Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Istu stvar (kad budeš mogao) napravi s Actom 2: quest City of Blood, Lair... - Samo elite tražiš. Da vidiš žutila po inventoriju :)

15 godina
neaktivan
toshak kaže...

Šta radim krivo?

Barbar

900 res sa War c

8,5k armor

16 k dps

30 k Hp

block chanse 21

CHD 80%

CHC 20 %

Damage red 75

Atack p sec 1,65

LOH 300

Ne mogu tankati ni jedne elite act 2 inf

Frenzy, Revange,Overpower, ignore pain,War cr , Wrath....

Passive:

superstition , tough as nails, Nerves of steel

Nabij DPS. Ja iman istih problema, s tim da ja iman oko 650-700 resist all. Ja san još uvik u ACT 1 jer nemogu primirisat u ACT II. Evo ti tut kako nabit DPS

EDIT: digni Hp do 50k

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 18:09 (Hedrick).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Prodajem svoj acc pa ako nekoga zanima nek se javi.

Wizzard lvl 60

23k DPS

Svi resi između 300-400

Možete promijeniti battle tag

Cijena 300kn 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imaš nedovoljno HP-a.
Resa za act 2 imaš i više nego dovoljno (ja imam 600-700).
Umjesto overpowera stavi Furious Charge s Dreadnoughtom, em te lječi, em je dobar za bježanje, čak i ako je castan jail na tebe.
Stvar je u tome da ti revange i FC vraćaju postotak ukupnog HP-a i trebao bi imati bar 70k za ugodno prašenje svih kombinacija elitea (i dvije grupe od jednom).
Uz FC moraš koristiti i Leap jer je mobilnost najbitnija. Uz to dvoje ne bi nikad više trebao stajati u vatri.
Umjesto superstitiona možeš slobodno staviti Beserker rage jer ako staviš ovaj setup koji sam ti rekao, konstantno ćeš imati tih 25% više damagea.
S 90K HP, 19K dps i 0 LOH, act 2 mi je šetnja kroz park.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

AH je nedostupan cili dan...

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hedrick kaže...

AH je nedostupan cili dan...

Ludara, ide to njih :)

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

danas legendary itemi padaju kao ludi, u 2h mi palo

meni isto , pala 2x set itema unutar 15min.

http://us.battle.net/d3/en/item/blackthornes-scabbard

http://us.battle.net/d3/en/item/natalyas-soul

i sve to na Act I , predobro! Trebam još farmat danas kad ide ide :)

jedino je problem što je AH down i ne mogu vidit kolko to vrijedi aaaa

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 22:44 (Hellmaker).
13 godina
Diablo 3

Sta su opet neki jarac dirali oko dropova ? Danas sa 5 nephalem valora niti jedan rare item nije pao, niti iz elite niti iz bilo cega... wtf ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Sta su opet neki jarac dirali oko dropova ? Danas sa 5 nephalem valora niti jedan rare item nije pao, niti iz elite niti iz bilo cega... wtf ? 

Prijavi bug. Meni je jutros iz svake elitne grupe palo 3-4 i 1 legendarni. (Act 2).

14 godina
neaktivan
Diablo 3

dobio i ja igru jucer,skinuo 2gb taman da mi bude playable i odigro pola sata sa DH,za sad mi je odlicna igra iako sam tek dosao do 5. levela :D,sad sam ostavio da mi se skida do kraja pa da igram normalno jer mi nije bas odlicno radilo sa 1/4 igre skinute

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Zanima me kolika je vrijednost ovog bow-a posto nisam igrao sa DH i neznam koje su mu bitne statistike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 10:01 (azzie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pa potraži takav na AH i vidi kakve su cijene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ma gledao sam ali cijene jako variraju , koliko kuzim vazan im je critical hit damage i vitality (plus ima socket ) nisam naso ni jedan sa tako visokim vitality i critical hitom pa pitam ako netko moze procjeniti tko se malo vise razumije od mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Važan je dex, ne vitality. Vitality je sporedan iako koristan. Crit damage je dobra stvar tu kao i socket za još crita i DPS je onako, dobar. Nekih 2-3M golda ili 20-tak eura.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 10:15 (Tonči).
13 godina
protjeran
Diablo 3

Ok hvala Tonči

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
azzie kaže...

Zanima me kolika je vrijednost ovog bow-a posto nisam igrao sa DH i neznam koje su mu bitne statistike.

Da je umjesto vitalitija dexterity, to bi bio jako dobar item, ovako je solidan jer ima jako puno critical hit damagea ( zapravo maksimum ). Kad prodaješ bowove, gledaj na dmg, dexterity i critical hit dmg, te na postojanje socketa, to je najbitnije.

Neznam dali je bolje da tražim item sa life on hit ( jer me reflect damage ubija ) pa da socketam crit damage ili da idem na full crit damage. Što mislite?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 10:38 (Blizek).
16 godina
Blizek kaže...

Neznam dali je bolje da tražim item sa life on hit ( jer me reflect damage ubija ) pa da socketam crit damage ili da idem na full crit damage. Što mislite?

LoH mozes i na drugim itemima dobiti.

Ali meni osobno bi drazi bio weapon sa LoH+socket nego crit damage+socket.

Nemam puno Loh, negdje mislim oko 200-300 i oko 300-400 life per second (nisam kod gaming compa) i sa 72k DPS sa SS imam taman negdje da mogu preziviti izmedju dva potiona na reflect mobovima.

Brijem da bi sa jos nekih 300-400 dodatnih LoH bilo taman da mi reflect mobovi ne predstavljaju nikakvu opasnost.

BTW, jucer mi dropa Bow sa skoro savrsenim rollom statsa - hrpa DEX, hrpa VIT, Attack Speed i socket. I onda govance zavrsi na nekih 500+ DPS {#}

Da je 1000+ DPS to bi bio Bow i pol.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan

woooooow! sad mi izbaci 2 legendary itema na act1!

16 godina
SimeKZ kaže...

Jucer navecer Siegebreaker run + 2/3 Warden/Butcher runa i niti jedan item vrijedan stavljanja na AH.

Bilo je hrpa zutih, ali svi su manje vise bili bezveze. Cak i dosta iLv63 itema, ali sa bezvrijednim rollom statsa.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Napucao sam si sorcu na oko 1200 life per second. Predobro za inferno kiteanje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo sad sam prodao 3 itema na RMAH-u u roku 10 minuta {#}, zajedno koštaju 14,5 €, haha sada imam 19,5 € trolololol još možda i skupim za ekspanziju hh. Al sad mi je pomalo žao štita lvl 63 sa 10% critical chance, 90 vitality i 66 all resist + socket, mislim da sam to prejeftino prodao ( 10 € )... Izgleda da ipak ima nade za europski RMAH!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:24 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jel ima logike ako nadogradim opremu sa magic find 0% bez nephalema na nekih 100 i nesto da dobijam isti drop?

Sa 5 nephalema imam 230 % i takoder nema nikakve razlike, bas sam napravio jedan run i nikakva promjena. Takoder u patchu garantiraju da sa 4 stacka baca jedan rare, a sa 5 baca 2 rare itema. Evo u 2 navrata je bilo da sa 4 nisam ni jedan dobio,a vise puta da sa  5 stacka dobijem samo jedan.

Ne kuzim ja to logiku, mislim kojeg mi smisla ima bacat lovu, kao sto sam sada potrosio milijun i pol da mi budu isti dropovi. U biti igram sa barbom pa sam uzeo jedan mf gear da mogu mozda nesto vise rare nakupit,ali sve isto. I nema nikakavog exploita,da ne mislite na swapanje ili tako nesto. S tim gearom igram od pocetka do kraja runa.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thechosenfreak kaže...

Takoder u patchu garantiraju da sa 4 stacka baca jedan rare, a sa 5 baca 2 rare itema. Evo u 2 navrata je bilo da sa 4 nisam ni jedan dobio,a vise puta da sa  5 stacka dobijem samo jedan.

Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor

Unique monsters in Hell and Inferno difficulty are no longer guaranteed to drop two Magic items when slain

Elite packs (Champion/Rare) now drop an additional item for players with 5 stacks of Nephalem Valor, which is guaranteed to be of Rare quality

17 godina
thechosenfreak kaže...

Jel ima logike ako nadogradim opremu sa magic find 0% bez nephalema na nekih 100 i nesto da dobijam isti drop?

Sa 5 nephalema imam 230 % i takoder nema nikakve razlike, bas sam napravio jedan run i nikakva promjena. Takoder u patchu garantiraju da sa 4 stacka baca jedan rare, a sa 5 baca 2 rare itema. Evo u 2 navrata je bilo da sa 4 nisam ni jedan dobio,a vise puta da sa 5 stacka dobijem samo jedan.

Ne kuzim ja to logiku, mislim kojeg mi smisla ima bacat lovu, kao sto sam sada potrosio milijun i pol da mi budu isti dropovi. U biti igram sa barbom pa sam uzeo jedan mf gear da mogu mozda nesto vise rare nakupit,ali sve isto. I nema nikakavog exploita,da ne mislite na swapanje ili tako nesto. S tim gearom igram od pocetka do kraja runa.

Isto to mi se desi, i to lvl.55 padne...

Sve sumnjam na neki "tihi" nerf ali prije je bug u pitanju.

Edit. Preduhitri me kolega, ipak je nerf u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 12:22 (Vakaka).
16 godina
odjavljen

Nitko ne garantira rare s 4 stacka za ništa osim bosseva. Samo 5 stackova garantira 1 rare za elite/žute i 2 rarea za bosseve. Sve ostalo je - random.

Nema tu nerfa. To je došlo s 1.0.3. Jedino je bio hotfix BUFF za bosseve na 4/1 i 5/2 i za mnogo veće šanse za veće levele itema. http://eu.battle.net/d3/en/blog/5077625/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_2906-29_06_2012

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 12:24 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

yay pao prvi rare item (skeleton king) 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
thechosenfreak kaže...

Takoder u patchu garantiraju da sa 4 stacka baca jedan rare, a sa 5 baca 2 rare itema. Evo u 2 navrata je bilo da sa 4 nisam ni jedan dobio,a vise puta da sa  5 stacka dobijem samo jedan.

Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor

Unique monsters in Hell and Inferno difficulty are no longer guaranteed to drop two Magic items when slain

Elite packs (Champion/Rare) now drop an additional item for players with 5 stacks of Nephalem Valor, which is guaranteed to be of Rare quality

Da,ali u tome ni nije toliki problem. Problem je u retardiranom sistemu, da sa negdje oko 100 magic find i 230 mi baca isti postotak rare itema. Niti je bolji drop niti vise rare itema niti vise magic itema. Po cemu onda to nije randomizacija? Vidjet cu kada jos odigram par sati, no zbog ovakvih stvari sve mi se manje igra ova igra.

http://tragumjetnosti.net/
17 godina
Tonči kaže...
thechosenfreak kaže...

To additional item, znači pored jednog žutog dropa još jedan???

Jer dosta puta pored 5 stacka dobijem samo jedan rare i to se zna desit da bude lvl.52-55

Edit: jeste brzi u tipkanju >.<

Uglavnom super, opet se vraćam na farm šefova. ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 12:32 (Vakaka).
17 godina
thechosenfreak kaže...

Da,ali u tome ni nije toliki problem. Problem je u retardiranom sistemu, da sa negdje oko 100 magic find i 230 mi baca isti postotak rare itema. Niti je bolji drop niti vise rare itema niti vise magic itema. Po cemu onda to nije randomizacija? Vidjet cu kada jos odigram par sati, no zbog ovakvih stvari sve mi se manje igra ova igra.

Imam osjecaj da si ti ocekivao zute da padaju ko kisa s 230% MF-a, da ces u jednom runu izgearat lika ili zaraditi 500 ojrica na AH? {#} Ja s toliko vec danima farmam Act1 Inferno zna se desit da elite pack pljucne 4 rare, ili samo jedan uglavnom moze se fino i zaradit, kapnulo je nekoliko weapona s 900+ dmg-a i solidnim statsima koje sam utrzio na AH.

Al ne radim kratki warden/butcher run s 5 Nef-a nego ocistim sve regije, pecine, dungeone ukljucujuci njih dvojicu . . . (osim pecine s paucima njih iz nekog razloga ne podnosim hehehe)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 12:37 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo sad sam prodao 3 itema na RMAH-u u roku 10 minuta {#}, zajedno koštaju 14,5 €, haha sada imam 19,5 € trolololol još možda i skupim za ekspanziju hh. Al sad mi je pomalo žao štita lvl 63 sa 10% critical chance, 90 vitality i 66 all resist + socket, mislim da sam to prejeftino prodao ( 10 € )... Izgleda da ipak ima nade za europski RMAH!

cestitam,

dosta dobra cijena za koju si ih prodao.

evo ja vec par dana nis, ni set iteme nisam uspio jos prodat :(  imam neke žute i još ništa ni s tim. Evo vidim da je tebi prošlo pa ću probat bit uporan.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice