Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Jonja kaže...

Nemogu yebeno virovat, koji zajeb, igran na prijateljevom accountu i sad meni je po defaultu bija server the americas, on je cilo vrime igra na Europe i možemo igrat u isto vrime i sve mi je isto ko da sam sam uzea igru. Ja nevidim njegove charove on ne vidi moje, ako se pribacin na europe mogu uc u njegov acc i imat njegove charove, xd.

Za par dana kad dobiš mail od Blizzarda za sumnjivo logiranje,bla bla i kad lockaju acc nemoj govoriti da su oni krivi ;) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Uspješno sam resetirao/promjenio password, ušao u BNet acc i u igru.

Također sam promjenio pass maila.

Ima li netko upućen u ovakve stvari da mi kratko objasni

what just happened , da se poštedim guglanja?

User-end-error s moje strane je malo vjerojatan

+redovno održavanje & zdrav razum +redovno održavanje & zdrav razum
It puts the lotion in the basket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma nisam ja htio exploitat, ja sam samo pitao frenda da mi posudi acc da malo isprobam, on mi je dao ja se logao, odgovorio security question i usao, ja sam mislio da je to isto ko kad igras leauge of legends, samo udjes i imas njegove charove i skineove npr. Jer tu su prvobitno bila 2 njegova chara od 3lvla koje on opce ne igra i još tu stoje. Ja sam napravio svog i krenuo rokat neznajući da sam na americkom serveru, bilo je meni isto cudno kako ne vidim njegovog barbariana i kako to da igramo u isto vrijeme. Tek danas kad sam spazio error 3003 i krenu vidit sta je, pa sam skuzio da sam cijelo vrijeme na americkom serveru. Malo me vata trta da cu mu sjebat acc jer ga ja nisam platio...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Uspješno sam resetirao/promjenio password, ušao u BNet acc i u igru.

Također sam promjenio pass maila.

Ima li netko upućen u ovakve stvari da mi kratko objasni

what just happened , da se poštedim guglanja?

User-end-error s moje strane je malo vjerojatan

vjerojatno da je netko pokušao hacknuti tvoj acc, a kad je imao xx neuspješnih pokušaja blizz server je preventivno zaključao tvoj b.net acc

preporuka za zaštitu:

pass: miminalno 10 znakova ili više, barem jedno veliko slovo i barem jedan broj, a idealno dodati i jedan alfanumerički znak

nikako koristiti cijele riječi (one koje postoje u riječniku)

imaš na netu negdje blizz autentikator koji preko jave radi i na PC-u ako nemaš za mobilni uređaj, pa pogledaj i skini si dodatno zaštiti račun

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:49 (Darky).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Imam mobilni autentifikator, passwordi su mi oduvijek

blesavo komplicirani, uppercase-lowercase-alphanoumeric tipa GnJat!$#_352!

Nije ugodno vidjeti poruke tipa : '' igru koju ste kupili za masne pare

prije par dana trenutno ne možete igrati jer vam je netko maznuo account ''

{#}

Oh well, sve je dobro što se dobro svrši.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Koristim mobilni autentikator i zasad je sve kako treba.

Program je vrlo jednostavan za koristenje te ne zahtijeva internet vezu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Inace blizz passwordi nisu case sensitive tako da nema smisla 0v4K4V paSSw0rd imat ,mislia sam da je to opce poznato. (bar ekipi koja je igrala WoW ;) )

17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Inace blizz passwordi nisu case sensitive tako da nema smisla 0v4K4V paSSw0rd imat ,mislia sam da je to opce poznato. (bar ekipi koja je igrala WoW ;) )

odakle ti to?

13 godina
Diablo 3

Skuzio sam da su mi driveri za grafulju zastarili malo pa je zato malko stekalo, nije bilo do pinga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Thog kaže...

naletio na zid, nightmare act 2 u zultan khanovoj kripti (2ga krv).... 3 ona plava šta vrte mačeve, chainana, bacaju portal vatre ispod nogu i još se stackaju jedan na drugog... umren odma.....provo 10 puta sa razlichitim kombinacijama..nemože...ostalo ide...moro ih zaobić

Zoltan Kulle lol

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
Diablo 3

Eto posto sam farmo gold na hellu ACT IV Quest 4(Zadnji) ubio diabla nakon 3-puta dropo mi 5 Rare itema 7 Magic itema i jedan bad ass Legendary ring pre happy sam {#} 
Btw. imao sam 5 stack-a valora tako da nista cudno. 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 15:53 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Forzzuk, nije te niko haknuo. To se i meni dogodilo. Jesi li se mozda logao u Diablo 3 s nekog drugog kompjutera? Mozda od prijatelja nekog?

Meni se to desilo kad sam igrao Diabla 3 kod prijatelja. Valjda Bnet vidi da se logas s druge IP adresse i trenutacno zablokira racun. Ja sam samo odgovorio na secret question i nastavio igrati.

Bang!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nope, ista mašina, jedino je moguća

promijena IP-a ali to je jednom dnevno koliko znam (Optima).

Bilo kako bilo, škerac me uhvatio na prvu.

Kolega Rhodin je pisao o lošem iskustvu prije

par dana pa mi je to odmah palo na pamet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Skuzio sam da su mi driveri za grafulju zastarili malo pa je zato malko stekalo, nije bilo do pinga. 

Nista, niti ovo nije na kraju pomoglo. Jednostavno umirem u sekundi jer cim je bitka sa vise od 10 miniona imam uzasan lag. Jel ima itko kakvo rjesenje. Cak sam stavio sve na low i off i dalje lag.

EDIT:

Latency mi se konstantno vrit izmedu 90 - 120. FPS mi je od 4 u borbi sa pun kufer miniona do 40 dok stojim na mjestu. Sta je jako malo s obzirom na konfu koju imam.

Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz

4.0 GB rama

GeForce GT 540M 2.0gb

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 16:28 (SimeKZ).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja redovito ginem u co-opu kada se tek priključim i uđem u igru,

FPS padnje na 5-10 i sve trza jedno 10ak sekundi, svaki put, gdje god i kad god.

Van toga, FPS mi također redovito pada na 10ak frejmova kada

su ogromne gužve što također smatram u najmanju ruku čudnim

s obzirom na solidnu konfiguraciju.

Then again, možda je igra uistinu zahtjevna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

meni takodjer, cim udjem u igru jedno 4-5 sekundi stuca i trza i to je to... e, u singleplayeru

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Diablo 3

Nadam se da sam u zabludi , jer mi se čini da inferno slabo optimiziran. Sa bad ass DH lvl. 60 prošao sam hell  maltene kao normal ,

"lagano je i u infernu"  dok ne naletim na pack elite championa na uskom prostoru, te sam ih  primoran zaobići.

Naime bosseve skidam ko od šale  a li kada mi naiđe pack elite shampiona na uskom prostoru ne mogu ih ni ogrebati,tko je tu lud( one na otvorenom roknem nakon nekog vremena ??

Templar koji mi inače služi kao tank dok ja rokam sa daljine više nije od koristi, šta činiti. Eventualno kupavati u AH bolji gear koji daje extra movement speed tak da me ne ulove lol..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pitanje jedno. Počeo sam igrat sa WD na američkom serveru ali singl play i sad sam došao do LVL 30, da li ću moći igrati sa tim likom multi online pošto sam iz Europe ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5150111477

Za sve koji imaju probleme sa FPS.om. Probajte ja cu sad bas uc u igru i probat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

Nista, niti ovo nije na kraju pomoglo. Jednostavno umirem u sekundi jer cim je bitka sa vise od 10 miniona imam uzasan lag. Jel ima itko kakvo rjesenje. Cak sam stavio sve na low i off i dalje lag.

EDIT:

Latency mi se konstantno vrit izmedu 90 - 120. FPS mi je od 4 u borbi sa pun kufer miniona do 40 dok stojim na mjestu. Sta je jako malo s obzirom na konfu koju imam.

4.0 GB rama

GeForce GT 540M 2.0gb

problem ti je grafička 99%
naime koliko vidim ti se igraš na laptopu i grafička ili nema svoje memorije pa koristi sistemsku (usko grlo) ili je u economy radu da se ne pregrijava

probaj smanjiti broj poligona ili čak rezoluciju ako ti to lap dopusti

meni se čini da je full reza overkill za tvoj lap

16 godina
odjavljen
DukeOs kaže...

Nadam se da sam u zabludi , jer mi se čini da inferno slabo optimiziran. Sa bad ass DH lvl. 60 prošao sam hell  maltene kao normal ,

"lagano je i u infernu"  dok ne naletim na pack elite championa na uskom prostoru, te sam ih  primoran zaobići.

Naime bosseve skidam ko od šale  a li kada mi naiđe pack elite shampiona na uskom prostoru ne mogu ih ni ogrebati,tko je tu lud( one na otvorenom roknem nakon nekog vremena ??

Templar koji mi inače služi kao tank dok ja rokam sa daljine više nije od koristi, šta činiti. Eventualno kupavati u AH bolji gear koji daje extra movement speed tak da me ne ulove lol..

Poanta je (Blizzard potvrdio) da nije cilj da su bossevi teški. Očekivano i ciljano su teže elitne grupe koje se random stvaraju kao i sve ostalo.

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
Ashelor kaže...

odakle ti to?

Pa igra sam WoW od bete,valjda znam da password nije case sensitive.

Mozes i sam testirat ukljuci caps i ukucaj password.

EDIT: evo da nebi bilo da lupam u prazno http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152409863 imas blue post par postova nize.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 17:42 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Darky kaže...
Ashelor kaže...

odakle ti to?

Pa igra sam WoW od bete,valjda znam da password nije case sensitive.

Mozes i sam testirat ukljuci caps i ukucaj password.

EDIT: evo da nebi bilo da lupam u prazno http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152409863 imas blue post par postova nize.

Dosta glupavo napravljeno imo

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
13 godina
Darky kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

EDIT:

4.0 GB rama

GeForce GT 540M 2.0gb

problem ti je grafička 99%
naime koliko vidim ti se igraš na laptopu i grafička ili nema svoje memorije pa koristi sistemsku (usko grlo) ili je u economy radu da se ne pregrijava

probaj smanjiti broj poligona ili čak rezoluciju ako ti to lap dopusti

meni se čini da je full reza overkill za tvoj lap

Pa vrtim Skyrim i BF 3 na ultra postavkama bez ikakvog stekanja. Ja ne znam zasto je u Diablu problem grafulja? 

I da. Nisam napomenuo da kad sam igro starter edition da nije bilo nikakvog laga niti bilo kakvih problema. Sve je radilo fenomenalno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 18:32 (SimeKZ).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa vrtim Skyrim i BF 3 na ultra postavkama bez ikakvog stekanja. Ja ne znam zasto je u Diablu problem grafulja? 

I da. Nisam napomenuo da kad sam igro starter edition da nije bilo nikakvog laga niti bilo kakvih problema. Sve je radilo fenomenalno. 

mozda ultra na SP, ali upali bf3 u MP-u pa ces vidit stekanja! i sta je s diablom, neki problemi oko patcha*

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
SimeKZ kaže...

mozda ultra na SP, ali upali bf3 u MP-u pa ces vidit stekanja! i sta je s diablom, neki problemi oko patcha*

Serveri ne rade do 11 am PDT iliti 8pm CET

13 godina
Diablo 3

NIski broj FPS.a. Sad sam u bastionu kad branis grad. I dok sam na mjestu vrh mi je 40-45 fps.a dok sam u borbi pada na cak 2-3 fps.a i zavrsavam mrtav konstantno. Sta mi lagano ide na zivce za igru koju kosta 400kn a ja je ne mogu igrat na miru jer blizzard baca onu stvar na online igranje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Sto se tice loseg FPS-a to je blizzardova greska u igri,meni veoma cesto fps pada sa savrsenih 60 na 20+ sto je meni za ovakvu igru neprihvatljivo,i eto sad je blizzard jos zaj*** sa ovim novim patchom pa nemogu uci u igru.Citao sam po forumu izgleda da svi mi koji smo skinuli US client nemozemo igrati,klient se updateovao ali EU serveri nisu,barem to kaze po D3 forumu.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Koji drek je sa ovim patchom, normalno mi patchira, uđem u igru i kad upisem user i pass napiše mi:" this game need to be patched" ja stisnem ok ovaj izađe i onda napiše "diablo 3 is already running" i ja stisnem ok i onda mi skroz izađe -.-

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Jel se isplati uninstal igru i lupiti preko dvd.a novu instalaciju ? Jer ja sam takoder skinuo sa blizzarda. Mozda je u tome caka ? Makar ja mogu uc u diablo normalno, ali abnormalno steka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice