Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.545.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Re: Diablo 3
D3ViL kaže...
thechosenfreak kaže...

Da,ali u tome ni nije toliki problem. Problem je u retardiranom sistemu, da sa negdje oko 100 magic find i 230 mi baca isti postotak rare itema. Niti je bolji drop niti vise rare itema niti vise magic itema. Po cemu onda to nije randomizacija? Vidjet cu kada jos odigram par sati, no zbog ovakvih stvari sve mi se manje igra ova igra.

Imam osjecaj da si ti ocekivao zute da padaju ko kisa s 230% MF-a, da ces u jednom runu izgearat lika ili zaraditi 500 ojrica na AH? {#} Ja s toliko vec danima farmam Act1 Inferno zna se desit da elite pack pljucne 4 rare, ili samo jedan uglavnom moze se fino i zaradit, kapnulo je nekoliko weapona s 900+ dmg-a i solidnim statsima koje sam utrzio na AH.

Al ne radim kratki warden/butcher run s 5 Nef-a nego ocistim sve regije, pecine, dungeone ukljucujuci njih dvojicu . . . (osim pecine s paucima njih iz nekog razloga ne podnosim hehehe)

Ja isto dosta temeljito iigram, dosta se nakupi tu elita u jednom runu. Ne,nisam ocekivao da ce padati kao ludo, no ocekivao sam barem nekakvu promjenu. No zapravo je na istom. I kontam samo zbog usr... aukcijske kuce je takav sistem. Ovako bi imao osjecaj konkretnijeg napredovanja, no ovako uzmem dh i farmam act1 sa nista mf i dobijem bolje iteme.

Uglavnom dosta igram d3 i nije mi ovo nista novo, no ovo je drastican skok u mf za nista. Kako mi se cini pola stvari su samo napravljene da se ustimaju sa ah pa tako i neke stvari koje ne bi trebale biti. Da ne mislite da ne koristim ah,koristim i vec sam za ekspanziju zaradio bez problema,ali neke stvari su frustrirajuce.

http://tragumjetnosti.net/
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji je otprilike "tečaj" golda i eura? Znam da se gold ne prodaje za stvarne novce ali može se odrediti iz cijene koštanja itema na AH i RMAH.

Npr. jedan item košta 100.000 golda ili 10 eura -> 1 euro=10.000 golda.

Može li se izvuči neka takva računica?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Tonči kaže...
thechosenfreak kaže...

Takoder u patchu garantiraju da sa 4 stacka baca jedan rare, a sa 5 baca 2 rare itema. Evo u 2 navrata je bilo da sa 4 nisam ni jedan dobio,a vise puta da sa  5 stacka dobijem samo jedan.

Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor

Unique monsters in Hell and Inferno difficulty are no longer guaranteed to drop two Magic items when slain

Elite packs (Champion/Rare) now drop an additional item for players with 5 stacks of Nephalem Valor, which is guaranteed to be of Rare quality

Da,ali u tome ni nije toliki problem. Problem je u retardiranom sistemu, da sa negdje oko 100 magic find i 230 mi baca isti postotak rare itema. Niti je bolji drop niti vise rare itema niti vise magic itema. Po cemu onda to nije randomizacija? Vidjet cu kada jos odigram par sati, no zbog ovakvih stvari sve mi se manje igra ova igra.

nekuzis kak radi MF.....

ovako:

monster XY ima 2% sanse da baci rare item.

igrac s MF od 100% ubije monstera XY te je vjerojatnost da padne rare item je 4%.

MF radi super kod mobova koji imaju velike sanse za rare/legendary/set item. Za sve ostale je nista.

U D2 sve ispod 500% je bilo bespotreban trud.

17 godina
Ekipa spama kanal s cijenama od 16 do recimo 20 eura za 10 milijuna golda.
17 godina
NEW_MAN kaže...
Ekipa spama kanal s cijenama od 16 do recimo 20 eura za 10 milijuna golda.

Nastavi li ovako gold će vrijedit jedino za opravku opreme a za sve ostalo tu je mastercard.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma poslje 1.0.3 sve slabije baca, znam jer igram ispocetka s wizardom, cijeli Act I-Normal evo uskoro predjen. 2 zuta itema sam samo dobio ingame, samo plavo i brdo bjelog, uglavnom, prije mjesec dana  sam s barbarom igrao, na desetke zutih itema mi je dropalo, i to jako dobrih itema, a s DH sam cak i 2 Legendary dobio, Act I-Normal.

Probati cu jos Act II, ali ako nepocme dropat nesto korisno idem s DH ponoviti Nightmare jer mi fali opreme za wizarda (AH zasada obilazim koliko mogu).

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Ma poslje 1.0.3 sve slabije baca, znam jer igram ispocetka s wizardom, cijeli Act I-Normal evo uskoro predjen. 2 zuta itema sam samo dobio ingame, samo plavo i brdo bjelog, uglavnom, prije mjesec dana  sam s barbarom igrao, na desetke zutih itema mi je dropalo, i to jako dobrih itema, a s DH sam cak i 2 Legendary dobio, Act I-Normal.

Probati cu jos Act II, ali ako nepocme dropat nesto korisno idem s DH ponoviti Nightmare jer mi fali opreme za wizarda (AH zasada obilazim koliko mogu).

slavkec ti igras vec mjesec dana promjenio si par acc vec, a nemozes stici do hella a da ne pricam o infernu. sta ti ocekujes da ti baci na normal? imas ah kupi si tamo i miran si za tako mali lvl. poslije 1.0.3 baca vise nego solidno, pa u zadnjih 24h mi je bacilo 6 legenary itema.

14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

slavkec ti igras vec mjesec dana promjenio si par acc vec, a nemozes stici do hella a da ne pricam o infernu. sta ti ocekujes da ti baci na normal? imas ah kupi si tamo i miran si za tako mali lvl. poslije 1.0.3 baca vise nego solidno, pa u zadnjih 24h mi je bacilo 6 legenary itema.

6?!?! u 24H?!?!?!

nemrem vjerovat u to.......fuuuuuu, lucky-bustard {#}

15 godina
Test user kaže...
MaxonUniversal kaže...

6?!?! u 24H?!?!?!

nemrem vjerovat u to.......fuuuuuu, lucky-bustard {#}

Ja ako dobijem jedan tjedno dobro je :(

http://tragumjetnosti.net/
14 godina
neaktivan
Hellmaker kaže...

http://us.battle.net/d3/en/item/blackthornes-scabbard

http://us.battle.net/d3/en/item/natalyas-soul

jedino je problem što je AH down i ne mogu vidit kolko to vrijedi aaaa

Nat's oprema se obicno krece od $40-$100. DH luduju za njom radi discipline regeneration na 4+ pieces.

BTW koje su ti tocno statistike na Blackthornesu?

Blizek kaže...

Neznam dali je bolje da tražim item sa life on hit ( jer me reflect damage ubija ) pa da socketam crit damage ili da idem na full crit damage. Što mislite?

Critical damage naravno. Od nerfa attack speeda, DH dize damage na crit chance, crit damage i dex. Na inf 1-3 SP/gloom i preparation tanka reflect sa svih eliteova uz brzi dmg attack (hungering/dev arrow).

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Random loot is random (MF 187%).

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Random loot is random (MF 187%).

Ja sam jednom ubio Wardena i na kraju zaboravio promijeniti u MF gear ( imao samo 5 Nephalema ) i dobio sam 4 žuta hh.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

oko kojeg levela se zavrsava act 1? ja sam sad 14 i upravo sam ubio wardena

Nvm..presao act 1

l<l<l<l<l<l
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 16:19 (intexuz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ne znam baš po actovima ali općenito otprilike ovako ispadne

Normal ~ 30

Nightmare ~ 50

Hell ~ 60

Igraj dok ne zapneš, ako zapneš vratiš se u "rikverc", ponoviš par questova i opremiš se malo boljom opremom.

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
15 godina
Diablo 3

Moze koji prijedlog sta da dignem, promijenim kod WD, 40 sam lvl u akt 2 nightmare-u. Prebrzo me ubijaju,a i moj damage nije bog zna sta.

Pa ima tko neki prijedlog?

http://www.pohrani.com/f/2z/126/1Xjj...eenshot009.jpg

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mcf kaže...

Nat's oprema se obicno krece od $40-$100. DH luduju za njom radi discipline regeneration na 4+ pieces.

BTW koje su ti tocno statistike na Blackthornesu

sumnjam da će proć za tu lovu ima jedno 5 stranica da se prodaju od 3 - 10€ (10 buyout).

statsi nisu nešto na beltu, lvl requirement FAIL a ni onaj strength nije nešto

belt belt
Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
intexuz kaže...

ne znam baš po actovima ali općenito otprilike ovako ispadne

Normal ~ 30

Nightmare ~ 50

Hell ~ 60

Igraj dok ne zapneš, ako zapneš vratiš se u "rikverc", ponoviš par questova i opremiš se malo boljom opremom.

ma sumnjam da cu imati nekih problema u normalu,umro sam 2 puta do sad jer mi je zalagalo,zacrni mi se ekran na 2-5 sec ali igra i dalje igra ja neznam di sam sta sam jer ne vidim,ko da ugasim pa upalim monitor,zbog takve gluposti umrijet -.-

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan

heheheheh onda bi se svi obogatili da je tako ! 1 000 000 golda je 2,09$ tako da je 1 euro oko 750 000 golda a ne 10 000...

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

Ma stigao sam do Inferna s Barbarom i DH, Act I vozam s obojicom lagano ali slaba oprema,zid sam pogodio pa sad odmaram s wizardom nanovo, igram iskljucivo solo,bez AH koliko je to moguce, 0% coperative, a sad igram rusku verziju (igra me kostala 110kn-jedan se forumas zeznio i kupio ruski cd-key pa mi ga preprodao) na ruskim serverima s enegeskim *hackanim* postavkama, sve radi super samo je loot jako mizeran, prije nije bio koliko me sjecanje sluzi. Ili je to samo na ruskim serverima tako.

13 godina
odjavljen
gaggo kaže...

Moze koji prijedlog sta da dignem, promijenim kod WD, 40 sam lvl u akt 2 nightmare-u. Prebrzo me ubijaju,a i moj damage nije bog zna sta.

Pa ima tko neki prijedlog?

http://www.pohrani.com/f/2z/126/1Xjj...eenshot009.jpg

Ja sam si upravo nadogradio WD za 1.5 M golda i to sam prvo gledao da si povećam resistance i Life on Hit. To nek ti bude prvo kod WD, a poslje gledaj na Vitality (ja sam se tu zeznuo tako da sad imam samo 15 K vitality i 10K damage na Infernu) jer će ti trebati za Inferno.  Ali i sa tim slabim statistikama sam lako prošao Skeleton Kinga i sad se polako približavam kraju prvog Act-a. Za follower-a si uzmi Enchantress jer ti jako pomaže u borbama.

E ovo ti može pomoći ako igraš slično kao i ja, znaći kao tank, jer u suprotnom ti neće pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:26 (formula1live).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pojavio se prvi "razbijeni Diablo 3", evo jedan rus poslao link (Team Mooege) na general chatu upravo s torrentom, 16GB je velik, kaze da radi LAN i SP bez problema, da li je istina ili nije nebih znao ali torrent se skida za svaki slucaj. Javim za 24 sata jel fake ili nije. A dotle jos malo po ruskom serveru udaram, cekam taj treci zuti/rare item konacno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jel zna netko neki ducan da jos ima diablo 3 u zagrebu ?

Algoritam nit Sophoslab nemaju, i surfo pola sata sada ni jedan ducan nema Diablo 3..

Kupio bi ja online, ali skidat mi se neda 15 gb :( Pa ako mozete sto brze odgovorit hvala!! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 18:07 (white123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Pojavio se prvi "razbijeni Diablo 3", evo jedan rus poslao link (Team Mooege) na general chatu upravo s torrentom, 16GB je velik, kaze da radi LAN i SP bez problema, da li je istina ili nije nebih znao ali torrent se skida za svaki slucaj. Javim za 24 sata jel fake ili nije. A dotle jos malo po ruskom serveru udaram, cekam taj treci zuti/rare item konacno.

Zadnje sta sam ja probo izgledalo je ovako : Demon hunter bez oruzja na pocetku, nemoguce ubijat mobove. 1 quest nemoguce rijesiti jer se zombiji ne spawnaju na mjestu na kojem bi trebali ili u prijevodu - No quests, no story, no game progress, nothing. Vecina svijeta prazna, bez monstera. Dropovi su smijesni ~ 2k golda, legendary items. Igra se crasha pri razgovaranju s vecinu NPC-ova. Mogucnost prolazenja kroz zidove. Crashanje pri kupovanju odredenih itema i oruzja. U igri samo par vrsta monstera, ostalo sve nevidljivo. Nemoguce ulazenje ni u jedan cellar, lokaciju, dungeon, cathedral. Crashanje pri koristenju odredenih skillova. Na nekim mjestima lik jednostavno propadne u zemlju - game over. E da..jos je igranje ispresijecano nekim bezrazloznim crashanjem. Sve ostalo je manje vise ok..BS. Ja osobno mislim da je to sve dio blizzardove taktike da zavede pirate da se ipak odluce na kupnju igre..ono, cekas par mjeseci, skines 16 gb, dobis ovakvo nesto xD Zatim izađe "HUGE update", skines, otvoris txt file u kojem pise changelog da su fixali par dosadnih bug-ova na LOGIN SCREENU koje nisi dosad ni imao. hah. Ovo je 100 % buducnost video igara. Piratima release date u buducim igrama umjesto npr. 11.11.2011.  bit ce 11.11.2013 i to je to.
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Vezano za RMAH.Je li tko aktivirao paypal i onaj battle sms ? Upišem broj moba, sa nulom, bez nule, ali nikako da dobijem code.treba čekati neko vrijeme ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Branimir82 kaže...

Vezano za RMAH.Je li tko aktivirao paypal i onaj battle sms ? Upišem broj moba, sa nulom, bez nule, ali nikako da dobijem code.treba čekati neko vrijeme ?

Na kojoj si mrezi? Cuo sam da neradi sa svim mrezama. Ja sam na Bonbonu i dosao mi je SMS u roku od nekoliko sekundi.

Bang!
14 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Nadam se da ce ovo pomoc
Imao sam isti problem s brojem iz bonbon mreze (broj prebacen iz tele 2 pa pocinje s 095). Nije mi dolazio sms s verifikacijskim kodom. Broj sam unosio u formatu koji je naveden 09XXXXXXXX (bez razmaka i bez pozivnog broja za drzavu). Nakon sto sam unio broj iz t mobile mreze (099) sms je dosao u roku nekoliko sekunda.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 18:39 (spliter).
16 godina
Diablo 3

Taman bio par sekunda od kupnje prstena epskih razmjera, a onda gamad OPET ugasila AH!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
Branimir82 kaže...

Na kojoj si mrezi? Cuo sam da neradi sa svim mrezama. Ja sam na Bonbonu i dosao mi je SMS u roku od nekoliko sekundi.

091 sam, dakle u tome je caka, fak it.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel iko ne može igrat na američkim serverima?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel iko ne može igrat na američkim serverima?

Server Status

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice