Ovo s ghomom nije normalo :s. Nemos se dodgat poisionu, nema solucije kako da ga ubijes bez tone lucka sa Dh-om.. Nis, morat cu switchat gear na tank Dh-a jer ovo s reparacijom i one hittanjem nije normalno vise..zalosno da, ali opet vidim da tank dh-ovi uzivaju vise nego mi koji ga igramo pravilno. Ako ima takvih koji ga igraju tanky, jel moze ko napisat stats priority i build jer najcesce vodici na forumima podrazumijevaju da imas par stotina milja za spend kad se radi o gearu pa imaju na jednom itemu nastackano sve sto bih ja imo na ukupnom gearu s golda kolko imam..
Ako ga pravilno kajtas (polako, u sirokom krugu) ne bi trebalo biti problema (uz standardni defense ss/gloom + high dps agains one target (dev arrow + cluster arrow bombs). Ili, ako imas malo veci dps, tankaj ga sa skillovima, ne trebas posebnu opremu za to (ss,gloom,ss,preparation,ss,gloom,ss uz uvijet da imas bar +10 disc, a posto si si na infernu valjda imas).
btw meni su ovi tank dh buildovi skroz dosadni (kao i glass cannon). Trenutno sam na balanced buildu (cca 65k dps bez ss arrow damage, 39k hp, 150-250 res) i igra mi je puno zabavnija (igram samo public, solo mi je dosadna kako god da okrenes).

..