je u BiH i sve normalno plaća i kaže da je sve u redu, kakve su to nebuloze pa šta bi onda uopće kod nas postojao paypal

Edit, ah sad sam skontao da nije linkao karticu na paypal, e to je druga stvar, ja sam linkao

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:58 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

ma ne, pa evo frend ima paypal a on je u BiH i sve normalno plaća i kaže da je sve u redu, kakve su to nebuloze pa šta bi onda uopće kod nas postojao paypal

Edit, ah sad sam skontao da nije linkao karticu na paypal, e to je druga stvar, ja sam linkao

Uredno možeš kupovati sa PayPalom, i naplata će ići preko (kreditne) kartice. Razlika je jedino što izgleda ne možeš raspolagati sa eventualnim PP balanceom - možeš ga jedino povući na Visa karticu.

Primjer: imam $100 na PP balancu od RMAH. Kad kupim nešto na ebayu (ili bilo gdje drugdje) za npr. 60$, tih 60 ne mogu platiti sa PP lovom, nego je naplata otišla preko kartice, a na PP računu ostane još uvijek $100.

17 godina
post kaže...
Kora kaže...

Uredno možeš kupovati sa PayPalom, i naplata će ići preko (kreditne) kartice. Razlika je jedino što izgleda ne možeš raspolagati sa eventualnim PP balanceom - možeš ga jedino povući na Visa karticu.

Primjer: imam $100 na PP balancu od RMAH. Kad kupim nešto na ebayu (ili bilo gdje drugdje) za npr. 60$, tih 60 ne mogu platiti sa PP lovom, nego je naplata otišla preko kartice, a na PP računu ostane još uvijek $100.

Nažalost je za Hrvatsku tako. Iz PayPal balance-a ne možeš platiti, nego moraš staviti na karticu (ide automatikom, i uzimaju si postotak od transakcije), te platiš "normalno" sa svojeg računa/kartice. I da, imam linkanu karticu na PayPal račun.

15 godina
protjeran
post kaže...
Kora kaže...

Kakva je to glupost, pa čemu onda uvoditi paypal za hrvate ako nemožeš plaćati sa paypal balancom? Meni je problem što sam linkao paypal sa karticom žiroračuna, tako da što god prebacim na tu karticu država preispituje, tj treba se platiti porez na to, da je kartica od tekućeg računa ili kreditna kartica onda je to druga stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 17:44 (Kora).
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kakva je to glupost, pa čemu onda uvoditi paypal za hrvate ako nemožeš plaćati sa paypal balancom? Meni je problem što sam linkao paypal sa karticom žiroračuna, tako da što god prebacim na tu karticu država preispituje, tj treba se platiti porez na to, da je kartica od tekućeg računa ili kreditna kartica onda je to druga stvar.

Kako god je, to je odgovor koji sam dobio od PP. I mene iznenađuje, jer ne vidim kakve veze ima to gdje PP korisnik živi sa činjenicom da ti oni tamo drže novac i traže otkupninu za njega.

Vrlo vjeroajtno je to upravo zbog poreza. Novac možeš dovući sebi samo na žiro, i to će država vidjeti. Da kupiš neku robu sa PP balance, izbjegao bi plaćanje poreza.

Evo dodatnog info:

Thank you for contacting PayPal regarding making payments from your

balance.

I would like to clarify with you that we are working hard to improve our

services in all countries however the feature you enquire about is not

available yet in Croatia unfortunately.

You can still fund your payments on your credit card.

Ništ, moram u pbz i otvarat žiro :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice