Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Meni i jučer i danas uredno stižu i itemi i novac od prodanog (GAH i RMAH). Možda je neki lag kao i ranije, kad je znalo kasniti po dan-dva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
formula1live kaže...
Igor_Kreč kaže...

Jel imao jučer netko problema s AH? Naime, Dan prije sam stavio 9 itema na prodaju iako sam mogel stavit još jednoga, nisam imal više niš kaj bi se isplatilo prodat. Sada imam na prodaji 7 stvari, a dvije su nestale bez traga. Ni itema ni para, jednostavno su se izgubili.

Ako se danas ne pojave morat ću im poslat ticket, a baš mi se i neda pisat. Doduše jučer kod logiranja su stavili informaciju da imaju problema s AH i da to rješavaju.

Imam isti problem, nestali su mi itemi (njih 7), a nisam dobio nikakve golde za njih. Isti problem i kod RMAH-a

Isti problem se dogodi i mojem prijatelju, samo mu je na sreću nestao 1 item. Poslao je ticket na što su mu oni odgovorili da su svjesni problema sa AH i da mu nažalost ne mogu nikako pomoći i da rade na otklanjanju toga problema.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kojeg lvl-a itemi bivaju vrijedni za real money aukciju ? Redom disenchentam rare iteme cca lvl 30, pretpostavljam da ne vrijede ni 50 centi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jucer oko 2 ujutro na mom accountu bilo je 10 itema na AH. Sada su svi nestali. Vjerojatno neki glitch sa njihove strane pošto su nesposobni. Sada vidim AH opet dole pa ce valjda to popravit. 

13 godina
Diablo 3

Ocjena igre u Bugu 91%. Nekako mi se ne poklapa sa recenzijom, više zvuči kao kredit starog Diablo fana – kao, imam dosta zamjerki, ali ipak je to Diablo (uostalom, to je i glavni razlog zašto i sam i dalje igram igru, bar dok ne stigne alternativa)

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recenzije igara u BUGu odavno nemaju veze za mozgom ;-)

14 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Ocjena igre u Bugu 91%. Nekako mi se ne poklapa sa recenzijom, više zvuči kao kredit starog Diablo fana – kao, imam dosta zamjerki, ali ipak je to Diablo (uostalom, to je i glavni razlog zašto i sam i dalje igram igru, bar dok ne stigne alternativa)

recenzent je barem shvatio sto je Diablo3 za razliku od 91%( i vise) forumasa koji postaju (baljezgaju) na ovoj temi.

14 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Kojeg lvl-a itemi bivaju vrijedni za real money aukciju ? Redom disenchentam rare iteme cca lvl 30, pretpostavljam da ne vrijede ni 50 centi.

ilvl61+

mos probat s s manji lvl-om al s razumnom cijenom...

btw. u AH imas filter za lvl pa si usporedi...

13 godina
Test user kaže...
Montezano kaže...

recenzent je barem shvatio sto je Diablo3 za razliku od 91%( i vise) forumasa koji postaju (baljezgaju) na ovoj temi.

Ako 91% ili više ljudi ne shvaća šta je Diablo 3, onda je to problem igre ;)

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Fala na odgovorima u vezi AH problema.

Što se tiće RM-AH nisam još ništa stavljao jer mi nije niš vrijedno dropalo, a i nekak nemrem prihvatit tu filozofiju Digital life - Real Money. Zapeo sam da završim inferno, pa radje prodajem iteme za golde da bi mogao sebi obnoviti gear. Btw, imam jedan dobar drop za kojeg me sin nagovaral da ga stavim na RM-AH, a ja bi radje da ga on uzme za svog DH i nastavi igrati. 2h crossbow, 1180 dmga, lvl63 sa statsima strenght, intelegence i plus crit. Fala Bogu taj mi nije nestal, stavil sam na bidanje 9 milja golda. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 12:37 (Igor_Kreč).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Igor_Kreč kaže...

Fala na odgovorima u vezi AH problema.

Što se tiće RM-AH nisam još ništa stavljao jer mi nije niš vrijedno dropalo, a i nekak nemrem prihvatit tu filozofiju Digital life - Real Money. Zapeo sam da završim inferno, pa radje prodajem iteme za golde da bi mogao sebi obnoviti gear. Btw, imam jedan dobar drop za kojeg me sin nagovaral da ga stavim na RM-AH, a ja bi radje da ga on uzme za svog DH i nastavi igrati. 2h crossbow, 1180 dmga, lvl63 sa statsima strenght, intelegence i plus crit. Fala Bogu taj mi nije nestal, stavil sam na bidanje 9 milja golda. :)

da fala bogu, jer witch humteri j*beno traže strenght i inteligence

16 godina
odjavljen
Igor_Kreč kaže...

... nekak nemrem prihvatit tu filozofiju Digital life - Real Money.

Ja sam je prihvatio otvorena srca i PayPal računa. Ako i prijavišDohodak 2, isplati se. :)

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Igor_Kreč kaže...

Ja sam je prihvatio otvorena srca i PayPal računa. Ako i prijavišDohodak 2, isplati se. :)

čekaj ti si to sve prodao za te pare??? lol kupujem d3 i samo fermam fermam i fermam sve šta se fermat da

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Tonči kaže...
Igor_Kreč kaže...

Svaka cast :) Tako treba.  Koliko dnevno igras u prosjeku?

http://tragumjetnosti.net/
16 godina
odjavljen

Samo zadnja 3 dana su to. Nego, važno je nekoliko stvari: sve je random i možda nećeš vidjeti nikad dobar item (teoretski) i plaćaš porez na prihode s PayPala koje moraš prijaviti. 

Oko sat vremena navečer; prođemo Act 2/3 i 4 jednom. Preskačemo trash. Taktika je slijedeća: dvoje (tank i dps) ima malo dodatnog MF-a (cca 40-70%), tenk je s tauntom i high-dps wizard ili DH. Wizard ima 95k DPS-a, DH ima 170 sa SS-om, a tenk ne može umrijeti (1200-1300 ress, 75k Life, 17k DPS, 980 LoH, 1000 Life/s). Dvojica su samo smetala s boostanim MF-om od oko 250%.

Na ovaj način svi imaju oko 200% MF-a (jer se dijeli u grupi) i s 5 NV pada nam po glavi 3-5 žutih za elitnu grupu. Svaku večer imamo barem 1 predmet (često 3-4) vrijedan RMAH-a i dvadesetak za GAH. Naravno, to uključuje apsolutni timski rad i dijeljenje i eurića. Ali zabavno je i u pauzi od posla proći koji Act. Ionako su svi sami sebi šefovi.

Zasad RMAH radi dobro, ali kad se ljudi gearaju, to će se valjda promijeniti. Također, trebalo je dosta timskog rada za gear koji to može.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 14:25 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

plaćaš porez na prihode s PayPala koje moraš prijaviti. 

Nisam siguran da li to spada pod porez na dohodak ili porez na dobit?

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Dali igra tko sa Witchdoktorom na infernu? Ubijaju me kao da sam bez ikakve opreme. Na hell težini sam bio kao tenk a ovdje ne mogu niti jednog elita ubit.

PS: da li vam je proradio AH, jer je meni sad sve nestalo i itemi i novci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Samo zadnja 3 dana su to. Nego, važno je nekoliko stvari: sve je random i možda nećeš vidjeti nikad dobar item (teoretski) i plaćaš porez na prihode s PayPala koje moraš prijaviti. 

Oko sat vremena navečer; prođemo Act 2/3 i 4 jednom. Preskačemo trash. Taktika je slijedeća: dvoje (tank i dps) ima malo dodatnog MF-a (cca 40-70%), tenk je s tauntom i high-dps wizard ili DH. Wizard ima 95k DPS-a, DH ima 170 sa SS-om, a tenk ne može umrijeti (1200-1300 ress, 75k Life, 17k DPS, 980 LoH, 1000 Life/s). Dvojica su samo smetala s boostanim MF-om od oko 250%.

Na ovaj način svi imaju oko 200% MF-a (jer se dijeli u grupi) i s 5 NV pada nam po glavi 3-5 žutih za elitnu grupu. Svaku večer imamo barem 1 predmet (često 3-4) vrijedan RMAH-a i dvadesetak za GAH. Naravno, to uključuje apsolutni timski rad i dijeljenje i eurića. Ali zabavno je i u pauzi od posla proći koji Act. Ionako su svi sami sebi šefovi.

Zasad RMAH radi dobro, ali kad se ljudi gearaju, to će se valjda promijeniti. Također, trebalo je dosta timskog rada za gear koji to može.

Blago tebi.. 

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kada dođem i ako ikada dođem do statsa Tončijevog tenka možda onda i krenem s farmanjem za RM-AH, ali onda bu već svaka šuša farmala Act IV. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igor_Kreč kaže...

Kada dođem i ako ikada dođem do statsa Tončijevog tenka možda onda i krenem s farmanjem za RM-AH, ali onda bu već svaka šuša farmala Act IV. :)

uopce nije problem slozit neki tenk-build za bilo koju klasu.

Samo treba mislit "Out-Of-the-Box" i pazljivo pregledavat AH i za jako male nofce (20k-80k po komadu) se moze nac oprema koja ce ti omogucil lagano farmanje....

16 godina
odjavljen

Moj tenk je jadniji. Ja guram Wiza (28k Life, 68k DPS ili 16k Life i 95k DPS, ali to ne prolazi nego na početku Acta 2). Tenk: ili 75k Life, 900 ress i 13k DPS ili 35k Life, 600 ress i 40k DPS. Ili izmedju :)

Inače, naš RMAH je lošiji od USA poprilično. I prodaja je slabija iz dana u dan. Na početku je u jedan dan odletjelo nekoliko 250€ itema, sad takvi jedva i nikako. Sve ide za oko 5-100 maksimalno i to 100 samo za zaista fine iteme poput bracera ilvl63 148 Strength, 118 Vitality, +6% Attack Speed +79 All Ressistance, +371 Life Regen +Critical (chance ili damage, ne sjećam se). Takav item je savršeno stvoren i zato brzo ode. I gdje je pao? Act 1 kripta :).

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 15:49 (Tonči).
17 godina
SlavkecD3 kaže...

Ma ja slusam sam ovaj radio dok igram Diablo. Za WoT imam drugu radio postaju. Ali to sam samo ja.

Narodni radio mi je na ignor listi! {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

danas legendary itemi padaju kao ludi, u 2h mi palo

0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...

danas legendary itemi padaju kao ludi, u 2h mi palo

Crossbow je smetljak jer je prenizak DPS.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan

a ni ostalo nije bolje, al opet lijepo je vidit na podu kad padne smedi item :{#}

17 godina
MaxonUniversal kaže...

a ni ostalo nije bolje, al opet lijepo je vidit na podu kad padne smedi item :{#}

Bit ce za burek i 2 jogurta :)

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Moj tenk je jadniji. Ja guram Wiza (28k Life, 68k DPS ili 16k Life i 95k DPS, ali to ne prolazi nego na početku Acta 2). Tenk: ili 75k Life, 900 ress i 13k DPS ili 35k Life, 600 ress i 40k DPS. Ili izmedju :)

Inače, naš RMAH je lošiji od USA poprilično. I prodaja je slabija iz dana u dan. Na početku je u jedan dan odletjelo nekoliko 250€ itema, sad takvi jedva i nikako. Sve ide za oko 5-100 maksimalno i to 100 samo za zaista fine iteme poput bracera ilvl63 148 Strength, 118 Vitality, +6% Attack Speed +79 All Ressistance, +371 Life Regen +Critical (chance ili damage, ne sjećam se). Takav item je savršeno stvoren i zato brzo ode. I gdje je pao? Act 1 kripta :).

Ja sam danas u oko sat vremena sa 27k DPS DH-om ( bez SS-a, bilo bi brže da sam to na kompu radio ) u velikom farm runu kojeg sam vidio na

dobio pun jedan tab žutih u onom stashu. 3 lvl 63 itema, nekoliko 62/61 i 60, te ostatak ( oko pola ) lower lvl itemi. To je super run za slabije gearane likove {#}.

I da, europski RMAH dosta lošije ide, ipak su europljani dosta pametniji i oprezniji sa parama.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 16:15 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Test user kaže...
Igor_Kreč kaže...

uopce nije problem slozit neki tenk-build za bilo koju klasu.

Samo treba mislit "Out-Of-the-Box" i pazljivo pregledavat AH i za jako male nofce (20k-80k po komadu) se moze nac oprema koja ce ti omogucil lagano farmanje....

Trenutačno imam opremu za lagano farmanje Acta I, to projurim sam tak. Ti item za sitne nofce se mogu okačiti mačku o rep, takve kad mi dropnu odmah ih salvegam ili prodam vendoru. Kvragu, još uvijek me štopa glupi Belial da bi krenul dalje na act III. U trećoj fazi kad mu padne HP na 1/3 onda počinje ko blesav prizivat eksplozivne bazene. Više ni sam neznam dali mi fali dpsa ili HP. Usputno pitanje, vi koji ste solo prošli Beliala, jeste koristili Templara ili Enchantress? Naime sad sam digao Templara na 60. lvl i sa više armora i 50k HP veće su mu šanse da preživi od Enchantresice.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta radim krivo?

Barbar

900 res sa War c

8,5k armor

16 k dps

30 k Hp

block chanse 21

CHD 80%

CHC 20 %

Damage red 75

Atack p sec 1,65

LOH 300

Ne mogu tankati ni jedne elite act 2 inf

Frenzy, Revange,Overpower, ignore pain,War cr , Wrath....

Passive:

superstition , tough as nails, Nerves of steel

mamiću odlazi
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 16:51 (toshak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice