Evo stigo do inferna sa wizz. Pod kraj hella lvlup taman na 60. Trenutno sam na act 1 poslije skeleton kinga i za sad ide ok. Elitovi padaju u roku od 2minute, jedini problem su fast i jaileri s vecim dpsom. Mogu podnjet oko 3-6 hitova prije smrti.
Build je signature electiric orb splash , blizzard veci area effect, force armor, frost hydra, teleport wormhole, force weapon, blurr, galvanizing ward, cold bloded i kite kite kite kolko ide.
Wizz : 13k dmg(na critical zna opalit i do 25k), 25k health, resists 200 svi, 4.8k armor.
Sto se tice dropova ok su dok se buffam na lvl5 nephalem, ima smeca ali tu i tamo padne dobar item. Imam jedan legendary ring i to još s nightmare težine tako da od onda pokušavam proć ćim dalje bez ah i mogu reć da ide.
Ne znam kako će izgledat act II uskoro sam tamo pa ću vidit :)
Čudno da ti ne treba 22 minute s 13k DPS-a :)
Ja i on (Hellmaker) smo jučer cijeli dan prošli Hell težinu kao dva wizz-a, sa dosta lošim statovima (ja sam lvl60, 8k dmg (budući da sam coldblooded kad ih blizzam zna dmg poteći do 10-13k, 15-18k critc.), 23k HP, 5k armor(sa energy armorom), resistovi od 250 - 300). Probao i inferno, došao do skeleton kinga, većina mobova sam uspio riješiti (5min - lakši, 10min - teži), naravno uz divlje kite-anje(plus templar tu i tamo tenka) i blizzardanje (za usporavanje). Ima kombinacija koje sam izbjegao (fast/waller/jailer/mortar), ali sa ostatkom se čak i mogu nositi.Budući da sam već naviknut na kite-anje sa wizz-om, nije mi problem se naganjati sa tim mrcinama oko neke stijene ili po nekom dungenu.
Jedino što me za sad ubija su financije. Svakih pola sata 10k-15k gold-a moram potrošiti na popravke (primjetio sam da se oprema puno brže troši, bez obzira na količinu smrti). Nikako da prevalim 30k ušparanog golda.