Da,ali u tome ni nije toliki problem. Problem je u retardiranom sistemu, da sa negdje oko 100 magic find i 230 mi baca isti postotak rare itema. Niti je bolji drop niti vise rare itema niti vise magic itema. Po cemu onda to nije randomizacija? Vidjet cu kada jos odigram par sati, no zbog ovakvih stvari sve mi se manje igra ova igra.
Imam osjecaj da si ti ocekivao zute da padaju ko kisa s 230% MF-a, da ces u jednom runu izgearat lika ili zaraditi 500 ojrica na AH? Ja s toliko vec danima farmam Act1 Inferno zna se desit da elite pack pljucne 4 rare, ili samo jedan uglavnom moze se fino i zaradit, kapnulo je nekoliko weapona s 900+ dmg-a i solidnim statsima koje sam utrzio na AH.
Al ne radim kratki warden/butcher run s 5 Nef-a nego ocistim sve regije, pecine, dungeone ukljucujuci njih dvojicu . . . (osim pecine s paucima njih iz nekog razloga ne podnosim hehehe)
Ja isto dosta temeljito iigram, dosta se nakupi tu elita u jednom runu. Ne,nisam ocekivao da ce padati kao ludo, no ocekivao sam barem nekakvu promjenu. No zapravo je na istom. I kontam samo zbog usr... aukcijske kuce je takav sistem. Ovako bi imao osjecaj konkretnijeg napredovanja, no ovako uzmem dh i farmam act1 sa nista mf i dobijem bolje iteme.
Uglavnom dosta igram d3 i nije mi ovo nista novo, no ovo je drastican skok u mf za nista. Kako mi se cini pola stvari su samo napravljene da se ustimaju sa ah pa tako i neke stvari koje ne bi trebale biti. Da ne mislite da ne koristim ah,koristim i vec sam za ekspanziju zaradio bez problema,ali neke stvari su frustrirajuce.