Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.546.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
protjeran
Diablo 3
Treba samo pokušavati konstantno pastati password i uspjet će nakon 10-15 pokušaja, men tako svaki put
[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Inače to je blizzardova nova taktika protiv hakiranja accova - naprave da se nitko nemože ulogirati.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam ga oko 6 sati silovao nekih pol sata i uspio sam upasti u igru.

Igrao sam 3 sata, izašao i sada opet nemrem uć, a prekasno je da se opet sad patim.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 3

Znaci bas ih moram preko skypea zvat nemogu nis ovako preko maila?

14 godina
neaktivan
pataljunga kaže...

Tko bi rekao da cu naletit na balansiranog partizana :D

Nakon pronalaska ovog, naletio i na "izuzetnog partizana" :D

13 godina
Diablo 3

Neko voli duga Tita ocito :D 

Inace, jeste uspjeli sta ? Meni i dalje error. Ali problem sa FPS.om je rijesen i totalno sibam ko zmaj :D  

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahah upisal se od smijeha :D skrozz

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma hebem im ja mater lipo lagano.

Šta nije u redu - nije u redu.

Ljudi su iskeširali po 100 € za ovu igru.

Sve bi razumio da je požuren izlazak (tragično, u stvari i je) te da

nisu imali resurse sve unaprijed ispeglati i da naprosto devovi i tehničari

nisu imali vremena/financija da srede stvari ali hebem mu miša maloga,

ovo se lako moglo anticipirati.

Mislite da im marketing odjel nije unaprijed točno izračunao

mogući broj prodanih primjeraka?

Mislite da se sve ove tehničke poteškoće nisu mogle predvidjeti

i na vrijeme unaprijed poraditi na tome?

Pričamo o firmi teškoj milijune ako ne i milijarde novaca,

jednome od giganata digitalne zabave.

Sad se lijepo vide sve prednosti konstantne on-line konekcije,

koliko god neki argumentirano tvrdili suprotno.

Imam proizvod koji sam pošteno kupio i platio, on ne radi.

Zaštita potrošaća? - up yours.

meh {#}

It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Mislite da im marketing odjel nije unaprijed točno izračunao

mogući broj prodanih primjeraka?

Je, zvali su okolo ljude i bilježili si tko će koliko i kad kupiti.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Čak i da su znali točan broj primjeraka koji će biti prodan ne znači da ne bismo imali ove probleme.

Kao što je Deus prije nekoliko dana napisao, potpuno je neisplativo i suludo zbog navale u prvih tjedan-dva upogoniti količinu strojeva koji će nakon tog vremena stajati bez posla.

Istina, danas sam probao samo jednom ući i to već kasnije navečer, i nisam planirao previše igrati, pa me to i nije toliko iznerviralo. Lako je tako doći pametovati. {#}

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel vi to na američkim serverima igrate? Meni na EU sve fino radi...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pas mater sad gledao recenziju na IGN-u i jos se vise nabrijao,nema druge kupujem box sa zavvija pa dok dodje taman cu sve sa skolom dovrsit ;-)
I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Čak i da su znali točan broj primjeraka koji će biti prodan ne znači da ne bismo imali ove probleme.

Kao što je Deus prije nekoliko dana napisao, potpuno je neisplativo i suludo zbog navale u prvih tjedan-dva upogoniti količinu strojeva koji će nakon tog vremena stajati bez posla.

Istina, danas sam probao samo jednom ući i to već kasnije navečer, i nisam planirao previše igrati, pa me to i nije toliko iznerviralo. Lako je tako doći pametovati. {#}

Dva tjedna su prošla ali vidim da su problemi još uvijek tu.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ak ima koji wizard za farmanje act 2 inferno nek se javi na PM

Za sad smo Barbarian, Monk, Demon Hunter.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:56 (Judgeinho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ak ko oce samnom na hell pony lvl? 20k golda,lako se sve vrati nazad + achievment ak nemate

Medo#2435

0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
medo36 kaže...

ak ko oce samnom na hell pony lvl? 20k golda,lako se sve vrati nazad + achievment ak nemate

Medo#2435

LOL najjači su mi ovakvi što naplaćuju. Jedan lik na Diablovom forumu je poludio kad je vidio koliko ima takvih likova koji žele zaraditi na cow levvelu pa je otvorio poseban thread gdje nudi ljudima besplatan upad kod njega na cow levele. Eto, i onda kažu da nema dobrih ljudi. Btw upravo s barbarinom i još jednim frendom barbarinom završio skeleton kinga na infernu. SKidali ga nekih dobrih pola sata i crkavali po 2-3 puta. Moram bolji gear nabavit za dalje definitivno. Inače više problema rade oni plavi trojica kad dođu i počnu one lasere bacat i smrzavat još. Jednom smo jednu grupu preskočili jer nam je dopizdhilo se s njima hebavat.  MNOGO su hebeniji elitovi nego bossovi, barem na infernu. Smrzavanje je najgore

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...

Isuse, radio sam od (igrao sam do 13:57h) 14h do 23h i sad se vratih, radio sam savrseno , lagao takve gluposti da bi se najveci nakrizirani đanki ponosio da

odem pol sata ranije s posla, sve sredjeno , kava skuhana, puna kutija cigara, prst nabildan,u gačama i šlapučama,draga potjerana sestri, mobitel zgašen i >>>>>Diablo3.exe= Breaking News( šta koji k?!?)Error 37...

Majku ti Isusovu?!?! Dobro, mislim valjda je nekaj kratkog i skocih ovđe na bol da vidim sta se dogadja i vidim da bokci koji su radili do 16h su teže popušili(mogu si mislit kak vam je bilo cekat do sad)....

Do sad sam potrosio 800 kn na Diablo..400 za igru+ 300 da skinem klijent jel mi nije radio instalacijski dvd(imam mobile internet 20 gb za 100 kn, s tim da sam stuko mjesecni limit te sam placo 1kn /1mb)....

Da je igra od suhog zlata sta je previse je previse, Blizz ima kompleks boga i to ce im se obit o glavu, se sjeca tko Square kad je izasao FF7, firmetina je bila teška ko EA, raszbahatilo se , par nastavaka

shugavih i eto ih, small time facebook game developer, Sega, EA, svi propadaju, propast ce i Blizz/Activision, ne odma al polako oce...

Stvarno, al stvarno se ne isplate kupovat orginalne igre....

Evo ja cekam manje od pol sata pa sam lud(makar idem igrat WOT , zapostavio sam tu igru koja je fakat fer i korektna i kosta kolko zelis da kosta)

Fakat si mogu zamislit kak se osjeca ekipa koja je dosla u 16 i jadna strpljivo cekala, a sad se vec spremaju spavat...

Meni je jučer noramlno radilo , do negdje pola deset na večer.

Prvo mi se skinuo update , nakon toga sam nakon petog pokušaja uspio uć i igrao od 16:00 - 21:30 tada me izbacilo iz igre i više nisam mogao uć, očito su Blizzardovci skužili da igram previše sati u komadu :)

EDIT:

za to si mogel kupiti collectors edition {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 7:48 (woodgamesfx).
13 godina
Diablo 3

Netko je bio tražio {#}

Wanna?
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za ovu ekipu koja čeka sa game.co.uk svoj primjerak, upravo me cura zvala da joj je poštar pozvonio na vrata i donesao joj Diablo :D

EDIT: Došao i meni

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 9:52 (AlterEgo).
14 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Za ovu ekipu koja čeka sa game.co.uk svoj primjerak, upravo me cura zvala da joj je poštar pozvonio na vrata i donesao joj Diablo :D

Pazi da nebi postar donia jos nesto,malo i glasno za 9 miseci *wink wink* {#}

17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Netko je bio tražio {#}

Di to ima za piknut?

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
Danny_HR kaže...
Ukulele kaže...

Netko je bio tražio {#}

Di to ima za piknut?

Mozda ovdje: http://www.splitreason.com/product/1236

Neznam da li shipaju za HR...

Edit: shipaju, postarina nekih 9$...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 10:05 (anarchyST).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

LOLchina....

{#}

Inferno Ultra Boss!! Inferno Ultra Boss!!
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ashelor kaže...

Pazi da nebi postar donia jos nesto,malo i glasno za 9 miseci *wink wink* {#}

pravog diabla.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam sinoć bez problema ušao oko 11 sati i igrao bez ikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ja igram vise manje stalno bez prevelikih problema, ali ovi konstantni ispadi servera su smijesni i iskreno nisam ih ocekivao od Blizzarda.

Ocekujem puno pljuvanja nakon slijedece izjave, ali Guild Wars 2, igra koja nema velike veze sa ovim, ali ipak je online igra i u beta fazi je imala beta event vikend prije mjesec i sitno. Bilo je ogromnih problema sa ulogiravanjem odmah po pocetku, rijesili su to kroz 5-6 sati, Blizzard je sa Diablom ima vecih problema, dulje su trajali i jos ponekad imam osjecaj da nisu dokraja rijeseni. Napomenimo ovdje da je GW2 jos u beti, nisu pustili igru takvu u pogon jer drze do sebe... od Diabla sa druge strane nisam ovo ocekivao, pogotovo da traje toliko dugo. Moram li napomenut da se ovo sve desava u single playeru?

Tamo je postojao problem sa laggom, rijesen je drugoga dana u nekoliko sati, meni su na Diablu latencije jos uvijek ponekad neprihvatljive, da ne kazem koliko su me puta ubile dok sam jos bio na nightmareu, hellu, pa i ispocetka na infernu, tek unazad koji dan/tjedan dana ne umirem radi njih - cine se sredjenima.

Serveri im padaju... pa rado bih rekao na tjednoj bazi, ali cini se i cesce. Ili auction house ne radi, ili bnet serveri ne rade, ili se nemre ulogirat ili stovec.

Danny je reko "pa nece valjda kupovat opremu radi incijalne navale, pa kasnije, kad padne interes, imat opremu koja se ne koristi" - da, hoce, prvo treba im backup oprema, ona je sad mogla biti upogonjena. Drugo serveri se za ovakve stvari mogu unajmit od trece strane, sto nije najzahvalnije, ali za neku banana firmu moze biti ok ako fakat nemaju novaca, trece i najbitnije, ovo je Blizzard, pokoji server visak koji kasnije moze biti koristen kao "malo jaci backup" ili vracen WoW-u iil stogod kad padne potraznja se mogao pribavit, zajedno sa vecim bandwithom (ako je potreban), mreznom opremom i slicno. Imaju srama nastancat 10 miliona primjeraka za release, ali onda ih ne moc vrtit na svojim strojevima. Koji milion simo tamo mislim da njima ne predstavlja neki problem, pogotovo kad jednom krene RMAH i krenu sa svojim 15% porezom na debile -> "Diablo 3 nece imati mjesecne pretplate, ali cemo vas zato musti ko krave muzare sto i jeste"

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
Danny_HR kaže...

Di to ima za piknut?

Nu

http://www.splitreason.com/product/1236

Slowzorz. Pardonček.

Wanna?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 10:58 (Ukulele).
16 godina
Rhodin kaže...

Ocekujem puno pljuvanja nakon slijedece izjave, ali Guild Wars 2, igra koja nema velike veze sa ovim, ali ipak je online igra i u beta fazi je imala beta event vikend prije mjesec i sitno. Bilo je ogromnih problema sa ulogiravanjem odmah po pocetku, rijesili su to kroz 5-6 sati, Blizzard je sa Diablom ima vecih problema, dulje su trajali i jos ponekad imam osjecaj da nisu dokraja rijeseni. Napomenimo ovdje da je GW2 jos u beti, nisu pustili igru takvu u pogon jer drze do sebe... od Diabla sa druge strane nisam ovo ocekivao, pogotovo da traje toliko dugo. Moram li napomenut da se ovo sve desava u single playeru?

Kako god okreneš ne možeš uspoređivati problem na serveru koju u peaku ima 10,000 ljudi i onaj koji ih 3 milijona.

Jedino što mi na jetra ide zašto nema queue sistem kao u WoWu. Latencije znaju tu i tamo skočiti, ali sve rijeđe i rijeđe.

Backup server = >99% vremena skuplja prašinu.

Inače, jedino igra koja ganja na masovku, a od početka je radila kako spada (ili unutar prvih par sati) je MW3. Svima ostalima je trebalo koji tjedan da poslože kockice.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Jedino što mi na jetra ide zašto nema queue sistem kao u WoWu.

WoW ima hrpu servera, pa kad si 51. u redu ne izgleda strašno.

D3 ima jedan server, pa kad te stavi kao 25372. u red stvar bude malo besmislena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice