Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li ste primijetili kako su cijene Tome of Secrets, Essence i Brimstona pale. Da li to znači da je bolje sad sve prodati ili će cijene s vremenom porasti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno možd glupo pitanje.... svi pričate prodaj žute iteme vendoru.... ja prodajem ovom tipu u act 1.... tko je taj vendor? jel on više love daje ili šta

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 3
domac1986 kaže...

jedno možd glupo pitanje.... svi pričate prodaj žute iteme vendoru.... ja prodajem ovom tipu u act 1.... tko je taj vendor? jel on više love daje ili šta

Vendor je prodavač na engleskom. Kad netko kaže da je prodao vendoru, znači da je prodao nekom NPC-u, act 1 2 3 4, nebitno koji.

14 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
gaggo kaže...

Zna li ko kad ce nova ekspanzija, ne pratim te novosti uopce, samo se igram po igri?

I novi sam vlasnik acc-a od kolege strbi-a, pa sam da znate vi koji me dodajete

Uuu ne tako brzo. Očekuj minimalno god i pol do 2 godine razmaka.

Iako bi po mnogima hitno trebala neka ubrzana ekspanzija.

Pa i nema potrebe, da odmah izbacuju ekspanziju. Ja da sam na mjestu Blizarda, najmanje dvije godine ne bih izbacio ekspanziju, možda i tri da se stvori ona pozitivna nervoza kod kupaca igrača i da financijski opet sruše sve rekorde prodajom. U svakom slučaju, Diablo 3 je zadovoljio očekivanja, a i osobno ne bih volio da prebrzo izađe nastavak jer prvo se želim dobro izigrat s originalom. A to je baš taj period, od dvije tri godine razmaka. Nema potrebe žurit, pogotovo ne zbog ovih kojima igra dosadi u svega dva mjeseca igranja, takvi nisu dostojni ovakve igre. A još manje njenih nastavaka, kad ne znaju uživat u njoj bolje da čekaju.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
formula1live kaže...

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

Btw jel itko zna kad dolazi taj patch?

Kad već spominješ taj patch, dal se svaki patch za Diablo 3 mora posebno instalirat i skidat na komp, ili jednostavno pri updetiranju igre blizard sam instalira te patcheve koji fale? Ili ja osobno moram ić na blizard stranicu, i skidat patch po patch? Pitam jer imam instaliranu igru, al još je nisam pokrenuo, i neću još jedno 15 dana najmanje. Al kad je pokrenem, jel će blizard sam skinut patcheve ili ih ja moram sam instalirat i nadogradit.

AMD Phenom II x 6 1090T
16 godina
GoodAngel kaže...
Kora kaže...
formula1live kaže...

Pa ako se ne varam nije obavezan SMS za RMAH. Ja se nisam registrirao za SMS obavijesti i stavljao sam iteme na RMAH. Što se tiče Legendary itema to prodaj čim prije jer kada dođe patch 1.0.4.0, svi Legendery itemi dobivaju buff, tako da će ovi koje imaš biti jako slabi i nećeš ih moći prodati.

Btw jel itko zna kad dolazi taj patch?

Kad već spominješ taj patch, dal se svaki patch za Diablo 3 mora posebno instalirat i skidat na komp, ili jednostavno pri updetiranju igre blizard sam instalira te patcheve koji fale? Ili ja osobno moram ić na blizard stranicu, i skidat patch po patch? Pitam jer imam instaliranu igru, al još je nisam pokrenuo, i neću još jedno 15 dana najmanje. Al kad je pokrenem, jel će blizard sam skinut patcheve ili ih ja moram sam instalirat i nadogradit.

sve se radi automatski

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja bi da mi barem jednom dropne Stormshield! :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi jos uvijek igraju D3?

Logira sam se sinoc(oko 8 sati) dok sam ceka da mi se makne cd s agenata u EVE-u.

Jedan friend online,od nekih 25 koji su aktivno igrali D3 prije manje od mjesec dana.

A taj jedan je bas zagrizen, igra samo HC i koliko sam vidia ima skoro full ilv63 Barb s kojim je zavrsia HC act 3 inferno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

ma ja nemogu prodat više ništa ni pod akcijeske cijene od 49999 i to...ok itemi, 62 63 lvl majka za ekipu koja je došla sa hella, ali ne ide...jako slabo-.

Znam da je ljeto ali opet...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ma ja nemogu prodat više ništa ni pod akcijeske cijene od 49999 i to...ok itemi, 62 63 lvl majka za ekipu koja je došla sa hella, ali ne ide...jako slabo-.

Nije ljeto krivo. Svi znamo ko je kriv :)) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Zato jer precjenjuješ stvari, ja sam prodao jučer i danas iteme za 8M golda. Ja stavljam bar 50% jeftinije nego su drugi slični itemi na AH-u i onda se prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 15:55 (formula1live).
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
domac1986 kaže...

Vendor je prodavač na engleskom. Kad netko kaže da je prodao vendoru, znači da je prodao nekom NPC-u, act 1 2 3 4, nebitno koji.

hvala

16 godina
neaktivan
Diablo 3

pričajte mi.... ja ne mogu prodati ok amulet... evo tko hoće nek kaže cijenu pa se dogovorimo

15-30 dmg
97 strenghta

47dexterity
melee atackers take dmg 1059

critical hit chance increased 7.5%   pp čeka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

pričajte mi.... ja ne mogu prodati ok amulet... evo tko hoće nek kaže cijenu pa se dogovorimo

15-30 dmg
97 strenghta

47dexterity
melee atackers take dmg 1059

critical hit chance increased 7.5%   pp čeka

str i dex - loša kombinacija

My global position systems are vocally addressed
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...
fila2208 kaže...

Nije ljeto krivo. Svi znamo ko je kriv :)) 

dajme nemoj i ti sad zayebavati :)

formula1live kaže...
fila2208 kaže...

Zato jer precjenjuješ stvari, ja sam prodao jučer i danas iteme za 8M golda. Ja stavljam bar 50% jeftinije nego su drugi slični itemi na AH-u i onda se prodaju.

PRECIJENJUJEM? Hlače sa dva socketa, 150 str, skoro 200 vita, nešto resista i malim regenom nisu dobar deal zta 49999????

Stavljam niske cijene, niže od većine i lošijih stvari i opet ne ide....ali dobro, bit će da je i 50k previše.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Taj amulet je slabi. Takve amulete ja odmah prodajem vendoru. Fali mu još LoH, i/ili Vit(Life), i/ili All res. Ako to nemaju ja ih niti ne prodajem. Još tome ti ima sekundarne vrijednosti Str i Dex. Da su preko 150 mogao bi ih prodati nekom glas cannonu.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL, prejak kombo sada na actu 3, Soul Ripper - fast/jailer/desecrator/molten

Run Forrest run {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

pa jbt ne tražim 10 milijuna za njega... tražim neka 2 mlijuna koliko i vrijedi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
domac1986 kaže...

100k max vrijedi. To što je za podjednake iteme u AH, price range od 5000 - 5000000000000 je druga stvar.

17 godina
domac1986 kaže...

Dobar vic. Prodavao sličan tome, nekih mjesec dana. Otišao za 80k na kraju.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
domac1986 kaže...

Dobar vic. Prodavao sličan tome, nekih mjesec dana. Otišao za 80k na kraju.

sa strengtom od 100 se prodaju za milijun a moj ima 15-30 atck dmg (ili već koliko sam napisao) najbolje da ne vrijedi više od toga....

16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...

Run Forrest run {#}

Visok LoH i LR i zgaziš ih :D Ako si Barb :D Ako si ranged, kajtaš do 2014.{#}

15 godina
neaktivan

Monk, Loh 1400, ressovi 1300 (buffani), armor 6000k, DPS 23 k...

...najgori mogući combo, jailer + desecrator + fast...a molten je samo šlag, mislim, vjerojatno sam ih mogo zatuć, ali bi sigurno potrošio 300, 400k na popravke, a sve da bi dobio , najvjerojatnije 2 lvl 58 itema {#}

16 godina
odjavljen

Imaš bitno pretjerani ressistance, a iznimno jadan DPS. Savjetujem da srežeš ressitance na nekih 600 za Act II, 800 za Act III i 1000 za Act IV, a probaš podići DPS na barem 50.000. Monk s tako malim DPS-om se vjerojatno muči po 5-6 minuta s elitama. 50k DPS-a bi ti skratilo bitke u velikoj mjeri. Štos je da što ih brže ubiješ, u kombinaciji sa spellovima, cooldownima i sl. trebaš i manje defanzivnih karakteristika. Zakopati se u ress, life i armor je jednako loše kao i u strategiji zabarikadirati se u bazu. Živiš duže, ali to je životarenje, a ne borba.

Inače, iskoristi prednost Monka da ima iznimno veliku mogućnost preživljavanja zbog spellova. Ima čak i par sekundi besmrtnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 20:16 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Prešao sam igru čak i s manjim dpsom....imam crit chance 25, a dmg 200, i svaki treći-četvrti udarac mi je critical  (zadaje poprilično štete) + sam aktivirao sweeping wind/ cyclone (gdje se sa svakim criticalom) aktiviraju mali tornadići koji kruže okole i daju znatnu količinu štete, tako da ovaj moj relativno mali dps itekako vara...mada sam viđao monkove u chatovima i ingame sa još manjim dpsom (10-12 k) koji se kunu da su tako završili igru...

...imao sam puno veći dps, međutim manji ress, armor i loh i to jednostvano nije bilo dostatno za a3 i a4, nakon promjene builda život na dva zadnja acta je puno lakši, uostalom uspio sam ubiti ghoma što prije nisam nikako mogao (sam)...

lol naravno da znam za serenity, must have {#}

edit: za neku standarnu kombinaciju elita treba mi 2,3 min,ako ne i manje

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 20:38 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja volim DPS :P

16 godina
Diablo 3

Jel ima netko volje da slozi neku opremu (i da linka) za barbara , da moze farmat act2 i 3...(inferno) i otprilike za kolko para

Znaci pristojan dps res. i sta vec treba {#} (jel bolji life steal ili life per hit?)

Ja sam na actu1 za sada i ide mi ok,(500-600 res. 3200life, dps 14k, 6500k armora) probao act2 i nemam sanse solo..{#}

eto bio bi zahvalan na pomoci

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Life steal je dobar ako imaš veliki DPS, u suprotnom je bolji visoki Loh.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
paci kaže...

Jel ima netko volje da slozi neku opremu (i da linka) za barbara , da moze farmat act2 i 3...(inferno) i otprilike za kolko para

Znaci pristojan dps res. i sta vec treba {#} (jel bolji life steal ili life per hit?)

Ja sam na actu1 za sada i ide mi ok,(500-600 res. 3200life, dps 14k, 6500k armora) probao act2 i nemam sanse solo..{#}

eto bio bi zahvalan na pomoci

ista stvar i kod mene... samo gle ja imam 42k hp, 25000 dps   880-920 all ress i ne mogu kako treba sve farmati... pa jel mi treba bolje oružje ak da ima ko za 5 milijuna sa socketom neko ok oružje?

16 godina
Tonči kaže...
EraserHead kaže...

Run Forrest run {#}

Ako si ranged, kajtaš do 2014.{#}

Soul Reaper sa fast = nemres tog vraga kajtat kad je i standardno jako brz.

Bemti, sve me strah kad citam ove gore Barbove kako se muce jer je moj trenutno lv52.

Sa DH koji ima 31k HP i 450 all ress potamanim sve pred sobom kao od sale, a barbovi se muce i sa duplo vise.

Ufff, vec me strah koliko ce me kostati oprema kada dodjem u Inferno {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice