Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.555.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Misliš centi :)

16 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Misliš centi :)

A gledaj, ima maksimalni MF i još vrlo dobre statse ( univerzalan item ) uz njega. Zato pitam jer neki su mi već nudili milijun i pol golda, al nebi to onda prodavao za golde.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Diablo 3

Glup mi je onaj WoW balance, s njim se nemoze kupiti gametime, nemoze kupiti nista iz store pa koji vrag su ga uopce stavili kad je beskoristan. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

tražim oružje, 1h , za monka, preko 900 dpsa, da ima crit dmg ili loh, ponude u inbox. dajem oko 5 mil..

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 20:33 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Somebody is trolling me or?

EDIT: Nakon jedno 5 min što sam se trolo s njima i piso u chat odnikud se pojavio žuti boss XD Ipak,to je samo invurneable pack miniona...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 19:50 (Blizek).

0 0 hvala 0
17 godina
beha kaže...

Jučer sam naletio na nepremostivu prepreku, act 2 inferno, neznam ni sam kako, na početku acta u pustinji te čekaju 3 packa elita (9 njih ukupno), nema šanse to ubiti, ni s team ni solo. Probalo je oko 30 raznih igrača koji su mi se pridružili, ali nema šanse. 

Ah, ionako sam prodao Diablo pa više neću imati takve brige...

I meni se to u act 2 desilo. 9 elita i ofc hrpa trasha.

Kako bi Miso Mate Kovac zapiva: "poljubi zemlju po kojoj hodas...."  e ljubia sam je svaki put posteno nakon sta su me nabatinali! :)

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Zanima me vrijedi li ovaj item išta više od nekih par eurića na rmahu:

Item je dobar za mf, ali trenutno se slabo traži mf. Što se tiče itema fali mu all resista iako ima solidne statove i sockete. Nije baš tolko vrijedan po mom iskustvu.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
17 godina
protjeran
Diablo 3

stavio sam na aukciju par stvari za novac, i jedna je neuspjela sa greškom: ''error 31214''

transakcija je trebala ići na paypal. jel se nekome dogodila ista stvar, što znači  ova greška.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovaj europski AH je koma, škvadra je totalno prolupala i cijene digla u nedogled. Itemi dostižu cijene do 70.000.000 golda i više. U 150 sati igranja nakupio sam 6 milja golda, kaj bi trebal farmat 1500 sati za neki imba item. RM-AH uništava ovu igru, pohlepni čehi, rumunji, bugari, litvanci i hrvati misle da su našli lak izvor zarade. Samo kaj oni misle, da Bill Gates igra Diablo.

Primjer, štit sa 20 i više blocka, strenght, vitality i nedaj Bože nešto all ressa odmah dostiže cijenu 30 milja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

A to će trebati par mjeseci da se sve cijene stabiliziraju i padnu.

Sad ionako pola ekipe samo baca cijene na pamet, pa dodju drugi i vode se prema njima.

Sve će to višestruko pojeftiniti.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Ovaj europski AH je koma, škvadra je totalno prolupala i cijene digla u nedogled. Itemi dostižu cijene do 70.000.000 golda i više. U 150 sati igranja nakupio sam 6 milja golda, kaj bi trebal farmat 1500 sati za neki imba item. RM-AH uništava ovu igru, pohlepni čehi, rumunji, bugari, litvanci i hrvati misle da su našli lak izvor zarade. Samo kaj oni misle, da Bill Gates igra Diablo.

Primjer, štit sa 20 i više blocka, strenght, vitality i nedaj Bože nešto all ressa odmah dostiže cijenu 30 milja.

Za 5-6 milja se može nać oprema za farmat act1-2 bez problema. Već u par navrata san ostavia link onog zrave lika koji objašnjava kakvu opremu treba uzimat, ne budi lijen pa pogledaj.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijene idu svaki dan u nebo. Vidin po svojoj opremi.... Kupio nešto za 500.000 prije 2 tjedna...sada je 5 milja ...lol

full oprema za ACT III/IV trenutno za meelee je 100 milja ...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li se isplati kupiti staff za Secret Level na Hell-u?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Da li se isplati kupiti staff za Secret Level na Hell-u?

level je nerfan, odnosno, smanjili drop rate i drop quality....pa sad....tesko za reci

ulozen gold za izradu staff-a mozes isplatiti kroz par runova.....

13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Igor_Kreč kaže...

Za 5-6 milja se može nać oprema za farmat act1-2 bez problema. Već u par navrata san ostavia link onog zrave lika koji objašnjava kakvu opremu treba uzimat, ne budi lijen pa pogledaj.

Ja sam si napravo opremu po njemu. Potrosio sam ukupno nekih 2m golda. Act1 cjeli proso za 1h i dobio titulu. Act2 secem kroz pustinju i pjevam nemoze mi niko nista. 50k life, 22k dps, 660+ res, 6.6k armor. Tak da ako imas malo skilla i par miljuna mozes napraviti gear za farmanje act1,2 bez problema.  Do act3 jos nisam dosao ali za act3 mislim da moram malo poveati dps i res.

14 godina
neaktivan

Ne, rađe farmaj 1 act inerno.

Bf3 id: Ask_Taylor
13 godina
neaktivan

Da, pregledao sam, ali i na youtube imaš komentare ljudi da te cijene ne vrijede za europsko tržište. Inače već drugi tjedan farmam act I i već mi je muka od njega. Ajd no, barem sam uspio srušit Beliala, ali sam vrlo brzo odustao od acta III. :)

13 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Da, pregledao sam, ali i na youtube imaš komentare ljudi da te cijene ne vrijede za europsko tržište. Inače već drugi tjedan farmam act I i već mi je muka od njega. Ajd no, barem sam uspio srušit Beliala, ali sam vrlo brzo odustao od acta III. :)

Malo je skuplje na EU. Ali si ipak da nac nesto dobro i jeftino samo treba znat sta trazis.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

tek sam sad skužio da se može prodavat gold na RMAH ...lol...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Thog kaže...

tek sam sad skužio da se može prodavat gold na RMAH ...lol...

Da, ali se ne isplati.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

plz procjena itema (moze i ponude jer sutra idem na more pa bas i nemam koristi s tim do 9. mj)

http://imageshack.us/photo/my-images/840/diabloiii20120706213226.jpg/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blow kaže...

plz procjena itema (moze i ponude jer sutra idem na more pa bas i nemam koristi s tim do 9. mj)

Ja ti dam 1.2m tolko imam :D

13 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...
blow kaže...

Par ljudi mi reklo da stavim ha ah na bidanje...>20 mil (nezz jesu li ludi al mozemo probat :P)

16 godina
neaktivan
blow kaže...
Okica4Ever kaže...
blow kaže...

Par ljudi mi reklo da stavim ha ah na bidanje...>20 mil (nezz jesu li ludi al mozemo probat :P)

Nisu ludi, stavi jer je to jako dobar item ( šteta što nema life on hit ).

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Da 20M... LOL... To smeće ne vrijedi više od 2M golda. Tko će koristiti tu sjekiru? Monk? Barbarianu je neupotrebljiva jer nema socket za crit/loh, a ugrađeni crit je samo 61%, ima hrpu beskorisnog dexa. To ako prodaš za 2-3M max, super si je se riješio i to zato jer je nekoga povukao DPS.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Da 20M... LOL... To smeće ne vrijedi više od 2M golda. Tko će koristiti tu sjekiru? Monk? Barbarianu je neupotrebljiva jer nema socket za crit/loh, a ugrađeni crit je samo 61%, ima hrpu beskorisnog dexa. To ako prodaš za 2-3M max, super si je se riješio i to zato jer je nekoga povukao DPS.

+1 

Peace!
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dropa mi je ring za barba, moze mi neko procjeniti :). Znam da nije bas tolko poseban brijem na neku cjenu 2-3 milje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zašto misliš da je to ring za Barba? To može biti ring za Barba, ali jedan Monk bi ga bolje upotrijebio ako stacka taj ressistance. Barbu tu nedostaje All ress i Vitality. Naravno, možda ima neki drugi item koji je bijesan s Vitalitijem, a nema str. No, nekih 1-2M svakako, dosta solidan crit ring.

15 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Dropa mi je ring za barba, moze mi neko procjeniti :). Znam da nije bas tolko poseban brijem na neku cjenu 2-3 milje.

Nije loše.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
Diablo 3

JA ne mogu vjerovati ovaj ah. Pa nemrem prodat iteme, ok iteme, 63 lvl, solidne, ni za 20k zlata. Wtf, pa dal ljudi ne znaju koristi filtere? Mojih 20k se ni ne vidi od silnih miljardi koje nadobudni stavljaju za svoje iteme. Nebi prodao ništa da si Isus, a itemi su velim solidni, takve sam ja hvatao kad sam sa hella došao na inferno, za 20-50k, 63lvl itemi sa 5-6 statsa....milsim stvarno da to nije best buy onda stvarno...ne kužim velim teško išta mogu prodati.

Čak ni natalya redemption, goldskin i danneta fury, smeće od legendaria, nemogu ni to utopit za 50k, vjerovatno ću salvage nema druge.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice