Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.533.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Nephalem Valor ne daje samo 75% MF/GF, nego ima i specifične efekte koji garantiraju dropove, što običan MF nema.

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xhopeon kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa komentiram svoje sadašnje stanje.

Ne, komentirao si žaljenje mnogih na AH, i izjednačio Inferno AH sa Nightmare AH, a tu su razlike nerijetko u milijunima...

ma di sam ja igdje spomenuo inferno?? ajde nemoj brijat i čitaj postove

to sam napisao zato jer želim pročitat neku važnu informaciju koja će mi pomoć kolko/tolko u daljnjem igranju ,a samo čitam žaljenja i žaljenja ekipe oš na AH oš na samu igru

malo tko od vas spomene neku korisnu stvar,izuzetak su samo neki pojedinci koje nabrojim na šaku.

sam ti igraj i idi na AH ako bas moras.

Na act3 i act4 bez obzira na tezinu, ti bacaju OK itemi, tak da farmanje npr. act3 keep-a je sasvim OK, 6-7 elite i da vidis zutih ko u prici....na inferno je glavnom keep>skip.

Za inferno se moras dobro pripremit, prvo defanzivno pa kasnije ofanzivnije...idi u koracima.

za inferno act1 dovoljna ti je oprema od 10K-100K po komadu..ima svega...jeftino mozes se opremit za act1....

act 2.....e,dugo ces provest na act 1, al se ne predaj, jer mos sakupit gro para pa na AH ili s MF gearom ocusat srecu....

kad dodes na hell, i ak imas problema u kriptama u forsaken cemetary....lagano se vrati na nightmare a3/4 i farmaj par runova, 2-3 ili kupi Life steal% weapon koji je OK na hell.....

ak hoces brzi napradak...odi na public game, nadi skvadru koja zeli provjeriti svaki kutak, oni koj samo trce, njih odjbi.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedno brzo pitanje ,

Naime , posudio sam od frenda acc da isprobam igru ali nakon unosenja usrname i password pojavi se prozor u kojem pise : Our loggin system has detected changes in your acces pattern and your account has been locked ... i pita me za unosenje odgovora na secret question ili manualno putem browsera . Svaki put ispravno sam upisao odgovor ali izbaciva da je incorrect. Frend od kojeg je account na svom kompu se najnormalnije logga i igra . 

Zna li itko lijeka problemu ? :D 

Jednom davno, netko mi je igrom slucaja skuzio password. Bio je toliko dobar da nista nije dirao, samo je promjenio potpis.!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Jedno brzo pitanje ,

Naime , posudio sam od frenda acc da isprobam igru ali nakon unosenja usrname i password pojavi se prozor u kojem pise : Our loggin system has detected changes in your acces pattern and your account has been locked ... i pita me za unosenje odgovora na secret question ili manualno putem browsera . Svaki put ispravno sam upisao odgovor ali izbaciva da je incorrect. Frend od kojeg je account na svom kompu se najnormalnije logga i igra . 

frend ti je dao krivi odgovor ili su odgovori case sensitive.

i kad uspjesno odgovoris, moras promjenit password. Tak da upozori frenda na promjenu passworda.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Promijenio je password 3-4 puta dosada a dao mi je tocan odgovor . Nakon prve promjene passworda igrao sam normalno da bi sutra sa istim passom opet imao isti problem

Jednom davno, netko mi je igrom slucaja skuzio password. Bio je toliko dobar da nista nije dirao, samo je promjenio potpis.!!

0 0 hvala 0
15 godina
Xorantu kaže...

Jedno brzo pitanje ,

ukucavas krivi odgovor na tajno pitanje. simple as that...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Test user kaže...

Na act3 i act4 bez obzira na tezinu, ti bacaju OK itemi, tak da farmanje npr. act3 keep-a je sasvim OK, 6-7 elite i da vidis zutih ko u prici....na inferno je glavnom keep>skip.

Za inferno se moras dobro pripremit, prvo defanzivno pa kasnije ofanzivnije...idi u koracima.

za inferno act1 dovoljna ti je oprema od 10K-100K po komadu..ima svega...jeftino mozes se opremit za act1....

act 2.....e,dugo ces provest na act 1, al se ne predaj, jer mos sakupit gro para pa na AH ili s MF gearom ocusat srecu....

kad dodes na hell, i ak imas problema u kriptama u forsaken cemetary....lagano se vrati na nightmare a3/4 i farmaj par runova, 2-3 ili kupi Life steal% weapon koji je OK na hell.....

ak hoces brzi napradak...odi na public game, nadi skvadru koja zeli provjeriti svaki kutak, oni koj samo trce, njih odjbi.

hvala na uputama,koje ću pomno proučit.

na public još ne igram a niti mislim,mislim sve sam porć,barem pokušat koliko ide.

još jedno pitanje,

kako vraćat sa primjer nighmare težine na normal?? ili sa inferna na hell??

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
mrakky kaže...

pozdrav!!!

igrma sa witch doctorom i uskoro sam 60-ti lvl, ako neko ima več dobro razvijenog da mi kaže na kaj da obratim pažnju pri kupovini opreme?  (za inferno)

hvala!!!

niko ne igra WD-a, bar da mi preporuku da kaj od oprema uzmem bar za act 1, eventualno act 2...

Hvala još jednom :)

mrakky
14 godina
mrakky kaže...
mrakky kaže...

pozdrav!!!

igrma sa witch doctorom i uskoro sam 60-ti lvl, ako neko ima več dobro razvijenog da mi kaže na kaj da obratim pažnju pri kupovini opreme?  (za inferno)

hvala!!!

niko ne igra WD-a, bar da mi preporuku da kaj od oprema uzmem bar za act 1, eventualno act 2...

Ahah ja ga punim na 60 pa ću vidjet...ali već vidim zašto ga nitko ne igra, težak je...syebano je. Probaj bacit oko na youtube, mislim da ima nešto za wd sigurno.

koje skillove koristiš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Test user kaže...

hvala na uputama,koje ću pomno proučit.

na public još ne igram a niti mislim,mislim sve sam porć,barem pokušat koliko ide.

još jedno pitanje,

kako vraćat sa primjer nighmare težine na normal?? ili sa inferna na hell??

kad kliknes change quest, na dnu imas ovorene tezine..i to je to....

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 14:59 (Test user).
14 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Promijenio je password 3-4 puta dosada a dao mi je tocan odgovor . Nakon prve promjene passworda igrao sam normalno da bi sutra sa istim passom opet imao isti problem

izgleda da pokusavate se spojit/registirrat na bnet u isto vrijeme, odnosno on se ide spojit dok ti igras.....

hmmm...a da ti ne igras preko virtualne machine?

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne spajamo se u isto vrijeme niti se on spaja dok ja igram . Probao sam i sa promjenom servera na Americas ali ni to ne pali . Je li netko imali slican problem sa errorom 42003 jer citam na forumima da je dosta ljudi muku mucilo sa tim .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

ma ti probaš uć javi da nije dobra šifra ili da je account već postojeći na nekom računalu,traži te pitanje,odgovoriš krivo da ti pošalju(frendu) link za resetiranje passworda,on uđe na svoj mail,klikne taj link,sve promijeni,save-a i tek onda se ti ideš ulogirat ali ovaj put sa tom novom šifrom i mora radit.

tako sam ja frendu posudio acc da si napravi lika i da hala.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Prvi put kad se dogodila situacija poslan mu je mail i promjenio je password i igrao sam normalno sa tom novom sifrom ali sutra dan ista stvar a sada kada krivo odgovorim na pitanje i ne salju mu mail sad sam ga pitao 

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
mrakky kaže...
mrakky kaže...

pozdrav!!!

hvala!!!

Ahah ja ga punim na 60 pa ću vidjet...ali već vidim zašto ga nitko ne igra, težak je...syebano je. Probaj bacit oko na youtube, mislim da ima nešto za wd sigurno.

koje skillove koristiš?

zasada ove, al svako malo kemijam, privikavam se na sve, treba ih sve isprobat, da skužio sam da ga ljudi dosta izbjegavaju, al neznam meni je još najbolje igrat sa njim, imam Dh na 60lvl, barara čini mi se na 55lvi i wizza na 20lvl

nadam se da češ vidjet sve :)

koje ti koristiš?

WD skills WD skills
mrakky
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 15:24 (mrakky).
14 godina
mrakky kaže...

zasada ove, al svako malo kemijam, privikavam se na sve, treba ih sve isprobat, da skužio sam da ga ljudi dosta izbjegavaju, al neznam meni je još najbolje igrat sa njim, imam Dh na 60lvl, barara čini mi se na 55lvi i wizza na 20lvl

nadam se da češ vidjet sve :)

koje ti koristiš?

Ajde bacim ti na pm svoj tag pa ćemo se skompat-.

ja ti furam one strelice one su mi must. Nakon toga nosim žabe eksplozivne.

I onda nosim hexa sa healom, to mi je ok. Obavezni su mi zombiji, sa njima zatvroim i spamam žabe i onaj acid rain ili kako već.

Garangutan svakako.

Od onih pasiva sve što diže manu i attack.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
odjavljen
mrakky kaže...

Pa par stranica prije sam ti stavio svoj build sa kojim farmam, dok mi se da, act1 i act2. Trenutno sam povećao MF na 205% ali sad imam 19K vit i 14k dps sa ~300 res i sa tim bez problema farmam act1 na inferno.

13 godina
neaktivan

Kako određujete cijenu tih itema kad ih prodajete za pravu lovu? Ako se radi o usporedbi s postojećim stanjem to je teško kad ljudi prodaju svašta po raznim cijenama...

15 godina
neaktivan
Diablo 3
My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam presto u potpunosti igrati, ali nisam bio blizu smrti no stvarno me igra ubijala i ubijala u pojam. No sad mi je lakse :)

Tnx na upozorenju :)

http://tragumjetnosti.net/
14 godina
neaktivan
Diablo 3

evo dosao sam na inferno sa wizardom,40k hpa,19k dpsa i 1050 resista i 500 reg per sec,sta da promjenim? ako trebam uopce sta mjenjat :D

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ovak na brzinu jedno duplo više dps-a :)

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Ovak na brzinu jedno duplo više dps-a :)

hahahah a sta da maknem

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

evo dosao sam na inferno sa wizardom,40k hpa,19k dpsa i 1050 resista i 500 reg per sec,sta da promjenim? ako trebam uopce sta mjenjat :D

LoH cca 1700+ i da zadrzis DPS

a s resistima od 1050 i LoH niko ti nemre nis ni jednom act-u

15 godina
intexuz kaže...

zapravo i ne moraš ništa puno mijenjat

eventualno smanji HP, drži oko 30-35k, probaj podić ili hp regen ili uloži u life per hit...

vjeruj mi, trebat će ti :D ,pogotovo od act2 pa nadalje

diži dps ,meni je bazni dps 35-40k ,bez sparkflinta i mag.weapona... i ne ulažem u critical dmg :) zasad....

ress su uredu ,čak za silu, ako radiš kompromis,i moraš još nekaj skinut za veći dps/lph , možeš i malo ress smanjiti...

ja prolazim act2 sa 700...+još kad se ukljući barb sa warcry-em idu još gore...pa monk sa heal mantrom... milina za igarti :D

uglavnom, i sa trenutnim bi mogao "prosufrati" do act2, ali budeš došao do toček gdje će ti jednostavno trebati i veći dps i hp regen...

a i sa manjim hp poolom ti je lakše igrati=brže se puni hp

napokon dočekao DNF!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

hvala obojci na savjetima,sad sam presao skeleton kinga,ovo mi je smjesno,lakse nego easy,mogu pustat da me udara koliko oce i nis mi ne moze,po 1-2k me udara,bacim hydru i afk,ali sam debil jer sam bas promjenio skill prije bossa i zaboravio da se maknu NV stackovi i jos se gledam koj k, kako nije dropao nijedan rare i onda tek skuzim -.- 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

hvala obojci na savjetima,sad sam presao skeleton kinga,ovo mi je smjesno,lakse nego easy,mogu pustat da me udara koliko oce i nis mi ne moze,po 1-2k me udara,bacim hydru i afk,ali sam debil jer sam bas promjenio skill prije bossa i zaboravio da se maknu NV stackovi i jos se gledam koj k, kako nije dropao nijedan rare i onda tek skuzim -.- 

nije to neki fail kaj si sfusal NV5.

Pazi sad, frend nade kacigu ilvl63 unident. Ja mu velim, da cu ja indentificirat jer s NV5 i MF Gearom imam 280%.

On kaze OK.

(sve se dogada u istoj minuti)

velim, bum se ja joinao u tvoju igru. OK

(i dalje ista minuta)

ja kliknem na leave game.

/facepalm

14 godina
neaktivan
Diablo 3

imam jedno pitanje za mobilne surfere:

kak vam ide preko 3G mreze? Jel igrivo, sumnjam na lag?

jel igrivo preko EDGE? sumnjam, al pitam ak neko ima iskustva.....

kak ide preko TELE2?

kak ide prek T-MOBILE?

sam sad osposobio Lap stari pa cu i na GO moc igrat..heheh....

P.S.

Fala na odgovorima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Ja tek počeo igrati, i povremeno stavim na laptop (Quad, HD3000) sa Tele2 stickom, i u prosjeku svakih pola sata dobijem disconnect (malo duže ostanem online ako prije napravim DNS flush (cmd -> ipconfig /flushdns). Bude mi i puni signal.

I na laptopu imam povremeni lag - dok na kompu doma i kabelskim internetom sve radi OK.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ja tek počeo igrati, i povremeno stavim na laptop (Quad, HD3000) sa Tele2 stickom, i u prosjeku svakih pola sata dobijem disconnect (malo duže ostanem online ako prije napravim DNS flush (cmd -> ipconfig /flushdns). Bude mi i puni signal.

I na laptopu imam povremeni lag - dok na kompu doma i kabelskim internetom sve radi OK.

fala...

odprilike,koliko ti flushanje produlji "vijek" prije disconnecta?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice