Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.548.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
SimeKZ kaže...

Jel se isplati uninstal igru i lupiti preko dvd.a novu instalaciju ? Jer ja sam takoder skinuo sa blizzarda. Mozda je u tome caka ? Makar ja mogu uc u diablo normalno, ali abnormalno steka.

Nevjerujem,problem sa FPS imaju dosta ljudi,da ga je tako lagano rjesiti svi bi dosad bili srecni,ovo ce se morati rjesiti patchom zato sto ovaj problem je poznat Blizzardu jos od bete ali eto posto su oni postali kao njihovi braca iz Activisiona boli ih ona stvar za sve osim za pare.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni piše game will exit and patch, izadje i piše diablo has stopped working....

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Kad ce vise pocet dropat legendary itemi, sad sam 41lvl i imam magic find oko 115%...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Meni piše game will exit and patch, izadje i piše diablo has stopped working....

Nabijem ja njih na onu stvar. Kad će ta igra više počet bit stabilna. Stalno nerfanje klasa, pa svako malo ne radi auction house kako spada, pa tjedni maintenance (ili češće), pa lag, pa errori. I onda neka mi netko kaže kako treba originale kupovat, jer je onda sve super.

Zbog svega ovog mi je žao što sam dala 450 kuna.

I'm not going to call you that. How 'bout if I call you 'bitch'? Is 'bitch' betta?
14 godina
neaktivan
DukeOs kaže...

Nadam se da sam u zabludi , jer mi se čini da inferno slabo optimiziran. Sa bad ass DH lvl. 60 prošao sam hell  maltene kao normal ,

"lagano je i u infernu"  dok ne naletim na pack elite championa na uskom prostoru, te sam ih  primoran zaobići.

Naime bosseve skidam ko od šale  a li kada mi naiđe pack elite shampiona na uskom prostoru ne mogu ih ni ogrebati,tko je tu lud( one na otvorenom roknem nakon nekog vremena ??

Templar koji mi inače služi kao tank dok ja rokam sa daljine više nije od koristi, šta činiti. Eventualno kupavati u AH bolji gear koji daje extra movement speed tak da me ne ulove lol..

Trebas imati armor sa puno resistanca (cold, fire, poison, lightning, poison, holy, arcane) da bi ti elite pack radio manji dmg

najbolji armor ti je onaj koji ima sve navedeno (pise ti -resistance to all elements)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:17 (_dEDa_96).
14 godina
_dEDa_96 kaže...
DukeOs kaže...

Nadam se da sam u zabludi , jer mi se čini da inferno slabo optimiziran. Sa bad ass DH lvl. 60 prošao sam hell  maltene kao normal ,

"lagano je i u infernu"  dok ne naletim na pack elite championa na uskom prostoru, te sam ih  primoran zaobići.

Naime bosseve skidam ko od šale  a li kada mi naiđe pack elite shampiona na uskom prostoru ne mogu ih ni ogrebati,tko je tu lud( one na otvorenom roknem nakon nekog vremena ??

Templar koji mi inače služi kao tank dok ja rokam sa daljine više nije od koristi, šta činiti. Eventualno kupavati u AH bolji gear koji daje extra movement speed tak da me ne ulove lol..

Trebas imati armor sa puno resistanca (cold, fire, poison, lightning, poison, holy, arcane) da bi ti elite pack radio manji dmg

najbolji armor ti je onaj koji ima sve navedeno (pise ti -resistance to all elements)

Mene rokaju ko majmuna a imam 15k Damage i 43k HP bez ikakvih buffova inferno ne igram dok ne poprave il nesto.

Peace!
17 godina
Da, +resist all gear je obavezan za Barbariana, bez toga se u Actu 2 na Infernu gine u roku jedne sekunde :)
Magda na Infernu je lagana, samo treba kajtat :)
Trenutno trazim glavu od Zoltana i opako je tesko kad naletim na elite pack, psmtr!!

Act 1 i njegovi championi i elitasi su mi sad pljuga za tenkat (bez obzira dali soliram ili u full co-opu) cim sam nabavio malo +resist all opreme...
14 godina
Basta kaže...
Da, +resist all gear je obavezan za Barbariana, bez toga se u Actu 2 na Infernu gine u roku jedne sekunde :)
Magda na Infernu je lagana, samo treba kajtat :)
Trenutno trazim glavu od Zoltana i opako je tesko kad naletim na elite pack, psmtr!!

Act 1 i njegovi championi i elitasi su mi sad pljuga za tenkat (bez obzira dali soliram ili u full co-opu) cim sam nabavio malo +resist all opreme...

Ma imam ja bad ass opremu ali na 70% gera ima resist np za fire,frost,arcane i te gluposti dok ostatak 30% nema pa me i dalje rokaju...
Dap od onih bubica sta bacaju jos manje bubice od 2 te mini bubice umrem odmah sto je jadno tj. znaci da mi svaka uzima preko 21khp-a. 

Peace!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kaže patch is alive, ali ne mogu se ulogirat. Koji sad k..? Ima još netko problema?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni kad se ulogiran kaže da ima patch za skinit a već ga je skinia...

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
Diablo 3

Ma kakav patch? meni sve radi i nista mi nije skidao.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Meni isto nije jasno o kakvom vi to patchu pricate ? game is up to date .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dakle, kad sam upalia igru skinia mi je patch. Zatim ušao u istu, upišem Pass i on mi kaže da je izaša najnoviji patch i kad ga skine da će mi se vratit u igru.

I kad on krene skidat piše game is already running.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Meni isto nije jasno o kakvom vi to patchu pricate ? game is up to date .

O 1.02 patchu

13 godina
neaktivan
Diablo 3

to se svimda dogada koji su skinuli Diablo-III-Setup-enUS i instalirali preko njega, a posto je kod amera patch danas izisao a za EU tek sutra morat cete se strpiti do sutra ili skinuti Diablo-III-Setup-enGB

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

to se svimda dogada koji su skinuli Diablo-III-Setup-enUS i instalirali preko njega, a posto je kod amera patch danas izisao a za EU tek sutra morat cete se strpiti do sutra ili skinuti Diablo-III-Setup-enGB

Thx

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma je*em ja mater ovima iz blizzarda, sad neki famozni error.

patcha mi  i onda kad uđem u igru piše da se nije patchalo onda izađe i piše diablo is already running, želim im svima sporu i sje*anu smrt.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

patcha mi  i onda kad uđem u igru piše da se nije patchalo onda izađe i piše diablo is already running, želim im svima sporu i sje*anu smrt.

Izgleda da moramo čekat do sutra.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4507541480?page=8

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Volvox kaže...

Izgleda da moramo čekat do sutra.

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4507541480?page=8

Da sad sam i ja našao -.-

Sad ću deinstalirat ovaj US da mi nebi za svaki patch tako bilo zaje*ancije s time.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
14 godina
neaktivan

Čitam da su ogromni problemi sa FPSom u novom patchu 1.02 :/

Time and time and time and time again...
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jedva san se usudio na Inferno promoliti glavu

nakon prošlog neuspjeha.

Ohrabrenje, malo bolje i na koga naletim... lol {#}

Debeli Debeli
ačiv ačiv
It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

nakon prošlog neuspjeha.

ACT 1 je igriv, dok act 2 neces moci proci 1 quest bas shebano tj. pretesko.

Peace!
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

nakon prošlog neuspjeha.

Jay Wilson:Game Director WTF? jel taj mob stvarno postoji ili je to neko stvarno iskusan sa photoshopom?

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
13 godina
Diablo 3

Uninstsal lupio. Instaliro sa dvd.a. Ocito mi je skino stari patch, a novi patch ocito sutra posto je to eu verzija. Makar ja igrat mogu i dalje. Ali ocito sa uzasnim lagom od 1700ms. Tako da sam ugasio i sutra poslije mature ce valjda bolje bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Tko bi rekao da cu naletit na balansiranog partizana :D

partizan partizan
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Exprince kaže...

Jay Wilson:Game Director WTF? jel taj mob stvarno postoji ili je to neko stvarno iskusan sa photoshopom?

Svi zaposlenici Blizzarda koji su radili na D3 imaju svoj monster u igri. Mislim da postoji i Development Hall, gdje ih imaš na hrpi. Doduše, imaju jako mali % da ti se pojave, ali da, postoje takvi "mobovi" u igri.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Mislim da postoji i Development Hell, gdje ih imaš na hrpi.

Upravo odatle i slikano, prethodni post s Wilsonom i ove slike ispod,

isključivo su devovi u dunegeonu, dobar easter.

It puts the lotion in the basket.
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Bukva kaže...

Mislim da postoji i Development Hell, gdje ih imaš na hrpi.

Upravo odatle i slikano, prethodni post s Wilsonom i ove slike ispod,

isključivo su devovi u dunegeonu, dobar easter.

Uf ovog smrada za servere treba posteno zaklat. <sarcasm="off">Stvarno je posao odlično odradio</sarcasm>

13 godina
neaktivan
Diablo 3

A joj užaš... pa kad će mo moći igrat? Jer se zna u kolko bi sati otprilike danas to trebalo bit gotovo. Da znam kad otić spavat i probudit se :)

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Vidim da vas neke buni pa da vam pojasnim par stvari:

1.) inferno nije za DPS likove. Tj. moze biti, ali za group play i nadajte se da cete imati odlicnog tenka ili 2 uz sebe jer sve sto ce vas pogledat ce vas one shotat, pogotovo na ACT 2. Primjeri:

DH sa puno dex, crit chance, crit dmg, attack speed, ali 0 vit i zanemarenim armorom = 1-3 sekunde zivota u kojima nece nista ubit

Barbarian teoretski moze 2H ali ne vidim razloga za to, postoje 1H oruzja sa 1100+ dps, jedno takvo i shield je imba

meni frend monk igra sa shieldom jer mu ne smanju puno DPS, a daje mu ogoman boost na survivability

nije sramora preskocit pojedine tipove mobova, tipa unduying sa shielding, arcane, extra health i jailor ili neke takve retartirane kombinacije (dosta smrtonosna je i fire chained, fast, jailor, arcane)

2.) bsmith i jewler se itekako isplate, pogotovo jewler na kasnijim levelima, pokusajte kupit koji star gem ili bolji pa cete vidjet i zasto, blacksmith je dobar kad mu nadjete recepte, ima ih tocno 100, ja imam 5 i nemam jos nijedan legendary -> craftanje je jako skupo, ali zamislite da mozete stalno craftat legendary iteme (iako je jedan sastojak jako tesko pronaci, necete ih bas moci spamat) - koliko vas se ova mogucnost cini dobrom?

3.)iako nije sramota preskakat elite mobove na infernu, jako je bitno da to ne radite skoro uopce ili po mogucnosti nikad - > nephalem valor 5 stackova i ubijanje elite mobova je ono sto se radi na infernu, to je glavna poanta, da biste to mogli, trebate gear, to nas dovodi do zadnje tocke

4.) ulaganje sve i zadnjeg novcica da biste na AH kupili imba item koji ce vam pomoci u savladavanju inferna je nesto sto je obavezno ako zelite igrati ovu igru.

takvi itemi ponekad kostaju i vise od 1-2 miliona, ali ako su jako dobri isplati se stogod vi mislili o tome

5.) ovo je ovdje cisto iz zabave, danas sam kod blacksmitha rastavio legendary item -> bio je to lvl 57 ili tako nesto dagger. dropao mi je (dobio sam do sada 1 set i 4 legendary, tj. 5 ako se racuna taj set item, a trebao bi se racunat) na infernu iz obicnog bijelog chesta sa 5 NV taman ispred leorica

smatram da je to legendary item jer je leoric njime otvarao ljubavna pisma od zene

to je jedini nacin da se objasni zasto je lvl 57 )mozda 58 ili 59, stvarno vise nisam siguran) legendary item imao toliko lose statove, dps oko 150, nijedan +stat, sve nesto katastrofa, losiji od dosta plavih itema, ne znam tko bi ga nosio--- ali imao je 1 socket

dakle dropao je 3 zuta hoofa (craftanje, blacksmith, hell)

samo lvl 60 legendary iteme dropaju legendary sastojak, uz relativno malu sansu da to isto dropaju lvl 60 zuti itemi (ja za sada imam 1)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice