Ovo je smeće od igre. Ok - ne baš smeće; za nove igrače i neobrijane klince ovo je zasigurno solidna igra, ali za mene (koji sam prešao 3 ''banke'' i odigrao i previše igara do sada, uključujući i oba prethodnika ovog nastavka) D3 je smeće.
Iz dva jednostavna razloga - Diablo 3, za razliku od prethodnika, više nema svoju mračnu atmosferu i igra je - DOSADNA. Samo mlati i mlati, tipični linearni hack&slash bez trunke mozga.
Za one koji ne znaju - prva dva nastavka imali su puno bolju atmosferu i bilo je teže pronaći dobar komad opreme, a samim time bio je i veći gušt igrati... Uz to, priča je bila bolja (iako oduvijek tanka), questovi zanimljiviji (neki su čak tražili i uključivanje onih 2% mozga)...
Ovo danas je, baš poput svega drugog što se danas proizvodi - samo roba široke potrošnje. Vješto upakirano sranje, lijepog dizajna i bombastičnih reklama koje su godinama ložile atmosferu...
Što bi se narodski ukratko reklo - tresla se brda, rodio se: prdac.
Osim imena, ovo veze nema s prethodnicima.
Ovu igru, što se mene tiče, mogli su komotno nazvati i ''Debilizam vol.3''.
1. nije prdac, nego miš, tko još govori prdac uopće. Kao drugo nema šanse da je bilo teže naći dobar komad opreme u prijašnjim nastavcima, ovo so definitvno najgori lootovi ikada koje sam ikada vidio od svih igara koje sam igrao. Kao treće naravno da ćeš reći da je igra smeće i odustati kad dobivaš konstantno smeće od dropova